Last news in Fakti

9 Април, 2019 16:09 3 456 34

"Непослушните" издигнаха Иванчева за евродепутат

  • десислава иванчева-
  • евроизбори-
  • евродепутат-
  • младост

Отстраненият от длъжност кмет на "Младост" беше регистрирана в ЦИК

"Непослушните" издигнаха Иванчева за евродепутат - 1
Снимка: БГНЕС

Инициативен комитет „Непослушните” издигна за независим кандидат за изборите за европейски парламент Десислава Петрова Иванчева.

С решение №104 от 9.04.2019 г. временно отстраненият кмет на столичния район „Младост” бе официално регистрирана от ЦИК за кандидат. Това съобщиха от пресцентъра на движение "Зелен Младост".

Ето и цялото им изявление:

Инициативен комитет „Непослушните” издигна за независим кандидат за изборите за европейски парламент Десислава Петрова Иванчева. С решение №104 от 9.04.2019 г. временно отстраненият кмет на столичния район „Младост” бе официално регистрирана от ЦИК за кандидат.

Иванчева несъмнено е най-подходящият кандидат за независим представител на България в Европейския парламент. С досегашната си работа тя доказа, че е човекът, който въпреки мръсните номера на мафията отстоява правата на гражданите. Разобличава измамите. И побеждава!

В следващите няколко дни „Непослушните” имаме нужда от подкрепата на още 2500 непослушни българи. Такива, които въпреки усърдието на статуквото да ни обезвери и да ни направи свои роби, все още не са се отказали, че ще постигнем гражданското общество. Нуждаем се от 2500 подписа, за да издигнем официално Десислава Иванчева за независим кандидат. Нуждаем се и от съмишленици, които да ни помагат в кампанията. Нуждаем се от Вас свободни българи.

П.П. До #КОЙ Активизирай кафявите си медии и ченгеджийски методи сега. Непослушните граждани идват!

Инициативен комитет „Непослушните”

Движение „Зелен Младост”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Циник

    38 7 Отговор
    Цинизмът в политиката е безграничен.
  • 2 Непослушен

    64 15 Отговор
    Ето за кого ще гласувам, напук на статуквото!
  • 3 Популизъм

    29 51 Отговор
    Абсолютен популизъм! Не казвам, че в момента е добре, но Иванчева е "дъното", даже "под дъното".

    Коментиран от #5, #7, #10

  • 4 ало

    16 0 Отговор
    И още гаври ще има, срещу стратегии и "тежка артилерия" само с гълъб на рамо не се побеждава, загубата само се отлага.
  • 5 neposlu6ko

    57 16 Отговор

    До коментар #3 от "Популизъм":

    Напротив, ако беше виновна щеше да се споразумее с прокурора и набързо да вземе лека присъда и на втория ден щеше да си е в къщи.Невинна е и за това стоя като кучка в следствието с месеци!Дамата е невинна и една от свестните в България!

    Коментиран от #6, #9, #22

  • 6 Той

    13 12 Отговор

    До коментар #5 от "neposlu6ko":

    Ти па от де разбра:)) Да не си и светил? Всеки се опитва да захапе кокала. Ама там е голям кокал. И големи интереси, както във всяка висока длъжност в БГ. А осоообено в европарламента.
  • 7 Кълвач

    34 14 Отговор

    До коментар #3 от "Популизъм":

    Дори и на най простите дебили стана ясно, че тия жени са жертви и са невинни! Ти обаче си по тежък случай, най вероятно си от ГЕРБ.

    Коментиран от #16

  • 8 Баш Гост

    14 20 Отговор
    Когато започваш работа, задължително искат свидетелство за съдимост. Как, тук аджеба се издигат кандидатури на подсъдими лица - напълно непонятно. Тази не е първата, но това е пълна подигравка с народа.

    Коментиран от #13

  • 9 трагедия българска

    10 28 Отговор

    До коментар #5 от "neposlu6ko":

    Дано не се намерят още 2500 малоумника да легитимират това безумие ! Дано, дано ама надали при тези "80%" !

    Коментиран от #21

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Кънчо

    11 26 Отговор
    Тая пача отдавна трябваше да търка наровете в сливенския с присъда за 20 години, но тук сме БГ и ще я пращаме в европарламента!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 кико

    21 2 Отговор

    До коментар #8 от "Баш Гост":

    Още не са ги осъдили. Нямат доказателства.
  • 14 Грамотен

    5 18 Отговор
    Движение „Зелен Младост”- тия неграмотници не знаят ли, че думата младост е от женски род, та слагат прилагателно пред нея от мъжки род? Те граматиката не знаят,тръгнали да издигат Иванчева за евродепутат!

    Коментиран от #18

  • 15 Изненада

    19 2 Отговор
    Тия нагли ненаяли се политици нямат идея как ще потънат накрая - сега напук всички ще гласуват за Иванчева и ще я пратят в ЕП! Ще умра от кеф да видя мутрите на Боката, Корнелия и компания като излязат резултатите.
  • 16 Митко Палаузов

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Кълвач":

    Заври си калвачешкият клюн ти знаеш къде
  • 17 А БЕ

    5 8 Отговор
    БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ Е ПОСЛОВИЧНА!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Бобо

    14 2 Отговор
    Ето за кой ще гласувам
  • 21 Защо?

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "трагедия българска":

    За Ал. Йорданов ли да гласуваме?
  • 22 Бобо

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "neposlu6ko":

    Абе едва ли е много читава, но е далеч по добре от трите прасенца и червените другари
  • 23 пипи дългото чорапче

    13 0 Отговор
    За коментар са въпросите преди кандидатурата и 1Защо господинът се отказва още в ПРЕДВАРИТЕЛНОТО производство от показанията си 2 защо се казва от медиите чак сега че Артекс е първата фирма подала оплакване срещу Иванчева
  • 24 месара

    2 14 Отговор
    тая така ли мисли че ше отърве затвора?

    Коментиран от #30

  • 25 Матей

    16 4 Отговор
    Основния свидетел се отказа от показанията си и ще се докаже че и двете кметици са невинни,погодили са им номер,защото са пречили на имотната мафия.Инициативата да бъде избрана Иванчева за евродепутат е похвална,такива хора трябва да се издигат,след като са пострадали от мафията,може да им се има доверие.
  • 26 ТОЧКАТА

    15 2 Отговор
    Тази наистина е ИНАТ,и то ЧИСТА ....Ако беше ковра,я споразумения ,я промоция от ,,артекс,, ,я коленичила за свирки.. но нямаше да влачат като маймуна толкова време!!!!!!.НИЩО ПОДОБНО И ОНЯ ТЪПУНГЕР ,дето я топна ГО ДОКАЗА С ОТКАЗА СИ от своите думи.....ДОСТОЕН ЕВРОДЕПУТАТ....АЗ съм ,,ЗА,,....
  • 27 Иванчева в ЕП!

    14 2 Отговор
    Сега я закъсаха и ГЕРБ, и БСП, и всички дежурни партии, абонирани за властта! "Младост" е квартал на интелигентите, нали? Тях ли ще лъжат платените от строителната мафия смешници с тоги кой крив, кой прав по казуса "Иванчева"? Лъжесведетелят няма ли да бъде осъден? Със сигурност има основание. Той обрече две жени на нечовешко отношение. Сега вериги на краката и за него!
  • 28 Още непослушни

    13 3 Отговор
    Само съседите на новостроящите се блокове в зелените площи в Младост са достатъчни, за да изпратим Иванчева в Брюксел! Или пак ще чакаме някой друг да реши вместо нас? По- достойни ли са другите кандидати? Какво са направили за хората? Иванчева цяла година отстояваше нашите, а не своите интереси. Къде да се подпишем?
  • 29 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 1 Отговор
    Ако я изберем за евродепутат сега, то нейното кметското място в изборите на есен е "вързано в кърпа"...
  • 30 ннс

    6 2 Отговор

    До коментар #24 от "месара":

    тя изобщо не е за затвора защото беше нагласена от фирмички като артекс
  • 31 Назго

    1 0 Отговор
    Вярно е че могат да нагласят и мен така ме нагласиха.
  • 32 Дядо Кольо

    0 0 Отговор
    Не вярвам да се затрудните със събирането на подписите. Елате във Варна на на входа на морската градина в събота или в неделя - само от там ще има повече от 2500. Този форум е бъкан от тролове - не си заслужава вниманието.
  • 33 факт

    0 0 Отговор
    в младост повечето са "изгонени софянци"
  • 34 Популизъм

    1 2 Отговор
    Не знам колко от коментиращите са от Непослушковците или там каквито се наричат, но всеки нормален, който е имал досег с Иванчева може да потвърди, че тя е близко до невменяема...В случая не знам дали са я нагласили или не, но от сигурни източници знам, че беше подкупна, освен това беше изключително простовата (може да си пуснете, което и да е интервю с нея, за да се убедите), беше свръх надменна (чувал съм нейни изказвания от рода на: "Знаеш ли коя съм аз? Мога да ти забраня да влизаш в София"...wtf?!?). Цялото и обкръжение е от отрепки и неинформирани хорица, които вярват на приказки за справедливост, презастрояване и т.н. А онзи хомосексуалист Кърджилов и банда се възползват. Ама няма лошо, нека да се пробва пак, за да и лъсне голият гъз още веднъж...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове