Last news in Fakti

2 Май, 2012 20:46 17 812 57

Тежка катастрофа с кола и мотори в София

  • катастрофа

Двама мотористи са в болница

Тежка катастрофа с кола и мотори в София - 1
Снимка: Архив

Тежката катастрофа е станала около 19.30 часа на кръстовището на булевардите "България" и "Гоце Делчев", съобщи БНР.

Ударили са се лек автомобил и два мотоциклета.

Водачите на моторите са пострадали тежко и са откарани във Военномедицинска академия.

Мястото е отцепено и движението в района е затруднено. Изясняват се причините за инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    4 4 Отговор
    моторджиите са си виновни карат с 250 шмугват се от къде ли не ве4но да са първи на светофара..ай стига да си носят последствията от побърканото им каране..аз до сега не съм видял мотор или скътер които на светофар да застане зад колата пред него да се движи като мпс ами ай от тук аай от там мушкат се карат като за последно после оелеле одариха ни
  • 2 ducati

    4 4 Отговор
    ЕИ, Я ВНИМАВИ КАК СЕ ИЗКЗВАШ,ЗАЩОТО ТОЧНО ТАКИВА КАТО ТЕБ СОМУРКОВЦИ ДЕТО НЕ ГЛЕДАТ СВЕТОФАРИТЕ ИЛИ ГОвОРЯТ ПО ТЕЛЕФОНА БЛЪСКАТ МОТОРИСТИ.КЪСМЕТ,ЧЕ СИ АНОНИМЕН МОЛЯ СЕ ДА МЕ ЗАСЕЧЕШ,ДА ВИДИШ КАКВО ИЗВИНЕНИЕ ЩТЕ ТИ ДАМ!!ААА ЗАЩО,МИНАВАМ ОТПРЕД,АМИ ДА НЕ ИСКАШ ДА ТИ ДИШАМ НА СТАРАТА КОЛА ПУШЕЦИТЕ,ЩОТО СИ СИ ПРОДАЛ КАТАЛИЗАТОРА,ЗА ДА СИ СЛОЖИШ ГАЗОВА.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Станислав

    2 2 Отговор
    Някой знае ли как са колегите????
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Yamaha V-MAX

    2 2 Отговор
    кик как може да говориш така, та ти с тая уста се храниш.
  • 8 СССС

    6 2 Отговор
    От една седмица чета само статии за претрепани( ли се ) водачи на мотоциклети. Не знам вече колко им стана броя 5-6 инцидента тежки , другите не ги споменават , а има доста и от личен опит ще ви кажа, че шофьорите в БГ нямат ни най-малка степен на култура и поведение спрямо мотоциклетистите. Вярно има и такива , които пият и се блъскат, изпускат завои и т.н. , но повечето случаи, ако щете вярвайте, се причиняват от заспали чичковци на волана или още по заспали кифли, които с години шофиране не знаят кое е педала за газта и кое е пепелника . Колко мои приятели паднаха покосени от водачи , които най -нагло отнемат предимство и може да не ви се харесва , но една от причината мотоциклетите да ги има е че са маневрени и могат да спрат навсякъде в града и с тях е по малък и жив трафика и една от причината да имам мотоциклет е точно таз- да се вра отпред пред всички , защото мога и и си го позволявам , не само че имам финансовата възможност, за която завиждат повече автомобилисти , защото повечето си избиват комплексите като се нервят на тия с мощните возила :) Извинявайте хора , но не само пътищата ни са лошо ! опа - те са под всякаква критика......
  • 9 ducati

    5 1 Отговор
    СЪЛАСЕН СЪМ ,НО НЯМА ЗАЩТО ДА ИЗТЪКВАМЕ,ЧЕ МОТОРА ОТДАВНА НЕ Е ВОЗИЛО ЗА ДЖАПАНКИ И ЦИГАРА В УСТА.ДА, ПО ИКОНОМИЧЕН Е,НО И МНОГО ПО СКЪП ЗА ПОДРЪЖКА,ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ ЕНО СЕМПЛО ЕКИПЧЕ И КАСКА,НАДХВЪРЛЯТ ЦЕНАТА НА ЕДНО ГОЛФЧЕ4
  • 10 Ивайло Уков

    5 0 Отговор
    Така , 1 коментатор N1 малко се е изсилил с изказването . 2 всички други сте от едната страна на бариерата . 3 боли ме кой колко пари има за мотори и т.н. след като няма елементарна култура за движение по пътищата . И 4 , специално до N2 , ето аз не съм анонимен .ОБАДИ МИ СЕ ИСКАМ ДА ВИДЯ КАК СЕ СМЕНЯ ТАКА ЛЕСНО ФИЗИОНОМИЯТА НА ЖИВ ЧОВЕК . Айде със здраве и карайте по-внимателно .
  • 11 Mal ii

    5 0 Отговор
    Няма значение дали караш мотор или кола. Трябва да се спазва закона за движение по пътищата . За съжаление , от долните коментари се убеждавам, че каквото и да кара, простака си е простак, и когато се гордее, как "прецаква" другите, не забелязва ,че идва и неговия час за лекар!
  • 12 СССС

    3 0 Отговор
    Много интересни реакции ! Супер ! Никой никого не прецаква ! хахах ето виждате ли от къде идва работата , тоя дето не го боли за парите на другите сам смята, че е прецакан от тоя дето минава пръв , е тва ако не е комплексар здраве му кажи , и пиша за скъпи возила , а не само за мотоциклети, но явно коефициента на интелигентност по тия форуми.... какво пиша няма коефициент, и не става въпрос за простащина, когато минаваш пръв или правиш нещо друго не съобразно закона и в другите страни има мотоциклети и не се спазват законите, но такава тъпотия като у нас няма, в белите страни видят ли моторист ( нали това е актуалната дума) му правят път независимо с колко кара, а тук му препречват пътя щото в правилника пишело така, няма уважение никакво а а относно този агент дето е много отворен да го видя само как 20-30 побеснели луди му сменят физиономията наистина ще ми направи голямо удоволствие. И ако някой ми каже , че мотора е по скъп за поддръжка да отиде и да се прегледа ... или просто да прочете малко ... само малко- смешковци.. кой ви пише тук само са скъпи мотоциклети . да спортните са скъпо хоби , явно пак стигаме до там , че някои хора си мислят , че в БГ се карат само пистови... Пазете тия дето са на две колела и утре не се знае дали вашето дете няма да е качено на някое от тях!!!

    Коментиран от #24

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 joe

    5 0 Отговор
    С кола, мотор, колело или пеша, както и да се предвижваш трябва да си внимателен и толерантен към другите участници в движението.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гойко Митич

    2 1 Отговор
    Тоя "кик".... Как може да си помисли нещо подобно нормално човешко същество, камо ли да напише такива простотии, а върха на всичко е да вземе да ги сподели Дано момчетата се възстановят напълно и по-скоро да се хвърлят на машините си и да се кефят на тази истинска и неповторима тръпка от ездата на "див звяр", но да бъдат по-разумни и особено внимателни за себе си и околните. А "кик" да обърне внимание на правописа си поне - "одариха" се пише с "у" - "удариха", но това е твърде сложно и не на всеки се отдава.
  • 17 стоян георгиев

    4 0 Отговор
    нищо не е по важно и ценно от живота.. дано се оправят момчетата... а от коментарите ви тук разбирам че никога няма да бъдем толерантни на пътя... винаги ще има виновни за дадена ситуация защото има правила .. а когато те се нарушават стават катастрофи..
  • 18 The Bear

    4 0 Отговор
    Е от всичко по-долу има само два свястни коментара - @10 и @11. Как може всичко друго да е гнил талаш? Няма бъдеще движението у нас с хора които мислят като повечето от вас.
  • 19 торашко

    2 0 Отговор
    до Кик и 123456654

    взете да идете малко в чужбина, па разгледайте какво е отношението на водачите на четириколки спрямо водачите на мотори и скутери. Докато моторите не се изтеглят една кола не тръгва. нали затова е мотор бе да се вре навсякъде.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Нема Бира

    7 0 Отговор
    Има ли значение кой какво кара и как е възпитан, като се изправи пред Дядо Господ? Всички губим близки хора като на война! Карайте внимателно всички сме хора!

    Коментиран от #38

  • 22 01010101

    4 0 Отговор
    Здравейте, бях на светофара когато стана случката ! Тъй като имаше много движение по бул.България и кръстовището с бул.Гоце Делчев беше изключително натоварено бяха изключили светофарите и движението се регулираше от регулировчици. Колата нямаше никаква вина, тъй като двата мотора се удариха пред нея, тя просто си стоеше на светофара и чакаше сигнал от регулировчика. Единия от моторите мина на "червено", тоест не зачете сигнала на регулировчика, а може и да не го видя и се удари в другия мотор. Удара беше много сериозен, и двата мотора се движеха изключително бързо, то и затова такъв беше сблъсъка, части, седалки се разхвърчаха навсякъде из кръстовището, всичко стана пред очите на полицаите. Съгласен съм, че трябва да има по-толератно отношение към мотористите, но трябва да сме реалисти и да признаем, че и те са изключително рискови, като поведение, карат много бързо, много над ограничението ! Дано бързо се възстановят двете момчета, и двамата бяха с каски, но само единия беше добре екипиран, другия беше по тениска и къси панталони, без никаква предпазна екипиривка !
  • 23 kkk

    2 0 Отговор
    Тук е пълно с психопати
  • 24 Ивайло Уков

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "СССС":

    @12 Така де , май ти не си четеш постовете . Няма значение . Ама верно ме боли . Щото темата , моето момче , беше за двамата Ви колеги в болницата . А не колко пари имаш и какво можеш да си позволиш другарю.... Не се комплексирам ако някой ме изпревари . Излязох от състезателен период преди 8 години , когато жена ми забременя . Даааа ,,батенцеее, в правилника пише ,максимална скорост (примерно 90) и аз изпреварвам с 90 , ЗАД МЕН е завой , .Поглеждам ,няма никой . Давам мигач , между другото мигач давам и на пресечката пред вилата . Давам мигач , изнасяйки се , покрай мен ПРОФУЧАВА моторист . От къде да го видя ? Моя ли е вината? С колко кара при това ограничение? Ти си интелигентния , ще си отговориш сам . За това сме на това дередже , има правила и закони , ама не се спазват , ЩОТО НА ЗАПАД БИЛО ЕДИ КАК СИ А за 20-30 озверели , , викни и баща ти и дедо ти на помощ ако искаш . Имаш ми телефона А за вас , на двете колела ...Научете се да спазвате правилата и да уважавате и другите участници в движението . Такаааа , в тоя ред на мисли се сещам за приказката : във всяко стадо си има и мърша. Извинявам се от името на всички ид..ти , дето си мислят , че могат да карат коли.
  • 25 ДИДО ИВАНОВ

    2 0 Отговор
    v taq darjava koito ne kara motor toi izob6to ne vijda 4e po patq se dvijat i dvukolesni mps.
  • 26 ДИДО ИВАНОВ

    0 0 Отговор
    v taq darjava koito ne kara motor toi izob6to ne vijda 4e po patq se dvijat i dvukolesni mps.
  • 27 Спазващ закона

    1 0 Отговор
    "и не става въпрос за простащина, когато минаваш пръв или правиш нещо друго не съобразно закона"... СССС
    " нали затова е мотор бе да се вре навсякъде" торашко
    Мисля, че коментарът е излишен!
  • 28 opel4o

    3 1 Отговор
    Пичове,направо ми се драйфа като ви чета коментарите!!!
    Не стига че повечето от вас дрънкат глупости,ами и си мерите п..шките и се заплашвате с вериги ,бухалки и т.н
    Аз съм моторист,ама ще ви кажа че както повечето които карат коли са изключително нетолерантни,така и другите братя Българи на две колела,повечето са такива!!!
    Постоянно наблюдавам показване на средни пръсти от мотористи ,псувни в движение,спиране и конфликти със шамари и юмруци!!!
    Парадокса е че и аз съм моторист и миналата година един с ендуро ,карайки с бясна скорост ми вади нож като сабя и щеше да ме коли ,затова че трябвало да отбия и да му правя писта на глупака!!! Ама сега вече имам пистолет и го търся да го видя кого ще коли!!! Това че бях със бус,не значи че трябва да търпя малоумщини!!!
    Така че извода от прочетените ви коментари е: Че Всички на пътя сме л..нари!!! Държим се като Истински Българи ,тоест нетолерантни,Комплексирани,агресивни,подивели!!!
    не само автомобилистите ,доста мотористи са агресивни ,арогантни и карат с 200 в града и правят малоумни маневри!!!
    Господ да помогне на тия 2 момчета и да ги спаси!!!!
    Нека Всички помислим как се държим на пътя!!! Има смисъл ,НАЛИ???
  • 29 Simenov

    3 0 Отговор
    В статията ясно е написано че единият моторист е минал "на червено". Ясно личи че не е спазвал правилника. Какво повече да коментираме. Такива като него (мотористи и автомобилисти с модерни возла или брички) с лопата да ги ринеш в пренаселената София.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Селфер

    1 0 Отговор
    Хора,колко е разрешената скорост в градски условия...???Така...отговорът не е 200км/ч,нито 150км/ч,нито 100км/ч...Хайде вече седнете и се замислете!Пътят не е космос!А за доказване на качествата на даден водач на мпс се използват едни такива съоръжения ...оградени и обезопасени и на тях се доказваш на публиката!!!Наричат се ...ПИСТИ!Хайде вече му скочете на този Велик Български министър председател Бойко Борисов и го питайте...къде ни е пистата ???
    Докога ще измират хора по булевардите!!! Давайте газ още,давайте!
  • 32 666

    1 0 Отговор
    До торашко

    Карам мотори може би преди да си бил роден,и още много ме бива. И ако във постовете си можеш да изтриеш половината си словесни глупостина,на пътя не. Не си мисли,че всички трябва да се съобразяват с бръмчащи пушилки(дори и в ЗДП няма такъв виц) иначе скоро ще станеш поредния донор(с катинар на веригата).
  • 33 666

    0 1 Отговор
    до 25..26

    Карам и велосипед (също двуколесен) почти никой автомобил не ме е притеснил,за разлика от новоизлюпени мамини състезатели с мотори мислещи се над всичко.
  • 34 ШПОРА

    2 0 Отговор
    Ей, внимавай с езика и с тона - този език и тон ги дръж на баща си в къщи. Тук си анонимен и затова си толкова отворен. Заради такива самозабравили се по пътищата с купени книжки като теб ми заминаха 2 коли не по моя вина, а жена ми изпитва неистов ужас като се вози от всички дето се врат. Вече ми писна и сега карам голямо, тежко силно обезопасено шведско возило. Спазвам правилника абсолютно и тотално, защото трафикът е пределно натоварен. Предимството вече не си го отстъпвам. Последното дето се удари в мен се разглоби наполовина, а на мен само ми се откачи бронята от едната страна. Колкото мога, пазя мотоциклетистите, но повечто от тях не се пазят сами... Така че внимавай, да не ме засечеш виновно - и окото няма да ми трепне за теб... А и още нещо - не заплашвай - бия бързо, удрям силно, без да мисля, ПОСЛЕ питам.
  • 35 666

    1 0 Отговор
    Туй май не е за мене,ама така излиза щото е след моите постове.
  • 36 ШПОРА

    5 0 Отговор
    дори в момента, докато пиша това, двама или трима моториста се опитват в неистов вой да изкарат буталата на моторите си през ауспусите на улицата, която минава покрай жилището ми и е цялата в кръпки... ми да ви имам тръпката... това е не само хулиганско, но и опасно за околните поведение... и после такива като тях ми говорят за КУЛТУРА на шофиране . . .
  • 37 ШПОРА

    0 0 Отговор
    до 666
    не е за теб а за пост №30 дето модератора го е изтрил
  • 38 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Нема Бира":

    @21 napalno te podkrepiam
  • 39 кик

    0 0 Отговор
    айде айде айде хоп троп ура шаляляляляяяяяяяяяяяяяя 2 луди по малко
  • 40 мммммм ДА!

    4 0 Отговор
    момчета и момичета ,мото маниаци и авто експерти нека бъдем честни към себе си и да признаем че на пътя колкото и опит да имате когато зад вас кара някой 17 годишен недорасъл индивид просто ви е спукана работата.
    На цариградско на 4-ти километър (на моста) загива 4овек излязъл от колата си за да провери двигателя защото е закъсал и една пикла се блъска от към задницата му и го убива на място със собствената му кола.(да не говорим че не бяха покрили трупа на човека и си стоеше там все едно е ударено дърво или нещо подобно)

    докато има още хора които си купуват книжките,и такива които карат без такива или пък такива които се наливат като прасета и сядат зад волана тези инциденти и грозни карикатури на трупове по пътищата няма да спрат.

    всеки един убиец на пътя умишлено или без да иска е убил някого на пътя заслужава същата участ,и ако не сте на това мнение то добре,всеки има право на такова. :)
  • 41 ники

    0 0 Отговор
    Бях първа кола на кръстовището и катастрофата стана пред мен. Нямаше кола в цялата работа. Момчето с пистовия мотор не спря, въпреки регулировчика и се вряза без спирачен път в скутера, който идваше от страни.
    Дано и двмата да са добре.

    Коментиран от #56

  • 42 ники

    0 0 Отговор
    Бях първа кола на кръстовището и катастрофата стана пред мен. Нямаше кола в цялата работа. Момчето с пистовия мотор не спря, въпреки регулировчика и се вряза без спирачен път в скутера, който идваше от страни.
    Дано и двамата да са добре.
  • 43 ники

    0 0 Отговор
    Бях първа кола на кръстовището и катастрофата стана пред мен. Нямаше кола в цялата работа. Момчето с пистовия мотор не спря, въпреки регулировчика и се вряза без спирачен път в скутера, който идваше от страни.
    Дано и двамата да са добре.
  • 44 bibbo

    0 2 Отговор
    Дано да се оправят момчетата, и отново да яхнат моторетките!

    а за коментарите по долу, истината е в мотора, мотопеда и колелото, колкото повече хората в бг слезнат от големите си стари отпадъци и започнат да се движат на 2 колела и трафика ще се отпуши по чист въздух ще дишате:)
  • 45 марши

    2 2 Отговор
    тез с пистовите си мотори не се надивяха да ги е....некадарници ама дават газ като за световно....
  • 46 селски

    1 0 Отговор
    Към колегата, които не си давал предимството, ами мога да ти кажа, че гробищата са пълни с такива, който са били с предимство. И още една моя любима поговорка - Секунда невнимания цял живот мъртъв! Един съвет от мен ползвайте огледала за странично и задно виждане по предназначение, а не за да си изстисквате пъпките.
  • 47 pacoran

    2 0 Отговор
    значи ако си спазват ограниченията и коли и мотори незнам дали ще има и един загинал на година а те кадо отвързани до дупка ама пичове улиците не са писта ходете на писта ето на калояново има на серес в гърция също и си давайте газ там макар че ще видите колко неможете да карате щото на пистата не е като по улиците та затва стават катастрофите шото пуберите с неизживяно детство дават газ като убезумели и хоп 3 метра под земята
  • 48 YoYo

    2 1 Отговор
    И едните са прави и другите. Като цяло сме "башибозуци" на пътя, национална черта или насаден манталитет? не знам. Карам коли в София от близо от 32 години, т.е от уволнението от казармата, но това което е днес по улиците мога да сравня само с трафика в Кабул. Само че там не видях катастрофа...!!? Не е вярно че като караш скъпа кола непременно трябва да демонстрираш превъзходство или грибиянщина. Аз карам нов и скъп Мерцедес, лично мой, и обичам да се наслаждавам от шофирането, но..! Постоянно някакви простаци били то на четири или две колела избиват комплекси като се опитват да се правят на интересни и да засичат или присрояват където не трябва или жалки напъни за изпреварване в града!? Е, нито се състезавам с тях нито ги изпреварвам на пешеходна пътека, макар че срешу 300 коня едва ли ще ми се опрат. Но аз карам за удоволствие а не за да се състезавам или убивам. Един случай който е показателен: Слънчев ,ясен летен ден спирам на пешеходна пътека тип "зебра" за да минат майки с колички на път към съседен парк. В един момент чувам свирене на гуми и нещо се удари в колата ми. Когато слязох под задницата се оказа моторист със скутер!? Не бил ме видял??? огромна черна лимузина посред бял ден при това спряла. Е правете си изводите сами. А на колегата с предложението за двуколесните само ще кажа че при тази "толерантност" българска, и велосипеди да караме пак ще се изпотрепем.
  • 49 гоуст

    2 1 Отговор
    Джигитското шофиране е характерно както за водачите с мотоциклети така и тия с автомобилите,и обратно и на 4 и на 2 колела има мислещи хора,всичко е до манталитета.И мен много пъти са ме засичали,редовно даже,но съм забелязъл че това става по често когато съм с колата,когато съм с джипа,който е с ролбар-клетка ,някакси джигитите не са така смели в желанието си да ме засекат,затова пазете и себе си и другите.
  • 50 АОЖАОЖ

    0 2 Отговор
    Самия факт, че се качваш на мотор означава , че не преценяваш реалността адекватно. Но и тази неадекватност варира в големи размери.
  • 51 408i

    0 0 Отговор
    Статиите свързани с МПС се радват на най голем интерес! Големи шофери станахте, преди 10 години 90% от пишещите тук, немахте коли а преди 20г. 99%.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Петър

    0 0 Отговор
    Мораааал.... всичко накрая опира САМО до тази една-единствена думичка !
    Много лесно за изговаряне, а ужасно-трудна за постигане !
    ....ще го разберат някои, дай Боже да е по-скоро, че на листа за умиращи в ПТП са записани още мноогооо имена.... просто си чакат реда и не си знаят деня !

    Но пък и ТЯХ САМИТЕ зависи ! Ако те станат Морални, то и другите около тях ще се променят. Абе трудно е за обяснение в два-ти реда. Трябва си Просвещение, трябват си Сериозно Люде да застанат на върха, ДА СТАНАТ ЗА ПРИМЕР, ЗА ПОДРАЖАНИЕ...
    Тогава ще се намерят и филмовите продуценти и летературните магнати ииии... ще се разебер ЩО Е ТУЙ МОРАЛ и ИМА ЛИ ПОЧВА У НАС ?

    А дотогава ? ...само мр....ците ще пируват над кръвта на невинно-загиналите...
  • 54 дгд

    0 0 Отговор
    Абе професори...как смеете бе, нескопосани шофьори. Много ясно че няма да чакат зад колите на опашка, затова са моторите, ама вие сте комплексари и се дразните от тоя факт. Вие всички сте застраховани от злополука ли??? Или знаете от кристалната топка че са карали с превишена скорост или нещо друго ???!!! Аман от комплексирани в тая държава! Виновен в случая е само МВР !!! По простата причина, че на това кръстовище ВИНАГИ СЕ СЛАГАТ ПО ДВАМА РЕГУЛИРОВЧИЦИ!!! Кръстовището е много голямо, няма как един регулировчик да се вижда от 12 ленти и 2 трамвайни релси !!! Виждал съм много пъти регулировчици там и са били ВИНАГИ ПО ДВАМА! Ама вие храните мотористите и не ви пука...
  • 55 дгд

    0 0 Отговор
    Преди 10 години цяла България караше без колани, защото нямаше проблем и никой никого не закачаше. Сега ВСИЧКИ карат с колани! Защо ?! Ами защото има ясен регламент, който се контролира безусловно. Незаконно било да лавират....АМА ПОЛИЦИЯТА ЗНАЕ ЛИ !!!???? И ако знае, защо не взима мерки! Аз не знам за нито един случай на глобен моторист за лавиране! Вие знаете ли??? И ако не, как по дяволите очаквате мотористите дори да знаят това правило, камо ли да го спазват!!! Защо да не лавират, в Италия също е забранено, но ВСИЧКИ шофьори знаят че мотористите карат между най лява и следващата лента и ги пазят и оставаят място!!! Аз не карам мотор, но шофьорите в БГ са иситнски мотористо-убийци
  • 56 ффпнт

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "ники":

    ako imash nachin kolega svarji se s men shtom si bil na katastrofata a sam momcheto sas skutera skyp mi e sladuranna160 shte si mi polezen

    Коментиран от #57

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.