Last news in Fakti

9 Април, 2019 19:20 7 835 27

Карбовски: Крещете, хора, разказвайте несправедливостта!

  • мартин карбовски-
  • цензура

Възстановиха страницата на журналиста във Facebook

Карбовски: Крещете, хора, разказвайте несправедливостта! - 1

Страницата на журналиста Мартин Карбовски във Facebook беше възстановена. Самият той заяви, че благодари на социалната мрежа и на bTV, че са застанали зад него.

"Крещете, хора, разказвайте несправедливостта, дори крясъците да не бъдат чути. Аз съм Мартин Карбовски, продължавам да съм блокиран. Но тук ще продължим да сме честни", сподели той след наложената му преди дни цензура.

Ето и цялото послание на Карбовски:

"Фейсбук върна тази моя страница. С вас ми я върна - 280К човеци. Не смятам, че трябва да благодаря. Но съм благодарен. Благодаря на Фейсбук и на bTV, че застанаха зад мен. Справедливо е да знаем, че ние не сме престъпници, не сме нарушили човешки права. Не сме излъгали. Ние се опитваме да бъдем свободни в среда, в която не сме живели. Среда на ботове, а не среда на Ботев. Среда на партизанщина, но не среда на Волтер. Но - момчета и момичета! Истината е като вода, няма как да не пробие сървърите и да стигне до хора, които разбират. Дори да не ни харесват - пак разбират! Аплодираме идеята, че Ботев, Вапцаров, Буковски, Дилън Томас и всички шарени разкошни поети могат да живеят, плачат и псуват наоколо. Наоколо е мрежата. Пишете свободно и крещете. Ох. Ние сме джуджетата в краката на поетите, които могат да потвърдят - “....вий, вий срещу смъртта на Светлината...", не бива да си отиваме кротко в тъмнината. Крещете, хора, разказвайте несправедливостта, която на български е направена така, че дори крясъците ни да не бъдат чути! Аз съм Мартин Карбовски, продължавам да съм блокиран. Но тук ще продължим да сме честни. Крещете. Каква грозна славянска дума. Но, да - вий, вий, срещу смъртта на светлината! Ха-ха."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    8 83 Отговор
    Тоя пък кой беше?

    Коментиран от #23

  • 2 Случаен

    93 8 Отговор
    Може да изям много л..на тук, обаче аз мисля че неговите неща са едни от най-добрите в бг журналистика. Лесно е да лижеш задника на някой премиер или да отразяваш как са построени пътища с чужди пари. Трудно е да се навреш в гадните проблеми на държавата, където никой не му пука.

    Коментиран от #5

  • 3 русенец

    14 29 Отговор
    То лесно с минусите, ама защо някой да не се опита да представи нещото от статията? Какъв е, що е, за какво се бори?! Защото плямпалници бол. То други и не останаха. То и Босият се бори от време на време за нещо, колкото да си спомнят за него.
  • 4 Японеца

    23 29 Отговор
    И какво е разкли и разследвал тоя? Цигански свади и проституция! Чат пат и как циганите правят деца!

    Коментиран от #6

  • 5 русенец

    10 15 Отговор

    До коментар #2 от "Случаен":

    Виж, то голяма част от населението смята Тиквата за умен. Не се притеснявай! Та, разкажи по-подробно нещото от статията с какво си вади хляба? Как си вади парите? Защото в Бг независим журналист няма, все някой трябва да му плаща за УСЛУГИТЕ, които му върши.

    Коментиран от #7

  • 6 Бай Шиле

    37 6 Отговор

    До коментар #4 от "Японеца":

    Може и да си прав от твоя гледна точка,но този лешпер ни занимава с истински неща,а не дали Глория се е развела или омъжила.
  • 7 Случаен

    46 2 Отговор

    До коментар #5 от "русенец":

    Ще се опитам да обясня.
    Нито един журналист не отива при най-бедните слоеве на обществото- там пари няма. Помниш ли как даде къща и земя на едно русо циганче, дето беше продадено в Гърция? И това цигане подлуди едно цяло мирно село. Или момчето от Котел дето нито беше жена, нито мъж, нито се интересуваше от секс при хората? Пол- никакъв! Кой прави такива неща о кой посочва двете страни на нещастието? Или наскоро имаше една красива жена от Бургас. която се грижеше 20 г. за мъжа си, почти парализиран...Това не са лесни работи за отразяване, звучи лошо и песимистично, но го има у нас и повечето, ако не всички, лизачи го отбягват. Гледай "Втори план" по БТВ. Е да, няма 100% независима журналистика, ама малко имат смелост като тази на Карбовски

    Коментиран от #8

  • 8 русенец

    11 19 Отговор

    До коментар #7 от "Случаен":

    Нищо не помня! НЕ ГО ГЛЕДАМ! Спомням си когато се появи на времето при Кеворкян, беше ми достатъчно познавателно за човека, характера, възпитанието, културата... Проблемът е, че булгаристанеца се впечатлява от един по-остър и просташки език, без значение дали е на Карбовски, на Нинова, на Тиквата. И резултатите са видни!:(((

    Коментиран от #26

  • 9 Циганин

    25 6 Отговор
    Разбираш че си ударил дъното когато Карбовски те потърси за интервю.

    Коментиран от #10

  • 10 русенец

    13 9 Отговор

    До коментар #9 от "Циганин":

    Този смел момък да е интервюирал примерно Тиквата или някой друг политик?! В Бг няма разследващи и независими журналисти.... за огромно съжаление.

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 onq s konq

    4 8 Отговор
    Важното е че ГО ДОКАРВА ОТКЪМ ПОГЛЕД
  • 13 Кенеф

    12 2 Отговор
    Карбовски задаи на всеки политик за какво са станали политици каква е тяхната кауза и за какво се борят защото освен да се обгърнат от власт и пари друго не виждам.

    Коментиран от #24

  • 14 Циганин

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "русенец":

    Ми то те не са ударили дъното!
  • 15 Истината

    9 2 Отговор
    Добър журналист.Показва в предаването доста неща от истинския живот на българина.И след това всеки преценява и прави изводи сам за себе си.
  • 16 Истината

    11 2 Отговор
    Добър журналист.Показва в предаването доста неща от истинския живот на българина.И след това всеки преценява и прави изводи сам за себе си.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ла Кюр Дьо Пети

    1 6 Отговор
    Тоя жив ли е, не бях го чувал.
  • 19 Българин

    1 3 Отговор
    Сега е Ред на трите Крадли и знайни и Незнайни борци срещу Капитализъма...да се изправят пред Закона....Ред им е!
  • 20 Буковски

    8 1 Отговор
    Браво Марто, истината винаги излиза никой не може да ни затвори устата. Караме смело напред.
  • 21 Батман Боко

    7 3 Отговор
    Добър журналист.Учил се е от Кеворк,един от най-добрите в занаята.Казва истината и това не се харесва на много хора,но и журналистите са разделени и служат на господари,а не на свободата и на словото.Истината е ,че свободата и словото са на нож и Карбовски го знае,но е сам и не може да промени това.Истината е над всичко,ще ни направи свободни,но и свободата иска жертви е Карбовски се жертва,някой му се смеят,а малко го подкрепят,то така е в България.
    .
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Бат Недю

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Е не е ЛУМПЕН като теб
  • 24 полит

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Кенеф":

    Всичката мръсотия, която Карбовски показва в предаванията си, е резултат от дейността на политиците, които вместо да управляват за народно благо, мислят само за лични облаги.
    Българските политици се навеждат само пред външни сили, от които зависят финансово, и никога не се вслушват и не уважават волята на целокупния български народ.
  • 25 насакото

    0 0 Отговор
    Карбовски е ГОУЕМ! Карбовски Президент! Венсеремос!
  • 26 NikNay

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    А бе гледай си чалгата на Слави и не се пени, че туко виж си вдигнал кръвното.
  • 27 Странджа

    1 1 Отговор
    Пълен тъпанар, на едно литературно четене спомена думата п..тка поне 100 пъти, а публиката беше предимно от жени!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове