21 Март, 2019 21:14 26 884 80

"Лъсна" нотариалният акт на Цецка Цачева

  • цецка цачева-
  • цветан цветанов-
  • артекс

Твърденията на министъра на правосъдието по казуса са меко казано спорни

"Лъсна" нотариалният акт на Цецка Цачева - 1

След твърденията на министър Цачева за “спекулативна информация на Антикорупционния фонд” за цената на придобиване на нейния имот от фирма “Артекс”, както и че има направени плащания по предварителен договор от 2017 година (както и ангажименти за последващи такива, които променят крайната цена), "Антикорупционен фонд". публикува нотариалните актове и за двете сделки - на министър Цачева и депутата Рашидов. Заличени са единствено личните данни и подписите.

Твърденията на министъра на правосъдието по казуса са меко казано спорни и заслужават специален коментар, категорични са от "Антикорупционен фонд":

Цената, която сме публикували е тази, посочена в нотариалния акт от 27 юли 2018 г. , където се посочва, че това е “окончателната и действителна цена”. В този документ за собственост няма договорени никакви допълнителни плащания. Дори да се приеме, че посочената в нотариалния акт е само за имот в “груб строеж”, това влиза в сериозно противоречие както с оферираните цени от фирмата-строител, така и с обичайните имотни цени за района дори за този етап на строителство.

Ако г-жа Цачева е уговорила допълнителни плащания с "Артекс", които следва да бъдат платени месеци след това (в края на май 2019 г. по нейните собствени думи), логичният въпрос е защо това не е отразено в нотариалния акт, каквато и е обичайната практика и както е направено от Рашидов пропъртис ЕООД (вижте приложения документ). Припомняме и, че на наш изричен въпрос относно цената преди нашата публикация не беше получен отговор.

Твърдения като “оформяне на окончателен нотариален акт с отразяване на всички плащания” са юридически необосновани и не отговорят нито на законодателството, нито на нотариалните практики. С въпросния нотариален акт от 27 юли е прехвърлена собствеността върху апартамента срещу сумата от 138 хиляди евро и е юридически невъзможно да се сключи втори “окончателен” нотариален акт за прехвърляне на собственост.

"Лъсна" нотариалният акт на Цецка Цачева
"Лъсна" нотариалният акт на Цецка Цачева
"Лъсна" нотариалният акт на Цецка Цачева
"Лъсна" нотариалният акт на Цецка Цачева
"Лъсна" нотариалният акт на Цецка Цачева
"Лъсна" нотариалният акт на Цецка Цачева
"Лъсна" нотариалният акт на Цецка Цачева
"Лъсна" нотариалният акт на Цецка Цачева
"Лъсна" нотариалният акт на Цецка Цачева


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знаем

    161 15 Отговор
    КРАДЛА !!!!!

    Коментиран от #8, #55

  • 2 Знаем

    152 15 Отговор
    ОСТАВКА !!!!!!!!!!!! ......
  • 3 Цветан Цветанов съм

    130 17 Отговор
    Хахаха пишете си коментарите тука
    Аз в момента съм си в джакузито в скъпия мезонет пия си шампанско Moet за 200 лева и съм не досегаем
    Даже всичките ми съседи също са от ГЕРБ

    Коментиран от #69

  • 4 Фотограф

    21 12 Отговор
    Щтракате на скрийншот и четете на смартфона
  • 5 Batushka

    82 10 Отговор
    Кооперация ГЕРБ ...един е БОЙКУ и Цецу е негов пророоооок....амиииинннн...псалм първи книга първа стих първиииии...
  • 6 Моля?

    165 8 Отговор
    И това от министър на правосъдието, чакайте после правосъдите!

    Коментиран от #66

  • 7 Asdfgh

    108 3 Отговор
    Пишете и за Хампарцумян. И той е вътре в кюпа.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хехе

    73 3 Отговор
    Всяко чудо за 3 дни, все пак сме в България.
  • 10 Човек

    105 3 Отговор
    Това са ни политиците - хора без морал и съвест, те търгуват и достойнството си, камо ли да защитават интересите на народа и държавата. "Политици" не забравяйте че имате деца, които един ден ще осъзнаят делата ви.

    Коментиран от #50

  • 11 Гост

    90 7 Отговор
    Конфискация
  • 12 Цецо шлифера

    83 7 Отговор
    Оставете на мира комшииката, че от Америка ще се върна с Ф-16 и ще видите, какво ще стане.
  • 13 СДЗЦ;

    81 5 Отговор
    Мафия нищо повече.От горе до долу, че искат и още власт за и кого щели да бият пак. Ако народа това му харесва пак да си ги избере.
  • 14 Чилбер

    63 7 Отговор
    Комунист, евреин и свиня нямат наранване никога!

    Коментиран от #17

  • 15 Огромна щета

    57 3 Отговор
    За бюджета от дължимо ДДС по пазарни цени, възстановено такова от строителя, недоказани обложени доходи от копувачите, дължими такси по придобиването.... Капоне щяха да осъдят...
  • 16 грозната истина ГЕРБ

    101 7 Отговор
    И това е Министър на Правосъдието !?!?!? Смятайте за какво иде реч, вчера слушах госпожата и нелепите й обяснения и това пак казвам от Министър на Правосъдието !!!!! Тогава има ли учудени, защо сме на челните места по корупция, кражби на жилища, пачки от терасите и мазни нагли герберасти на глава от населелението ! Естествено всичко това покровителствено, закриляно и защитавано от лицето Бойко Методиев Борисов ??
  • 17 noname noface nonumber

    27 7 Отговор

    До коментар #14 от "Чилбер":

    И капиталист и капиталист също или демократ както ти е по удобно
  • 18 ako

    22 7 Отговор
    iz4adie na prirodata e taq hubavica
  • 19 онзи

    65 5 Отговор
    На времето при бай Тошо ако направи такова нещо 200 кв.м. апартамент, директно заминава в Белене. За другарката Цачева става на въпрос.

    Коментиран от #24

  • 20 filo

    7 52 Отговор
    И какво като си е купила апартамент. Със здраве да си го ползва.

    Коментиран от #22, #28, #51

  • 21 Альоша Гърневски

    56 5 Отговор
    При ТЖ се крадеше десетократно по малко. Това е истината. Тогава основното престъпление беше вземането на кола и апартамент без ред. Както и разполагането с валута и пазаруване в кореком на шоколадови яйца.
  • 22 Альоша Гърневски

    30 5 Отговор

    До коментар #20 от "filo":

    При ТЖ се крадеше десетократно по малко. Това е истината. Тогава основното престъпление беше вземането на кола и апартамент без ред. Както и разполагането с валута и пазаруване в кореком на шоколадови яйца.

    Коментиран от #33

  • 23 РУСЕВ

    61 5 Отговор
    Бойкооооооо, този път пожара е много голям. Ще изгориш и ти.
  • 24 феликс дж

    30 7 Отговор

    До коментар #19 от "онзи":

    Не е така, едно време строяха служебни апартаменти по 200 - 300 квадрата, даже с каси за оръжие и секретни документи в тях, но ги даваха само на проверени другари и пак на приятна цена в сравнение с цените на панелките по комплексите. Буржоазията винаги е еднаква - алчна и глупава. За това моя другар от Октомври 1917 Йосиф Сталин периодично прочистваше тази паплач, запомнил е урокът ми. И сега им е време.
  • 25 Антисоциалист

    20 7 Отговор
    Господа, факти за нарушаване на закони в публикуваните сканирани документи няма. За съжаление, засега няма и закон за отговорност за клевети и доноси, и за съдебно преследване и наказание на клеветници. Засега. Няма и избиране на съдии и прокурори пряко от народа - за да няма демокрация. Засега. Но ще има.
  • 26 Доброжелател

    65 6 Отговор
    Бойко, хайде сега да те видим дали ще ги отстреляш: 1. Цецо, 2. Цецка, 3. Вежди. Стиска ли ти???? Ако не ти стиска - да знаеш : ще повториш резултата от президентските избори. 2:1 Сещай се.
  • 27 Йахо

    41 4 Отговор
    Срам нямат ли? Дори не се изчервяват като лъжат!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Истински Цигани

    38 5 Отговор
    Това са едни долно пробни лъжци. Долни, прости и нагли. Такива нагла и проста сган управлява страната ни! На протест народе да изметем тиранина!
  • 30 Ставрю

    37 3 Отговор
    Каквото и да пишем нашите капиталисти нямат наяждане. Те са олицитворение на дявола. Нищо лошо да си купиш апартамент но защо за вас може а за народа не нека и ние си купим на такива цени незавършени апартаменти. Капиталист в БГ това е чума приличаща на Цецето очиларска.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Николай

    8 18 Отговор
    Всичко е точно. Вие какво искате да им издадат нотариален акт когато е изкопана дупката на основите ли? Имали са предварителен договор там е описано всичко. След Акт 16 и разрешение за въвеждане на сградата в експлоатация се издава нотариален акт с вписана вътре данъчната оценка на обекта. Една панелка от 80 кв. струва от 150 000 нагоре.
  • 33 Николай

    12 6 Отговор

    До коментар #22 от "Альоша Гърневски":

    При ТЖ камионите с тухли и бетон направо се пренасочваха от държавния строеж към вилата на другаря секретар на партията по район. Кой ще се осети при строеж на язовирна стена или мост за 10-20 тона бетон повече или по малко.
  • 34 Николай

    23 1 Отговор
    Значи Доган купува топлофикация Варна за смешни пари това се споменава тук там и скандал няма, няма антикорупционни комисии, прокурори, разследване нищо повече. Оня резак Карадайъ дето не може да говори български се изцепи от сорта "имал бол пара купил си" ай сиктир с тия 20 000 марки. Всичко са предизборни фишеци.
  • 35 Мици

    17 4 Отговор
    Борисов,Плъховете видяха пробойна в Политическият ти Кораб и започнаха подготовка за да го Напуснат?!Предадоха те!!!
  • 36 От село

    19 1 Отговор
    Да се чуди човек защо гласуваха против Кьовеши!
    Изпитвам силни съмнения, че и един лев реално не е превъртян в сделката.
  • 37 първи кан

    11 1 Отговор
    вижте неустоечната клауза - 170 000 евро.
    дружеството дължи това което е получило плюс 170 000евро.
    защо ми се струва, че продажната цена е 138 000 евро плюс 170000 евро.
  • 38 Хан Крум

    19 6 Отговор
    99 % от коментарите са против Уууууправляващите,така е и в ежедневието.Не са съгласни със сегашното управление,но то пак ще спечели на изборите за Европарламент.Е как става това...........Цялото управление е манипулация и грабеж.Кьорав народ.
  • 39 мнение

    16 2 Отговор
    ¨...по имотите им ще ги познаете..."
  • 40 боярышник

    7 12 Отговор
    Никога повече"бсп"(безскруполни страхливи предатели)на власт. Да живее България!
  • 41 боярышник

    7 12 Отговор
    Никога повече"бсп"(безскруполни страхливи предатели)на власт. Да живее България!
  • 42 боярышник

    7 10 Отговор
    Никога повече"бсп"(безскруполни страхливи предатели)на власт. Да живее България!
  • 43 боярышник

    6 10 Отговор
    Никога повече"бсп"(безскруполни страхливи предатели)на власт. Да живее България!
  • 44 боярышник

    6 11 Отговор
    Никога повече"бсп"(безскруполни страхливи предатели)на власт. Да живее България!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 н стоименов

    4 2 Отговор
    доктора на науките кога ще се изходи по въпроса
  • 47 666

    18 2 Отговор
    ТО СЕ ЗНАЕ И ОТ ДЕЦАТА И ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА ,ЧЕ ГЕРБ И ЦЯЛАТА ПАСМИНА СГАН ДЕЦА НА ШОФЬОРИТЕ И БОДИГАРДОВЕ НА ЦК НА БКП СА АЙДУЦИ,ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИИЦИ.ПОВЕЧЕТО СА БОЛНИ ПСИХИЧЕСКИ И ЛЕЧЕНИЕТО Е КАЛАШНИКОВ.СЪД И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ГЕРБ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПРИСЪДИ ДА НОСЯТ КАМЪНИ ДО ЖИВОТ ТЕ И ТЕХНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ.
  • 48 бббббб

    22 1 Отговор
    И как Прокуратурата ще проверява шефката си и нейните приближени?!?!?
  • 49 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    17 2 Отговор
    Добре как така става че цецка е с постоянен адрез в плевин а живее и работи на софията от години?в софията къде живеее питам аз?щото не се води никъде регистрирана?за едни може за други не може
  • 50 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    13 0 Отговор

    До коментар #10 от "Човек":

    Даа имат деца и един ден ше цирикат че мама и тате малко са крали и искат още😂😂😂😂😂
  • 51 Партизанина

    4 9 Отговор

    До коментар #20 от "filo":

    От бсп сигурно всички живеят на палатки и никога не са купували апартамент в живота си. Да вземат да проверят всички, които си взимат апартаменти ново строителскво от къде са им парите и колко са платили за имотите. В идеалният център на софия цените стигат до 4000 евро квадрата в нова сграда и се купуват.
  • 52 айша

    18 1 Отговор
    ДА И СЕ ОТНЕМЕ ВСИЧКО НА ТАЗИ ПСИХОПАТКА И ДА СЕ НАТИКА В ЗАТВОРА ,ДА БЪДЕ СЪДЕНА! ДА ОТГОВАРЯ ПРЕД НАРОДА СИ ПРОДАЖНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ! БОЙКО БОРИСОВ С ОХРАНА 37 МИЛИОНА ГОДИШНО ? И ЦАРЕТЕ НЕ ПЛАЩАТ ЗА ТАКАВА ОХРАНА ,ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕСИ ПУБЛИЧНО ,КАТО ЧАУШЕСКО

    Коментиран от #53

  • 53 123354

    16 0 Отговор

    До коментар #52 от "айша":

    ИЗМЕТ ГНУСНА НЕНАСИТНА
  • 54 Вулгарен

    11 0 Отговор
    Остава да й "лъсне" и гъзът.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ачо

    19 1 Отговор
    Нищо. Ганьо гледа и блее. И гласува под строй. Няма такъв прост народ. Заслужава си да е вечният последен мизерник.
  • 57 Симеонов

    16 1 Отговор
    Всеки, който е пътувал от Каблешково за Бургас е прочел един прекрасен надпис, който гласи: "Социализмът ни беше уродлив, демокрацията ни е дваж по-уродлива." По-кратко и по-точно не би могло да се каже.
  • 58 aaaaaaaaa

    0 8 Отговор
    Не се радвайте на тези борци с корупцията, те ползват незконни методи и по ирония на съдбата корупция. Утре и вашите нотариални актове ще се окажат у някого, а също и жилищата ви. Днеска е цачева, утре си ти. Същата работа е как журналистите имат източници в полицията. Щом полицаят източник снася на репортерите, какво го спира да снася на бандитите?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 галфон

    11 0 Отговор
    След като министър на правосъдието бръщолеви откровени глупости и се оправдава като ученичка от трети клас, кво да говорим за тая сган под нея. А схемата е елементарна , приели сме законче 2017 обслужващо строителя и той се е отблагодарил подобаващо. Друг е въпроса , че схемата на разплащане е зле изпипана и съдържа една камара престъпления.
  • 61 гост

    8 0 Отговор
    Защо акта да е публикуван по незаконен начин, нали точно ГЕРБ-ерите приеха законодателство с което за разрешиха подслушването, дори от американци и европейци. И какво стана на Бойко не му стигнаха рушветите от ЕС и САЩ, за това покани и Медведев, ако може и от него да изпроси някоя рубла. Да ама Америка реши да му покаже дискретен жълт картон.
  • 62 Zoro

    5 0 Отговор
    КОНФИСКАЦИЯ!!!!!!
  • 63 Некой си 1

    6 0 Отговор
    Не може в изключително корумпирана държава да те разследват от прокуратура и да те съдят от съда на същата тая прогнила от корупция държава! Абсолютно безмислено е !
    Да идва Кьовеши с нейн екип първо тука.
    Хващам се веднага доброволец за строежа на новия затвор!
    Арматура и бетон Х2 на това което са откраднали!
  • 64 АДЕНАУЕР

    0 6 Отговор
    Всеобхватна ДЕККОМУНИЗАЦИЯ НА ОБЩЕСТВОТО-НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ЛУСТРАЦИЯ от всички властови позиции в държавата на 1,6 милиона престъпници с комунистически корен по род и произход.Данните са на ЕВРОСТАТ.В сила е и ЗАКОН за обявяване на комунистическия режим и кадри за престъпен-май 2000 год.

    Коментиран от #67

  • 65 Цачева: Проверете ме!

    1 0 Отговор
    Сваляй гащи за проверка😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 66 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Моля?":

    моля,моля...ВСИЧКИ ЗАКОНИ СА СПАЗЕНИ!!!!!НИЕ СМЕ ПРАВОВА!!!!ДЪРЖАВА,с върховенство на закона и ПАЗАРНА ИКОНОМИКА!!!!Но ..право,, въобще НЕ! означва СПРАВЕДЛИВОСТ!!!!А в конституцията пише,,---ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е СВЕЩЕНА!!!!/ЗАЩИТЕНА ОТ ...ПСАЛМ 92!!!/И НИЩО !!!НЕ СЕ СПОМЕНАВА ЗА ДРУГИТЕ СОБСТВЕНОСТИ!!!!!Иии,така,по амерички тертип и подобие,ТЕ правят политика,,шушу/мушу,, и законотворчество тип ,,заКон/законче...,заКонче/закон/!!!!!Тъй че всичко е ЗАКОННО/както каза Радев!!!НО ИЗОБЩО НЕ Е ПРИЕМЛИВО И МОРАЛНО/ако още помним какво е морал!!!/......
  • 67 ТОЧКАТА

    4 0 Отговор

    До коментар #64 от "АДЕНАУЕР":

    спомен...САМО ЗА ЕДИН КОЖУХ!!!Бай Тошо ИЗРИТА Янчо Таков ОТ ВСИЧКИ ЯСЛИ !!!!!простако...Комунистите имат много повече МОРАЛот капиталистите....А това , че ДЕЦАТА ИМ станаха КАПИТАЛИСТИ е друга тема...Темата за ВЛАСТТА..КАТО НАРКОТИК!!!Присаден от усата мнооого успешно,бе добра ашлама е....
  • 68 нов

    5 0 Отговор
    Не станаха ли много безобразията г-да управляващи?????
    Затова и докладите от Европа са критични, но ѝвие не им обръщайте внимание........облагодетвайте се сега Ви е паднало нагли мафиоти.......
    Г-н Борисов, ако имате и малко останала доблест - то подайте си ОСТАВКАТА!!!!! Така правят по света, Вие от обиколките си поне това би трябвало да научите !
  • 69 батеее

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Цветан Цветанов съм":

    ОО Иво Андонов? "НЕДОСЕГАЕМ СЪМ!" хахахахах
  • 70 SDECHEV

    1 5 Отговор
    НЕКА ВСИЧКАТА ЧЕРВЕНА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА СГАН ДА СИ ПУБЛИКУВА НОТАРИАЛНИТЕ АКТОВЕ И ДА БЪДАТ СРАВНЕНИ С ОБЯВИТЕ ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ И ЩЕ ВИДИМ ,ЧЕ КАРТИНАТА Е СЪЩАТА
  • 71 SDECHEV

    1 7 Отговор
    ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ ЗАПЛАЩА АПАРТАМЕНТА ПО МИНИМАЛНА ЦЕНА ПРЕД НОТАРИУС И ОСТАНАЛОТО ПЛАЩА ПО ДОГОВОР ЗА РЕМОНТ. КЪДЕ Е НОВИНАТА?

    Коментиран от #73

  • 72 Соломон

    5 0 Отговор
    ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО КАЗА БОЙКО ПРЕДИ ПРЕЗИДЕНСТКИТЕ ИЗБОРИ .
    КАЗА ../ " и магаре да бях посочил щяхте да го изберете"/...
    СЕГА Е МОМЕНТА ДА ГЛАСУВАМЕ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ ЗА ИЗБЕРЕМ ОНЕЗИ КОЙТО НИ ХАРЕСВАТ . ЗАЩОТО МАГАРЕТАТА НА БОЙКО СА МНОГО НАГЛИ ....
  • 73 Значи всеки нормален

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "SDECHEV":

    човек си заслужава, нормалните политици! Е как да има ред в анархията на милиционерския социализмо-капитализъм.
  • 74 kjl

    4 0 Отговор
    "Артекс си запазва правото да ползва безсрочно и безвъзмездно покрива на сградата за поставяне на рекламни съоръжения!!!!"
    Дали след продажбата на въпросния "покрив", Артекс ще са си запазили същите права? Дали на цецовия покрив ще има рекламни съоръжения??
  • 75 петкан

    1 5 Отговор
    9 от 10 българии купуват на или около данъчната оценка на имота, чудо голямо станало вече, ясно е, че е скрита реалната цена.

    Коментиран от #76

  • 76 kjl

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "петкан":

    Правосъдния министър!!!! не 9 от 10 българи
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Иван

    1 0 Отговор
    1.ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ВСИЧКИ ПАРТИЙ
    2 ИЗБОРИ ЗА ДРУГА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ
    3 30 години робство към олигарсите...ДОКОГА???
  • 79 Той

    0 0 Отговор
    Няма кой да ги съди поне тук в България това са поставени хора на който да гледаме театъра
  • 80 Ват ен ка

    0 0 Отговор
    Цецке, Цецке, жЕно мъжка... имаш право да избираш, женския или мъжкия затвор, във всеки случай, жилището ти ще много евтино. Марш, кобило мършава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове