Last news in Fakti

8 Март, 2012 09:20 1 407 3

Пожар в имот на Рашкови в Катуница

  • катуница-
  • пожар

Стопанска постройка горя тази нощ в Катуница, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Пловдив. Тя е собственост на починалия син на Кирил Рашков – Иван. Наемателят е използвал имота за склад и е съхранявал там инвентар, каза директорът на Областната дирекция на полицията старши комисар Тодор Чонов.

Пожарът е избухнал около 2.00 часа в стопанска постройка до новия надлез в селото. Огънят е унищожил два буса – Ford Transit и Volkswagen Caravelle, един лек автомобил, 1000-1500 бали слама и балирани парцали. Повреден е и покривът на сградата.

В гасенето са участвали пет противопожарни екипа. Причините за пожара са в процес на установяване. Работи се и по версията за умишлен палеж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 huliganat

    0 0 Отговор
    te tovova zaslojavat rashkovi