Last news in Fakti

28 Март, 2019 20:20 10 360 27

Шофьорът, убил четирима, навършил 20 години преди 1 седмица

  • скутаре-
  • катастрофа

Сред загиналите има баща и син

Шофьорът, убил четирима, навършил 20 години преди 1 седмица - 1
Снимка: БГНЕС

Водачът на БМВ-то е навършил 20 години преди една седмица. Бил е с кипърска шофьорска книжка. За съжаление имаме и четирима загинали.

Това съобщи на брифинг окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов, който разкри подробности за тежката катастрофа край село Скутаре, която погуби четири души.

"Със силни аргументи можем да говорим за навлизане в насрещното, опит за избягване на челния удар и настъпила смърт. Той е настанен в болница и е само със счупен крак, както често се случва. Пробите за алкохол и наркотици са отрицателни. Български гражданин е. Сред загиналите има баща и син", каза още той, цитиран от plovdiv24.bg.

По-рано от полицията съобщиха, че ПТП-то е възникнало снощи на източнообходния път край жп надлез за Скутаре. Сигналът е получен след 21,00 часа. Според първоначалната информация БМВ с пловдивска регистрация навлязло в лентата за насрещно движение и се ударило челно в "Сеат" с кърджалийска регистрация.

На място са загинали 31-годишният водач на втората кола и негови спътници, на 28, 49 и 54 години, всички от Кърджалийска област.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Генералът

    105 2 Отговор
    Веднага доживотен без излишни коментари. Пълна трагедия
  • 2 Хойо

    80 1 Отговор
    Това е циганин
  • 3 anaslex

    114 3 Отговор
    Твърдо съм против расовото разделение и омраза, но кипърска шофьорска книжка означава неграмотен ма*** зад волана. С беемве, щото е модерно и е ЦЕЛ на живота на повечето дебили, а не средство. Бог да ги прости загиналите и сила на близките им!
  • 4 Конфуций

    76 0 Отговор
    Не мога да разбера защо винаги невинните го отнасят, а тези непотребни за обществото боклуци оцеляват. Просто няма справедливост на този свят и най-големите отрепки са на почит в нашата страна. А този изрод ще каже, че повече няма да прави така и след един месец баща му ще му купи ново БМВ за по-голямо самочувствие
  • 5 Където убитите там и мангала

    61 0 Отговор
    Защо не кажете на роднините на убитите в прав текст, че убиецът е самозабравил се циганин, който умишлено се правил на господар на пътя. Аз съм за посещение в болницата на роднините на убитите. Ако поискат ще им наточа скалпела.
  • 6 ГОСТ

    21 5 Отговор
    пак БМВ

    Коментиран от #20

  • 7 Не глеам таувизия

    64 3 Отговор
    Кога ще променят закона келемета под 25 да не могат да карат коли над 70 коня и само предно или 4х4... Изтепахте ни бе сазтезателчета жалки надрусани и комплексирани чалгари!!!!! Тоя малкия кривак за по 20 год. на жертва във дранголника трябва да ходи... И до живот... Боклук неден!
  • 8 Мечка в съседния двор

    50 2 Отговор
    Бог да прости убитите, но наглите цигани са култивиран продукт на политиката на ДПС. И това не е предизборна агитация, а факт.
  • 9 нали

    25 6 Отговор
    Шофьор на БМВ е диагноза!
  • 10 Кой се движи обратно

    5 13 Отговор
    В кипър е нормално това , но тук сме от дясно.
    Човекът забравил че е в европа и явно е без много опит зад волана .

    Коментиран от #22

  • 11 баи тошо

    23 0 Отговор
    Евтините дроги , чалгата до там водят
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Голям прос

    11 1 Отговор

    До коментар #12 от "Todor":

    Що така бе, Миме? Нещо те засегнаха лично или на рода? Като гледам написаното, нямате разлика с безотговорния убиец зад волана. Ние не сме виновни някакви некадърници да сядат в мощни коли и да ни трепят по пътищата. Защото доста сме направили за държавата и семействата си и още ще направим, ако не ни спре някой пишман шофьор. Или предлагаш кротко да си траем и да си мрем. Да, ама няма да стане. Така че, затваряй си мръсната уста и се заври някъде!
  • 15 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    9 3 Отговор
    Срещу нулевото поколение никакви глоби и други методи не помагат просто не е трябвало да се раждат такива оправия няма само за органи донори стават
  • 16 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    8 4 Отговор
    Като видите някои с каен или друга голема жипка не си мислете че има малко пиле а те се защитават с по голямата кола срещу такива катили по пътя

    Коментиран от #17

  • 17 коментатор

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Е тук си прав за това ! Точно заради такива примати карам двутонен джип ,и така шансът ми да оцелея е по голям !
  • 18 Бай Тошо

    17 1 Отговор
    Не веднъж съм казвал че на тия години трябва да бъдат в казарма младежите, а не да се трепят по пътища и заведения,ако имах власт щях да го направя това

    Коментиран от #23

  • 19 Ла Кюр Дьо Пети

    7 0 Отговор
    Но това не пречи да се търси под вола телето , например насрочване на дъртите шофьори.
    Всички грешат, но огромния процент смъртни случаи са поради безотговорност на КАТ и пълната липса на опит, но висока самонадеяност при младите шофьори.
  • 20 БМВ

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "ГОСТ":

    КАКВО ПРОТИВ МАРКАТА ИМАТЕ,МЕН ЛИЧНО ЩЯХА ДА МЕ УБИЯТ ЦИГАНИ С ФОРД ТРАНЗИТ МИНАВАЙКИ НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР,ДА НАМРАЗЯ БУСОВЕТЕ ФОРД ЛИ?ТАКЪВ И НА ТРАБАНТ ДА ГО КАЧИШ,ПАК ЩЕ Е ОПАСЕН ЗА ОСТАНАЛИТЕ ВОДАЧИ!
  • 21 Николов

    8 2 Отговор
    Трябва да започнем от управляващите,та чак тогава може да има светлина в тунела.НАРОДЕН СЪД!!!
  • 22 Гошо

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Кой се движи обратно":

    Е аз като карам в Кипър или Англия що не забравям че трябва да съм от ляво на пътя

    Коментиран от #24

  • 23 ЗАГУБЕНОВРЕМЕ

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Бай Тошо":

    Пак носталгия, не трябва задължителна казарма, ами трябва които иска да ходи и така ще най-добре, защото има желаещи в момента много повярваи ми, но корупцията е много голяма и пак се нареждат сульо и пульо, както и в МВР същата работа! Аз лично никога не съм искал да ходя в казарма или да ставам военен, но мога да се справям доста добре в живота, това си е до човек, дали ще е подреден ,и дали ще е честен, но-най вече зависи как родителите са го възпитали! Жалко за загиналите хора, но не винаги са ни виновни малцинствата, виновни сме си и ние, че сме позволили да се стигне до тук, ако искате нещо да се промени първо променете себе си иначе няма смисъл!

    Коментиран от #27

  • 24 щото

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Гошо":

    сигурно не си мънгю
  • 25 НАЦИОНАЛ

    1 0 Отговор
    Циганин с разпадаща се е36-ца за 600 лева уби 4 етнически българи !
  • 26 Тони

    3 1 Отговор
    Някой да е видял циганин във учебна кола ? Аз лично не.
  • 27 Бай Тошо

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "ЗАГУБЕНОВРЕМЕ":

    Лошото е че някой ще разберат по трудния начин какво говоря, чак когато стане белят, смъртта носталгия ли е ? попитай роднините на загиналите дали имат носталгия сега, или са доволни от развилата се ситуация на Демокрацията
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове