Last news in Fakti

8 Април, 2019 18:40, обновена 8 Април, 2019 20:12 15 177 112

Борисов: Как ще се откраднат 10 млрд.?! Фантасмагории! (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • кснс-
  • румен радев

Чух преразкази, които не ми харесаха, заяви разпалено премиерът след КСНС

Борисов: Как ще се откраднат 10 млрд.?! Фантасмагории! (ВИДЕО) - 1

Работим по темата за границата, знаете каква е ситуацията в съседните държави. Министър Ананиев в момента говори с медицинските сестри. Написаха ми за КСНС при президента неща, които ако не бях там, нямаше да повярвам. Това каза премиерът Борисов в извънредно изявление след завършилия КСНС.

"Не очаквах такова поведение. Отидохме на КСНС най-добронамерено, чух преразкази, които не съответстват на истината. Това, което ни се предложи, най-вероятно писано от г-н Иво Христов, беше предизборен подарък за г-жа Нинова. Нямаше как. Нямаше нито един от тези, които се изказват, да е одобрил това, което пишеше там. Тези констатации не отговаряха на истината. Аз взех думата и обясних, че преразказът не ми хареса", заяви Борисов.

"Сега искам аз да преразкажа това, което сме говорили, този път от наша гледна точка. С цялото си уважение отидохме всички да участваме в КСНС. Още с влизането си г-жа Нинова даде тон, че се крадели по 10 милиарда на година. Искам да имаме нормална аритметика. Не алгебра, не тригонометрия, не стереометрия, а елементарна аритметика. Капиталовите разходи на държавата за миналата година са 3,7 млрд., а за тази година са 5,1 милиарда. Как ще се откраднат 10 млрд.!?"

"Попитах Нинова откъде е взела цифрата. Помолих президента да е арбитър на финансистите, моите и нейните, да видим откъде идва цифрата. Аз дори не бих си позволил да кажа, че те (визирайки БСП) са крали по 10 милиарда в техните управления, защото това са фантасмагории.

"5,1 млрд. са капиталовите са капиталовите разходи на държавата. Вие ги виждате - по пътищата, по мантинелите, в парковете, в градините, по сградите и така нататък", вярва Борисов.

"Сидеров и Марешки поискаха да говорим и за приватизацията, разбира се, това беше отхвърлено. Не мога да схвана как при всяка своя командировка Радев кани министри, те организират неща, а като се прибере тук, казват, че са корумпирани", коментира още Борисов.

Цялото изказване на министър-председателя чуйте тук:

Видео: NOVA


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да да да

    342 43 Отговор
    Боко тиквата е притеснен ,видимо и не може да го скрие, но и е нагъл, както винаги. Оставка бе ,боклук.

    Коментиран от #14, #76, #96

  • 2 Shoot

    266 25 Отговор
    Ясно е, че вече няма спасение от мутро-милиционерите, най-добре да дойде Кьовеши с танковете!

    Коментиран от #112

  • 3 Ernesto Guevara

    244 26 Отговор
    ОСТАВКА

    Коментиран от #6

  • 4 Batushka

    235 26 Отговор
    Най простия от простите!
  • 5 И ТВОЯ ДЕН ИДЕ

    211 26 Отговор
    СКАПАНА ТИКВА ..
  • 6 nnn

    165 21 Отговор

    До коментар #3 от "Ernesto Guevara":

    ...или ще ги изринем с лопати и мотики

    Коментиран от #10

  • 7 Mango number five

    160 7 Отговор
    Кой таковал, таковал. Кака се омъжи. На 26май нарада ще отсъди най правилно.
  • 8 Да да да

    164 18 Отговор
    Герберастките тролове дебнат от засада. Боко е пуснал кинти ,а тролове ниедни,? Има ли кинти от апартаментаджийте ?
  • 9 Ало ало

    74 7 Отговор
    Свиквай!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 888

    167 11 Отговор
    Много интересно какво си очаквал да чуеш сигурно че не краде те че не сте корумпирани че държавата не се тресе от корупция от най ниското до най високото ниво да ама не краде те като за последно те това го разбраха и децата

    Коментиран от #17

  • 12 Крал Лир

    146 11 Отговор
    Тоеае неговата версия! И се кеафът повече ит 10 миюиарда на година от бюджета, фондовете отделно перо! Само от,, Столична Община" се крадът стотици милиони под формата на дър. поръчки всяка година. Що се прави на ощипан?
  • 13 Дедо ви

    210 10 Отговор
    Те какво искаше да чуеш? На единия личния му асансансьор го качва направо в хола, другия терасата му 200 квадрата със барбекю и сауна, Трети живее в 300 квадрата лукс без да плаща нищо и без да е негово жилището и ВСИЧКИ СА НЕВИННИ. Виновни сме ние в панелките дето работим от тъмно до тъмно, че ви избираме. Ама вече власт през крив Макрон.

    Коментиран от #20, #40

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Моджерип

    145 7 Отговор
    Капиталови вложения 3,7 милиарда!!?? От бюджета на всяко министерстово се заделят пари за разни поръки които се заплащат пре скъп на разни гербераски фирми! Аки нещо струва 2лв.те го пащат 20 лв. е така се източва бюджет! И 10 милирада ми се струват даже малко пари. Само от самолетите Ф16 сега ще загубиме 1 милиард
  • 16 Да да да

    145 12 Отговор
    За 10 години опг герб ,общо 100 милиарда,факт ! Оставка бе ,тикво!

    Коментиран от #24

  • 17 Гудериан

    25 125 Отговор

    До коментар #11 от "888":

    И от кого трябва да го чуе ? От чичо Господ, дето се е хванал с Нинова под ръка и мечтае за президентска държава. Този, който за толкова време не видя едно хубаво нещо в тази държава, като че ли всички и иуправляващи и управлявани нищо не правятг, освен да си бъркат в носовете не заслужава да се слуша изобщо. Този съвет бе чиста провокация с цел връщане на темата в публичното пространство с цял списък уловки. Изобщо президентът играе по собствена писта, която за сега е успоредна с тая на комунистите, но едва ли ще е за дълго. От него нищо не зависи освен да пречи и не заслужава внимание.
  • 18 Да бе да

    104 11 Отговор
    Оставка бе мутра фон!

    Коментиран от #21

  • 19 Жоро

    129 11 Отговор
    Тоя не усеща ли че с всяка глупост която изрича си го набива все повече

    Коментиран от #62

  • 20 Огнян Тр

    25 112 Отговор

    До коментар #13 от "Дедо ви":

    Ами изпълзи от коптора си бе. Остави го за циганите. Какво, една къща ли не можеш да си построиш, та завиждаш на другите. Има и тераси и дворове, че и хеликоптерни площадки. С тоя комунистически манталитет май само ти ще си останеш до Филиповци. Защо не ми обясниш какви блага е получила от държавата частната фирма, която строи жилища, та трябва да се отблагодарява. Какво, цимента ли си купува по-евтино или дограмата ? Всичките тия дето са си предавали от уста на уста, че фирмата си я бива, да бяха злоупотребили с влияние , това щеше да е най-влиятелния строител у нас. Да, ама не. Няма нито една държавна поръчка, а дава работа на хиляди. Ето това тъпите ви завистливи и некадърни кратуни не могат да разберат. Стойте си в панелките и мърморете. Селяните зарязаха отдавна кирпичените къщи а вие още ревете от бетона. Ревете. Другия живот белким се преродите при комунизма та да сте доволни, ама още от сега пещерите са заети.

    Коментиран от #32, #95

  • 21 Ханс

    18 90 Отговор

    До коментар #18 от "Да бе да":

    Той няма да си подаде оставка, защото вече го прави. Ние ще си го изберем отново, за да не дойдат на власт такива като теб - с такъв изразителен речник. Свиквай. Спести пари за нова клавиатура, че тая дето ти я купиха от Позитано 20 се изтърка.
  • 22 Щерю

    86 9 Отговор
    И тоя тиквеник като ц.ц. нямали някой да го фитне вече или да го прибием с камъни както заслужават националните предатели

    Коментиран от #29

  • 23 Трънчев

    16 35 Отговор
    Добре де, Нинова се е объркала. Не са 10 милиарда, а само 10 милиона. Те пък като големи, възпитани хора, първо да се разберат за мерната единица и всичко ще е ОК.
  • 24 Отечествен националсоциалистически фронт

    6 32 Отговор

    До коментар #16 от "Да да да":

    Далавера е всичко, в което на участвам нали? Пази боже ти да станеш някакъв фактор. Като ти гледам мисленето, пази се от светлото. А изпълзя от дупката си и веднага ще хлътнеш в панделата. Просто си престъпник, който не е имал възможност да се прояви до сега.
  • 25 009

    76 5 Отговор
    МУТРА ДОЛНА КРАДЛИВА!
  • 26 Жан Виденовски

    18 81 Отговор
    Какво сте ревнали по човека. Пожелавам ви след още десетина години един хубав, червен диктатор. Ще скриете клавиатурите под дюшеците и ще стоите мирно.
  • 27 ГОСТ

    86 7 Отговор
    ДА НЕ ГО ЯДОСАМЕ САМО И НЕГО И ДА ЗАПОЧНЕ ДА НИ ЗАПАШВА СЪС СЪД КАТО ЦЕЦО МНОГОДОМЕЦО ЗА ТОВА ЧЕ НИЕ ГИ ПЛЮЕМ ,А ТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ДЪЖД ВАЛИ. СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ. СЕГА НА ИЗБОРИТЕ ЦЕЦО ПАК ЩЕ СЕ РАЗВИХРИ В МАНИПУЛАЦИИ И ПОДМЯНА НА ПРОТОКОЛИ ПОНЕЖЕ НЯМА ДРУГИ АНГАЖИМЕНТИ КОИТО ДА МУ ПРЕЧАТ.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Чочаркавица

    12 42 Отговор

    До коментар #22 от "Щерю":

    Внимавай какво си пожелаваш. Когато се разхвърчат камъни обикновенно първо са разкървавяват кратуните на такива като теб, дето много се пънат. Знаеш ли колко кротък ще станеш като, усетиш дебелия ? Това да не ти е 1917-тал
  • 30 Бате Бойко

    71 7 Отговор
    Опитваме,но не стигаме до 10млрд.Най-много откраднахме миналата година 9.9млрд
  • 31 Герб

    12 67 Отговор
    свиквайте комуняги така ше вече кво каже вашия вожд ще има контрапункт ще ви утрепем на 26 нищо, че оплюхте и СДС още дълго ще сте в окупация езък са Радев, че толкова нахъсва за преврат ма нема да стане
  • 32 Акъла в г..а

    75 7 Отговор

    До коментар #20 от "Огнян Тр":

    Къде живееш? В България ли?! Колко процента от българите могат да си позволят къща бре гений. Залухав, платен, прост или крадлив измамник, трупащ парите си на гърба на другите, кое от това си ти?

    Коментиран от #48

  • 33 Да да да

    44 6 Отговор
    За герберастките тролове, има една приказка , като ви гледам и чета се успокоявам ! ха ха ха
  • 34 ЧИЧЕ

    40 8 Отговор
    Към Годериян: Трябва най после да се разбере че в БГ най-силната опозиция е днешната ако и да е на бсп. Какво лошо има в това че Кури предлага крути мерки от нови три точки заКСНС срещу корупцията. Най-висшият орган се управлява от корумпиран шеф (вълка да пази агнетата).
  • 35 Храма на обречените

    59 2 Отговор
    Че са ги откраднали, откраднали са ги, но са му отчели само половината!
  • 36 Bahti

    72 6 Отговор
    Само източеното ддс е 16 Милиарда Мутро Крадлива! А КТБ а магистралите а аец?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Баце

    56 3 Отговор
    Прав е ББ 10 са много, но да бъдем реалисти: в държавата на мафията не е никакъв проблем да изчезнат 7-8.
  • 39 Bahti

    48 3 Отговор
    И кой Мутро Отказа Северен поток!?
  • 40 иво

    6 45 Отговор

    До коментар #13 от "Дедо ви":

    Е и какво ? Да живее пролетариата. От тъмно до тъмно включва ли кръчммата или още четеш тайно "Капитала", дето Маркс се отказа от него още приживе. Ще ме разплачеш бе лъжльо.
    В колко си се наврял 35 квадрата, 54 квадрата ? С тъщата и тъста в една панелка ли сте ? Пич, купи си един патрон 9х19 и кажи "чао". Отърви ни от личния си "успех". Всеки живее така, както си е направил живота. Това, че си лузер не е мой проблем. Проблем е че тровиш въздуха и на останалите. Добър съвет ти дадох, възползвай се.

    Коментиран от #44

  • 41 Bahti

    54 0 Отговор
    И къде е другият Рапон да обясни Какво е правил на Закуските?
  • 42 Частник

    28 0 Отговор
    Не разбирам защо се палите толкова. Една частна строителна фирма може да си осигури много неща от държавата,като например: 1строително разрешение в кратък срок,2 има куп съгласувателни процедури зависищи от общината, 3 евентуални проблеми с инфраструктурата, съседите и др. Свързани с дейността. Мога да изброявам още много....
  • 43 Западните Балкани

    49 4 Отговор
    Борисов, за съжаление наистина 10 милиарда се насочват не където трябва, т.е. крадат се. Да почнем с очевидното: всяка година има остатък от порядъка 2 милиарда, които ти раздаваш на тоя и оня и не се вижда как се харчат. Санирането на двойно завишени цени. Полорината от няколко милиарда улево. Аналогично с капиталовложенията - ниско качество, цени по-високи от Германия - пак улево. Сложи и парите по разни министерства - където те потъват. Например, за МВР 1.3 милиарда бюджет, заплатите са под полочината, къде отиват другите. Да не говорим за хилядите малки чиновници. Така че крадат повече от 10 милиарда. Ти ако беше на място първо щеше да намалиш раздудата администрация наполовина и да спестиш 10 милиарда и да ги дадеш за развитие на България. Но така ти утърва - това си е чиста проба купуване на гласове. Сега, ако ти не прибираш поне 2 милиарда на година, то наистина си много зле.
  • 44 Дедо ви

    39 4 Отговор

    До коментар #40 от "иво":

    Ей, аз говоря от името на мнозинството българи. Мене не ме мисли. Имам 2 прекрасни жилища изработени с честен труд и ум, а не като ония с измами, кражби и рушвети. Сигурно и ти си от тях щом така яростно ги защитаваш. Ама ще ви дойде времето и на вас. Вече се задава зад ъгъла. И тогава се възползвай ти от оня 9х19.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 БирникЪ

    49 5 Отговор
    Първо- това за 10-те милиарда не е твърдение на БСП или президента, а та ОЛАФ и Евростат. Така че Бидонът да не се прави на ощипан.
    Второ - отново ни качи на джанката "външен дълг 18.5" - ама какво - никой не знае.
    Трето - парите да вложителите в КТБ той ги бил събрал лично!?
    Четвърто - в Румъния бира управлявала комунистическата партия. Язък, че толкова пъти ходи там и не е разбрал, че правителството е от социалдемократи.
    Има и пето, и десето, и т.н. Просто му завиждам на Тиквата как може толкова вдъхновено да лъже без дори мъъъъъничко са се изчерви!
  • 47 Слави Стоянов

    14 3 Отговор
    Не зная дали сте запознати, става въпрос за определена схема-как в България да се налеят 17 или 800 милиарда парични единици (зависи от няколко фактора) ... А дали ще се откраднат 10 милиарда, в случай, че си погасим външния дълг е все тая. Но някои хора си повярваха и се оплетоха като ,,пиле'' в калчища. Успяха да усвоят едва някакви жалки милиони и по нагоре не знаят какво да правят...
  • 48 Огнян Тр

    7 35 Отговор

    До коментар #32 от "Акъла в г..а":

    Излез от коптора си и се огледай. Знаеш ли колко апартамента всеки ден се предават не на изкоп, не в недовършено състояние, а на пълно готови. И всичките по твоята логика стоят празни ли. Разходи се из новите квартали, бърши сълзи, сополи и гледай. Вече никой не събира панели и не вика на площата "КПСС-БКП". Всички крадат, само ти не. Всички, които правят и невъзможното за да живеят добре и да не се оплакват непрекъснато са кото мен - както казваш: Публикувано във факти.бг:..." Залухав, платен, прост или крадлив измамник, трупащ парите си на гърба на другите ". Позна. по цял ден трупам пари на гърба на некадърниците с леви идеи, дето чакат държавата да ги ожени, държавата да им направи децата и после да ги отгледа. А те само да мърморят и да завиждат на другите. Винаги е било трудно на един мъж да построи къща. Като не може - не може. Децата му може и да успеят. Но един мъж ще е на ясно, че не е успял и няма да обвинява цели я свят за това. Но ще го направи ако е некадърен, защото никой некадърник не си признава, че е такъв. И за това всички успели са му трън в очите. Дерзай. Гледай да не възпиташ и децата си в този дух. Иначе след години и те ще мучат като теб от същата тая панелка и ще завиждат на целия свят от тъмно до тъмно.
  • 49 ???????

    38 1 Отговор
    Те да бяха само тези 10 милярда да ги прежалим, а те са много повече.
  • 50 Давид

    21 0 Отговор
    Като те вкарам теб и всички разклонения на еврейската хунта от преди 100 години преди 89 година , ще ти обясня . И не по медиите . А децата ти и на най далечните ти близки и роднини ще бъдат в трудовите лагери . Тогава ще разбереш . Ще го обясня и на семействата на работещите в сайтове като този дето рекламира млади жени - принудени да проституират и разнасят дрога , против волята им за да печелят агенти от ДАНС . Ще ви смажем .
  • 51 ТОЧКАТА

    46 2 Отговор
    10милиарда са фантасмагорийй!!!!Вярно е ,откраднати са повече.....Иначе няма обяснение как от 110 милиарда БВП,държавата ИНВЕСТИРА САМО 3,7 милиарда....
  • 52 Адвокат Емил Василев :

    44 2 Отговор
    Ако се преборим с корупцията ( ГЕРБ), ще настъпи хаос и държавен разпад, какъвто не е имало дори при падането ни под турско робство през 14 ти век. Един читав в момента няма в държавното управление . Ако някой влезе с Калашник в Министерски съвет и почне да стреля безразборно, нито един куршум няма да отиде на халос. https: avantage.bg
  • 53 ха,ха,йа

    27 0 Отговор
    За ей таквиз функционални неграмотници гласувате,на които по елементарна аритметика бих им писал 2,щото не правят разлика между цифри и числа,а пък вие власт им давате милиарди да управляват,по братски -едно на теб,две на мен
  • 54 HeeR

    54 3 Отговор
    ТиквоО, ти и цялото ти ГЕРБ правителството и всичките 240 БГ- Олигарси в БГ-ПАРЛАМЕНТА трябва да бъдете съдени за ГЕНОЦИД срещу България и Българският народ. 2,5млн сме зад граница, за да осигурим достоен живот на децата си и достойни старини на нашите родители. Хвалиш се с 10% корпоративен данък - бил най-ниският в Европа за наша сметка - ядем най-вредните храни в Европа, имаме най високата смъртност в Европа, най-бедната държава в Европа, най-корумпираната в Европа държава по всички етажи на властта. Наглеца Цветанов участва в дебат дали минималната пенсия да бъде 200 или 300лева, а същевременно има апартаменти за около 1,5млн лева. ТиквоО ти и Цветанов трябва Да свършите като Чаушеско, убити със камъни на площад Независимост - за ГЕНОЦИД срещу България и Българският народ! Дано народа се събуди час по скоро и да излезе на улицата, само тогава ще има надежда за промяна!

    Коментиран от #60

  • 55 Гост

    39 4 Отговор
    Толкова са се увлякли, че не усетили кога са навъртяли 10 милиарда! Или са крали допълнително, без негово разрешение?
  • 56 Вова

    36 3 Отговор
    Дано се намери някой да те разследва някой ден за всичките ти престъпления Тикво, като се започне от Цветелина Бориславова(касичката)!!!
  • 57 Крадене на 10 млрд.

    3 17 Отговор
    Кака Куриер да покаже.......
  • 58 Народе опомни се

    48 1 Отговор
    Погледнете му наглата мутра на таиз мутра и се запитайте: Какви хора гласуват за него? Толкова ли много крадци, мафиоти, мошеници, платени цигани и простаци има в тази държава, че този полуграмотен индивид с обноски на простак и физиономия на мутра няколко пъти печели избори и управлява държавата? За смях сме станали по целия свят!!!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Браво

    33 2 Отговор

    До коментар #54 от "HeeR":

    Много точно казано! Крайно време е народът да се опомни и не само да гласува като стади на изборите, но да възстане, да залови и да извърши народен съд над всички тези мафиоти и крадци, които съсипаха държавата.
  • 61 Прецакаха те Боко яко при това

    48 2 Отговор
    Борисов: Как ще се откраднат 10 млрд.?! И да не ми кажат? Наглеци, ще хвърчат оставки!
  • 62 Коментар📝

    19 2 Отговор

    До коментар #19 от "Жоро":

    НЕ ТОЙ Е ТУЛУП.🤗
  • 63 4321

    44 3 Отговор
    Бойко е прав 10 милиарда е фантасмагория крадът се много повече ама и той горкия не знае точно колко
  • 64 Ломски

    34 0 Отговор
    Чаушеску ви праща студени поздрави!
  • 65 Цъфти

    30 1 Отговор
    Несвързано и шизофренично.....
  • 66 Хайл

    33 3 Отговор
    Нагъл....по-нагъл...бойко
  • 67 Драйвър

    5 42 Отговор
    Защо си губи времето премиера да пада на нивото на фатмака да отговаря да написаните му от Позитано въпроси!Много лесно,Нинова си е сметнала колко щеше да открадне тя ако бреше на власт и сега через протежето Радев се опитват един вид иск за пропуснати ползи към правителството да отправя:"Или ни дайте 10 милиарда или подайте оставка, за да дойдем ние с ДПС на власт и да си ги откраднем сами"!Това се опита днес чрез слугата си Радев да ни пробута Курнела ,ама не и мина номера!
  • 68 *******

    17 1 Отговор
    Капо ди тути капи
  • 69 умозрително

    22 0 Отговор
    Как се крадат 10 млрд? Аз не знам, вие знаете! Затова вие сте там, където сте, а аз съм там, където съм. вие сте в Златния век, а аз съм на кучето в...... За което ви благодаря!

    Коментиран от #83

  • 70 Рте

    14 0 Отговор
    Ние не знаем но ти да.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 9689

    16 1 Отговор
    След като избрахте мутра.......
  • 73 Даживеедемокраси

    0 0 Отговор
    Ураааааа
  • 74 Васил

    24 0 Отговор
    Нашият диктатор иска да каже че само за половин година ги краде тези пари и така Курнелката го обижда като играч на дребно
  • 75 гост

    5 0 Отговор
    Той баце не пипа!
  • 76 бл.134 в Зап. парка

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "Да да да":

    Как 10 милиарда бе !!!! Само минала година са 15 .И не са откраднати вложени са в Артекс , Златен век ,коли , футболни отбор
  • 77 ННС

    21 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: 5,1 млрд. са капиталовите са капиталовите разходи на държавата. Вие ги виждате - по пътищата, по мантинелите, в парковете, в градините, по сградите и така нататък", вярва Борисов.
    Какво виждаш ти бе , болен мозък ? Пълна разруха и мизерия , нищо не се поддържа не може да се разбере път ли е картофена нива ли е , градинката не се знае къде е и какво е , коли , мръсотия , теснотия , ненормално и безразборно строителство , никакъв контрол от общината , падат кранове от строежи ти си живей в измисления свят . БАСТУН , НОВ НАРОДЕН СЪД за тебе и престъпниците с тебе
  • 78 патриотъ

    17 1 Отговор
    Наглостта на герберастите няма край!Те още малко великомъченици ще се изкарат!Борисов,не разправяй врели-некипели,а си взимай шапката и марш в панделата,заедно с цялата ти шайка!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 народ

    18 1 Отговор
    Горката България,горката република,всички крадат,а ние сме само публика!
  • 81 Боже опази

    13 2 Отговор
    Не ве ли е срам
    Смениха закон ц.цървула да не влезе във затвора (подслушването)
    КТБ Порасна при герб 4-6 милиарда изчезнаха
    Не могат да върнат василев защо ли
    За обществените поръчки нямам думи
    Боко изтегли 16 милиарда изчезнаха
    Парите от здравната каса 3ка
    Ф-16 наредиха им надскачат 1.8 ще излезнат поне 5 със заема за 8 самолета нема такава цена 150бронирани машини какви са такива по 10милиона за брои общо 1,5милиарда
    То роман може да се напише
    ПРОДОЖНИЦИ
  • 82 Не е истина

    1 1 Отговор
    Продажни тролове за жълти пари помагате на шаика крадци нямате ли чест капка достойнство
    Патриоти подлизурковци онзи и тои боля видя шанс да налапа и се надупи аиде направете ни услуга тролчета идете до пловдив вземете си по един фотос от европейската ценност и пътуваите и да не забравите да си хвърлите сипаспортите като тръгвате НЯМАТЕ ЛЕ СРАМ ОТ ХОРАТА ЩО КРЪВ СА ПРОЛЯЛИ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ
  • 83 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #69 от "умозрително":

    Да, но Боко откри къде е заровено кучето! След време може да намери и нас, които сме навряни на кучето в ....
  • 84 ЕДИН ОВЧАР

    3 2 Отговор
    Г-Н БОРИСОВ ТЪЗИ МАТЕРИЯ Е СЛОЖНА.
    В УЧИЛИЩАТА НИ СЕ ИЗУЧАВАТ ТАБЛИЦИТЕ ЗА УМНОЖЕНИЕ И ЗАДАЧИ ЗА "ЧЕШМИ С ТРИ ЧУЧУРА ", "ЗА ДВАТА ВЛАКА"ОТ СБОРНИК МАТЕМАТИЧЕСКИ ЗАДАЧИ НА Г-Н МЪНКОВ.
    НАВЪН ЗАВЪРШВАЩИТЕ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИ СА "ДОБРЕ ПОДКОВАНИ" С ИНТЕГРАЛНИ И ДИФЕРЕНЦИАЛНИ ПОЗНАНИЯ.
    Г-Н БОРИСОВ ОБАДИ СЕ НА Г-Н МАКРОН ДА ПОТВЪРДИ.
    А АКО ГО КАРАМЕ ВСЕ ТАКА ОСВЕН ЗА ОВЧАРИ -ЗА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВАМЕ
  • 85 Именно

    8 1 Отговор
    10 не знам, но повече от 4 милиарда вече всички видяхме как извъртяха само от една схема
  • 86 Злина

    2 11 Отговор
    Абе пичове чета ви коментарите и не мога да повярвам колко сте глупави вие имате ли представа 10милярда че има в тази държава че някои пък и да успее да ги открадне е на тези фантасмагории и на тези болни мозъци който вярват в това им се чудат ние наистина сме исперкали тотално щом може да повярваме в това.тоз народ е болен тотал щета и още 30г.с този акъл няма да има оправия тука секи каже маже подхвърля каквото му е кеф ейтака щото знае че глупавия народ ще вярва в секакви глупости милярди по щеше да е достоверно да бяха измислили комунистите лъжливи 1 милярди по реалистично е .пълен колапс на деградиралото ни общество не сам виждал такъв народ тук всеки мрази някои и се чуди как да го прецака

    Коментиран от #88, #89

  • 87 Бай май

    10 1 Отговор
    Борисов: Как ще се откраднат 10 млрд.?! Фантасмагории! Много повече са
  • 88 Ernesto Guevara

    15 1 Отговор

    До коментар #86 от "Злина":

    Вярно е че няма 10млрд в тая "държава" но ги има в джобовете на герберастията.Сега малко цифри....официално се признава за 45% контрабанда на горива,само там се гушкат нейде 1млрд.Тия глупости че капиталовите разходи били 5млрд и няма как да се откраднат 10 са ГОЛЯМА ОПАШАТА ЛЪЖА.Да не би да се краде само от капиталовите р-ди?Зз ДВЕ години разходите в бюджета ни са се увеличили с 9.5 млрд лева.Някой да вижда по-добро здравеопазване,по-добра работа на МВР,по-добри улици?КЪДЕ СА ТИЯ 10млрд?Мед.сестри са с по 500лв заплати.Шосетата са по всякаква критика.Парите се КРАДАТ от всички министерства, а не само от капиталовите разходи.Много от откраднатото изобщо не влиза в хазната/акциз и ддс на горива/,но това също е кражба.Държавата губи над 1млрд само от контрабанда на горива.Бойко да спре да спинка в хотелите на Златев.
  • 89 Чипът

    1 4 Отговор

    До коментар #86 от "Злина":

    На тях им се плаща затова пишат.
  • 90 nnn

    9 0 Отговор
    Предлагам всички новини за Баце и Цецо да си идат на мястото е "Крими" новини.
  • 91 Време е

    12 0 Отговор
    Време е за премахване на този мутро милиционерски режим!
  • 92 Без име

    3 8 Отговор
    Хора не слушате,не четете.На мен не ми харесва положението в държавата,но кажете каква е алтернативата.Пачата вика 10 млр откраднати, но не казва как.
    В БСП знаят как да манипулират.Къде са парите за АЕЦ Белене? Какво върши БЕХ?
  • 93 Гифонович

    10 1 Отговор
    ЗАТВОР ЗА НАГЛИТЕ КРАДЦИ ОТ ГЕРБ.
  • 94 Зайко Байко многознайко

    9 2 Отговор
    Това е писано от мен през месец Юли 2017 г. Бойко пудел си намери , кръсти го Валери! Валерката дълго се въртя докато намери път към власта. На Адолф Сидеров бе сол-ташак, докато натириха го в глух сокак! Пуделът Боков тъй лесно се не отказва, че сладък е кокалът горе във власта. Патриотари продажно, коалиции правят с лица до вчера смятани за врагове, днеска обаче зад ушите ги чешат и слушат кротко, като малко кутре! Тиквоций Едно се прави, че не разбира, но всъщност умело със тях си жонглира! Поставя ги , като пешки където си ще и се прави на глупав и не разбрал, когато разрази се някой скандал! Нали на Тато беше пазвантин и добър ученик, кудето трябва се снижава, като малък мъник. Когато е време мъдър да играе нс Царя Лъжец да подобава се старае! Така със селска хитрост и бандитско безцеремоние управлява ни "мъдро" в това беззаконие! 😰😅
  • 95 Бай Шиле

    9 0 Отговор

    До коментар #20 от "Огнян Тр":

    Пишеш глупости.Продавате евтинко на разни цветановци заради черните им очи?
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 АзВечеСъмТе

    8 0 Отговор
    Бойко, Бойкооо на приказки го докарваш перфектно, ама на яве дереджето е мнооого по-друго. Ти лично може и да не си откраднал 10, ама с тия покрай тебе...И апартаментите са ви НАЙ-МАЛКИЯТ проблем, вервай ми!!!!
  • 98 ЕМИЛ

    7 0 Отговор
    ЕХ БОРИСОВ, БОРИСОВ.....ПРЕДИ ГОДИНИ ТИ ПОВЯРВАХМЕ, А ТИ МУТРО МИЛИЦИОНЕРСКА, ВМЕСТО ДА РАБОТИШ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И, ДА БЪДЕШ ЗАПОМНЕН КАТО ГЕРОЙ, УТВЪРДИ СТАУКВОТО . ЗА ТОВА СЕГА ЩЕ СИ ОТИДЕШ КАТО СМЪРДЯЩ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП.
  • 99 джи пи

    3 0 Отговор
    Да си помисли кога тьпите европеици ще си потьрсят парите
  • 100 Наглите

    4 0 Отговор
    Боклуци нагли, крадливи, безскрупулни, безсрамни народа трябва да ви изгони от хранилките с тояги по муцките. Никой не може да ви понася вече гнусове долни, народа ходи по улиците и ви кълне. Изпразнихте държавата и от пари и от хора
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Как?

    1 0 Отговор
    Лесно,като има от къде
  • 103 Иваче

    1 0 Отговор
    И сащ и русия цял свят ги намрази вече нз накъде вече.
  • 104 alex

    1 0 Отговор
    На всеки мухл.. ,Бойко му е виновен . Ако има виновни къде е прокуратурата ,то раздумките са излишни . Защо не се стоят затвори и наемат съдий и прокурори . Българите винаги са били страхливци и шмекери ,само затвор ги оправя .
  • 105 некойси

    3 0 Отговор
    ... Каза човека с 5 млрд. в оШворни сметки :)
    Вече стават смешни.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Г-н Борисов много е прост, като ги усвоиш 30% са за строителство останалите при тебе и в латинска Америка и офшорки. Пари от Европа получаваш и пак нищо не си свършил освен да ги откраднеш. Представи си само от БГ данъци до къде ще стигнеш ( ДО НИКЪДЕ) както и с европейски пари.
  • 108 Даскала

    0 0 Отговор
    Бойко, ще ти дърпам ушите!
    Марш обратно в час!
    Ще ми бяга баш от час па аритметика!!!!
  • 109 Преброяване

    1 0 Отговор
    Има лесен начин за проверка! Преброяваш милионерите от последните пет години и намираш 10-те милярда.
  • 110 Centurion

    0 0 Отговор
    Ти Бойко смяташ ,че ние ядем вафлите с опаковките ли???
    Имаш много поздрави!!!
    Крадете ги през контрабанда,през ДДС,през сива икономика,и през бюджетите,общински и държавен,през Европейско финансиране!!!
  • 111 Азът

    0 0 Отговор
    Абе като видях 10 милиарда, Ко стана с ония 16 милиарда след КТБ?
  • 112 пак ли

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Shoot":

    Публикувано във факти.бг: Борисов: Как ще се откраднат 10 млрд.?! С МЕРАК....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове