Last news in Fakti

23 Февруари, 2012 10:53 1 393 1

Мъж се простреля с автомат

  • автомат-
  • нова загора

38-годишен мъж се е прострелял със законно притежавания от него ловен автомат "Армикобалто", 12 калибър, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал на 22 февруари около 08,40 часа в Нова Загора, в приземен етаж на къща.

В резултат мъжът е починал на място. Уведомена е Окръжна прокуратура - Сливен. Назначена е съдебно-медицинска експертиза. Образувано е досъдебно производство.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tони

    0 0 Отговор
    ---Жалко за човека! :( Хора какво ви става бе ?! В мирно време самоизпозастреляхте се! Внимавайте оръжието убива и ако се чувствате разсеяни и неподготвенни психически за боравене с огнестрелното си оръжие по добре го предавайте в РПУ-та та ,защото става грозна гледка! :( Полицията ще тръгне поголовно сега да прибира оръжия от цивилни ,па макар и да са съзнателни и кадърни да боравят с оръжията си и имат нужда от тях,ще вземе да се простят с разрешителните заради тези грозни случай! :( Пък вие нескопосаните въоръжени ,внимавайте и съзнателно работете с бойното оръжие ,че и без това ние БЪЛГАРИТЕ сме май наизчезване! :(