Last news in Fakti

8 Февруари, 2019 10:24 14 231 63

Брутална агресия на пътя на метри от детска градина (ВИДЕО)

  • агресия-
  • път-
  • шофьори

Инцидентът се е случил на 6 февруари около 15 ч.

Нов шокиращ случай на агресия на пътя. Шофьор извършва нарушение, опитвайки се да изпревари друг и го блъска на метри от детска градина, предава Нова тв.

Инцидентът се е случил на 6 февруари около 15 ч. След това агресивният шофьор отправя заплаха към другия водач. Потърпевшият Станко Стилиянов твърди, че пристигналите на място служители на Пътна полиция не реагирали адекватно на сигнала му и обяснили, че той е виновен.

„Движех се по ул. „Вяра”. Въпросният водач на другия автомобил на няколко пъти се опита да ме изблъска от платното за движение. Опита се да ме изпревари. Без подаване на мигач отново се опита да ме изпревари. Загуби контрол над колата и се блъсна в предния ми ляв калник”, разказа Стилиянов. Той допълни, че веднага е сигнализирал на телефон 112. По думите му шофьорът, който го е ударил, е започнал да го заплашва.

„Екипът на Пътна полиция отидоха първо при съответния господин. Разговаряха и се върнаха при мен. Показах им видеото. Според тях аз съм в нарушение, защото не съм пропуснал движещия се автомобил зад мен да ме изпревари. Казах им и за заплахите, но те твърдяха, че нищо нямало да ми се случи. Искаха да подпиша двустранен протокол и аз да изляза виновен за ПТП-то”, допълни още Станко Стилиянов. От полицията във Варна призова потърпевшия да подаде жалба.

„Изгледах клипа. Това е поредният случай на агресия на пътя. Трябва да се научим да бъдем по-толерантни. Ударът е станал на метри от детска градина и пешеходна пътека. Това е недопустимо, защото можеше да стане голяма беля ”, заяви балканският рали състезател Йордан Атанасов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Българите

    15 42 Отговор
    Са прости татари

    Коментиран от #37

  • 3 Киро

    32 27 Отговор
    Винаги подчертавате пред училище или пред детска градина.Ставате смешни.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Киро

    0 8 Отговор

    До коментар #4 от "Духай курво":

    Ти си стой наведен пред любимия си траверс.
  • 7 баба

    23 40 Отговор
    Май полицията е права.Аз виждам, че Станко напуска своята лента и удря изпреварващия го автомобил. В лявата лента има автомобил и той го засича.

    Коментиран от #8, #46

  • 8 изказващ лично мнение

    34 5 Отговор

    До коментар #7 от "баба":

    Така е, до колко са моите познания по ЗЗП, но не е ли това
    "изпреварване в кръстовище" и при пешеходна пътека?
  • 9 Morgoth

    40 18 Отговор
    Полицаите са прави, този е виновен. И това, че другия е задник не променя нищо. От видеото си личи, че изпреварването вече е започнало когато тоя мрънкач се изтегля на ляво и качването на изпреварващия върху тротоара е в следствие, че е избутан. И най-вероятно това е направено нарочно, само и само да не го пусне, защото вече са започнали да се заяждат и да си ги мерят.
  • 10 баба

    22 19 Отговор
    Май полицията е права.Аз виждам, че Станко напуска своята лента и удря изпреварващия го автомобил. В лявата лента има автомобил и той го засича.
  • 11 smeh

    34 14 Отговор
    А колко по-лесно, без нерви и материални щети щеше да е, ако просто го беше пуснал още на предното кръстовище...

    Коментиран от #25

  • 12 бачо мачо

    32 2 Отговор
    Данчо Атанасов, рали шампион, убил двама колоездача докато тренира за рали Сливен, ще учи как да се кара, ай сиктир от тука бе...
  • 13 12345

    46 8 Отговор
    И двамата са виновни. Правили са се на "големи". Никой не е отстъпил. Затова се е стигнало до удара. Аз в такива случай просто пускам "тариката" да върви напред и нямам такива проблеми. Ако Станко беше пуснал нахалника, щеше да загуби 5-10 секунди. Сега е загубил часове, нерви и пари. Това е.
  • 14 Georgi

    31 2 Отговор
    Полицайте са за трепане пред мен взеха пари от виновен и обвиниха потърпевш....полиция в булгаристан НЯМА

    Коментиран от #22

  • 15 СтарТИРаджия

    47 8 Отговор
    За коментиращите "полицията е права": права е ама друг път! Първо лешперина се опита от лента за завой надясно да изблъска най - грубо младежа от лентата за направо - пресича двойна непрекъсната от дясно на ляво, което е абсолютно забранено, а и рязко променя посоката на движение без да укаже предварително намеренията си! Второ: изпреварва на вътрешно квартална улица, където ограничението е 30 км/ч, а изпреварваната кола е започнала вече маневра за заобикаляне на паркиран автомобил! Трето: не осигурява безопасно разстояние от дясно седящият! Четвърто: завършва маневрата по (нерегламентирано) изпреварване, след пешеходната пътека!!! Така че пич, спукай ги в съда! Полицията за пореден път показва най-безочливо непознаване на работата си!

    Коментиран от #21, #42

  • 16 Бускетс

    9 8 Отговор
    вижте хубаво клипа - и двамата са виновни - МИНАВАТ НА ЧЕРВЕНО, през кръстовището, явно са “бързали” !

    Коментиран от #17

  • 17 СтарТИРаджия

    11 0 Отговор

    До коментар #16 от "Бускетс":

    Не, погледни ти по-хубаво: светофара е зелен направо и дясно, червен - наляво!!!
  • 18 АЛЕКС

    25 2 Отговор
    Защо полицията ВИНАГИ защитава нарушителите и мутрите в тая държава??? ДОКОГА????
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 гост

    13 0 Отговор
    Варна се напълни с индианци, резултатите ги виждате
  • 21 Киро

    1 14 Отговор

    До коментар #15 от "СтарТИРаджия":

    Затова всяка пета катастрофа е с участието на TIR.

    Коментиран от #27

  • 22 Хохо

    1 3 Отговор

    До коментар #14 от "Georgi":

    А ти сигнализира ли за престъплението, засне ли го с телефон/видеорегистратор? Ако отговорът е не, значи нищо не си видял.
  • 23 Нормален Варненски Тимаджия

    4 1 Отговор
    Не го напраиха туй кръстовище еееей. "Кметчето" Нарко-Потника лапа мангизи от тъпия бул. Левски, а останалите улици - тях кучета ги яли - неговата маца!
  • 24 гост

    6 12 Отговор
    Полицията е права.Пред него има кола трябва да спре и да изчака да го задминат и тогава да продължи , той нашия най-нахабно свива в ляво.Да научи правилника а не да се прави на отворко.

    Коментиран от #47

  • 25 123

    3 4 Отговор

    До коментар #11 от "smeh":

    по- лесно но неправилно-ижаз да съм и аз няма да го пусна да ме изпреварва от дясно, но за втората случка сам си е виновен-видял е, че наглия вече го изпреварва и той реално го засича
  • 26 София

    8 2 Отговор
    Това е ежедневие! На всеки столичен светофар, ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО има такива идиоти, които засичат други автомобили.
    Абсолютно нагло,арогантно поведение и без да зачитат правото на другите водачи!
  • 27 СтарТИРаджия

    8 3 Отговор

    До коментар #21 от "Киро":

    В дългогодишният ми и многомилионен километричен опит на всякакви колесни МПС съм разбрал, че т. нар. ППС - ТИР, пречи единствено и само на пътните некадърници и тези, незнаещи ЗДП! За съжаление от година на година те се роят все повече и органите въвеждат нови и нови ограничения, белким стадото некадърници уцели пътя от т. А до т. В живо и цяло! За жалост на гърба на професионалистите: и това трябва да понесат, нали са професионалисти...
  • 28 дедджа

    8 0 Отговор
    Добре иззяпайте видето пълна линия лепи се под 3 секунди опит от дясна страна да изпревари в коя држава е разрешено отделно заплахи
  • 29 ase

    3 11 Отговор
    Виновен е тъпака, който се жалва. Ясно се вижда, че нарочно не го пуска другия да го изпревари. За такива само трепане
  • 30 Бай

    6 8 Отговор
    Полицията е права за ПТП тойя с рекламното якенце какво плямпа като сам казва че не е компетентен явно е че е приятел на репортера шофьор!!!Още нещо като искаш толерантност защо даваш газ и не го пускаш да се пристрой в кръстовището а застрашаваш пешеходците на светофара (дорече ги нямаше там).Тая лумпен сам казва че има 4 птп е за какъв се мисли за нормален шофьор ли ?Полицаите са реагирали много правилно покани ли са го да си попълнят 2странният протокол тоя си заяжда и с тях !!!Е ТОВА Е ИСТИНСКИ ДЖИГИТ НЕ ПОЗНАВАЩ ЗДП!!!
  • 31 Driving pleasure

    3 5 Отговор
    2ма цървули на пътя, а единия започнал да мрънка щото му излязъл по-къс! аре бегай бе! И журналята пак надават истерични викове че някой си нещо си ...
  • 32 Александър

    6 11 Отговор
    Станко е типичен путьо, да е благодарен че не е ял бой. Ако беше черен Мерцедес, а не малка Фиеста нямаше да се прави на мъж по телевизията. За удара е виновен лично той, а за преди това на светофара си е в лентата/прав е/, но нарочно типично комплексарски натисна в последния момент само той да е отпред което провокира другия водач да го гони. Варненски путьо...

    Коментиран от #60

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Александър

    2 3 Отговор
    Тоя келеш сега му гледах и другите видеа, той е за затвор и за бой. Пълен идиот и рисковите ситуации ги създава той. Ако иска да дойде да се запознаем.

    Коментиран от #54

  • 35 Алфонсо

    2 4 Отговор
    Поне да беше ял и шамарите, като иска да е рок-звезда!
    Не, че е късно де ....
  • 36 Рангел

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "фактите":

    А ти какъв си щом живееш тук? Отивай си в родината, за да не си примат, но ще бъдеш чужд сред свои.
  • 37 Рангел

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българите":

    Татарите живеят в Татарстан. Простите хора живеят с омразата в себе си. Впрегни омразата си и виж какво ще сътвориш и ще добиеш представа за самия себе си.
  • 38 Toko

    7 11 Отговор
    Мрънкача (Стилянов ) е заснел собственото си нарушение.В началото на клипа е видно ,че фордчето му е от дясната страна ! Тоест Стилянов го засича и избутва в дясно . ЧАК после другият шофьор се е ядосал и е започнал да го изпреварва , този глупак Стилянов не му е оставил възможност за изпреварване и е създал опасната ситуация. Аз бих му плеснал 2 шамара със възпитателна цел. А тия смешници ДВАМАТА Виктор Николаев и оная ШМАТКА(много е тъпа горката ) са много зле! Първо да изгледат клипа по- внимателно! И също мога да добавя ,че агресията НИКОГА не идва сама !

    Коментиран от #44

  • 39 Сталин

    4 1 Отговор
    Те така е у тая държава .
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 12412

    4 2 Отговор
    Демек всеки дето изпреварвате ако реши да се забучи във вас ще сте виновни
  • 42 Ми да

    6 1 Отговор

    До коментар #15 от "СтарТИРаджия":

    Кви полицаи търтеи дремат по завои скрити с камери сабират на хората парите които незнайно къде потъват аз от 92г сам професионален водач инцидент нямам и наистина по горе е писано пусни тариката да заминава а и друго задния блъска предния за мен виновния е задния ако беше исчакал права отсечка с видимост да испревари и да си кара а то кво за секунда аѝде скандал къв е смисала
  • 43 гощо

    6 3 Отговор
    Не се праЙте на умни бе! Тоз с Фордчето е джигит! С колко се юрка в междублоково пространство.Алея с пешеходна! Малоумник е както и полицайте които са накиснали другият тцтцтцтцттц....
  • 44 Обективен

    9 0 Отговор

    До коментар #38 от "Toko":

    На тоя светофар дясната лента е само за надясно.
  • 45 Гост

    7 0 Отговор
    Де да беше само Варна,навсякаде се напълни със селяни

    Коментиран от #61

  • 46 324

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "баба":

    полицията е права
  • 47 Мунчо

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Само ако не е дал мигач, а дебила, който изпреварваше нито беше дал мигач, нито караше с нормалната скорост, а не по малко от 70-80 километра.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 fff

    1 3 Отговор
    Viknali rali sustezatel da kaje koi e vinoven. Boje mili. Policiata kazva che e toq Putio, te pak rupat li rupat. Tozi Stanko zaslujava da go sublekat gol i da mu burkat v dupeto s telefona mu dokato snima klip.

    Коментиран от #62

  • 54 палячооо,

    3 2 Отговор

    До коментар #34 от "Александър":

    а ако искаш ти да дойдеш да се запознаеш с мен...на някой светофар кат караш в неправилната лента, а...да видим кой "създавал рискови ситуации"
  • 55 сарма

    5 0 Отговор

    До коментар #52 от "НА СТанко майка му":

    ела на мен му се ври от лентата за десен кат искаш направо и после пробвай да ми чупиш главата...гаранте ше си на попара бая време

    Коментиран от #56, #57

  • 56 НА СТанко майка му

    2 1 Отговор

    До коментар #55 от "сарма":

    еми айде де. Дай да пробваме. Ще се насереш лайнарче.. само като видите Г класи и се усирате нали ви знам. Всеки ден ви гледам.. Пускам си нормално мигач и няма някой да не ме е пуснал да се престроя.. Зор да не пусне човека от клипа. Ако си мн еркек ми кажи да се видим .. много искам, и без това си нямам работа. Искам да сърбам попара.. как ще стане да видим. Да не си и ти в новините да ти събират пари за зъби ей шушумиго проста
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 АЛ КУРОПАТКИН

    1 0 Отговор
    тоя го изпреварва в кръстовище
    станко можеше да каже че иска да завие наляво и оня го е праснал
  • 59 vasik atanasova

    2 0 Отговор
    тука в случая аз виждам една ОГРОМНА КОМПЛЕКСАРЩИНА И НА
    ДВАМАТА
    НО ЗА МЕНЕ В ТОЗИ СЛУЧАЙ Е ВИНОВЕН ТОЗИ С ФЕСЧЕТО
    КУПИЛ СИ ВИДЕО РЕГИСТРАТОР И СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН
    СИГУРЕН СЪМ ЧЕ Е ПРОВОКИРАЛ ДРУГИЯ ШОФЬОР И СИ ИМА
    ПРЕД ИСТОРИЯ
    ДОБРЕ Е ДА СЕ РАЗПИТА И ДРУГИЯ МЪЖ
    ЗА МЕНЕ В ТОЗИ СЛУЧАЙ ПОЛИЦАИТЕ СА ПРАВИ
    И ТОЗИ С ВИДЕО РЕГИСТРАТОРА СКОРО ЩЕ СИ СНИМА
    ОТВЕРСТИЕТО С НЕГО
  • 60 vasik atanasova

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Александър":

    съгласен съм с тебе
    НО НЕ Е ВАРНЕНСКИ
    ОТ СЕЛАТА ДОЙДОХА ТЕЗИ СЛЕД ДЕМОКРАЦИЯТА
  • 61 vasik atanasova

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Гост":

    ЕВАЛА ЗА КОМЕНТАРА ТИ
    ШАПКА ТИ СВАЛЯМ
    СЕЛЯНИТЕ ДОЙДОХА В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ И ЕТО РЕЗУЛТАТА
    ВЗЕХМЕ ДА СИ ПРЕЧИМ
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Такааа,

    1 0 Отговор
    Не е добър шофьор този, който не може да отстъпи на другия. В случая имаме двама нерваци-комплексари. А на ревльото мога да му кажа-тарикат мъж не писка, но той не е такъв. Само запълва ефирното време на тъпата нова тв и още по-тъпите сутрешни водещи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове