Last news in Fakti

12 Април, 2019 18:22 5 320 53

Шефът на полицията в Габрово подаде оставка

  • борислав бончев-
  • младен маринов-
  • габрово

Младен Маринов е поискал оставката на директора на Областната дирекция на МВР

Шефът на полицията в Габрово подаде оставка - 1
Младен Маринов Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов е поискал оставката на директора на Областната дирекция на МВР в Габрово и той я е подал. Това съобщи самият Маринов, цитиран от БНР.

Вътрешният министър прекратява командировката си във Франция и заради събитията в Габрово спешно се завръща в страната.

Според Маринов директорът на полицията в града носи отговорността за събитията, станали там в последните дни. В момента проверката продължава и ако се окаже, че има още виновни служители, те също ще понесат отговорността си, обясни вътрешният министър.

По-рано днес от Дубровник премиерът Бойко Борисов поиска оставката на Борислав Бончев. По думите му има системни пропуски в спазване на обществения ред в Габрово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сега

    85 4 Отговор
    Правителството до го последва.

    Коментиран от #13

  • 2 После

    8 2 Отговор
    Хайде да е после.
  • 3 Иван Гешев

    35 3 Отговор
    Само местния квартален - Пешо старшинката е виновен и никой друг. Боко да се разпореди да го разстрелят!

    Коментиран от #19

  • 4 Стамат

    26 1 Отговор
    И кво от туй, проблема се реши😡
  • 5 БАЙ ГАН4О

    54 0 Отговор
    Аз мисля,че Маринов е за затвора не е виновен габровския полицай.Ако има правомощия няма да има циганска престъпност.При Тодор Живков не ставаха такива неща
  • 6 факти

    37 0 Отговор
    Що само пешките горат, ами не и фигури с повече власт? Е тва ми е непонятно!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Миризлив пор

    21 1 Отговор
    И що шефа да го отнесе? фактора "да се смете случая под килима" като дребна хулиганска проява си има длъжност, звание и фамилия - той ще остане и ще продължи с простотиите!!!
  • 9 майтап

    35 1 Отговор
    Айде стига ве ! Държавата гори,а Единият в Дубровник,другия във Франция.Тц-тц-тц !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 7777

    12 7 Отговор
    Аз мисля че няма по-правилно решение от това шефа на габровската полиция да подаде оставка. Нека да се научат че немогат само да бъдат началици ами трябва да работят и да носят отговорност.

    Коментиран от #32

  • 12 Джудже

    26 0 Отговор
    А аз знам, че рибата се вмирисва от главата, но странно защо тук се чисти само опашката!
  • 13 3333

    5 38 Отговор

    До коментар #1 от "Сега":

    Добре да допуснем, че ГЕРБ подадат оставка, кой ще ги замести питам.
    Да не ги изброявам останалите, но няма плитическа сила която да движи нещата до нивото на ГЕРБ, това е истината.
    Преди 10 г. държавта изглеждаше доста по-зле от сега. Предии да се появи нова политическа сила не трябва да се прави нищо, защото ще стане това което стана в Сирия.

    Коментиран от #22, #25, #27, #28, #38

  • 14 5432369712

    18 0 Отговор
    Къв е тоя шопар дето гледа лошо и се надува- схемаджия
  • 15 Розата

    23 0 Отговор
    А шофьора на Мето- министър КОГА ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА?
  • 16 Иф9944

    18 0 Отговор
    ОСТАВКА и в БЕЛЕНЕ !
  • 17 Боко Тиквата

    22 0 Отговор
    Всички вече знаете, че аз коля и беся в тая държава. Щом съм дал нареждане за шефа на полицията в Габрово да подаде оставка - веднага слушат и изпълняват!
  • 18 Европол

    23 1 Отговор
    Да докараш жандармерия заради дребно хулиганство... Жалка и смешна работа... И ТОВА е Полиция... Това си е СЪЗДАВАНЕ НА ИЗКУСТВЕНО НАПРЕЖЕНИЕ

    Коментиран от #39

  • 19 куку руку ку

    23 0 Отговор

    До коментар #3 от "Иван Гешев":

    Причина -----Публикувано във факти.бг: "Борисов: Шефът на полицията в Габрово да подаде оставка!"---------- И следствие---------Публикувано във факти.бг: "Шефът на полицията в Габрово подаде оставка".---------- Защо ни е парламент? Защо ни е правителство? Имаме си, какво; цар?; император? диктатор?
  • 20 Боко електричаря

    25 0 Отговор
    Стига сте плякали бушончета, главния шалтер дръпнете в Банкя !
  • 21 Batushka

    6 1 Отговор
    Другия път по един лютив спрей в джоба... хахахххххх
  • 22 11111

    14 0 Отговор

    До коментар #13 от "3333":

    Който и да ги замести тия пиявици ще е по добре.
  • 23 Факур

    21 0 Отговор
    Не в габрово да ми се събирате ами пред народното събрание овце
  • 24 Оппа

    15 0 Отговор
    И пак "изкупителни жертви"!
  • 25 Усмивката

    9 2 Отговор

    До коментар #13 от "3333":

    Щях да ти туря минус ,но като размислих виждам че донякъде си прав.Която и да е партия утре да бъде избрана,ще е почти ,същото защото.....начина на функциониране на държавата ни е порочен ,сбърка.Дали умишлени или не но като се замислиш тя е такава каквато чрез закони са я формирали точно тези ,статутквото.Сиреч ,те са си послали за да са вечни.Макър да реват и се кълнат във истината.Изводът и изходът е ...една малка револююция в държавата ни.Желателно безкръвна.Но от старите хора знам. КОМУНИСТ със кръв са я взели и с кръв ще я дадът.Не винете затова хората.
  • 26 Давид

    10 1 Отговор
    Важно е на евроизборите да загубите и човека на Сорос - Сергей Станишев да е аут . Вън евреите от България .
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Усмивката

    10 0 Отговор

    До коментар #13 от "3333":

    Осве това ,ГЕРБ не дойде от нищото.Имаше преливане на „кадри” от едни партии в тази.Допускаме имного сп,,спящи клетки.Доскорошни крадци ,зсмогнали се мутри и всякаква зган.И ето ти новото време.10 години на безвремие.А да стоиш на едно място при този бързо развиващ се свят е равносилно на бавна смърт.Това е истината .
  • 29 Циганин

    4 8 Отговор
    Най-големият проблем в България винаги е бил и ще бъде манталитетът на българина. Корупция, корупция, безхаберие и огромно тесногърдие. Проблем е това че когато българин убие цялото си семейство всичко е окей. Той е един луд индивид, но когато циганин набие българин е не може така, до кога ще търпим циганската престъпност. Преди да сте ме осъдили погледнете на ставащото като безпристрастни наблюдатели и вижте реалната обстановка. Някои среди имат полза от насаждане на етническа омраза и това се вижда във публикациите в интернет от около десетина години насам. На обществото се показват само престъпленията извършени от цигани като по този начин се общественото мнение се насочва в определен посока с някаква цел. Ще ви дам един пример, в един сайт се появи статия която нагледно описа как група цигани са откраднали пясъка от една детска градина най-нагло посред бял ден... Много гадна постъпка от тяхна страна нали? Но същият сайт някак пропусна да отбележи че същият пясък е бил донесен от същите цигани, които отбележете на собствени разноски са отремонтирали детската градина, а въпросният пясък е останал в излишък а те просто са почистили двора от него! Нещата не са такива каквито изглеждат драги и вие го знаете и ние го знаем.

    Коментиран от #33, #35

  • 30 Престъпника от Банкя

    12 1 Отговор
    Шофьорът Младен Маринов е шеф на "Полицията" в БГ!!
    Бараво, браво, ... браво господинее.. от село Банкя
  • 31 незнайко

    8 0 Отговор
    ОСТАВКАТА КОИ ОЧИ ИСКА ДА ЗАТВОРИ ? ТЕЗИ НА РАЗГНЕВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ИЛИ НА БЕЗОЧЛИВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ???
  • 32 БОЗАДЖИЯН

    12 1 Отговор

    До коментар #11 от "7777":

    ТОГАВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА И ПРОКУРОРА.Полицията повече от 24 часа не задържа.Както и онези зам министри детов един глас обвиняват единствено един човек дето има най малко вина.Айде ония дето правиха реформите в МВР да си понесат отговорността
  • 33 незнайко

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "Циганин":

    Не Ви е мястото да пишете в тази статия !!!
  • 34 КаКа

    5 2 Отговор
    А бе не разбрахте ли че Доган командва парада!!
  • 35 Бачо Киро

    5 2 Отговор

    До коментар #29 от "Циганин":

    Стига глупости, слез малко на земята. Единственото оправдание на циганите е, че когото и да оставиш да си прави каквото иска и не му търсиш сметка, ще ги върши същите. Циганите са такива днес, защото са оставени да правят каквото им дойде на акъл без да има особени последствия. Ток се краде на поразия, вода също, строи се (да речем, че минава за строеж) където им хареса без оглед чие е и без да имат собственост, данъци не се плащат, социални помощи се източват, детски се смучат за последно и в чести случаи детето и то има дете за което му се плаща, ТЕЛКове, кражби, убийства непрекъснато, я има, я няма последствия, често и за убийства се минава с условни... Така може да продължим доста с описанията. Да, не е виновен който яде баницата, ясно е, че сами не биха могли да постигнат такова ниво на скапанящина и е очевадно, че е с протекция. Това не означава обаче, че са невинни. Затова тоягата, куршумът или решетките трябва паралелно да вървят с наказанието на проректорите на циганската престъпност. Понеже не се случва нито едното нито другото, тогава няма да се чудите, че ще ескалира един ден отвъд всякакви граници. Да очаква някой циганите сами да започнат да се държат цивилизовано е като да чакаш от умрял писмо. Та не дрънкай глупости, как циганите не били виновни... Да, използва се за откланяне на вниманието и предизборно. Не, това не оневинява циганите. Че не се отнася за някаква неголяма част от циганите, които живеят нормално, се подразбира. Отнася се мно

    Коментиран от #37

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Циганин

    1 3 Отговор

    До коментар #35 от "Бачо Киро":

    НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ, престъпност винаги е имало и ще я има още много дълго време, не разбираш какво казвам и ще ти го кажа в прав текст. Има среди вътршни или външни които имат изгода от междуетнически конфликт. Пак ви казвам, няма да чуете или прочетете за тези които вършат добри дела, но на вас ви се натяква и ще ви бъде натяквано за тъй наречената циганска престъпност. И вашата неспособност да вникнете в същинският проблем ви изиграва лоша шега и се оставяте да бъдете водени за носа! Не обиждам никого въпреки че съм инкогнито, просто ви посочвам началото на всичките ни проблеми! Използвайте собствената си преценка и бъдете здравомислещи хора. Вдигате ръка срещу хора които нямат връзка с проблема. Не е редно да се прибереш в къщи и да те посрещне тълпа обезумели хора които всъщност те държат отговорен за неща които не си направил.
  • 38 Mango number five

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "3333":

    Ще ги замести този когото избере народа. Това правителство и този парламент са вредни за България. И колкото по дълго са на власт , толкова по вече негативи трупат.
  • 39 PЗП

    12 0 Отговор

    До коментар #18 от "Европол":

    Преди 30 години този случай го решаваше кварталният и в краен случай оперативниат работник по милицията за квартала. Следваше най малко 15 денонощия задържане в МВР по указа за дребното хулиганство , остригани с раирани дрехи с порцион от 1лв. на ден плюс спукване от тежка физическа работа . Сега полиция, жандармерия, шлемове, палки .... и бити българи и журналисти защо ?

    Коментиран от #42, #48

  • 40 Ко рече....

    6 0 Отговор
    Маринов или Б. Б е пойскал оставката? Я се уточнете...... Много е просто решението с циганите-ВЪРНЕТЕ ТОВА КОЕТО СЕ ПРИЛАГАШЕ СПРЯМО ТЯХ ПРИ бай Тошо.......
  • 41 Правораздаване

    2 0 Отговор
    Интересно, няма го "народният съд"...Сега разстрел и линч ли
    Ще последва! В 21 век сме, поне да е по хуманитарно...и безболезнено моля!

    Коментиран от #46

  • 42 Колю

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "PЗП":

    Точно това имах предвид... Благодаря ти... Системата не върви на добре..
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Зайко Байко многознайко

    8 0 Отговор
    Прав си ! И тези, като онези. Помисли тези от къде произлизат? Тиквоций Едно клонинг на БКП, заслужил член! Цвъко КаунЬя отроче, не особено надарено на което началният старт е училището за бавноразвиващи се във Вършец. Този министър на кого е зет и за кого е работил преди, да ти напомня беше в извън работно време по съвместителство шофьор и пазвантин на Мето   Илиенски, който така и не можа да опази. Пред дилемата да избереме по-малкото или по-голямо зло , величината, която определя се оказва времето! Тъй, като човешкият мозък има едно добро и в същото време вредно качество, наречено ЗАБРАВЯНЕ! За индивида е добре спасява го от стрес и негативни емоции, но за обществото и " демокрацията" е изключително вредно. Сега и Маринов, ще ни връзва шарени пиленца, докато забравим и простим. Уважавам факта, че си всеотдаен към ГЕРБ, както комунист, но това идва в разрез морала ! Имаш потенциял и сигурно ще разбереш, какво искам да ти кажа😰😓😨
  • 46 Харесва на патката главата 👹

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "Правораздаване":

    Прав си! Все пак в 21-ви век сме, но ние, а не циганите! Те си живеят в свое време, и както и където си искат! Защо трябва да хабим патрони за тях?! Хората са ги измислили - бесило или хуманната технология на мосю Гилотен - има да падат мургави глави на поразия! 🤪
  • 47 Балканец

    3 0 Отговор
    Поискал оставката на шифа, на мвр Габрово, защото бил допуснал протеста?!?! ..... А не защото мвр допуска човекоподобните да пребиват безнаказано данъкоплатците. Що за нагло изказване?
  • 48 Балканец

    4 0 Отговор

    До коментар #39 от "PЗП":

    Полицията пази престъпниците-избиратели. Прокуратурата им оправдава престъпленията. Правителството ги храни с нашите пари и им позволява да не работят за тях, а да имат свободно време, да кроят и правят золуми. Ние плащаме заплатите на полицаите, а те пазят с тях престъпниците. Мвр да си търси бюджета от цар Киро.
  • 49 Боко

    1 0 Отговор
    А директора на Враца няма ли оставка
  • 50 Боко

    1 0 Отговор
    Много бели направи Янко от Враца
  • 51 112

    1 0 Отговор
    и къде ще го турите сега? на някое друго ръководно местенце като "героя от лясковец", понастоящем директор на голяма дирекция за наказание?
  • 52 гост

    3 0 Отговор
    И какви са пропуските? Той ли е пуснал предсрочно циганите от затвора или той е съдействал да не ги съдят ефективно? Той ли е бил там в магазина и е седял с ръце в джобовете да гледа как пребиват момчето? Каква му е вината при една хулиганска проява на цигани? Кой е виновен повече: полицаят, който ги залавя или съдията, който ги пуска?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове