21 Април, 2019 10:23 28 444 205

Борисов: Искат да заличат ГЕРБ, както заличиха СДС

  • борисов-
  • герб-
  • партия-
  • заличаване

Ние в ГЕРБ нито имаме съдии, нито прокурори. Ние сме партия на 10 години

Борисов: Искат да заличат ГЕРБ, както заличиха СДС - 1

"Някой си беше позволил да ме коментира за „пълзящата диктатура“, че било бисер. Иронизирах Иво Христов заради „пълзяща автокрация“. Абе, ако има автокрация, как ще се съберете у Южен парк? Как всички тези скандали няма да спират от сутрин до вечер - апартаменти, апартаменти, къща, тереса, сауна, баня? Ако няма свобода на медиите, как това ще се случва? Всички скандали излязоха по толкова явен начин и това показа, че демокрацията си работи. Каква автокрация? Пред кого автокрация?". Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на партийно събитие за "обобщение на резултатите от гражданските диалози за образование и регионално развитие" в театър „Азарян“ в НДК, цитиран от Офнюз.

"Когато върховният главнокомандващ призовава генералитета да не стои безропотно, да слуша или да гледа, към какво ги предизвиква? Това не е ли към диктатура, ако изкараш армията или призоваваш генералитета? Имаме ги сега, на колко места, военни преврати", каза премиерът Бойко Борисов.

"Те казват - ГЕРБ трябва да бъде заличена, както заличиха СДС, за да остане вечната БСП, БКП със същите хора. Те толкова са си повярвали, че са се променили и са различни. Те не могат да се променят, защото по действията им личи, че не са се променили", заяви пермиерът, цитиран от Фокус

"Ние в ГЕРБ нито имаме съдии, нито прокурори. Ние сме партия на 10 години“, коментира той. „Когато само ГЕРБ е атакувана, някак си е добре. Ние сме наложили този стандарт - виновните подават оставка и излизат. А те казват „Не, ние ще си работим, за нас не става въпрос“

"Тогава казахме, че вярваме на прокуратурата и на институциите. „Щом това ни се полага, нека да питат“, така отговаряхме“, изтъкна Бойко Борисов. „Източили парите, сега викат, че е политическа вендета - към кое? Към заменките, които бяха направени по време на Тройната коалиция ли? Кои ги преследва тях? Не си спомням“, заяви той. „Последният месец всеки, който по един или друг начин беше уязвен, си е подал оставка. Те техните оставки не ги слагат на масата. Щели да чакат проверка на институциите“, каза още Борисов. Много ме заболя от това, което ни се случи в миналите дни. Като ги слушам, това ме адски ме амбицира. БСП не могат да прикриват злобата си".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сера Стата

    546 109 Отговор
    ВИЕ САМИ ЩЕ СЕ ЗАЛИЧИТЕ С КРАЖБИТЕ СИ, МНОГО СТЕ ЛАКОМИ И НЕНАСИТНИ ГОСПОДА БИВШИ КОМУНИСТИ. Оставка!!!

    Коментиран от #26, #121, #200

  • 2 Гощо

    453 124 Отговор
    Точно така нищожно премиерче.
    Искам да се въргаляш в пепелта

    Коментиран от #157

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Шаолина

    269 40 Отговор
    То обкновенно след бесни кражби следва заличаване поне е хубаво че се сръвняеаш сам с тех!
  • 6 мнение

    395 61 Отговор
    Не като СДС! Като НДСВ - царската партия! И не някой ще ви закрие, а вие от лакомия, сами ще си отрежете клона, на който седите! С този сив кардинал, който върши гаф след гаф, не само с имотите си, а и с работата си в парламента, и който правилно каза, че няма кой да го накаже! Защото е овладял структурите на партията и навсякъде са сложени негови хора! Не ви завиждам, г-н Борисов! Чакат ви тежки времена! И причината или заслугата за това няма да е БСП!
  • 7 SAAB

    318 61 Отговор
    Вие сте разБойкова дружина ......и вярно трябва да сте заличени !
    Крадливи , прости и алчни :)
  • 8 Гост

    92 322 Отговор
    ГЕРБ ВОВЕКИ ВЕКОВ. Както БКП съществува след др. Тодор Живков, така и ГЕРБ ще съществува и след много уважавания г-н Бойко Борисов, господ да му даде много здраве и дълъг живот.

    Коментиран от #93

  • 9 боцмана

    309 47 Отговор
    Вола рови , пръста пада на гърба му е казал народа. От създаването на партията двамата с Цецо започнахте ударно да работите по нейното унищожаване и сега когато сте на крачка от успеха се изтъпанчваш и обявяваш , че някой май ми с.а в гащите. Било ти омръзнало да слушаш за апартаменти , за суджуци , за ало еди кой съм. На народа също му писна десет години да се оправдаваш с предишните управления , затова ти е време. Со кротце , со благо , събирай си партакешите и ако не те вкарат там където ти е мястото , отивай на стадиона и бягай като изоглавен , само за това ставаш.

    Коментиран от #161

  • 10 1234

    245 32 Отговор
    А СДС защо се заличиха затова че крадяха лакомията води до гибел и като се види че това което те крадяха е една нищожна част от това което вие крадете добре си се усетил къде отивате при Бай Ставри
  • 11 Мордекай

    74 182 Отговор
    Шумкарите са сатрапи , тях не ги бъркат жертвите , още от другаря сталин си я карат така.За тях виновните винаги са другите , те са безгрешни , скапани шумкари , за две пари акъл нямат но иначе обилно го раздават без никой да ги пита. Сега пак се напъват като торен бръмбар на баир , и яко лъжа до лъжа тук таме перачки с офшорки пребоядисани сини преватизаторки и за капак секретарката на назначения от решетников чибурашка
  • 12 Герб са богати

    259 41 Отговор
    500лв заплата не могат да я увеличат на 1000лв минимална за две години. И не само това нашите съседи са най богатите. Виж Румъния 2000лв заплата. Гърция 2000лв заплата. Македония 2000лв заплата. Сърбия 2000лв заплата. Само бг е 500лв заплата. В София е друга България но не не София. Аз говоря за другите градове. Това е доказателство че герб не им се дава а само крадат и взимат. Имам чувството че тези политици работят за някаква сила която ги е задължила да ни държат в такова нещастно състояние. И като сме такива нещастни те така са си изпълнили работата към Сатаната успешно.

    Коментиран от #19, #135, #181

  • 13 7799нн28

    214 27 Отговор
    Каво се правите че не рабирате? БКП се разцепи на два кръга след 1989г.единия се казва БСП другия беше СДС. СДС получи няколко трансформации относо използването на електората НДСВ после ГЕРБ. Тези сега от ГЕРБ са Живковиския кръг Охранителя на Тодор Живков Б.Б и внука на дясната ръка на Тошо Григор Шопов ЦЦ
  • 14 стоян

    60 167 Отговор
    Комунис мафията не спи а постоянно бълва лъжи и компромати с цел да не коментираме големите кражби на века от бсп -специалния закон за замяна на селските ниви за парцели край морето =разбиването и окрадването на банка КТБ -крадливата Елена -приватизаторката на Техноимпекс

    Коментиран от #22

  • 15 ми 7

    140 25 Отговор
    да заличим корупцията и само това ли още хиляди гербаджйски простотий
  • 16 Терасата

    194 25 Отговор
    Хубаво говориш , ама по хубаво и да четеш коментарите , да видиш какво мислят хората за теб!!!!!!

    Коментиран от #18

  • 17 обективен

    85 13 Отговор
    А хората вече 10 години ги боли, че приемаше, ти лично, бсп за необходима даденост.

    Коментиран от #47

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Мордекай

    46 162 Отговор

    До коментар #12 от "Герб са богати":

    Стига демагогия и лъжи , да не би да сте тролчета на ясла при курнела В Сърбия сpeднaтa зaплaтa в cтpaнaтa пpeз oĸтoмвpи 2018 г. тя e 423 eвpo. или 850 лв. средната заплата в Македония през май 2018 г. е 399,28 евро. или 800лв. в България средната брутна заплата надвишава 1200 лв.

    Коментиран от #21, #122, #163, #187

  • 20 кой ти е виновен

    162 21 Отговор
    Виновните не трябва само да си подават оставки. Те трябва да бъдат съдени. Каква полза от свободни медии, като продължавате да крадете. Не БСП и т.н. искат да ви заличат. Народа иска да изчезнете. Ако ви е писнало от скандали, спрете да грабите за да ги няма.
  • 21 ти па

    159 15 Отговор

    До коментар #19 от "Мордекай":

    Що не отидеш в северозападна България да им покажеш тези цифри.

    Коментиран от #24

  • 22 в грешка си

    164 11 Отговор

    До коментар #14 от "стоян":

    Що си мислиш че хората като са против ГЕРБ са комунисти. Много елементарно. Ако не си от Левски значи че си от ЦСКА ли? Има и хора които не ги интересува кой какъв е. Стига да не са маскари.

    Коментиран от #27, #134

  • 23 Усмивката

    139 20 Отговор
    Ами те ,армията ,не са ли от народа бе Бат Бойко.Ако народа не те иска ,какъв е проблема.Вие изборите (лъжепатриоти,лъжеземеделци,пишман демократи,и пишмат турци )и най вече властта знаеме как взимате.Каква алтернатива му оставате на народа.Да дойдат руси,амери,турки да ни освободят от група шайка.И да ни заробят ,както винаги са го правили.Затова сте предатели и изменници за родината.
  • 24 Мордекай

    26 89 Отговор

    До коментар #21 от "ти па":

    Сега почваме да говорим за райони , в коментара не ставаше въпрос да разглеждаме град по град , просто някой лъже че в македония и сърбия заплатите са 2000 лв много назад са от нас , това е истината пак интриги
  • 25 ТУИТЬР

    115 6 Отговор
    СДС САМИ СЕ ЗАЛИЧИХА ИМАШЕ ФРАЗА ВРЕМЕТО ЕНАШЕ ТОВА БЕ ЛЬЖА ВИЖТЕ РЕАЛНИЯ ЖИВОТ В БЬЛГАРИЯ
  • 26 стоян

    20 79 Отговор

    До коментар #1 от "Сера Стата":

    До 1 ком -И ти като другите дето искате оставка на правителството премълчаваш или те е срам да кажеш за кого искате да гласуваме =кажете си ,за бсп -то ли става въпрос =ама КАЗВАЙТЕ бе да не се объркаме

    Коментиран от #36, #37, #92

  • 27 Усмивката

    58 21 Отговор

    До коментар #22 от "в грешка си":

    За комуниста типичноро мислене е....„ или ние ,или никой”.По това се познават.А ТОЯ дето вика „дръжте крадеца” е комунист в клетките си.Комуниста е готов да предсде родината си на всеки само да властва и граби

    Коментиран от #31

  • 28 ТУИТЬР

    113 13 Отговор
    ИВАН КОСТОВ СЬСИПА БЬЛГАРИЯ
  • 29 мезонета

    50 3 Отговор

    До коментар #18 от "Балкона":

    5-те помияра ще ги видиш на 26-05
  • 30 Транзитен

    40 123 Отговор
    Колко сте глупави.......По-лакоми и алчни от комунистите (БСП) НЯМА!!! Глупаците не разбират, кой доведе държавата и хората до сегашното им положение. Но наличието на собственост(жилища) и пари прави хората търпеливи и страхливи! Тук ни държат със собственост, на запад ги държат с кредити! Нито една власт неможа да се сражнява с кражбите на БСП и ДПС....

    Коментиран от #178

  • 31 едно и също

    137 22 Отговор

    До коментар #27 от "Усмивката":

    Едно си баба знае, едно си баба бае. Не ти преча да мразиш комунистите, мрази ги. Но не слагай с тях под общ знаменател обикновения човек на който безобразията на Бойко са му омръзнали.

    Коментиран от #94

  • 32 Альоша Гърневски

    136 18 Отговор
    Срам ме е , че ме управлява човек с подобна култура, а ще повече ме е и страх. Защото народът е казал"дайте на простия власт и му гледай сеира". Този просто нищо не е чел през живота си. Той е тъп.
  • 33 политолог

    95 5 Отговор
    СДС само се заличи
  • 34 да питам

    34 99 Отговор
    ако 1200 са видели статията и 65 са дали+ това какво означава? че има 65 полуграмотни, некомпетентни и от ония 80%! те са и без квалификация и разум. те ли ще победят? ха-ха. смешници. ББ го обвинявате без доказателства и подкрепяте големите крадци, дето крадат от както са родени. не си мислете че промените, а заедно с тях и грабежа са почнали с ГЕРБ. забравихте ли БКП, БСП, мутрите, ДС, царя, костов, всички от преди 1989? опомнете се бре!

    Коментиран от #147

  • 35 ТУИТЬР

    40 4 Отговор
    интереса клати феса
  • 36 Сера Стата

    119 22 Отговор

    До коментар #26 от "стоян":

    Ако ще и за бялата мечка гласувай, само не и за крадливите Герберасти, дето ни докараха до глад и мизерия, само 10 % от хората да живеят с нормален стандарт а другите да умират.

    Коментиран от #80

  • 37 сикиш

    106 31 Отговор

    До коментар #26 от "стоян":

    Естествено, че ще гласуваме за БСП. Ти за кого искаш да гласуваме? Пак за герб ли бе хюмне.

    Коментиран от #193

  • 38 да питам

    10 59 Отговор
    този път ББ - нима няма Конституция и там не пише кой може да обяви "извънредно положение"? през 2013 ви достраша. сега пак ли? смачкайте всичко и свои и чужди. почнете наново. този път старта ще е от по-високо, все пак държавата е добре, а не като през 2009 и 2014. напред и нагоре, но бардака трябва да е с нови … нали се сещате?
  • 39 Чичо

    107 18 Отговор
    Единствено наглата простащина на тоя комуноиден мутро-милиционер е по-голяма от клептоманщината и комплексарщината му! Цялата му крадлива шайка отдавна трябваше да бъдат оритани по килиите, но огромния финансов ресурс, с който разполагат, все още ги спасява от народната "любов"!
  • 40 тото

    76 8 Отговор
    на 10 година крала за 100
  • 41 Мишо Бирата

    88 9 Отговор
    Само да попитам : ЗАЩО РАПОНА НЕ Е В ЗАТВОРА ВСЕ ОЩЕ ??? ??? ???
  • 42 петров

    28 94 Отговор
    тук е пълно с безмозъчни червени тролове. не им се връзвате. те са си цървули и такива ще си останат.
  • 43 Ernesto Guevara

    100 17 Отговор
    Бойко,стига си ЛЪГАЛ не сме толкова прости за колкото ни мислиш

    Коментиран от #74

  • 44 Eee

    22 43 Отговор
    Само БКП 👍
  • 45 Ъм Бойко

    82 9 Отговор
    СДС е заличен за да може да сформирате ГЕРБ. В кавички "новата партия". После Герб пада и сформирате нова партия БНП напримерно със същите крадци в нея с нови поставени лица които ще я водят и такоз. Пак крадене пак народа е прецакан. Бе направо това с партиите е ужасно управление. Трябва само един човек да управлява държавата а не 1000 депутати нечии партии които се джавкат постоянно и все интриги в парламента стават. Бойко ко казал Нинова какво е казала Волен ко е казал и там си. Народа измре. Само един трябва да решава проблемите. Дори президентът на Франция Макрон ще управлява по добре България отколкото тез бклуци.
  • 46 nnn

    95 17 Отговор
    Мафията ГЕРБ не може да съществува като нормална партия,тя не може да бъде в опозиция,защото мафията трябва да консумира и краде постоянно.Бойко го знае и е в паника
  • 47 Тъпо

    42 9 Отговор

    До коментар #17 от "обективен":

    90% от коментарите са написани от неговите хора
  • 48 Толи

    79 10 Отговор
    Човекът-Държава! Изброявам: Министър-председател на РБ...,Кмет на София...- той строял..Данчето- фасада,Министър поотделно на 10 министерства Министрите- декори, Шеф на Парламента.Той уволнява.Цвета- статист, Полицай,Прокурор,Международник,Синдикалист..Само дето не е казал,че е Президент.Там нещо не стааава.Не може да се хили и лигави.Мирно,Пунта Маро! Насреща имаш ГЕНЕРАЛ!!!
  • 49 Batushka

    6 16 Отговор
    Тука е прав плъха!
  • 50 Чичо АДИ

    72 9 Отговор
    Бивш Педераст ,бивш Негър и БИВШ КОМУНИСТ няма , мръсни болшевики изгорете на клада .Дори и КОМУНИСТ за вас е малко по Татово имаше комунисти крадяха но имаше и за нас ВИЕ ОГРАБИХТЕ ВСИЧКО .Да СЕ ЗАДАВИТЕ ДАНО да ПУКНЕТЕ В МИЗАРИЯ
  • 51 Бай Митьо

    20 53 Отговор
    ГЛАСУВАЙТЕ БРАТЯ ЗА БСП БКП ТЕ НЕ КРАДАТ ТЕ, ЩЕ НИ НАПРАВЯТ БОГАТИ И ЩАСТЛИВИ
  • 52 1944

    8 22 Отговор
    бай малък и мек х.., никой не е успял да заличи престъпността. но опитите продължават.
  • 53 Западните Балкани

    65 10 Отговор
    "Ние в ГЕРБ нито имаме съдии, нито прокурори. Ние сме партия на 10 години" - а Цацаров, чий е? Май и партията е с по-дълъг стаж. Повече към 15. А и ти като проводник на БКП я правиш на 130 години. Сега за заличаването. СДС се самозаличи като докопа властта. В опозиция е лесно - БКП е лошо нещо, други крадоха повече от нас, значи ние сме добри, търпете ни, нищо че крадем. Няма голяма логика. Така че и ГЕРБ ще се самозаличи е ясно, който краде се самозаличава. БСП я спасява, че имаше прекалено много членове и са били на власт за по малко през поседните 30 години. Иначе и те да се бяха самозаличили. Но ти с твоето войнствено държане и нищоправене ги крепиш. Хора, гласувайте за малките партии извън НС (без АБВ).

    Коментиран от #108

  • 54 Челмето

    67 11 Отговор
    Разсъжденията на един глупак.От петък е почнал до Велики петък.Палячо
  • 55 Стария пич

    68 11 Отговор
    Помислете кой какъв е бивши членове на бкп бойко член на бкп но никога не го споменава гърневски та и стихотворение червена звезда цецка бкп павлова внучка от визшия ешалон на бкп цецо син на член на бкп и др отричат се от бкп да крадат
  • 56 Стравогин

    57 5 Отговор
    Сравнение с НДСВ би било по-точно. Няма го лидера- няма я партията.
  • 57 Вие сами

    72 9 Отговор
    Се заличихте, ДРУГАРЮ Борисов! Или си мислеше, как до безкрай ще се подиграваш с всички обикновени хора. Така, че си сърбайте, надробеното от вас самите! Никой не ви е виновен!

    Коментиран от #140

  • 58 БСП ДПС Евророма

    23 59 Отговор
    Ще надува БСП мекия кавал и на тези избори. Здраво.

    Коментиран от #71

  • 59 1944

    38 8 Отговор
    свободна "европа ни чува".
  • 60 Българин

    62 14 Отговор
    Бойчу Тиквата - на съд! Заедно с цялата крадлива сган от ГРОБ.

    Коментиран от #78

  • 61 Бесен

    69 10 Отговор
    Вие ли нямате съдии бе нещастник? Вие цял съд си направихте да коли и беси неудобните за вас ти ми разправяш, че съдии нямате! Повече от половината са вече вашии само тук там е останал някой честен и непредубеден! НАГЛЕЦ!!!

    Коментиран от #95

  • 62 Наблюдател

    62 7 Отговор
    Така е ! Който иска да съсипи държавата. Тя ще го заличи. Слабите се оплакват, оправдават и търсят вината в другите. Десет години нито ги доказа, че са виновни нито има осъдени. Стига си търсил вина в другите те били комунисти те откраднали те са шпиони те, те и само те. Ти какъв си????????? Излез пред народа и си признай, че си бивш червен платих да ме изчистят и напишат нова характеристика слаб, не можещ помислих си, че е лесно но уви, Ние ще те разберем. Ние знаем какъв си и откъде се пръкна и какви са ти възможностите (ограничени умствено ). Ти си един лаладжия и курбанджия силен си само на масата. (ШОПАР)
  • 63 верно е

    64 10 Отговор
    Ние в ГЕРБ нито имаме съдий нито прокурори-ние в ГЕРБ всички сме съдий и прокурори никой не може да ни накаже
  • 64 Простак

    59 6 Отговор
    преди да се заличите , първо трябва да ви се конфискуват крадените пари за сметка на държавата

    Коментиран от #191

  • 65 питам

    45 6 Отговор
    Защо ли е с такава физиономия
  • 66 666

    51 7 Отговор
    СДС се заличиха сами. Основен принос имаше Иван Костов. Ако е ваш ред кой ли е виновника?
  • 67 така ли

    43 8 Отговор
    простак?!......
  • 68 123

    56 6 Отговор
    Трудни времена настанаха за Бойко, разбирам колко му е тежко но ако беше попрочел нещо от Алеко Константинов щеше да е по-наясно с мотивите на наш'те хора да се включват в политиката.
  • 69 ДО ГЕРБЕРИТЕ

    56 5 Отговор
    ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ И СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКА ДОБРЕ. ПО ДОБРЕ НАЙ КРАДЛИВИТЕ ВЕДНАГА ДА СИ ВЗЕМАТ ЕДНОПОСОЧНИ БИЛЕТИ. ЧЕ ИДВАТ ЛОШИ ВРЕМЕНА.КЕФЯ СЕ ЯКО ЩОТО СЕ БЯХА ВЗЕЛИ НА СЕРИОЗНО
  • 70 Здрасти

    41 6 Отговор
    ДА ТОЧНО ТАКА ИСКАМЕ ДА ВИ ЗАЛЕЧИМ
  • 71 Кавала го надувате

    37 9 Отговор

    До коментар #58 от "БСП ДПС Евророма":

    В момента вие- гробовистите, и толкова сте свикнали вече с надуването му, че и впечатление не ви прави. Но, съвсем скоро ще ви "приземим", и тогава на някои от вас ще ви подсигурим кавали по затворите, че да не забравяте откъде сте тръгнали
  • 72 Асоциация на асансьорните техници

    41 5 Отговор
    Що бушони гръмнаха, ама нали са автоматични пак ще се врътнат някъде из централите.
    Какво стана с оня мушмурок Николай Нанков," изключиха го от таблото и го включиха към друго".
    При нашия случай , таблото и да гори - шалтера е залепен. Трябва да изключат трафопоста.

    Старите хора казват:
    Каквото повикало, такова се обадило.
    Който копае гроб другиму, сам пада в него!
    С чужда пита помен прави.

    Коментиран от #85

  • 73 Давид

    41 4 Отговор
    Престанете с цирка и освободете местата на умните и можещи хора . На всички ни е ясно , че тази игра я поръчва един кръг . Всички партии сте създадени от една клика кукловоди . Вие сте едно .
  • 74 Хуан Батиста Санчас Ернесто Помпидо

    19 7 Отговор

    До коментар #43 от "Ernesto Guevara":

    Като не сте толква прости, защо ръсите простотии? Ако е за пари - разбираемо е, ако е за идеи - сте абсолютни балъци!
  • 75 Васил

    52 6 Отговор
    От кога Герб стана партия тя винаги си е била мафиотска структура
  • 76 свинята

    41 3 Отговор
    много гафове за 10 години
  • 77 Дивуй

    32 4 Отговор
    Я разкажи от къде народа има толкова жилища? И да не се объркаш със Цветанов.
  • 78 Земеделеца

    20 8 Отговор

    До коментар #60 от "Българин":

    Знае се, че в тиквата има много полезни вещества, но в тиквите на някои "българи" не е открито нищо!
  • 79 ЗАЛИЧИТЕЛЯ

    36 5 Отговор
    АЗ (НАРОДА) ЩЕ ЗАЛИЧЯ ВСЯКА ПАРТИЯ ДРЪЗНАЛА ДА КРАДЕ ОТ МЕН.
  • 80 Дудо

    20 6 Отговор

    До коментар #36 от "Сера Стата":

    До Коментар 36:
    Стандартът на 10-те % - за нормален ли го смятате? Да имаш, например, по 2 частни самолета - това нормален стандарт ли е? Това е "ненормален" стандарт.
  • 81 КДК

    45 9 Отговор
    Това което причиниха тези управляващи е не съпоставими с петстотинте години Турско робство ,нито с 45 те години социализъм .Такива поразии като този пожарникар,който не е гасил един пожар а изгори цяла България никой не е нанасял до сега.

    Коментиран от #100

  • 82 Въпрос

    43 6 Отговор
    Бойко Митич-Винету е Вожд на крадливото и нагло племе "Апаши"
  • 83 чужденец

    37 5 Отговор
    Заради това СДС сме на това деридже!
    Много забогатяха, но питаш ли не нас дето сме по чужбина ?Всичко затрихте фабрики заводи.Кьораво и сакато отвориха фирми без икономическо образование се отракаха в ддс измамите сега са много напред.С такива охлюви е пълнот в Герб.
    Реших, че никога няма да позволя да служа на такива изроди и затова избрах терминал2
    Ноооо ще дойде видов ден за всички!
    Господ забавя , но не забравя!
  • 84 Бате Бойко

    32 3 Отговор
    Ако не сме на власт отиваме в панделата,за това казвам че искат да ни заличат,нормалните партии могат да бъдат и в опозиция,ама ние не можем.

    Коментиран от #99

  • 85 Пожарникаря

    5 8 Отговор

    До коментар #72 от "Асоциация на асансьорните техници":

    Гърмят, защото ги има, когато ги няма (в БСП) се пали инсталацията и става пожар!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Nekoi si

    27 4 Отговор
    Някой, като си знае житейския си път трябва да си зададе въпроса. Имам ли потенциал да управлявам тази държава?
  • 88 чужденец

    36 4 Отговор
    30 години трудов стаж в България нямаш право на лечение ако не си платиш ЗО.
    В чужбина социални слаби и хора останали без работа се лекуват безплатно!
    Нали сме в Европа, защо ?
    Иначе сме много добре ама кой е добре?

    Коментиран от #101

  • 89 Багерист

    39 5 Отговор
    Тоя Рапон лъже и докато спи.ГЕРБ е основана на 3 декември 2006 г.
  • 90 Коко

    18 35 Отговор
    Е мрасници долни комунисти завистливи от 10 г не сте крали и сте подивели и освирепели ще му ядете най у-и на Бойко
  • 91 Коко

    10 33 Отговор
    Е мрасници долни комунисти завистливи от 10 г не сте крали и сте подивели и освирепели ще му ядете най у-и на Бойко
  • 92 Усмивката

    23 5 Отговор

    До коментар #26 от "стоян":

    Не мисля че „тия ” толкова им е болно България да не би да остане без управление.То ,ние виждама ,че и сега го няма.Но те всякога се мислят за нещо.Да построиш една отсечка пътна и да се хвалиш,докато другите излизат в космоса това какво е.С риск да обидя едно съсловие ,туи си е баш селяния.

    Коментиран от #103

  • 93 хари

    30 7 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Иди го дръж за жезъла патриарха на тъпотата, като ти е толкова мил тоя Тиквеник

    Коментиран от #127

  • 94 Усмивката

    9 4 Отговор

    До коментар #31 от "едно и също":

    За бати ти Бойко говора.Ти за кой си помисли че рекох ..КОМУНИСТ.Тия преди човекът бе гавра за тях .И сега е така.Защото са пак тия.
  • 95 Спокоен

    16 1 Отговор

    До коментар #61 от "Бесен":

    Успокой се малко, бе човек - хептен ще побеснееш, а това пречи на мисленето.
  • 96 Бойко Хвалипръцков

    21 6 Отговор
    Искам като Живков да управлявам 35 години
  • 97 ТАРИКАТА

    11 19 Отговор
    С много къса памет сте бе ,комуняги долни
  • 98 Обикновен човек

    29 4 Отговор
    На крив чеп вълната му пречи!
  • 99 Усмивката

    27 5 Отговор

    До коментар #84 от "Бате Бойко":

    Га беше уплашен преди четири години ти си го каза.....„те? искат да ме вкарат в ареста и там да ме убият”.Ами премахни арестите докато си на власт ,белким спечелиш малко време докато офейкош към ЮАР
  • 100 Жан Виденов

    22 4 Отговор

    До коментар #81 от "КДК":

    Спомнете си и за мен !
  • 101 От здравната каса

    15 6 Отговор

    До коментар #88 от "чужденец":

    Като си чужденец - лекувай се в чужбина, кадето си плащаш. Лечението на соц. слабите също е платено, но ти не правиш вноски - нали?
  • 102 ОТ САРАИТЕ В БАНКЯ

    30 8 Отговор
    ЕИ МИШКИ ВНИМАВАЙТЕ КВО ПИШИТЕ. АЗ САМ НАЙ ДОБРИЯ. С ЕДИН КАМАЗ АСФАЛТ 3 КИЛОМЕТРА МАГИСРАЛА ПРАВЯ. ДАЖЕ В ЕВРОПА МИ ЗА ВИДЯХА. ВСИЧКИ В МОЯ КАБИНЕТ ГИ ОБЗАВЕДОХ С НОВИ АПАРТАМЕНТИ НОВИ МЕБЕЛИ НОВИ КОЛИ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО НОВИ ЛЮБОВНИЦИ. ЕВРОПА НИ ЧУВА ОТИВАМЕ ДА ИМ ПОКАЖИМ КАК СЕ ПРАВИ. СЯ КАТО ВИ ЛУМНИМ ЕДНА ТОЛ ТАКСИЧКА ОТ 94 СТ. НА КИЛОМЕТЪР ЗА СТАРИТЕ ВИ БРИЧКИ. ЩЕ ГИ ДАДЕТЕ ЗА СКРАП И ЩЕ СИ КУПИТЕ НОВИ И ОТ ЕВРПА ЩЕ ЗАВАЛЯТ ПОДАРЪЦИ. И АЗ ИМ ВИКАМ ГЛЕДАЙ ТЕ КАК СЕ ПРАВИ.
  • 103 Съсловието

    7 16 Отговор

    До коментар #92 от "Усмивката":

    Който строи - може и да згреши, който нищо не прави - никога не греши, а който само мрънка е по - добре да посади поне едно дръвче!

    Коментиран от #185

  • 104 Попа

    14 30 Отговор
    Никога не гласувайте за БСП !
  • 105 simo

    30 6 Отговор
    искали ми с тия полу-идиоти които назначаваш наляво и на дясно и разните му там калинки от мъжки и женски пол какво искаш...а и ти си същото просто парче...довиждане и при НДСВ...и по бързичко ако може че сте тотални загубеняци и прочие
  • 106 555

    36 9 Отговор
    Най подигравания и най мразения политик в България Боко Тиквата ...Един ден неговите внуци ще се срамуват от него въпреки крадените милиарди които ще им остави Нямал съдии и прокурори Ти си направи Специализиран съд ...ГЕСТАПО
  • 107 Отчаян

    29 6 Отговор
    Егати и наглеца....Бог ще ви изтрие от лицето на земята....изрод...
  • 108 Източните балкани

    15 1 Отговор

    До коментар #53 от "Западните Балкани":

    Напиши им имената, че не ги знаем кои са и за какво се борят.
  • 109 Дмитрий Медведев

    27 4 Отговор
    Бойко, няма да се плашиш! И да отидеш в опозиция, не е страшно. Ще имаш възможност да наложиш пълзяща диктатура. А ако ти се подпали огън под дупето, ще ти изпратим пари , реставратори и живописци- имаме ги много от КГБ от КПСС ....всичките: агент, ДС,агент,ДС. Ще ти възстановим партията.
  • 110 Конникът без глава

    40 5 Отговор
    Аз съм от едно село Спасов о .
    общ Ген Тошево. Ако знаете кмета / гербераст/ и полицай чето
    какви ги вършат, ум ще ви зайде!
    ОПГ, а по върховете да не говорим!!!
  • 111 Чичо Гошо

    15 8 Отговор
    Ей, келеши, няма да плюете по Бойко! Ако не беше Бойко и дедо му, сега нямаше да ви има даже. Неблагодарници. Ще ми правят митинг в Южния парк. На бабуната. Наглеци.
  • 112 Четворка

    28 3 Отговор
    Всички м парламента сте за затвора,без изключение!!!

    Коментиран от #203

  • 113 Юда

    40 3 Отговор
    И събрал Христос апостолите на тайна вечеря и им казал: апостоли мои, тази вечер някой ще ме предаде.. за едно апартаментче с асансьорче и биде.
  • 114 Бойко Борисов

    20 7 Отговор
    Не ме разбирате защото съм си надраснал годините и съм изпреварил времето. След време ще сте ми благодарни, а историята ще ме оцени. Обиден съм ви. Неблагодарници. Построих ви пътища ,градинки, чешми, санират ви панелки. Сега ще ви докарам и завод но Фолксваген и инвестиции от арабските емирства. Какво още искате. И задължителен френски език и тенис в училищата ще въведа

    Коментиран от #118, #166

  • 115 Защо така си мисля

    41 7 Отговор
    ГЕРБ ще се заличи след като загубите на 26 май изборите с 12 000 гласа. Ще почнете да се карате с Цецо двамата - кой е по мъж.....и до изборите наесен всички ваши мишки ще се разбягат. Дали греша?
  • 116 Усмивката

    38 4 Отговор
    За първи пър Борисов да каже нещо вярно.Всъшност сам се вкарва с безразсъдните си изцепки.Щото сравнението си е точно.В началото и СДС беше надежда ,вяра,оптимизъм и доверие .Народа бе с тях. Тук вече от всинца ни се видя как и защо дойде краят им.Лъжата никой не прощава.Не за свършена работа а за несвършена ще в заличат.Дано преди хората да свършат.
  • 117 Бай Ганьо

    43 8 Отговор
    Колкото повече вряка Тиквата,толкова повече ме убеждава да гласувам за БСП,макар и само да го накажа
  • 118 Усмивката

    40 4 Отговор

    До коментар #114 от "Бойко Борисов":

    Искаме едно последно нещо да сториш за нас.Вземи един чук и публично екзекутирай Цвъки.Така ще ти повярваме.Щото поне 25 години ще ни оттървеш от присъствието си....шега
  • 119 ДИМИТЪР ДЕЛЧЕВ

    5 27 Отговор
    ТОЛКОВА МНОГО ЖЛЪЧ ОТ УСТИТЕ ВИ И ГЛАВИТЕ Е ПРЕКАЛЕНО. ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ КОГАТО ПОД ЕЗИКА ВИ И НА ЗАДНИКА ВИ ЩЕ ИЗНИКНАТ ЦИРЕИ. ТОГАВА НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ИЗХВЪРЛЯТЕ ТАЗИ ОТРОВА НАВЪН ОТ ТЯЛОТО СИ И НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА СЕДНЕТЕ НА ЗАДНИТЕ СИ ЧАСТИ, ВСЕ ПАК ИМА СИЛА КОЯТО ДА НАКАЗВА ЖЛЪЧНИТЕ БЕЗДАРНИЦИ.

    Коментиран от #126

  • 120 ГОГО

    35 5 Отговор
    абе дългът ни беше 16 милиарда а сега е 50 милиарда абе не се ли наядохте за десет години ни върнахте назад с50 години кво още искате да ни вземете и останалите скъсани дрешки ли
  • 121 Иван

    30 4 Отговор

    До коментар #1 от "Сера Стата":

    Тикво кой каквото сам си го направи, никой друг не може да му го причини. Нима Иван Костов сам не за три сдс, както ти и Цецо пунта марата ще за триете герб сами.
  • 122 Голям праз

    4 10 Отговор

    До коментар #19 от "Мордекай":

    Щом Сърбия и Македония са с по- ниски заплати, значи сме добре, нали? Лошото е, че това е временно, справка с Румъния.
  • 123 Ххх

    34 7 Отговор
    Партия на престъпници , създадена от чужди фондации за да унищожи българите
  • 124 Волен Сидеров

    22 3 Отговор
    Скъпи другарю Борисов, няма да се плашиш. С теб съм! Нищо, че не ми даде избираемо място в листата. Искам и аз в Брюксел. Искам и в Гент. Искам и в Брюгге. Искам и в Страсбург. Искам да искам!!!
  • 125 Никола Петков

    18 2 Отговор
    Сей, земеделецо. Днес му е времето
  • 126 Бойко Борисов

    9 3 Отговор

    До коментар #119 от "ДИМИТЪР ДЕЛЧЕВ":

    Митьо, обичам те. Само ти ми остана. Ще ти вдигна заплатата. Мамин сладък убавец.
  • 127 Гост

    9 2 Отговор

    До коментар #93 от "хари":

    То от такива като теб може ли да се уреди човек за жезъла
  • 128 Гуня адвокатина

    32 3 Отговор
    Борисов: Искат да заличат ГЕРБ, както заличиха СДС. ЗАСЛУЖИХТЕ СИ ГО.
  • 129 Иванова

    9 20 Отговор
    Няма да ви се случи.ГАДНИ,ЖЕСТОКИ КОМУНИСТИ!
  • 130 волен сидеров

    23 6 Отговор
    Бойко,само едно не разбра-ДОХОДИТЕ на хората трябваше да ги вдигнеш много на горе .От пенсиите като започнеш минимум 700 лева ,заплати минимум 2000 лева -това всичко трябваше да ти е стартово.Всичко друго можеше да не се забелязва ама въобще...Лошото е ,че ако наистина спечели бсп и махне 10% плосък данък и клас прослужено време ТО наистина вече ще има или гражданска война или всички ще избягаме...

    Коментиран от #133

  • 131 Гуньо малкия

    28 3 Отговор
    Чичо ми, Гуньо простия казва: "Никога не сме имали по-просто нещо на по-високо място" . А аз не мога да го разбера и страдам....отивам да си сипя една ракия.
  • 132 Деница Гаджева

    7 2 Отговор
    Ей, келеш, марш да миеш чиниите! Коментари ще ми пише
  • 133 Деница Гаджева

    10 2 Отговор

    До коментар #130 от "волен сидеров":

    Чиниитеееее.....
  • 134 Димитър Кънев

    20 4 Отговор

    До коментар #22 от "в грешка си":

    Другарко Борисов.Първо ГЕРБ не е партия.Всичко се свързва единствено и само единствено с теб.Тъй наречените партийни не са членове на теб и само на теб.Аз не съм симпатизант на никоя партия, та само ли член.Ти си започнал земния си път с ЛЪЖА и продължаваш да лъжеш.В моето семейство безработицата е 75% а ти дене колко е била малка безработицата.А ми как няма да е малка като няма кой да работи.При циганите е сигурно безработицата е още по голяма.Те пък като са едни работници.Боже упази.
  • 135 realist

    19 5 Отговор

    До коментар #12 от "Герб са богати":

    Територия Македония 196 Е, Сърбия 213 Е, Хърватия 404 Е, Румъни (за румъния се говорят легенди), а истината 404 Е, Турция 266 Е... Та, това са заплатите амиго дори в Гърция е 550 Е... Колкото до ГЕРБ, те следят случващото се и гледат да сме близо до балканските заплати и това ще ги самоунищожи! В България са бедни не само работниците, а и работодателоте от средния и дребен бизнес. Всичко е така разчетено от Управниците, че накрая да не ти остава нищо, да не говорим за развитие. Същевременно обаче държавата при условията,данъците и таксите който поставя на народа би фалирала... Държавата е ГЕРБ и те ще се погубят!
  • 136 Киро

    17 20 Отговор
    Щом БСП бълва компромати и злоба значи са свършили парите и искат да яхнат народеца пак да се върнат на власт за да лапат, не им стига че цялата икономика е на техни хора ,а и няма как сам от себе си да крадеш!
  • 137 realist

    28 5 Отговор
    СДС измамиха народа и респективно се затриха и с ГЕРБ ще ще същото, но поне при СДС примката беше по хлабава, а при ГЕРБ няма въздух вече за ниной....
  • 138 СЛАВЧЕВ

    15 31 Отговор
    МНОГО, КЬСА ПАМЕТ ИМАТЕ
    ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КОПОННАТА СИСТЕМА
    ПРАЗНИТЕ МАГАЗИНИ И КОЙ НИ ПРЕЧИНИ ТОВА.ЗАБРАВОХТЕ ЛИ ЖАН ВИДЕНОВОТО ВРЕМЕ А ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ А ОРЕШАРСКИ ЗАБРАВИХТЕ ЛИ??? ЗА БАНАНИ,ПОРТОКАЛИ,КРАСТАВИЦИ,ДОМАТИ СЕ РЕДЯХМЕ НА ОПАШКИ И ВПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ КАТО ТИ ДОЙДЕ РЕДА И СВЬРШВАТ.ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ СЕ
    ЗАПИСВАШ ИЧАКАШ ПОНЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗА ДА ПОЛУЧИШ КОЛА,ЗАПИСВАШ СЕ ИЧАКАШ РЕД ЗА ТЕЛЕВИЗОР,ХЛАДИЛНИК,ПЕРАЛНЯ.ТОВА ЛИ ЩЕ МИ ХВАЛЯТЕ.НА ПО МЛАДИТЕ МОГА ДАИМ ПРОСТЯ НО НА ТАКИВА НА МОЯТА ВЬЗРАСТ МОГА ДА КАЖА ДА СЕ ВРЬЩАТ ПО ЧЕСТО,НАЗАД В ГОДИНИТЕ И ДА СЕ СЕЩАТ ЗА ТЕЗИ НЕЩА.НЕ ЧЕ Б.Б.СА ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ НО СТОПЬТИ ПО ДОБРЕ ТЕ ОТКОЛКОТО КАКА КОРИ И НЕЙНАТА ПАРТИЯ.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ .

    Коментиран от #149

  • 139 Киро

    16 20 Отговор
    Как да се вдигат доходите като всички фирми са на депутати от БСП,ДПС и други комунисти как сами срещу себе си да гласуват увеличение на доходи !? Корнелия нинова и нейната лъжлива партия няма да увеличат нито заплатите нито доходите ,нима не виждате че и в момента голямата част от бизнеса е в техни ръце ,защо не вдигнат заплатите в техните фирми нап.имер а !?
  • 140 Капитана

    29 6 Отговор

    До коментар #57 от "Вие сами":

    ОТИВАЙ СВИНЯ В КОЧИНАТА /КРАДЕНА/ КОМИНА ДА КИЧИ - ОСТАВИ НАРОДА НА МИРА ! СТИГА ТОЛКОЗ ДАЛАВЕРИ И ЛЪЖИ ОТ ПРОКЛЕТИ ГЕРБ !!! ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ !!!
  • 141 Хитлер

    28 5 Отговор
    Мръсна Тиква имаш само 10% - 90% са против гроб 😁😁😫😫
  • 142 Учуден

    24 5 Отговор
    Бойко хамелиона. Смени си боята ама нрава неее
  • 143 Киро

    15 12 Отговор
    Партия от милионери и ченгета седи зад фасадата БСП и никога не са и няма да са социалистическа партия ...тоест млякото няма да стане 23 стотинки другари наивници ..както и вие няма да се върнете на 25 години!Социалистите вече са господа милионери , асист на гладен не вярва а Корнелия Нинова ако развърже кесията ще ни докара до такава инфлация че бедна ни фантазия!! Кажете в момента дали има държава управлявана от социалисти в света където да се живее нормална, вижте Макронова франция как се тресе от стачки и протести ежедневно !!

    Коментиран от #196

  • 144 да сметнем

    31 6 Отговор
    Истината е в плюсовете и минусите.От 346 дали мнение 60 са за Боко
    286 против него.Тези от 60-те да не се правят на по-умни от 286-те.
    За Боко обикновено са чиновничета на държавна ясла, който ако ги
    махнеш от яслата са умрели от глад, 99% от тях не са способни да забият пирон в кисело мляко камо ли да мислят рационално.
  • 145 Петко войвода

    26 6 Отговор
    БЪЛГАРИ ЗА КОЙТО ВИЕ НА СЪРЦЕТО ЗА НЕГО ГЛАСУВАЙТЕ НО ЗА ТАЗИ ПАРОДИЯ НА ЧОВЕК ТИКВАТА НЕДЕЙ ТЕ С ТАКИВА ПРОДАЖНИ И ЛАКОМИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ СИ ДАДОХ ЖИВОТА НАВРЕМЕТО ! МАХНЕТЕ ГО ТОЗИ СМЕШЕН човечец ТОЙ ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ !!! Я СРАВНЕТЕ ГО СЪС МЕН ! ТАКИВА КАТО НЕГО ПОГРЕБАХА НАВРЕМЕТО БЪЛГАРИЯ !
  • 146 Петко войвода

    27 7 Отговор
    БЪЛГАРИ ЗА КОЙТО ВИЕ НА СЪРЦЕТО ЗА НЕГО ГЛАСУВАЙТЕ НО ЗА ТАЗИ ПАРОДИЯ НА ЧОВЕК ТИКВАТА НЕДЕЙ ТЕ С ТАКИВА ПРОДАЖНИ И ЛАКОМИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ СИ ДАДОХ ЖИВОТА НАВРЕМЕТО ! МАХНЕТЕ ГО ТОЗИ СМЕШЕН човечец ТОЙ ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ !!! Я СРАВНЕТЕ ГО СЪС МЕН ! ТАКИВА КАТО НЕГО ПОГРЕБАХА НАВРЕМЕТО БЪЛГАРИЯ !
  • 147 Баничарка

    15 4 Отговор

    До коментар #34 от "да питам":

    Ногу си прав, ма нима не си разбрал, че българина има къса памет! Той още Алеко Константинов го е казал, за това е платил и с живота си... Нищо се не е променило от тогава... За съжаление.
  • 148 Столичани в повече

    13 1 Отговор
    Тарикат мъж не писка
  • 149 Горбачов

    13 17 Отговор

    До коментар #138 от "СЛАВЧЕВ":

    Добре, че дойде Бойко,че още щяхте да чакате за банани. Ти, който си писал този коментар, нищо ново не си научил и нищо старо не си забравил. С една дума- ненужен си.
  • 150 Ценко

    7 17 Отговор
    Плюйте го още дано БСП се върнат, да ви припомнят... Парното колите дето имахте и всичко друго.. Дано дано НЕ народ а мързелива и хленчеща напъст!

    Коментиран от #169

  • 151 скъсани Бокови нерви

    17 10 Отговор
    Народа отдавна те е заличил Тикво .
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 чиче

    18 2 Отговор
    Всяка партия след 89 година е сьздадена от комунягите и другарите от ДС на ДПС

    Коментиран от #156

  • 154 Въпросът е кой кого

    27 6 Отговор
    ГЕРП започна добре, но не успя в главната си задача - да затрие изцяло българския народ. Затова народът ще затрие скоро ГЕРП
  • 155 Да свикваме идват трудни дни и бедност

    13 3 Отговор
    Всички партии след 10 ноември ще бъдат затрити, както буржоазните партии отпреди 9 септември. Преходът бе реставрация на капитализма и създаването на компрадорска олигархия с обслужващ много тесен кръг, живеещ паразитно на гърба на мизерстващ и измиращ народ. Днес сме не пред, а в национална катастрофа и логично иде ред на нов Народен съд. В ЦБ е имало три държавни съда и един Народен срещу елита/покварената монархофашистка върхушка. След което е последвал 45 годишен възход.
  • 156 Послъгваш чичак

    16 2 Отговор

    До коментар #153 от "чиче":

    Всички партии след 10 ноември са създадени от службите на САЩ, ЕС/Германия и Русия.
  • 157 Джони

    11 18 Отговор

    До коментар #2 от "Гощо":

    По лошо и по опасни са тази руска партия БСП. Те ако дойдат на власт ще вдигнат цените, ще увеличат значително инфлацията. Ще почнат да нарушат правата на човека. Те нямат такива кадри с които да управляват държавата. Част от българите много бързо забравиха управлението на Луканов Беров Попов Жан Виденов, царя Симеон, Станишев, Орешарски некадърните и крадливи социалистически управления, от които българина обедня и нищо хубаво не е видял. БСП ще ни набута все повече в лапите на алчната, агресивна и крадлива Русия. Не се връзване на комунистическата платена пропаганда?

    Коментиран от #164

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 рекламка

    13 1 Отговор
    Антония Симеонова, авторке, хайде да ходим на кафенце, мноу яка пут4ица си :) ебите го в мамата боко тъпира смешен, бсп същите уроди, че и по-зле хахахха дпс резняците да го духат! и обединените мафиоти и те, и атакистите, и вмро същите отрепки, всички са хипер зле... крадци! тони, хайде ма, 'а'е на кафенце, стига с тая политика :) 'ай' 4е ми се е'е хахаххаа
  • 160 Вие сте

    24 2 Отговор
    Крадшиви боклуци. Източихте банки Евро фондове магистрали на вълни и каквото се сетитиш и какта се сетиш. Пиявици.
  • 161 Аз съм бе

    6 14 Отговор

    До коментар #9 от "боцмана":

    Ми чи кой шъ доди
    Огладнелите комунисти ,да ни довършат ли????
  • 162 ТОЧКАТА

    20 3 Отговор
    Във ВАС НИ БЯХА НАДЕЖДИТЕ....ВИЕ ги опрапастихте....Тоест ,когато работите само за себе си,С ПЪЛНОМОЩИЕТО НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ!!!!!НЕ ТЕ а ВИЕ сте си виновни и се заличавате......Е с апартаменти като дворци и сметки офшорки като на пеликани....НО СИ ОТИВАТЕ...ЩОМ ДЪРЖАВАТА Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО....и в класациите и в вижданията ви......
  • 163 Алооооу

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Мордекай":

    Къде ги дават тия пари
  • 164 ТОЧКАТА

    12 1 Отговор

    До коментар #157 от "Джони":

    а бе ДЖОНИ...САМО ВИЕ ПРАВИТЕ ТОВА ЗАЩОТО ИМАТЕ СИЛАТА,АЛЧНОСТТА И НАГЛОСТТА ЗА НЕГО.
  • 165 ТОЧКАТА

    17 2 Отговор
    Само тези които ЗАЛИЧАВАТ ДЪРЖАВАТА се заличават и от хората на държавата...ВИЕ ЗАТРИХТЕ И ЗАЛИЧИХТЕ ДЪРЖАВАТА...и това е ,,гласът на България,,.../не онзи сурогат англииски от шоуто/....
  • 166 ТОДОР ЖИВКОВ ОТ ОТВЬДНОТО

    17 2 Отговор

    До коментар #114 от "Бойко Борисов":

    ТИ ЗАБРАВИ ДА ИМ КАЖЕШ И НАИ ВАЖНОТО НЕЩО ЗА ТЯХ И ТОВА Е ,ДА ВДИГНЕШ МАКСИМАЛНО ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ ,АМА ДА НЕ Е САМО ЗА ПРЕД ИЗБОРНА АГИТАЦИЯ И ОБЕШАНИЯ НАПРАЗНО ,ВЗЕМИ ВСИЧКО НА СЕРИОЗНО НЕЩАТА В СВОИ РАЦЕ ,ЗАДА НАРОДА ДА Е ДОВОЛЕН ОТ ТЕБ, И СИ ИЗБЕРИ ЕКИП С НОВИ ПО ГРАМОТНИ ХОРА ИМА МЛАДИ ПО ГРАМОТНИ МОМЧЕТА И МОМИ ,ЗАВЬРШИЛИ ПО ДРУГИТЕ ДЬРЖАВИ ВИШЕТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ ,ТЕ СА ИСТИНСКИ ДИПЛОМАТИ ,И ТЕ ЩЕТИ ОТВОРЯТ ВРАТИТЕ КЬМ СВЕТА ,А ТИЯ СЕЛЯНДУРИ ОКОЛО ТЕБ ГИ ОТСВИРИ ,ЗАЩОТО ТЕ ИЗДЬНВАТ НА ВСЯКА КРАЧКА ,И ЕТО ЗА ТОВА НАРОДА ПРЕСТАВА ДА ТИ ИМА ДОВЕРИЕ ,ЗАРАДИ ТЕЗИ ЛЕНТЯИ .
  • 167 Гост

    16 2 Отговор
    Боце, можеше да си царуваш цял живот, без проблем, ако не беше толкова алчен и ако беше се погрижил, поне малко, за народа си
  • 168 Docenta

    19 1 Отговор
    Бойче,Бойче на теб сега ли ти светна червената лампичка,да си си направил прокурори и съдии,а не Даниелкириловци да са ти министри и катеринки захариеви.Министри които отричат международното право въобще.Та в герб има повече бивши бекапета и десета от колкото в бсп.Не може да не си го знаел,сега какво те очудва?
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Аре по полека молим

    9 2 Отговор
    Достатъчно е само тебе и пунта марата и останалото ще се утече в канализацията от само себе си. Справка таралежа Гаргамел, който обича теменужки.
  • 171 песимист

    19 2 Отговор
    АБЕ БОЙКО ТО НЕ САМО ПАРТИЯТА ВИ НЯМА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ АМИ И ДЪРЖАВАТА ГИ НЯМА.УПРАВЛЕНИЕТО ВИ Е КАТО ЛОДКА В МОРЕТО,ПЛУВА НАКЪДЕТО Я ОТНЕСЕ ТЕЧЕНИЕТО.
  • 172 ГНИДА

    13 2 Отговор
    Ти се самозаличи с алчната си наглост , никой не ти е виновен !
  • 173 патриотъ

    14 2 Отговор
    Борисов,не се обяснявай и не се оправдавай,а марш в панделата,където ти е мястото!НИМА СЕРИОЗНО МИСЛИШ,ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИ И ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕБЕ,ОСВЕН ТИЯ,КОИТО ХРАНИШ?!
  • 174 Алфа Ромео

    6 2 Отговор
    Ако не се заличи ГЕРБ е на път да се заличи България...
  • 175 Националист

    6 1 Отговор
    Вечната жертва на интриги Русофоба-Борисов. А Цецко и Цецка от кои са? И те са от русофобите апартаментаджии.
    При толкова много корупция и ГЕРБ на власт защо няма нито един политик осъден за корупция? Цецко и Цецка хора с най-много власт, и двамата гербаджии и хванати в корупция защо не са подведени под съдебна отговорност?
    Борисов сам си задава удобните нему въпроси и сам си отговаря разбира се. Кога ще видим Борисов като Путин да приема въпроси в продължение на 4 часа от народа веднъж годишно?
    Борисов и неговата престъпна организирана група ГЕРБ трябва да се махнат!
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Здрасти

    11 1 Отговор
    Последно назначените от герб прокурори нямат образование, те са обикновенни ченгета които вършиха мръсните ви поръчки. Гади ми се от наглостта ти борисов
  • 178 no name no face no number

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "Транзитен":

    глупав си ти че по далече от бсп не виждаш кон с капаци си
  • 179 Справедливост

    7 0 Отговор
    Герб на власт евтини апартаменти и мизерия за народа ??? Цветанов колко апартамент купи ?. Никой не може да го накаже ?..къде щеше да е ако това беше в Германия в САЩ ?.. колко си купуват евтини апартаменти от ГЕРБ а и още има ?. Никога ГЕРБ ??.
  • 180 Д, казачки

    10 0 Отговор
    Заличаване на герб да,,, но. 80% от тях с конфискация на всичко и в затвора
  • 181 Ия-Ник

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Герб са богати":

    Не съм партийно ангажирана,но за тези ниски заплати са виновни ВСИЧКИ партии,но на първо място - НИЕ , народ покорен,послушен, обезверен.
  • 182 що така бе мимита

    4 6 Отговор
    Защо когато от Герб поискаха пълна ревизия на приватизацията в България от самото начало другарите от БСП НАЧЕЛО С ДРУГАРКАТА ИМПЕКСОВА скочиха като ужилени Искали последните десет години САМО ха ха ха
  • 183 Гадина

    2 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Чета и си мисля, мисля и чета. Откъде такава омраза към Герб. Регулярна, всекидневна и последователна. Малко истини омесени с много лъжи но повтаряни непрекъснато. Кое подхранва тази енергия? Има само две неща които могат да захранят тази ненавист и това е психически проблеми или пари. Едва ли е първото, значи остават пари, червени пари. Пари които се дават сега за да се осигури кражбата на такива когато пак дойдат на власт. А всички сме им гледали филма неведнъж. Кражби, спиране на еврофондове, може и валутния борд да махнат, още точат лиги по времената на Виденов когато си печатаха пари на воля, бяха на изхода на всяко предприятие и заплатите бяха по 50$. Събудете се ей, тези пак искат да ни управляват. Слепи ли сте, паметта ли ви отслабна с годините!

    Коментиран от #186, #194

  • 184 некойси

    3 1 Отговор
    Не виждам никаква драма и никакъв проблем ... да заличават ГЕРБ, да се заличи и самопровъзгласилият се вожд на тази политическа групировка, узорпирала властта.
  • 185 Усмивката

    1 0 Отговор

    До коментар #103 от "Съсловието":

    Те и за селския поп така казват.Често ,между душеспасителната работа ,бъркал в кацата с мед .С двете шепи.Ма ни ли от вашето съсловие знаете поговорката „ не ме глей кво праа ,глей кв говоря.Европс ,Европа ....ама призля ни от тая Европа бре братчед.Те нали са си същите сега и едно време ни набиваха се същата мантра СССР,братски съветски народ ,ССР брат.....
  • 186 Усмивката

    0 2 Отговор

    До коментар #183 от "Гадина":

    Ми откъде пък тая омраза към Бай Тошо .И той строи .Даже повече от осиновения Б.Б.Народа се неблагодарен.Е.... настанихме се в някой друг отчужден имот след девети ,ама „НИЙ” си вземаме заслугата предварително ,щото не съ знай утре кво ши е......смях
  • 187 Ти нормален ли си

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "Мордекай":

    Къде видя 1200 лв заплата. Май и ти си на хранилката на Бойко. Излез от София и се разкарай малко ИЗ България да намериш работа за 1200 лв. Много сте наивни и глупави.
  • 188 истинко

    5 0 Отговор
    И ГЕРБ и СДС са политически проекти на репресивния апарат на БКП - Държавна сигурност !!!!!!
  • 189 Пенчо

    3 0 Отговор
    Дае.а гадовете, искат да изринат мутрите и да заличат шайката на сикаджията.
  • 190 TM гост

    5 0 Отговор
    СДС изобщо не е заличена,само е с нова абревиатура.Синовете и Дъщерите наСъщите.
  • 191 Рос

    4 0 Отговор

    До коментар #64 от "Простак":

    Ако им конфискуват крадените пари България ще дръпне с 10 години напред. Това са много милиарди. Представете си само.
  • 192 Гост

    2 0 Отговор
    Ти по-добре си задай въпроса защо сдс изчезнаха.
  • 193 Аман от червени боклуци

    0 3 Отговор

    До коментар #37 от "сикиш":

    Моите съболезнования за умрелия ти мозък.
    Все едно да са ти го сложили отзад и ти на зад да даваш.
    Тази партия отдавна трябваше да я закрият.
    Въпрос:
    В Сърбия , Румъния и Гърция имат ли БСП.
  • 194 Рос

    5 1 Отговор

    До коментар #183 от "Гадина":

    Много мислиш ама неправилно. Наистина става въпрос за пари но не тези за които ти мислиш а тези които ГЕРБ откраднаха от народа. Хората са на ръба. Помисли онези крадяха но оставяха и за народа а тези крадът и не оставят нищо след себе си.
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Едо

    4 0 Отговор

    До коментар #143 от "Киро":

    Всички плачете над ЧУЖДИ ГРОБОВЕ! А да мислите градивно за МАЙКА БЪЛГАРИЯ???? Прав беше Дякон КУНЧЕВ-ЛЕВСКИ, КОЙТО И СЕГА НИ ГОВОРИ ОТ РАЙСКИТЕ ОБИТЕЛИ: ,,Българският народ все не си е доробувал!"! А ЕТО КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ, КОНСЕРВАТИВНИТЕ ХРИСТИЯНИ: Първо, ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДА С КРЕПКА ВЯРА В ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС! Второ, РАДИКАЛНА ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКА РЕФОРМА,ТО ЕСТ, ОТИВАМЕ КЪМ ПРЯКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ! Трето, избираме малък 71 ЧЛ. Парламент! Четвърто, Променяме КОНСТИТУЦИЯТА! Пето, ИЗБИРАМЕ СЪДИИ, ПРОКУРОРИ,КМЕТОВЕ,ШЕРИФИ,СЪВЕТИ,ОМБУДСМАНИ,КЕВР И ПОДОБНИТЕ,ПАТРИАРХ НА БПЦ, МИТРОПОЛИТИТЕ И МНОГО ВАЖНИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ КОМИСИИ ОТ ПОЧТЕНИ ГРАЖДАНИ С ШИРОКИ КОНТРОЛНИ ПЪЛНОМОЩИЯ! ВСИЧКИ ДО ТУК НА РОТАЦИЯ С РАЗЛИЧНИ СРОКОВЕ! Шесто,строим трамвайни линии,велоалеи,влакове стрели, за да ограничим замърсяването! Седмо, ограничаваме ЛМПС ПОЕТАПНО! Осмо,МНОГО ВАЖНО Е ДА ПРОМЕНИМ МАНТАЛИТЕТА СИ, ЗА ДА ПРЕСТРУКТУРИРАМЕ ИКОНОМИКАТА БЕЗ ИЗЛИШЕН ЛИЧЕН ТРАНСПОРТ! Девето,ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ Е ЗА ДУХОВНО ЗРЕЛИ,ЧЕСТНИ, ОБРАЗОВАНИ,ДЕЕСПОСОБНИ,ПРЕДПРИЕМЧИВИ,ТРУДОЛЮБИВИ И НАЙ-ВАЖНОТО-СМЕЛИ ГРАЖДАНИ!
  • 197 Европеец

    8 0 Отговор
    Бойко,вместо да спреш тоя цирк,който правиш,ти продължаваш да ровиш.Ами вие сте продукт на БКП.Другото което е,ти искаш да управляваш сам.Никой да не изказва мнения и никой да не ти се противопоставя.За това ти не можа да направиш с нито една партия кооалиция.Ти ги ползваш докато се затвърдиш във властта и после ги изплюваш.Така направи с РБ,така направи с ВМРО и следващите са СДС.Ти се коалираш единствено и само с парите.С друг не можеш.Три мандата ти не можа да сформираш стабилно правителство.Обкръжен си от безочливи и корумпирани хора.Контрола е занижен да не казвам никакъв.Защо един кмет да не се вози на лимузина със специални екстри,като знае че може да си го позволи?Защо да не си купи апартамент с отстъпка или да го получи като подарък,като помогне на фирмата да спести 20 мил.данък.Така стоят нещата,защото на Цветан му даде картбланш и всичките тия каши ги бърка той!Бях част от Герб и го напуснах!Напуснаха хиляди и милион вече не гласуват за вас.За нас-малкият бизнес няма пари,няма европрограми,няма нищо.България се тресе от проблеми.Закони има,но за членове на Герб те не важат.Не подкрепям никого.Комунист не съм и няма да бъда.Но положението е страшно.Избягах от България.Преместих си и бизнеса.Плащам много по-високи данъци,но си лягам спокоен и ставам спокоен.Правителството ви се разпада.Разпада се и Герб и за това спомагат твоите доверени хора.Хора,които ги спаси от затвора.Няма незаменими хора!Ти си мислише и продължаваш да мислиш,че ти помагат.На
  • 198 Slavi

    1 1 Отговор
    според мен г-н Борисов е много готин и хубав и възпитан и точен
  • 199 Грух

    2 0 Отговор
    И защо да не заличат ГЕРБ, че не разбрах !

    Ами да го заличат, какво толкова !
  • 200 Д.Кънев

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сера Стата":

    Другарко Борисов ти нямаш партия ти си си сам партия БКП.А иначе герб не е партия тя е сбирщина.Ти сам ще се заличиш.Просто около теб има само лакомия и нищо повече.Хвалиш се че безработицата била малка.Е другарко Борисов как ще обясниш че безработицата в моето семейство е 75%.Обясними другарко Борисов защо ми кажи.А другарьо как така стана че в семейството ми има пет висши а моите деца са БЕЗРАБОТНИ другарьо Борисов.А знаеш ли другарьо Борисов в семейството ми се знаят минимум 10 чужди езика а другарьо Борисов как така са безработни.Е другарьо Борисов никога не сме били на държавни помощи.Та другарьо Борисов ти сам ще се унищожи с твоите велики самохвлебствие.И запомни ни си ЗАПОЧНАЛ ЗЕМНИЯТ ЖИВОТ С ЛЪЖА и продължаваш да лъжеш.Интересно ти дали си вярваш.Питам те другарьо Борисов.
  • 201 Д.Кънев

    3 0 Отговор
    Другарко Борисов ти нямаш партия ти си си сам партия БКП.А иначе герб не е партия тя е сбирщина.Ти сам ще се заличиш.Просто около теб има само лакомия и нищо повече.Хвалиш се че безработицата била малка.Е другарко Борисов как ще обясниш че безработицата в моето семейство е 75%.Обясними другарко Борисов защо ми кажи.А другарьо как така стана че в семейството ми има пет висши а моите деца са БЕЗРАБОТНИ другарьо Борисов.А знаеш ли другарьо Борисов в семейството ми се знаят минимум 10 чужди езика а другарьо Борисов как така са безработни.Е другарьо Борисов никога не сме били на държавни помощи.Та другарьо Борисов ти сам ще се унищожи с твоите велики самохвлебствие.И запомни ни си ЗАПОЧНАЛ ЗЕМНИЯТ ЖИВОТ С ЛЪЖА и продължаваш да лъжеш.Интересно ти дали си вярваш.Питам те другарьо Борисов.
  • 202 Дано

    0 0 Отговор
    ГЕРБ означава евтини апартаменти големи балкони големи тераси и Каракачанов 117 кв докога ще търпим ГЕРБ
  • 203 Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "Четворка":

    Понеже другарят Бойко ви е налице, и плюете ли плюете.Защо забравяте истинският унищожител на тази държава.Съратниците на Тодор Живков,комсомолците и техните наследници.О неразумни. защо не си отворите очите!!
  • 204 Българин

    1 0 Отговор
    И правилно,тая пасмина само ПИНОЧЕТ може. да я оправи!!!!!
  • 205 Бай Благой

    1 0 Отговор
    Вие сте такива крадци, че сами ще се заличите!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове