Last news in Fakti

10 Април, 2012 18:25 1 500 3

Данъчни разпродават имущество на Рашкови

  • катуница-
  • кирил рашков-
  • цар киро-
  • данъци

Задълженията на семейството са за над 66 000 лева

Данъчни разпродават имущество на Рашкови - 1
Снимка: БГНЕС

Имуществото на фамилията Рашкови - на продан заради неплатени данъци! Златният трон на Кирил Рашков също ще бъде обявен на търг. Частен съдебен изпълнител вече е описал по-голяма част от движимите вещи на Рашкови, предаде бТВ.

Златният трон на Цар Киро всъщност е мека мебел, дървенията на която е боядисана в боя със златист цвят. На този стол Рашков даваше и изявления пред медиите. Освен стола, ще бъдат обявени за продан и маси, шкафове, музикална техника.

Рашков, съпругата му Костадинка и дъщеря му Събка имат неплатени данъци в Пловдив за над 66 хиляди лева. Издадени са им административни актове.

„Тези актове са им били връчени, тъй като не са платени в законния срок, определен от закона. Ние сме предприели действия за тяхното събиране по принудителен начин вече със завеждане на изпълнителтно дело при частен съдебен изпълнител”, обяснява Цвета Попова, директор „Местни данъци и такси”-Пловдив.

Задълженията не са плащани от 2008-а и са за два недвижими имота в Пловдив. Между тях е и 6- етажна сграда в центъра на града, която фамилията построи преди години и имаше намерение да превърне в хотел. Сега обаче тя приютява багажа от Катуница на фамилията.

Пред бТВ синът Ангел Рашков заяви,че няма да допусне публичната продажба и семейството ще подпише споразумение с данъчните за разсрочено плащане на дълга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фжрр

    0 0 Отговор
    ХАхаахах така им се пада
  • 2 медиатор алфа

    1 0 Отговор
    Рашкоф Рашкооооф, сега ще видиш, че единствените по-гадни от вас са НАП.
  • 3 pacoran

    0 0 Отговор
    дръж НАП изяще ги тия м....ли да не се прават на недосегайми