20 Април, 2019 09:02 24 605 45

Валентин Златев не бил отстранен, а повишен от "Лукойл"

  • валентин златев-
  • лукойл

Генералният директор на „Лукойл-България“ е назначен за председател на Контролния съвет на дружеството

Генералният директор на „Лукойл-България“ Валентин Златев е назначен за председател на Контролния съвет на дружеството, като заменя на тази длъжност представителя на президента на ПАО ЛУКОЙЛ Алексей Ламбин.

Това съобщиха от пресслужбата на „Лукойл-България“ ЕООД.

Заедно със зам.-председателския пост в Надзорния съвет на „Лукойл Нефтохим Бургас“, на новата си по-висока позиция той ще координира цялостната дейност на двете дружества от групата ЛУКОЙЛ и ще осъществява контролни функции над работата им, свързана с мястото им в социално-икономическия живот на страната.

В рамките на плановата ротация на ръководни кадри в системата на ПАО ЛУКОЙЛ, оперативното ръководство на „Лукойл-България“ ЕООД се поема от Булат Субаев, досегашен генерален директор на подразделенията на ПАО ЛУКОЙЛ в Белгия, Холандия и Люксембург.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПУМА БОЕЦА

    47 64 Отговор
    И какво стана? Каква радост беше вчера Вальо Златев е отстранен от,, ЛУКОЙЛ БГ. " а той бил повишен, тъжна вест за сороснята от Би. гето!

    Коментиран от #37

  • 2 Боко

    149 5 Отговор
    Боко и Вальо докато играят в един отбор ще има картел. Макар че Б. Б. го отрича, но всички знаем кой охранява Лук Ойл.

    Коментиран от #3

  • 3 ПУМА БОЕЦА

    50 33 Отговор

    До коментар #2 от "Боко":

    Що не видиш кой товари цената на тунджата и че не е рафинерията! 1лев плаща данък рафинерията на държавата. Къде отива обаче този 1 лев не е работа на ЛУКОЙЛ.

    Коментиран от #13, #19

  • 4 ПУМА БОЕЦА

    49 10 Отговор
    1 лве на литър, някой да не се обърка че е за годината!
  • 5 А95 : 0,01 лв/л.

    42 1 Отговор
    Ми да почерпи с малко бензинец, кво се стиска ;)
  • 6 ЗА ПОВИШЕНИЕТО

    63 1 Отговор
    ДА НЕ СКОЧИ ОТ 12-ТИ ЕТАЖ НА ХОТЕЛА КАКТО ЕДИН ПРЕЗ 2010Г.
  • 7 Tiffff

    45 1 Отговор
    Тва е кат в рекламата на национална лотария . ,,Спечелих,,
  • 8 родопа смолян

    59 3 Отговор
    И по-голям размер сако трябва да му ушият.
  • 9 Никой

    7 21 Отговор
    Валетин Златев и Димитрий Флоринский са .......пичове
  • 10 Манаф чиев

    61 5 Отговор
    Бойко бойкоо когато в един бардак нещата не вървят не се сменят креватите а к.....е ама ти това как да го знаеш като си прост пожарникар.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Един

    27 3 Отговор
    По мафиотско-олигархичния календар вчера е било 1-ви април
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Да бе

    62 3 Отговор
    Председател на Контролен съвет дефакто е пращане в "трета глуха". Те взимат оперативни решения, не подписват договори и не се разпореждат с пари. Та това си е чиста проба понижение, ще му дават заплата за заслугите.
  • 15 ПУМА БОЕЦА

    16 30 Отговор

    До коментар #13 от "Фред":

    При тези данъци не може и да става дума за договорки(картел)! Единствения начин за по ниска цена е контрабанда която обаче ще ощетява хазната! Искайте да се намали акциз не подскачайте срещу производителите и търговците! Държавата да сложи мах. надценка и проблема е решен!

    Коментиран от #18

  • 16 1944

    35 4 Отговор
    лукойл-българия е еоод като правна форма. отстранят ли те от мястото на управител си е понижение. червения тъпак не може толкова да краде. а след изборите ще стане по-зле.
  • 17 2610

    20 1 Отговор
    Отстраняване чрез повишаване - така е по интелигентно !
    Отколкото по муртенски начин от който е.
  • 18 1944

    31 5 Отговор

    До коментар #15 от "ПУМА БОЕЦА":

    монополното положение на боклукойл е лесно доказуемо при желание от страна на държавата. най-голямата фирма в страната за 20 години не е платила един лев данък. работи на загуба благотворително за българия? и пеленаче няма да се върже. аз не зареждам в гъзпром и боклукойл.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Стършел

    16 1 Отговор
    Това си е по тодорживковско снишаване. Много е преял и почва да му личи. Така уж покриха прасчо мислейки че народа ще го забрави. Абе елементарни предизборни ходове и подигравки(имам предвид номинирането на прасчо от сава за евродепутат)!
  • 21 Batushka

    28 1 Отговор
    Еми заслужава си повишението ...десет години работа на загуба без лев данък печалба...аз се чудя как до сега не са усъдили България да им плаща дотации...
  • 22 1944

    36 3 Отговор
    франция нарече базата на боклукол в росенец "руски анклав в ес". и с право, там не стъпват митница и нап. никой не знае какво влиза и излиза. черна дупка. дайте да изметем разбойниците от българия.

    Коментиран от #24

  • 23 ПУМА БОЕЦА

    11 14 Отговор
    Тов ли ви карат да разправяте от НПОто? Профаните да ви се радват на небивалиците където разтягате единствените където не плащат са америте за военните си бази в България. Всички други плащат! Ще остви някой ЛУКОЙЛ да не пкаща за производството. Само Иво Мин. би се хванал на измислиците.

    Коментиран от #31

  • 24 КОНТРАТА

    14 17 Отговор

    До коментар #22 от "1944":

    Боклученценце точно заради франсетата затворихме 3-4 енерго блокове на,, Козлодуй" за да не са конкуренция на АЕЦ,, Черна Вода" сега искат и втора да строят и затова спъват АЕЦ,, Белене " това са твоите франсета дружките на Ваньо Костов
  • 25 1944

    18 17 Отговор
    аец белене е нужна само на фалирала русия и местните роби.
  • 26 Альоша

    16 1 Отговор
    Време е за разкешване!
  • 27 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    6 1 Отговор
    Добре е
  • 28 Мучо

    27 0 Отговор
    Хахахахахахахахаха,повишен...Правешкото селяндурче трудно преживява шута отзадзе.Поръчва си статийки на наведените смешни журналистчета да дезинформират обществото.Палячо.
  • 29 Простак

    10 0 Отговор
    Браво, от комита на баш комита са го издигнали
  • 30 еваларка

    15 0 Отговор
    Като го гледам си изяжда манджичката Костюмчето малко тесничко му идва
  • 31 гост

    22 2 Отговор

    До коментар #23 от "ПУМА БОЕЦА":

    Каролев ти ли си? Няма друг публичен застъпник на картела...само от конкуренцията на Марешки картела губи(печели по малко) по 100млн. на месец! Всяка седмица се разтоварват танкери които никой не проверява и не се плащат акцизи,данъци....отделно цената която излиза от Лук Ойл е втората най- висока в Европа,единствено по ниския акциз в Бг. поддържа цените по ниски от Европа!!! Капиш!!

    Коментиран от #33

  • 32 Гюнеш от Максуда

    11 0 Отговор
    Аз пък си помислих че отива на борсата като безработен и ще отработва заедно с циганите петдневки метейки улиците в Меден Рудник... Ту да му се не види !
  • 33 Бензинджията

    4 7 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    На Нарешки е контрабанда Валя Ахчиева го дойаза ожаче няма кой да слуша. Марешки ако си плаща акциза няма как да му стъпи на тази цена! Там играта не е само на Марешки.
  • 34 Путин

    16 0 Отговор
    Повишен ама другия път. Тази позиция е абсолютно формална и ще е вероятно до момента в които руснаците уточнят с колко точно ги е завлякъл
  • 35 Киркор

    6 0 Отговор
    Ох,успокоих се!Не спирах до го мисля,как ще се оправи без работа ВЗ!
  • 36 камилар

    11 0 Отговор
    ДОБРИ ЮТРО! НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, ЧЕ ТАЗИ МУХА СИ Е ПАК МУХА, НО С РАЗЛИКАТА ВЕЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОХАПВА ОТ МЕДА, А ДА ЛЕТИ ОКОЛО НЕГО! ЕДНО Е ДА СИ ИМАШ КРАВА И ОТ НЕЯ ДА ПИЕШ МЛЕКО, А СЪВСЕМ ДРУГО Е ДА СИ ДАЛЕЧ ОТ НЕЙНОТО ВИМЕ, А, ЗЛАТНИЯ? ХА СЕГА, ДА ТЕ ВИДИМ! ТОЗИ ТАНИКАТ ТАКА И НЕ МОЖА ДА ОБЯСНИ КАК 2008г при цена от 150$/1 барел нефт, купувахме А 100 за 2-62 лв./л, като и сега го купуваме за толкова, НО ПРИ 70-72$/1 барел нефт, а ЗЛАТНИЯ? ТИ КАКВО СИ УЧИЛ, ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ПРАВИШ ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРЕСМЯТАНИ, ТАРИКАТ? ДА НЕ СИ МИНАЛ ПОКРАЙ ПРАВЕШКОТО СЛАБОТОКОВО ЗА ПОЛУПРОВОДНИЦИ, А? искаме цени като в САЩ, долу Лукойл и неговите АЛЧНИ МЕКЕРЕТА!
  • 37 Чифликчия

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "ПУМА БОЕЦА":

    Как не разбирате че момчето става Манекен! Това е повишение по Руски! Ама кой да разбере?
  • 38 ВЛАСТ ПРОТИВ НАРОДА

    12 1 Отговор
    Цените на горивата у нас са КРИМИНАЛНА ПРОЯВА НА ГРУПА БАНДИТИ ВЪВ ВЛАСТ. ЗА ЦЕНИТЕ ИМ ЛИПСВА ЗАКОНОВ ГЕНЕЗИС, С ЯСНО УРЕДЕНО НА ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС ПРАВИЛО ЗА ТЯХНОТО МАТЕРИАЛНО-СТОЙНОСТНО ФОРМАТИРАНЕ ЧРЕЗ ЕДИНЕН МЕХАНИЗЪМ ОТ КРИТЕРИИ /качествени характеристики/ И ТЯХНОТО ДЕКОМПОЗИРАНЕ НА ПОКАЗАТЕЛИ /количествени характеристики/, КОИТО ДА ВИЗИРАТ КОНКРЕТНО ПОТРЕБИТЕЛСКО ПОЗИЦИОНИРАНЕ СПОРЕД КОЕФИЦИЕНТ ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕ НА НАЦИЯТА ПО ВРЕМЕ. Такава обществена цел не е поставена в нито една нормативна концепция по този секторен въпрос. А това сочи за умишлено и съставомерно упражнявана партократично-олигархична власт, която де юре и де факто е подменила законосъобразността с угодна на нея корпоративна целесъобразност - НАЛИЦЕ СА ПРЕДОСТАТЪЧНО ДАННИ ЗА ОГРОМЕН ПО МАЩАБИТЕ И ЗЛОУПОТРЕБИТЕ СИ НОВ, НО ТОЗИ ПЪТ КАТО " О Й Л Г Е Й Т". Доказано на това сочи създадената фактическа обстановка за произволно съобщаване на дериватни цени, които са извън очертаното приложно поле и границите на чл.5,ал.2 и чл.19,ал.2, вр. чл.57,ал.2 КРБ! Г-н ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ТИЯ НАДМИНАХА И СЕБЕ СИ ПО ГРАБЕЖ НА НАРОДА! Как така се събуждаме и цените литнали нагоре, т.е., по силата на кой произход на право, след като в правния мир не съществува законова уреденост за това обществено отношение, в изричността да се предотвратява злоупотребата с монополизма - това с "Лукойл" какво е и защо няма пазарен механизъм за конкурентно формиране на цена с участие на други производители и вносители?, н
  • 39 ВЛАСТ ПРОТИВ НАРОДА

    14 0 Отговор
    ...на което ЛУКОЙЛ Е ДОКАЗАН МОНОПОЛИСТ, В ЗЛОУПОТРЕБА С ЕДИНСТВЕНО И ДОМИНАНТНО ПАЗАРНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ДИКТУВАНЕ НА ЦЕНИ - идете и веднага ги приберете... всички ония комисари от К З К и К З П, и ги питайте вкупом тия разгащили се печелбари, как са предотвратили монополизма, нелоялната конкуренция - конкуренция въобще НЯМА, С КАКВО, КОЛКО И КАК ЗАЩИТИХА ПОТРЕБИТЕЛЯ, респ. НАРОДА! Защото се установява, че цялата тази схематично хармонизирана организирана престъпна група създава единствено условия за собственото си обогатяване, с участието на ВИСОКИТЕ БАЛКОНИ ОТ ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ, ТЪЙ КАТО ОЩЕ И НАИСТИНА НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е ОТГОВОРИЛ НА ВЪПРОСА, ТЕ ЗАЩО НИ ПРОДАВАТ ГОРИВАТА НА ТЕЗИ ЦЕНИ И КАК ПРЕЗ 2008г. при 150$/1 барел нефт бензин А 100 се продаваше за 2.62лв./литър, което е същото и сега, по при цена от 72$/1 барел нефт ??? ВЕДНАГА ГИ ПРИБИРАЙТЕ И НЕ ГИ ПУСКАЙТЕ - ВИЖТЕ КАКВИ ОГРОМНИ ПАРИЧНИ ЗЛОУПОТРЕБИ СА ИЗВЪРШИЛИ СПРЯМО НАС ...НАРОДЪТ! НАРОДЪТ НЕ ИМ Е СЪЗДАВАЛ НИКАКВИ ПРЕЧКИ ДА СИ ОРГАНИЗИРАТ ДЕЙНОСТТА С ПРОИЗХОД ЗАКОНОСЪОБРАЗНОСТ, А НЕ НА ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ! НЕДОПУСТИМО Е НАРУШЕНА К Р Б И ПРОИЗТИЧАЩАТА ОТ НЕЯ ПРАВОПРИЛОЖИМОСТ!
  • 40 ТОДОР ЖИВКОВ ОТ ОТВЬДНОТО

    9 0 Отговор
    ЕТО ТОЗИ ПРАВИ НАИ ГОЛЯМИТЕ ПОРАЗИИ ,КАТО УМИШЛЕНО ВДИГА ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА В ДЬРЖАВАТА ,АЗ АКО БЯХ ЩЯХ ДА ГО ОТСВИРЯ НЕЗАБАВНО ,ЗАЩОТО ЗАРАДИ ГОРИВАТА БИЗНЕСА ПОТЬВА ИМЕННО ЗАРАДИ ТОВА ,И НЕ САМО ,НЯМА ПОТРЕБЛЕНИЕ ОТ НАРОДА , АБЕ КАКЬВ ТЬРГОВЕЦ СИ КАТО СИ НАДУЛ ЦЕНИТЕ КОСМИЧЕСКИИ СТОИШ КАТО КОН НА ПРАЗНИ ЯСЛИ ,КОИ ЩЕ ТИ ПАЗАРУВА НА ТЕБЕ . И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТЬРГОВЦИ ,В ТАЯ БЕДНА ДЬРЖАВА , НЕМОЖЕ САМО БОГАТИТЕ ДА ВИРЕЯТ , НО И ТЕ СЬЩО СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ ,С ТОВА УМИШЛЕНО ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ ,КАКВО ПРАВИТЕ НЕКОЛЦИНА ИСКУСТВЕНА ИНФЛАЦИЯ ЛИ , ЗАДА СЕ ЗАБОГАТЯВА СКОРОСТРЕЛНО БЬРЗО ЛИ, А НАРОДА ДА СТРАДА И МИЗЕРУВА.
  • 41 мнение

    14 0 Отговор
    Понижен, повишен, все тая. "Не е виновен тоя, дето яде баницата, а тоя, дето му я дава!" Държавата ни остави монополи в енергетиката, в горивата, във фармацията. И се народиха чудовища, чиято лакомия няма край! Държавата не защитава интересите на обществото. Защото политиците ни са продажници!

    Коментиран от #42

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Кико

    9 0 Отговор
    Ако бях на мястото на Златев щях да се уплаша сериозно, руснаците преди да затрият някой го повишават за да могат да го погребат с големи почести.
  • 44 Криси

    6 0 Отговор
    Къв е тоя чичко бе? ;д
  • 45 боцмана

    4 0 Отговор
    Някои привидно по-високи длъжности по принцип са си живо понижение.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове