20 Ноември, 2018 10:11 4 946 37

Проговориха циганите, убили мъж във влака

  • мъж-
  • влак-
  • убийство

Според прокуратурата постъпката им е безпричинна демонстрация на неуважение към обществото

Проговориха циганите, убили мъж във влака - 1

Ако знаехме какво ще стане, нямаше да се качваме. Това казаха пред Софийския окръжен съд братът и сестрата Красимир и Запринка Мутафчийски, които бяха задържани в петък. Те са обвинени за смъртта на 50-годишния Ангел Цветанов. 38-годишният Красимир, който е неграмотен и се изхранва от ровене по кофите, е с обвинение за убийство, а сестра му Запринка, родена през 1972 година, е негов помагач. Тя има 6 деца, завършила е трети клас и също се препитава, като всеки ден обикаля по софийските кофи за боклук, отбелязва в. „24 часа“.

Двамата са от Ихтиман. Скандалът между брата и сестрата и починалия Ангел Цветанов избухнал в купето на бързия влак от Ихтиман за София. Според Мутафчийски мъжът се нахвърлил срещу него и сестра му с обиди, наричал ги цигани, псувал ги и налетял да ги бие. Това станало причина Красимир да извади нож и да го наръга. Човекът умира по-късно, на път за болницата.

Според прокуратурата постъпката им е безпричинна демонстрация на неуважение към обществото. Освен това двамата избягали, като слезли на гара Вакарел, и после известно време се крили. Те могат и сега да се укрият ако излязат на свобода. Братът и сестрата помолиха да бъдат пуснати и да се приберат у дома, пише в. "24 часа".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вапцаров

    88 0 Отговор
    Разстрел, и след разстрела – червеи.

    Това е толкоз просто и логично.

    Коментиран от #14

  • 2 SS3Pc28H

    75 0 Отговор
    Къде са БХК? Да излезнат и да кажат как всички орки са невинни. Докато хрантутим неграмотни зомбита, така ще е.
  • 3 гост

    69 0 Отговор
    А билетче за влака имали ли са? Ами ако беше кондуктора, дали нямаше пак да го наръга? Имало е хора свидетели, те ще кажат най-добре какво е станало, ясно е, че според циганите те са жертви, според тях една забележка е достатъчна за причина за убийство. Ама как да знаят, че не са прави като цял живот са пиявици и просто съществуват и се множат. Няма как.
  • 4 боцмана

    65 0 Отговор
    На всяка композиция да прикачват по един конски вагон за цигани и там да пътуват и ако искат да слизат в движение.

    Коментиран от #13, #17, #31

  • 5 Един

    43 0 Отговор
    Паразити!!!
  • 6 БХК

    4 52 Отговор
    Айде сега малко инфо относно жертавата 50 годишен охранител 120кг работил е в София известен с буйния си нрав!!

    Коментиран от #8, #10

  • 7 Иванов

    41 0 Отговор
    Смъртна присъда за убиеца и доживотен за помагачката. Нека в последния миг от живота си да види мозъка си разплискан по циментовия под!

    Коментиран от #16

  • 8 SS3Pc28H

    33 0 Отговор

    До коментар #6 от "БХК":

    И кво, значи дай всеки който е с буен нрав да го заколи?
  • 9 FOW

    25 0 Отговор
    Вън НПО-тата от България. Оставка на тези продажници
  • 10 гост

    23 1 Отговор

    До коментар #6 от "БХК":

    И давай да го убиваме,така ли?ДА КАЖЕМ НЕ НА НПО тата.

    Коментиран от #15, #32

  • 11 Ххххх

    22 3 Отговор
    Системата ни убива. Неграмотност, нищета , безхаберие, безработица - всичко това превръща човека в животно а БЕЗРАБОТНИЯ В ПРЕСТЪПНИК… . А Мутрите забогатяват .
  • 12 БХК

    3 29 Отговор
    Не ги защитавам, не ги оправдавам, само казвам че и този не е света вода не напита! А ако българчета бяха си пуснали чалга щеше ли да реагира така? Или се хвърля на ц... просто защото са ц....? И аз не им симпатизирам на мургавите обаче не търся конфронтация със тях! Търсите проблема не където трябва! В тия влакове отИхтимат ц... преобладават по начало. Къде е кондуктора на влака като се нарушава редът в него? Къде са полицаите?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Георги Димитров

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Вапцаров":

    На стената и после на съпун
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Циганчето

    2 31 Отговор

    До коментар #4 от "боцмана":

    Тъп български гяур за вас голям кур и после ножа
  • 18 Ventura

    24 0 Отговор
    Пък и нахални, искат в къщи,
    а на хотел с джакузи и шведска
    маса нещете ли бе!?
    Мазни гадни мангасари.
  • 19 Един

    21 0 Отговор
    Бре ! Нарекъл ги цигани! Каква обида само!
  • 20 Сестра на Хитлер

    17 0 Отговор
    Айде сега няколко годинки на топло, легло + храна и на края кой ще плаща за тези "същества" ? - работливият български народ ....
  • 21 Гост

    19 0 Отговор
    Интересното е какво прави държавата? Тази циганка има 6 деца....при нея ли живеят, как израстват, БХК и не знам кави партии как ги интегрират? и те ли ще имат до 3ти клас или 7 само, за да има "помощи" (това не са помощи в техния случай, а основен приход) за "мама". Според мен истината е , че едни пари се дават за интеграция. Една част от тях отива в мафията друга при циганските босове. до "сиганчетата" - нищо. После босовете впрягат циганите да гласуват за партиите , партиите пак дават пари за "интеграция" и колелото се върти. Затова НПО и правителствата ни вардят тази сган. Всички печелят само тези гадни българи пречат ....затова пък има поитика да намалеят, за да си траят. Ако вие си траете, значи сте с тях..излезте и спрете да си мълчите... протестирайте и отсоявайте правото си на достоен живот!!! Вие нали имате повече от 3ти клас!!! ПОмислете и ДЕЙСТВАЙТЕ!!! Циганите са силни, защото се обединяват и при най-малката заплаха за "дневния им ред". ТОва е вид протест. Те протестират - вие не! Те надделяват въпреки ,че са по-малко, вие гниете и се разлагате живи! Сами си направете изводите , какво трябва да промените!
  • 22 Само мишки има у БГ-то

    12 0 Отговор
    Нямаше ли у влака истински Българи да ги линчуват тия боклуци, па после да съдят дедовия!!
  • 23 месара

    9 0 Отговор
    та какво казвате за смъртната присъда?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 гост

    11 0 Отговор

    До коментар #15 от "Циганчето":

    Чакам те правоверни ми приятелю,ако знаеш само как те чакам...Видим ли се,ще се сдобиеш веднага с 40 девственици.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ссто

    11 1 Отговор
    Какви са цигани, ако не излъжат.Даже не трябва да ги питате ами директно в кауша и за екзекуция
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 гост

    10 0 Отговор
    Моля всички мислещи хора да обърнат внимание на коментари номер 15,16 и 17,цитирах ги на "господарите" на сайта и колко дълго не са изтрити,но изтриха моят насочващ коментар!Направете си изводи кой седи зад сайта и кой му плаща!!!
  • 31 JEEP

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "боцмана":

    Не един, а десет плюса бих ти дал!!!
  • 32 Български Хелзингски Комитет

    1 6 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    НПО-тата са необходими ба България, за да изграждат демокрация и почит към Евтоатлантическите ценности, както и да защитават и привилегироват циганите.

    Коментиран от #35

  • 33 гнида

    7 0 Отговор
    Присъда - смърт ! Не съм длъжен да ги храня !
  • 34 Машинист

    7 0 Отговор
    Сутрешния на 5.30 от Ихтиман за СФ атакуват около 400 цигани познайте колко от тях имат билет.След тях у влака е Кербала
  • 35 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #32 от "Български Хелзингски Комитет":

    И вашия комитет и всички така наречени НПОта,трябва да бъдат забранени със закон.Те са анти български.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Uflaf

    3 0 Отговор
    Истината е ,че на кондуктора на този сутришен влак трябва да му плащат и вредни за това което диша. Качете се във влака когато пристигне в София и изсипе ползващите го без пари орки. А вечер си е с половината боклук на София + изкъпаните след строителен работен ден + пиянски изпарения + цигари от събирани фасове. Ако е само тази композиция ще е добре,но както всичко и от влаковете си имаме само две като за пред хора. И с данъци и липса на пари ще ни убеждават да ползваме семейно за транспорт обществения, докато управляващи законотворци са в държавни или в частните си с огромни заплати получени от наши налози.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове