Last news in Fakti

23 Април, 2019 09:05 22 833 80

Цветанов се скри от въпрос за несъответствието от над 136 хил. лв. в доходите му

  • цветан цветанов-
  • доходи-
  • корупция

Това несъответствие е сериозно

Цветанов се скри от въпрос за несъответствието от над 136 хил. лв. в доходите му - 1

"Ама моля Ви се" – това беше реакцията на втория човек в ГЕРБ Цветан Цветанов и шеф на предизборния щаб на управляващата партия на въпрос на Actualno.com как ще коментира несъответствието от 136,5 хил. лв. в доходите и разходите на семейството му за периода 2003 - 2013 година, открита от КНОПИ по данни на НАП, НОИ и по банкови извлечения.

Въпросът му беше зададен на входа на театъра в Добрич, но той се обърна и тръгна към залата на Мелпомена, където го чакаха за среща симпатизанти от областта.

Срещата в Добрич не беше обявена в медиите, нямаше насрочена и пресконференция. На място дойдоха хора от Каварна, Крушари, Тервелско. Преди това е имало среща с партийния актив в залата на хотел "Изида", чийто собственик е съветник от ГЕРБ.

Предистория

Проверката, установила несъответствието от 136 хил. лева във финансово-имуществения оборот на Цветанов и семейството му, е правена от КПКОНПИ, а докладна излезе на бял свят от сайта "Биволъ". Докладната е писана от от Георги Апостолов и е пратена на тогавашния ръководител на КОНПИ и сегашен председател на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) Пламен Георгиев, който също лъсна в "Апартаментгейт" с терасата си от 186 квадрата, за която твърди, че е обща част, но на която има сауна и барбекю, както и достъп единствено от апартамента му. Въпросният "тризонет" се намира на ул. "Професор д-р Георги Павлов", в столичния квартал "Гео Милев".

На база на предоставените данни за проверката на Цветанов от НАП, НОИ, банките, в които семейството му е разполагало със сметки, данни за придобивано и продавано имущество, КОНПИ изчислява, че за изследвания период семейството на Цветанов е получило като приход впечатляващата сума от 1 039 740 лв. (бел.ред. - според съкратения преразказ на доклада в становище на дирекция "Координация и контрол" сумата е 1 057 461 лв.).

Цветанови обаче са си позволили и сериозни разходи. Тук изчисленията са по-сложни - за разходите на семейството КОНПИ е използвала статистическите данни на НСИ за издръжка на четиричленно и петчленно семейство, като за целия период от 10 години сумата възлиза на 112 476 лв. От доклада става ясно, че така изчислената издръжка на семейството е по-ниска от изхарченото от тях за пътувания в чужбина - в размер на 175 395 лв. За покупки на стоки и услуги са платени 250 970 лв., за данъци и такси - 46 328 лв. Общо разходите на семейството за 10 години възлизат на 529 449 лв., се твърди в доклада на КОНПИ. При покриване на тези разходи на семейството са му останали нетни доходи в размер на 510 291 лв., но те не са достатъчни, за да покрият стойността на придобитото имущество. За 10 години придобитото имущество е на стойност 646 860 лв. (бел. ред. - тук са включени и спестявания по банковите сметки), т.е. налице е несъответствие от 136 569.8 лв. От него трябва да се извадят първоначално наличните средства по банкови сметки от 17 521 лв. и окончателното несъответствие е в размер на 119 048.7 лв., пише в доклада на КОНПИ.

Това несъответствие е сериозно - сумата би стигнала за издръжка на семейството по статистиката на НСИ за още 10 години, но по закон не е достатъчно висока за пристъпване към конфискация на незаконно придобито имущество. Прагът за пристъпване към конфискация по времето, когато е правена проверката, е бил 250 000 лв. Именно с това основание през май 2015 г. комисията е прекратила проверката по преписката.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sadisty

    147 4 Отговор
    ТОЯ Е ЯСЕН!!! ЩО НЕ ГОВОРИТЕ ЗА АВТОМАГИСТРАЛИ АД И ЗА СКАНДАЛА ИЛИ КОГАТО МАХНАТ ЕДНА ОТ ЧЛЕНКИТЕ НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ И СИ МИСЛИТЕ ЧЕ СКАНДАЛА ЩЕ СЕ СКРИЕ

    Коментиран от #25

  • 2 ДДРОнег

    222 6 Отговор
    "Ама моля Ви се" ... това с дребни, джобни суми, що да ги коментираме, за по-малко от милион не ме търсете, това е искал да каже цвъкито !!!
  • 3 Един

    141 3 Отговор
    "Само"толкова ли!? Я се вгледайте по-добре: цв.цв. е "много" способен!
  • 4 1234

    252 4 Отговор
    Значи за 100 000 лева взет рушвет Иванчева 20 г, за 136 000 хил несъответствие, което е от рушвет, очевадно не от тотото, ЕДНО ГОЛЯМО МОШЯ ВИ СЕ НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙТЕ! Това е морала на Гражданите за Еничарство на Република България

    Коментиран от #18, #40, #53

  • 5 боцмана

    167 1 Отговор
    Ама , моля ви се , ето , стана ясно всичко , за Бевърли хилс е. Смених няколко апартамента , тъщата , колата а тези ми са джобни за доплащане , всичко е прозрачно. Мирише , Цецо , мирише по-лошо и от циганска мишница , вони!!!
  • 6 Жан

    9 143 Отговор
    А скъсаните чорапи дето ги изхвърли жена му сметнахте ли ? "Биволъ" да не се финансира от вятъра ? Интересно, как си осигурява парите ?

    Коментиран от #68

  • 7 Гост

    81 1 Отговор
    Цв.Цв и чеверме социалистите: https://www.dnevnik.bg/shimg/zx860_3174052.jpg .
    Ей тъй кат стане. Споко. Б.Б ще разпореди на "когото трябва". "Нали той си го избра". Аре ходете ритайте топка и да пасете овцете, какво издребнявате за няколко милиона. Трагедия е туй дето ни го пробутват за държава. Пълна трагедия. Преди време беше смешно, вече не е.
  • 8 Счетоводителя

    127 2 Отговор
    Некви си 140 000 лв. при минимална тогава 250 лв. и средна 500 лв.! Заплатите на половин среден човешки работен живот. Иот къде доходи 10 000 лв. на месец на милиционерското семейство Цветанови? Или пак от наеми? А парите на апартаментната тъща кога ще проверят? С какви доходи на месец човек си купува 6 апартанента?
  • 9 8899

    91 1 Отговор
    Къщата в Бевърли Хилс е на някой герберак!
  • 10 Давид

    98 1 Отговор
    Ако върнем лентата назад да кажем с 50 години . Ще открием , че родителите на този индивид , както и на Бойко , Кристалина Георгиева , Соломон Паси , Кунева , Станишев са или добре подбрани прости хора от село с афинитет към доносничество или посредствени граждани с амбиции на която не могат да платят цената . Така те биват използвани и до днес срещу истинската интелигенция , която е или в чужбина или в прахта . Въпроса , който трябва да си зададем е ? Кой ги поддържа и контролира .
  • 11 СоцБоц

    90 4 Отговор
    Крадци, Оставка и съд!
  • 12 КомпиР

    100 0 Отговор
    Кой не знае Цецууу, Цецууу крадецууууу........ !!!!
  • 13 Бачо Киро

    88 0 Отговор
    Че няма да каже е ясно, но аз бих желал да каже как живеят цялото семейство с 1000лв на месец на такова ниво, че си е направо магьосничество... Да могат все пак и другите българи да се възползват...
  • 14 767

    83 1 Отговор
    Маскари, изроди, престъпници са всички от общински съветник до депутат!
  • 15 Робинзон Крузо

    70 0 Отговор
    Колко е платил данъци от наемите на държавата за периодите от наемодателство?
  • 16 222

    91 0 Отговор
    136 хил.лева е само малка част от откраднатото от Цецо Гуменката,
  • 17 кире

    66 0 Отговор
    цецууу грозникуууу ,боклукууу,мрасникууу
  • 18 Ядеитн

    47 4 Отговор

    До коментар #4 от "1234":

    Калибара на Цецо е голем, затуй мой да бара как си ще, а оная кифла кво - некакфа си фризорка си повервала че е кметица. Квото е позволено на боляра не е позволено на пъдара! От илядо и повеке години тука е така. Кой не го знае да са сърди на себе си.
  • 19 чудо

    50 0 Отговор
    КПКОНПИ и спец.прокуратурата нещо да кажат за бившите началници на НАП и на предшественика на КПКОНПИ през последните 10 години?
  • 20 Бай Благой

    92 1 Отговор
    Пичове....тия 136 000лв са капка в сметката на Цветанов!
    Стига сте се занимавали с дребни суми.
    Дайте да видим офшорките.
    Преди време Меркел беше дала на Борисов един диск - "панамските досиета". Там е истината! Никой не говори вече за това!!!
    136 хилки....смях в залата..
  • 21 Batushka

    56 1 Отговор
    Занимавате човека с джобните му пари...оставете го ,че има избори да прай ....а после апартаменти апартаменти апартаменти ииииииииии....
  • 22 Какво по-точно

    62 1 Отговор
    очаквате да ви каже Цветанов? Необходимо ли е да говори, след като им лъснаха задниците като месечина? Тя от ясна, по- ясна работата! Сваляне от власт, конфискация на имуществото и Народен съд! Точно, ясно и кратко. Те действат със същите прийоми, така, че със сигурност не следва да бъдат изненадани
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 А, насрания

    44 0 Отговор

    До коментар #23 от "СссереМ":

    Май само ти си вярваш! И откъде са по- точно тези всички апартаменти и пари, бе приятелю на Цветанов и компания?
  • 25 Бумеранг

    39 0 Отговор

    До коментар #1 от "sadisty":

    Да коментираме, че от ГРОБ направиха така, че да си тръгне от борда на Автомотистлали единствения човек, който не е от тяхната пяртийна шайка, за да могат сега спокойно да се разполеждат с милиона за АМ Хемус
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Борислав

    52 1 Отговор
    А ако знаете какви са дерибеи ГЕРБерите в провинцията. Таквоз чудо не е било ни при СДС ни при БСП ни при царя. Държавата е овладяна и си имат хора за всичко, а те са феодали.
    И чакайте техният прокурор и техните служби нещо да променят.
    Първи по корупция и смъртност, последни по свобода на словото. Идат избори. От оскотения народ зависи да им разлашка блатото.
  • 28 Garmisch-Partenkirchen

    48 2 Отговор

    До коментар #23 от "СссереМ":

    Тоя Цецо ми прилича на Ало -измамник. Първо звъни да прибере гласове за ГЕРБ..... а после ги сменя за пари и апартаменти.
    Симпатичен човек.
  • 29 Нико

    43 0 Отговор
    Това е топлийката на върха на айсберга това не са пари, те колко много повече имат по офшорки.
  • 30 ???

    22 1 Отговор

    До коментар #23 от "СссереМ":

    Не е крала,защото те са държавата,а според тях никой не краде от себе си.
  • 31 Иванов

    41 2 Отговор
    Това е напълно приятелска проверка, която няма нищо общо с действителността. Семейни приходи от държавни заплати над 1 милион лева? ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Дядото

    51 1 Отговор
    ...Крадливо и алчно племе, мръсно и завистливо, мързеливо, празноглаво и нагловъзпитано... Какъв напредък бе...!?! Каква Европа, какви морални ценности, какво светло бъдеще, какъв просперитет и икономически, здравен и образователен напредък...?!?! НИМА НЕ ВИЖДАТЕ КОЛКО ЗДРАВО ЗАТЪВАМЕ В БЛАТОТО ОТ ШЕПА НЕДОСТОЙНИ КРАДЦИ И ШУРОБАДЖАНАЦИ, ПСЕВДОБИЗНЕСМЕНИ, ПСЕВДОБАНКЕРИ И ТН.И ТН..вече25год..!!!! Страхът ни днес, ще го плащат децата ни утре!!!!

    Коментиран от #54

  • 34 Васил

    34 1 Отговор
    Те да бяха само 136 здраве му кажи
  • 35 Дедо Йоцо

    29 1 Отговор
    Тези пък тръгнали да го питат за джобните!!!Еми ще се ядоса човека - естествено е !!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Мислещ

    40 0 Отговор
    Би трябвало да са по-вече, но са ги докарали до 136 000 лв., защото по закон може 150 000 несъответствие. Така, че г-н Цветанов вече е изпран, чист и готов за нови подвизи.
  • 38 Катър

    26 0 Отговор
    136 хил лв за него са пари за семки, а вие го притеснявате да го питате човека откъде са...а ми той откъде да знае такива дребни суми откъде са. Доста кръвопийци има и всеки от тях не е краднал 136 хил лв... преди време като се махнах от тая държава бях изпълнен със съмнения и въобще не ми се искаше, е няколко години по-късно знам, че това е най-правилното решение, което можех да взема.
  • 39 Бастун

    24 2 Отговор
    Този ръб да се реже на парчета.

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Румен Радев

    2 17 Отговор

    До коментар #39 от "Бастун":

    По кротко слуги мои!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Никога повече БСП на власт!

    4 42 Отговор
    Тука един трол на БСП с двадесет профила се е изходил под платената статия .Умрете си от яд червени паразити,пак ще ядете дебелия на Премиера!!!
  • 44 Професионалист

    32 0 Отговор
    Значи щом не е крал за повече от четвърт млн.лв.крадецът(корумпираният) не е крадец(корумпиран).Явно народът трябва да се намеси и ликвидира унищожителите на България!
  • 45 Хаймана

    33 2 Отговор
    Докога ще търпим ГЕРБ докога ще гласувате за ГЕРБ докога ще вярвате на Герб евтини апартаменти с големи балкони с големи тераси а народа гладува мизерства Докога ще има ГЕРБ

    Коментиран от #47

  • 46 Интересно

    3 37 Отговор
    КУРнела Сланинова мълчи за цял Техноимпекс вие сте се хванали за някакви 136000лв.
  • 47 Винаги

    5 52 Отговор

    До коментар #45 от "Хаймана":

    Въобще не ни пука за апартаментите на ГЕРБ.Интересува ни само да имаме работа и да живеем нормално без БСП да ни краде парите както направи с нашите дядовци и бащи.Ето за това ПАК ще гласувам за ГЕРБ!

    Коментиран от #52, #59

  • 48 Батман Боко

    33 0 Отговор
    Да отива някъде на топло,че само дразни хората с присъствието си.Рейтингът на ГЕРБ пада.Скрийте го някъде,много дразни народа! Това не е здравословно.НАРОДЕ????
  • 49 Дидо.

    15 0 Отговор
    Те мишоците така се крият.
  • 50 ХАРОН

    38 2 Отговор
    За последните 10 години тез мастии от герб ограбиха толкова колкото от 1908 до 2008 толкова пара не имало в държавата. Еврофондовете- запазена марка, 16- те милярда заем, сребърния фонд, резерва на здравната каса, приватизационните сделки за ЧЕЗ, ЕоН и корабостроителниците на тариката от КРИБ. Още режат, разфасоват и разкомплектоват компании от тататовото време и на среща какво имаме- бетон. За по няколко апартамента на калпак. Асфалт който ще бъде обложен с тол такси. Които такси ще повишат стоки и услуги- аз не искам платена магистрала- искам алтернатива! Поддържан първокласен път- не път убиец като в Своге. А що си отнася до финансовия дефицит на Цветанов- къса ви е паметта. Като в апартамент- гейт 1 или 6. Ще извади един консултантски договор за 150000 лева и ще намигне лукаво на Вл. Горанов както го изиграха с Кр. Стефанов.
    Вече не им се връзвам- нищо не правят за България. Имат интерес от Закинтос, Барселона, Ница и Монако и сметките да набъбват в Катар и ОАЕ- тоя танц със саби на облия палячо от къде мислите идва!
  • 51 Кднд

    22 0 Отговор
    Хора и да пишете няма смисъл единственото решение е на детектора на лажата що не приемат такъв закон всеки политик там на стола
  • 52 Казваш,

    26 1 Отговор

    До коментар #47 от "Винаги":

    Нормално живееш... Може би и ние- мнозинството от хората, ако живеехме нормално, бихме гласували за ГЕРБ... Да, ама не, както казваше един велик журналист, лека му пръст. Затова кой за кого е гласувал- след изборите. Те ще покажат, дали сме живяли действително добре, по време на управлението на герб.
  • 53 Бай Иван

    24 1 Отговор

    До коментар #4 от "1234":

    A хората гладуват и не могат да си платят сметките
  • 54 Баш Батка

    4 13 Отговор

    До коментар #33 от "Дядото":

    Твойте деца и твоя мързел и безхаберие ще са платците ганьо от село дошъл да ставаш аутсорс в HP вместо да ореш на нивата!
  • 55 Перо

    25 0 Отговор
    Ама моля ви се,в България потъват милиарди,вие тука за стотина хилки тормозите човека,може ли така,какво е това безочие?!!
  • 56 ми 7

    19 1 Отговор
    една доживотна ще му мязана цвъчко

    Коментиран от #60

  • 57 1944

    9 2 Отговор
    това са честно спестени пари от агентурни разходи на държавна сигурност. що за провокация?
  • 58 Driving pleasure

    16 0 Отговор
    И смятайте че тия 137 000 не са толкова а много много повече. За изчислението им са използвани статистически данни а престъпника Цветанов мога да се обзаложа, че не е харчил колкото средно статистически българин а в пъти повече! Реално трябва да се добави поне още една нула!
  • 59 Сашо

    16 0 Отговор

    До коментар #47 от "Винаги":

    Правилно, друго си е ГЕРБ да ти краде парите! Гласувай юнак, гласувай и с краката си за ГЕРБ!
  • 60 Driving pleasure

    6 0 Отговор

    До коментар #56 от "ми 7":

    Една от много ми звучи по-добре!
  • 61 некойси

    4 0 Отговор
    Е какво сега ... да живее като цървул без пари ли? (би казал някой)
    хаха :)
  • 62 Какъв цинизъм

    13 0 Отговор
    Тоя най добре някой да го скрие на два метра под земята! Такава наглост и цинизъм не е имало нито през турско ,нито през фашистко! Просто се чудя как още ни търпят в Евросъюза?! Която държава е влязла все е дръпнала напред!Не обаче и нашата с тези пладнешки хайдути!Срам и позор!
  • 63 Антей

    10 0 Отговор
    Мииии....., тооооо....., за тол'коз малко пари, струва ли си да го ризилят човеко бе.....?!!!
  • 64 Отвратен

    8 0 Отговор
    ОТВРАТИТЕЛНИ същества
  • 65 Николай Илиев

    6 0 Отговор
    Възстание
  • 66 валери

    7 0 Отговор
    Никой не може да го съди!Падение и срам!
  • 67 цар Крум

    6 0 Отговор
    моля не го набеждавате човека за такава сума джобпараса обиждате го
  • 68 Николай

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Жан":

    Интересен въпрос. Да видим сега кой ще отговори. И как успяват да се доберат до такава информация. Малко въпроси по темата: защо Бивол никога не вади документи против членове на БСП и АБВ например. За ДПС ме е страх да попитам кога ще разследват Доган, Пеевски, Осман, Местан, Цонев, Бисеров и не само тях.
  • 69 Националист

    4 0 Отговор
    ЦРУ със сигурност знае страничните необложени доходи на Цецко.
  • 70 Националист

    4 0 Отговор
    А има сами баби и дядовци, на по 75-84г. с по 115 лв. пенсия живеещи по селата из България, които вместо ток използват свещи за осветление!
  • 71 България

    4 0 Отговор
    Че ги е имал, без да им е платил данъка - това е ясно, очевидно и доказано. Жалкото тук е, че се прави все едно нищо не се е случило. В тази партия всички се държат като ощипани девственици. Това много дразни. Много е нагло..
  • 72 Големия Хур

    0 5 Отговор
    136 000лв за 10год прави по1100лв на месец. Ми той е като сиромах в сравнение с Кирил Добрев,
  • 73 Усмивката

    2 1 Отговор
    Е моля ви се .Сега преди изборите ли.....След изборите елате ме хванете за оная.....
  • 74 Шайката си купува избори

    1 0 Отговор
    Наказателен вот за кралицата шайка.
  • 75 Шайката си купува избори

    1 0 Отговор
    Крадливата
  • 76 Шайката си купува избори

    1 0 Отговор
    Наказателен вот за кралицата шайка.
  • 77 Човек от народа

    2 0 Отговор
    Човекът на САЩ не умее дори да смята
    Иначе щеше да натамани цифрите.
    Но май не е тъп, а е въпрос на мислене -- 136 000 лв за неговия размах е дребна сума, която не си заслужава вниманието
  • 78 Не е сериозно

    0 0 Отговор
    а е правилно. В България е най-правилно да бачкаш на черно и да не се занимаваш с разни администрации, на които колкото повече плащаш , толкова повече ти създават ядове и разправии с разни тъпи законови процедури или дори и да не са тъпи, тъпо ги изпълняват. Противоречието иде , че е политик. Ей тези двете неща не се връзват: бачкане на черно и политика. Значи като си в политиката трябва да си на светло, а когато бачкаш на черно трябва да се криеш от светлините на прожекторите в някое кьоше , да си траеш и да си прибираш кинтите и толкоз, но двете заедно не става.
  • 79 ЛУКАНОВ

    1 0 Отговор
    НАП ДА ПОГНЕ И СИМПАТИЗАНТИТЕ НА БОЙКО И ЦЕЦО - ТАМ ОЩЕ ПО - ГОЛЕМИ РАЗЛИКИ ЩЕ ЛЪСНАТ !
  • 80 ПКП

    1 0 Отговор
    ПОМНИШ ЛИ ЗАКУСКИТЕ , А ЦЕЦО ? ЧЕ И СКАПАНАТА СИ ЖЕНА ЗАВЕДЕ ДА ЗАКУСВА .......
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове