Last news in Fakti

16 Април, 2012 10:07 1 316 0

Автобус с пътници се запали (Обновена)

  • пожар-
  • автобус-
  • лозарево

Автобус, пътуващ от Карнобат за Омуртаг, се запали близо до село Лозарево, съобщи бТВ.

Няма пострадали при инцидента. Всичко се е случило много бързо, разказаха очевидци. Пътниците са усетили задимяване и са успели да слязат навреме.

Пожарът е възникнал по време на движение, като водачът спрял на 20 м. преди ж.п. прелез, намиращ се между селата Вълчин и Мъдрино, съобщиха от полицията в Бургас.  

Водачът е успял да изведе всичките 32 пътници без да пострадат, като до идването на противопожарния автомобил и четиримата огнеборци, автобуса изгорял изцяло. Според водача, огънят възникнал от двигателя и в купето на автобуса започнал да влиза пушек и мирис на фреон от климатика.

Той извел пътниците, но не успял да спаси документите, свързани с превоза / изгорели са напълно свидетелство за регистрация на МПС, полицата «Гражданска отговорност», знака за периодичен годишен технически преглед и други документи/.

Собственикът на автобуса - 48-годишен мъж от Омуртаг предприел мерки за извозване на пътниците. По негови данни автобусът е преминал годишен технически преглед на 12.03.т.г. в Свищов. Останките от автобуса са оставени на съхранение в Районно управление «Полиция» - Сунгурларе. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА