Last news in Fakti

20 Октомври, 2018 10:50 1 506 14

Симеонов не поставял под въпрос здравния статус на болните деца

  • валери симеонов-
  • деца-
  • инвалиди

Партията на вицепремиера видя манипулация и лъжлива кампания с цел дестабилизация на правителството

Симеонов не поставял под въпрос здравния статус на болните деца - 1
Снимка: Канал 3

Национален фронт за спасение на България излезе с официална позиция по отношение на изказването на вицепремиера и лидер на партията Валери Симеонов, който обяви, че протестиращите майки на деца с увреждания пред парламента са "група кресливи жени" с "уж болни деца".

Според НФСБ интерпретациите на думите на Симеонов са манипулации с цел дестабилизация на правителството. От партията направиха и анализ на думата "уж" в изречението на вицепремиера.

Ето и какво гласи позицията на НФСБ, разпратена до медиите:

НФСБ: Позорно е да се използват деца с увреждания за постигане на комерсиални и политически цели!

Националният фронт за спасение на България остро осъжда манипулацията на думи на вицепремиера Валери Симеонов и използването на децата с увреждания за политически цели, а именно дестабилизация на правителството.

Проведената лъжлива медийна кампания, ваденето на думи от контекста, безсрамното яхване на проблема с тежки случаи на деца с увреждания от опозицията начело с БСП е позор за парламентаризма и политическия живот в България.

НФСБ не поставя под въпрос болката на всички майки на деца със специални потребности или съдбата на всички хора с увреждания в България. Лидерът на НФСБ също не е поставял под съмнение здравния статус на безспорно болните деца, но с израза „уж“ се е възмутил от недопустимия стремеж на някои майки-лидери на протеста и председатели на опозиционни партии да използват нещастието на тези деца за комерсиални и политически цели.

Злоупотребата с нещастието на децата с увреждания е недопустимо! НФСБ настоява тези най-уязвими членове на нашето общество да не бъдат използвани за политически цели под никаква форма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неръкотворно ли бе да го опишеш

    29 2 Отговор
    WC премиер, пускайте водатаааааа !!!!
  • 2 НКВД

    32 1 Отговор
    Изключително нагло племе в НФСБ!
  • 3 Къртев 🐓

    29 2 Отговор
    Еххх, тоз, Валери Симеонов! Толкова е наакан, че колкото и да го маже все кафяво седи. Според мен трябва да си подаде оставката и да си ходи в телевизийката. Не е полезен, като политик. Да се хващатат тримата с Волен и Каракачанов и да ходят, да ходят и да не се връщат.
  • 4 Живите мъртви на България

    23 1 Отговор
    Както този, така и другите партийци от ГЕРБ, БСП, ДПС, ОП се инресуват от техния дял, а не как България да върви напред. Колко пъти Борисов отиде при майките? Защо не оптимизира администрацията от където може да се спестят повече от 10 милиарда годишно и тогава ще има пари за много повече от тези деца. Но Борисов не се вълнува от тези неща
  • 5 зарин

    23 2 Отговор
    Валери, то с майките е лесно, ама като дойдат бащите, кво правим? Бягай докато е време

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 WCпример

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "зарин":

    Аз съм Тихата птица от отбора на Винету и мъжете не ме плашат защото са джендъри - по ме е страх от кресливите свраки дето мътят водата на Дебелия глиган и другите мои съплеменници
  • 8 бял

    12 2 Отговор
    Коврата почва да се извърта
  • 9 Хойо

    12 2 Отговор
    Айде пак гласувайте за тоя
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Боко

    5 0 Отговор
    Само боклук! Паразити! На бесилото!
  • 12 sgt

    4 0 Отговор
    Това е,изказване на вице-премиер ,които трябва и е избран да работи за всички БЪЛГАРИ.Май забравят от къде са дошли,и колко лесно ще се върнат още по насрани от колкото са били.Този човек трябва и е задължен да си ходи-завинаги от политиката .НЕ ТЕ ОБИЧАТ,НЕ ТЕ ХАРЕСВАТ ВЪН
  • 13 Све

    2 0 Отговор
    Вече 20г държавата се управлява от уроди.
  • 14 некойси

    0 0 Отговор
    Аз виждам манипулация и злоупотреба с властта, за което някои хора трябва да си платят.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове