Last news in Fakti

5 Май, 2012 12:59 12 992 19

BMW се обърна в нива, шофьорът бере душа

  • катастрофа

Двама мъже бяха ранени при катастрофа на пътя Кърджали – Асеновград, съобщиха от полицията в Пловдив.

Снощи лек автомобил BMW, управляван от 19-годишен младеж от Асеновград, при движение с несъобразена скорост се преобърнал в крайпътна нива.

Водачът на колата е настанен в болница с опасност за живота. 20-годишният му спътник от същия град е с натъртвания, след оказаната му медицинска помощ той е бил изписан за домашно лечение.

През изминалото денонощие са станали 24 тежки катастрофи, добавят от пресцентъра на МВР. Загинал е един, ранени са 31, двама от които са с опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ангел Русев

    6 1 Отговор
    Няма страшно , тези с B M W са безсмъртни
  • 2 М5 За бесмъртни

    2 0 Отговор
    Само че този бере душа.
  • 3 БГ идиоти

    2 1 Отговор
    еми на 19 години, просто какжо да говорим
  • 4 еднаптичка пролет не прави

    5 0 Отговор
    не се ли изморихте да лъжете хората? Несъобразена скорост - дрън дрън. Оправете пътищата бе, глупаци! Стига сте стискали парите, които даваме за данъци. Стига сте си писали незаслужени бонуси! Аман! И с 20 км/ч да кара по тия пътища, да му се счупи колата начовек, пак той ще е виновен. Що? Понеже не се съобразява с това колко много дупки има, нали? А че сте сложили някъде знак ограничение 90, а не може да се кара и с 30? Няма да се оправи държавицата ни. И след 200 години ще е все същата корумпирана простотия!
  • 5 ...............

    2 1 Отговор
    Като видите БМВ и в него шофьорът да е с вдигнат перчем бягайте далеч.
  • 6 Ivo

    2 1 Отговор
    Az jiveq ot godini v Chujbina ( Norway ) i incidenti NE sam vijdal , dokato v BG e tochno sreshtu polojno !!!!
  • 7 Mitko

    3 1 Отговор
    Ne e samo do shofiora putq ot kurjali do asenovgrad e ujasen tam neizbirash da izbegnesh dupka tam se celish v po-malkata vazmojna dupka .. i edvali mojesh da karash s poveche ot 40-50km/h parvo darjavata trebva da si opravi putishtata posle da vini mladite shofiori :)
  • 8 Пловдив

    3 1 Отговор
    Не искам да обиждам никого,но от 1991 г. съм зад волана и почти съм се убедил,че в "татковината"има три вида шофьори: Мъже,жени и водачи на БМВ. Последните заслужават по 100 лв. върху застраховката си само затова,че са такива...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 NIS

    0 1 Отговор
    Epa Kude sa TragnalI S Sportna Kola V nivata ??? Teq da ne sa bili rusi ??? Mn qsno 4e shte se preobarne. I BMW nqmat nikakva vina A teq ruskokosi da si zemat edna lada Niva i da si traikat.
  • 11 xax

    3 1 Отговор
    тва щото след bmw weekend-a много г.зета се превъзбудиха :D дори тез с кошници от преди 10 и пове4е години :D
  • 12 Лисика

    1 0 Отговор
    Бързали са за събора момчетата, но не са стъгнали за съжеление.......
  • 13 prost

    0 1 Отговор
    Келеши - взел колата на баща му и се мисли за голяма работа - кара като за последно. Я си карам Голфо и що немам такива проблеми ?
  • 14 Лазар

    2 1 Отговор
    Добре,че не е пострадал някой невинен водач заради тях.
  • 15 христо

    3 0 Отговор
    Днес се прибират от събора в Калояново, и едно пишлеме с Ловешко БМВ от бързане да ме изпревари щеше да ме отнесе .
    Като му е много адреналина да си кара на някоя писта не да ми сече пътя .
  • 16 ккк

    3 0 Отговор
    Както винаги съм казвал, голямата трагедия на България е ,че мозъците на младите хора са промити от чалга,ракия и холивудско кино.Никакви дупки не са виновни.Всичко е в празните балкански тикви. Трябва да си топ м...умник за да виждаш ,че пътя е в дупки и не може а се кара повече от 50 и въпреки тва да се бузиш с 15 годишно 318/примерно/,което е изхвърлено и не е нищо друго освен отпадък
  • 17 Anonimniq

    1 1 Отговор
    Аиде стига вече с тези виновни са и дупките и шофиорите понякога незнаеш от каде ще ти доиде понякога идиоти се правят на формула едно понякога сокоини хора попадат в дадена ситуация така че стига вече сте говорили бес да знаете за какво става вапрос и само да допалня на всички каде са правят на оборотни че ако утре се сабудят с 100 хиляди ша си купат бмв с турб ои те ша са прават на супермени така че стига с тези коенти от рода карам си голфу и немам проблеми че незнаеш утре дали с 120 няма да ти гръмне гумата
  • 18 nwa

    2 0 Отговор
    хайде стига с тези дупки.... идиотията е виновна. там където няма дупки сърните, зайците и белките са виновни сигурно.... малките все си мислят за транспортери... м...умници, израснали с малоумни филми.....
  • 19 gost

    0 1 Отговор
    Айде стига с простотията ся! За всяка катастрофа причинена от не добре поддържани пътища се изкарва несъобразена скорост.. егати тъпотията, друго заключение нямат никога. И тея медии са супер големи БМВ-та от млади шофьори, докато на други катастрофи рядко се обръща внимание. Търси се рейтинг и промиване на мозъци бе, толкова ли не ви е ясно.. ама то какво да питам при положение, че от отговорите си личи, че повечета са стадо овце и вярват на тея медии все едно са едва ли не най-добрия източник на информация. Професионален шофьор съм и съм постоянно по пътищата, младите шофьори и особено тези с БМВтата доста по рядко правят проблеми и катастрофи отколкото разни 30-40 годишни , с разни разпадащи се легени