940 2

Арх. Румен Русев поема "Младост"

Той е заместник-кмет по строителството

Светослава Ингилизова

Архитект Румен Русев поема район "Младост" като временно изпълняващ длъжността кмет. До избора му се стигна, след като редовно избраният кмет Десислава Иванчева попадна в ареста, а назначеният за временно изпълняващ длъжността ѝ Владимир Клисуров подаде предизвестие за напускане.

Ситуацията около назначаване на временно изпълняващ длъжността кмет на район "Младост", се оказа правно предизвикателство за Столичния общински съвет, съобщава "България он еър". Официално той има право да назначи някой от заместник-кметовете на района. Това са Владимир Клисуров, Биляна Петрова и Румен Русев.

Биляна Петрова е в ареста, заедно с кмета Десислава Иванчева. Владимир Клисуров пък подаде молба за напускане малко след като Общинският съвет го избра. Единственият вариант остана архитект Русев, който е заместник-кмет по строителството.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Вега
  Отговор
  1 19:40  04.06.18
  Герберското мекере най-после се намърда на поста без избори. .......отврат.
 • Йоан Андреев
  Отговор
  2 21:04  04.06.18
  Обичаме Ви арх.Русев и вярваме във Вас!!! Ние служителите на община Младост, които се нагледахме на беззаконията и униженията на кметицата от на народа. Знаем, че ще се справите, защото сте интелентен и мъдър човек, работлив и най-вече опитен!!! На многая лета кмете!!!

Напиши коментар:


Публикувай