Last news in Fakti

14 Февруари, 2012 09:21 3 435 1

Откриха изчезналите момичета от Попово и Омуртаг

  • попово-
  • омуртаг-
  • момичета

 

Две момичета на 14 и 15 г. от Попово и Омуртаг бяха намерени от полицията, след като родителите им ги обявиха за издирване. 

Девойката от Попово е върната на родителите си, а тази от Омуртаг ще бъде настанена в кризисен център, защото обяснила на униформените как ще избяга още на втория час, след като я върнат в дома й.

Момичето от Омуртаг не бяга за първи път от вкъщи. Това се е случвало поне три пъти, а веднъж дори е инсценирало отвличане. Родителите й живеели в омуртагското село Презвитер Козма, а за нея се грижела баба й. Този път полицаите я намерили при неин познат в Търново. Родителите й подали молбата за издирване още на 25 януари.

14-годишната девойка от Попово казала на майка си и на баща си, че слиза до мазето на жилището, и не се прибрала. Оставила обаче писмо, в което написала, че отива в друг град, без да уточни кой, за да види свой приятел, който бил зле.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАХУРА

    0 0 Отговор
    като станат на 18г.със сигурност ще изчезнат от тая скапана държава.