Last news in Fakti

17 Март, 2019 11:19 2 354 32

Бюрото иска Елена, а БСП Сергей

  • бсп-
  • елена йончева-
  • сергей станишев

Петима души са с изключително голям брой номинации, освен Елена Йончева и Сергей Станишев. Това са Деница Златева, Иво Христов, проф. Гечев, Петър Курумбашев и Момчил Неков

Бюрото иска Елена, а БСП Сергей - 1

Изпълнителното бюро на БСП излиза с номинацията на Елена Йончева за водач на листата на партията за евровота, обяви в предаването „Тази неделя” по бТВ Кирил Добрев.

От проведени 293 конференции, Елена Йончева има 266 номинации – тя е припозната в огромна част от партията, посочи още той.

Тя е флагман на борбата с корупцията в България, отбеляза още Добрев. По думите му с нейната номинация се търси разширяване на влиянието на БСП.

Петима души са с изключително голям брой номинации, освен Елена Йончева и Сергей Станишев. Това са Деница Златева, Иво Христов, проф. Гечев, Петър Курумбашев и Момчил Неков.

Той отбеляза, че европейските избори са елемент към спечелването на парламентарните избори. От тази гледна точка, според Добрев, изключително важно е именно разширяването на влиянието на БСП. Елена Йончева се подкрепя от цялото общество, смята той.

Елена Йончева събира най-много номинации от партийните организации от всички проведени до този момент кампании – това показва, че тя е един изключително обединителен образ, не само за партията, но и за обществото, обясни още Кирил Добрев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    24 8 Отговор
    Най-прекия път към загубата на изборите от БСП номинацията за водач на листата на тариката С. Станишев! Този съсипа България. Не прости и на БСП и тя не може да види власт вече повече от 10 години.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    28 21 Отговор
    Да ама Йончева не е депутат и в нашия парламент.Тя само бърка лай.на.По един законопроект не се е изказала.В Европата пак ли ще ги бърка или ще депутатства?Пращаме лайномет и какво можем да очакваме после?

    Коментиран от #14

  • 4 Хахааа

    23 18 Отговор
    Ах колко съм важна и делова, държа папка, от която много прилежно и деликатно се подава много важен и много актуален документ. Не е това, което си мислите, празен лист с драсканици. Аз разследвам.
  • 5 гост

    17 17 Отговор
    Кире клякай пред скута на кака Кури за да ти е заета устата и да не говориш простотии,ако изберете Милиончева,ефекта,ще е като на президентските избори с кака Цецка за ГЕРБ,разликата е само,че те си го знаеха още преди изборите и това беше предизвикана грешка.
  • 6 месара

    13 15 Отговор
    фотаджийката дали ше се уреди за евродепутатин?
  • 7 Порно

    4 5 Отговор
    Аз пък не ги искам. Странен подход са избрали - жените не стават за фак, а "мъжете" си го искат.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Панов

    20 14 Отговор
    Йончева трябва да даде отговор за закупените имоти през 2015,след източването на КТБ.според вписванията в имотния регистър е придобила имоти за 1,2 милиона лева.сега разбирам,че се е наточила за 20000 евро заплата,но нека първо отговори за кражбите от ктб
  • 10 Цар Вул

    10 13 Отговор
    Бих гласувал с най голямо удоволствие ако проф.Румен Гечев е водач на листата!!!Умен,еродиран,с визия и въобще мъжкар отвсякъде!!Нищо,че Елена осъди Тиквоча и разкрива ГРОБ-аджийските далавери!Но ако.....Сер-ГЕЙ води листата никой от моята рода,а тя е доста голяма няма да гласува изобщо!!!

    Коментиран от #11, #31

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 гост

    15 10 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Еленка е научена да взима пари,много пари и БСП ще и осигури тази дейност,а какво знае и умее,това изобщо не е важно!
  • 15 Алехандро

    13 9 Отговор
    Нагли крадци от БСП ще стават евродепутати какво падение!!
  • 16 гост

    6 3 Отговор
    И в крайна сметка,нека да реши Сокола,кой да бъде.Хахахаха
  • 17 Другар

    12 8 Отговор
    Те ще се избият в собствената си партия от лакомия,а някои наивници искат същите комунисти да ни управляват държавата,представете си какво ще стане!Господ да пази България от комунистите.
  • 18 Траян

    5 12 Отговор
    Който и да е само герб да си отиват. Те съсипаха България. Вижте ги управляващите, станали са по 150 кг, това от какво е да питам. От недоспиване и недохранване се трупат тези кг, а народът кучета го яли. БЕЗСРАМНИЦИ.

    Коментиран от #19

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Живите мъртви на България

    7 4 Отговор
    Цялото БСП е вредно за България (както и ГЕРБ, ДПС и ОП, да не си мислят, че са различни). Но Станишев е отявлен злодей, продал България преди 10 години и повече. Ако го допуснат начело, значи са пълна дупка с помия.
  • 21 БББ

    9 3 Отговор
    И каква стана тя,всичките напъни на Милиончева са били за евро депутатското място,евала машала.
  • 22 БСП ДПС Евророма

    12 5 Отговор
    Бюрото иска Елена, БСП Сергей, а народа... не иска БСП!!
  • 23 Сливен пандиза

    14 2 Отговор
    за краденото и офшорките няма да ти се размине където и да те назначат другарко Милиончева
  • 24 766

    6 0 Отговор
    Ето защо БСП не мпгат да спечелят избори дори и срещу магаре .Магарето не е много умно но поне не краде.Забележка:Камо ли срещу делфин
  • 25 onq s konq

    1 0 Отговор
    БСП-то ШЕ ГО ЦЕПЯТ
  • 26 въпрос

    7 1 Отговор
    В момента, доколкото ми е известно, по отношение на Елена Йончева тече разследване. Освободена е под гаранция. За някакви промени в нейното положение поне не е огласявано. Възможно ли е един кандидат за евродепутат да е следствен? Ако да, колко такива ще се кандидатират от БСП? Или всичко около нея е предизвестено? Както при повечето "леви" престъпници, оправдани по всички обвинения. А защо и как само Цацаров знае и чакалите около него.
  • 27 бсфн

    0 0 Отговор
    това му е наградата за целувката с местан защото местан и още много като него бяха комунисти и колко гербери са били партийни членове да си кажат,а не като носителя на златен скунск и писател на книгата ШАЙКА да държи пожарникаря за щланга
  • 28 Търсещите внимание

    1 1 Отговор
    А народа пък не ще и да чуй за тези отрепки
  • 29 Лъжефакти

    2 0 Отговор
    Всички коментари който одобряват Йончева са изтрити. Дерзайте слуги на дявола и тиквата много сте долни.

    Коментиран от #32

  • 30 Ха ха

    1 0 Отговор
    Как разбрахте кой кого подкрепя бе смешници. Йончева е с най много номинации от редовете членове естествено че тя е за предпочитане. Гея да ходи при тиквата те са си лика прилика.
  • 31 462

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Цар Вул":

    Недей така.Ще ги разплачеш.
  • 32 Мордекай

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Лъжефакти":

    Не , не са изтрити , просто няма такива , тролче.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове