2 641 7

Свлачище погълна пътя на прохода Шипка (СНИМКИ)

Мария Атанасова

Разраства се свлачището на прохода "Шипка" и отхапва парчета от пътя. Директорът на областно пътно управление в Стара Загора Илия Златев, заяви, че от средата на следващата седмица започва ремонт на проблемните участъци в прохода.

За ремонта проходът "Шипка” няма да бъде затварян. Ако все пак това се наложи, обходен маршрут ще бъде през панорамния път Шипка – Бузлуджа, каза още Златев.

Автоекспертът Иван Чакъров предупреди, че ако не започне спешен ремонт с настъпващия есенно-зимен сезон ще се стигне до тежки инциденти.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • милим ви
  Отговор
  1 14:51  05.09.18
  почакайте да падне някой автобус с бабички преди ремонта, за къде бързате? пък и зима иде..
 • 339
  Отговор
  2 14:55  05.09.18
  Вижда се някаква метална конструкция от заровени стойки и мантинели. Потресаващо. Как може да иматр наглостта да наричат това път?
 • Гаранция...
  Отговор
  3 15:01  05.09.18
  Гарантирано от Гинкопитеците!!!....очаквайте стотици такива снимки в близките няколко години...

 • гост
  Отговор
  4 15:31  05.09.18
  Тази смешка рамка е направена, за да има къде да се захване мантинелата, нищо общо с подпора. Вижда се на снимката колко подложка има под асфалта, нищо, нито баластра, нито армирана основа, нищичко. Защо никой не пита като по документи са изписани целите технологични процедури, а реално ги няма, то къде са и кой плаща в този случай? Нали затова има предаване, одити и др., за да се гарантира че изпълнението отговаря на документацията, кой се е разписал за тази смъртоносна простотия, питайте?
 • 677
  Отговор
  5 15:47  05.09.18
  Това няма как да е временно крепване, тъй като профилите и мантинелите са корозирали. Т.е. били са заровени дълго време. КОй е правил този път, кой го е проектирал, кой го е надзиравал, кой го е приемал? Къде е АПИ????
 • 6 15:50  05.09.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • СтарТИРаджия
  Отговор
  7 16:23  05.09.18
  Хаха, при това от години е забранен за тежък трафик. Хахаха... Крадци - некадърници! Не е виновна системата. Виновни сме ние, че сме ги назначили за "оператори" на системата и не ги изчегъртваме до дъно!

Напиши коментар:


Публикувай