Last news in Fakti

10 Юни, 2019 23:30 18 504 67

Отчаяни кръчмари примамват клиенти с риба по гръцки

  • море-
  • понтон-
  • кръчка-
  • туристи

Най-народна цена държи цацата, която се харчи по 3 лева порцията, пържена, по българска рецепта

Отчаяни кръчмари примамват клиенти с риба по гръцки - 1

Отчаяни кръчмари примамват с „риба по гръцки" и други подобни ерзац гръцки манджи туристите по Южното Черноморие. Очертава се слаб сезон, заради това собствениците на крайбрежните заведения са избрали с „гръцкия" номер да привлекат повече клиенти и да спасят търговията си от „ол инклузив" системата, разкрива в. „Труд“.

В менюто по крайбрежните ресторанти откриваме задушения ватос по гръцки, който струва 15,89 лв. за порция, толкова са и скаридите - пак по гръцки, само че с 50 грама по-малко от ватоса. 17,89 лв. Плащаме за чиния със скариди „Саганаки", а порция от 300 грама калкан струва 39,89 лв. Предлага се и плато „цял калкан на тиган", което се състои от 4 порции.

Най-народна цена държи цацата, която се харчи по 3 лева порцията, пържена, по българска рецепта, в комбинация със студена наливна бира, която струва 2 лева халбата. Пържените попчета, по български, струват 8,89 лева за 300 грама, а сафридът на тиган е 11,89 лв. Супата от риба е два вида. Освен традиционната, от колкото се може повече черноморска риба, която струва 5,69 лв., има и средиземноморска, която се продава по 7,89 лв. В Созопол в по-луксозните ресторанти народната цаца я няма. Пърженият сафрид върви по 12,90 лева порцията, чернокопът на скара е 16,99 лв., а пърженият калкан удря 40 лева порцията.

По ресторантите лавракът на скара е 24,99 лв., а рибената чорба е 5,99 лева, като изрично се споменава, че не е от скумрия, а от по- класни риби.

В Бургас рибената чорба от скумрия е около 3 лева, а над 5 лева е от "букет" морски дарове.

На култовия далян "Чайка", където е сниман филмът "Оркестър без име" още отсега е пълно с гости. Тук удоволствието е две в едно - хем вкусна риба, току що извадена от морето, хем приказна гледка към вълните. Далянът е между Созопол и Каваците и тук е засадено борче от първия космонавт Юрий Гагарин. А сега борчето е голямо дърво.

Рибената чорба на даляна е 5,90 лв., сафридът, пържен е 11,90 лева. Предлагат също и филе от попче, порция от което върви около 17 лева.

Един от най-старите далянджии - Димитър Янчев Брадата, който по настоящем е кмет на рибарското селище Ченгене скеле казва, че на далян се ходи само с хляб. Навремето на огъня къкрел огромен казан, вечно пълен с най- прясна и вкусна риба. Имало достатъчно ракийка и винце. Затова за всеки гост било задържително само едно - да носи хляб. И две яйца, ако иска супата да е застроена.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мутроморие

    253 8 Отговор
    Мутрите и техните повелители съсипаха морето и го направиха мутроморие! Дано останат бетонните им комплекси навеки пусти!

    Коментиран от #23

  • 2 охи по български

    266 6 Отговор
    "По гръцки" !? Някой да е чул в Гърция да му предлагат нещо "по български" ? С такива селски трикчета туристи не се ловят, докато не спрат да гледат на клиентите само, като на "балък касичка" нищо няма да се промени!

    Коментиран от #6

  • 3 filo

    42 89 Отговор
    Как разбрахте, че сезонът ще е слаб? Явно много лъжете, както обикновено.

    Коментиран от #64

  • 4 Паток

    159 13 Отговор
    Да си ги ядат! Пожелавам им мнооого слаб, слаб сезон!
  • 5 Чичо Сашо

    138 5 Отговор
    На много малко места по Черноморието има прясно уловена риба, още по-малко от нашия бряг, понеже вече не останаха рибари. В Гърция е друго - фрашкано е с гемии, които излизат всяка вечер, хвърлят мрежи и захранват таверните.
  • 6 Чичо Сашо

    116 1 Отговор

    До коментар #2 от "охи по български":

    Проблемът като цяло е, че на морето се наемат сезонни работници, които всичките са на 4 часа или директно без договор, безжалостна експлоатация със съответно резултиращо такова обслужване на клиента. В ресторантите иди-доди, ама закуската в хотелите не ви я препоръчвам. И оттам преебаването на клиента и накрая става "българска работа".
  • 7 Bubbles

    132 0 Отговор
    Отчаяни, ами да почнат да мислят, то не може хем селско отношение към клиента, хем безбожни цени, хем мизерия, хем и никакво свободно пространство от строежи и хотели и кръчми и т.н. постройки.
  • 8 Каблешко

    152 29 Отговор
    В момента сме на Халкидики и тъкмо се прибрахме след разкошна вечеря в ресторант на пет метра от водата, която всъщност е доста топла и приятна за къпане. Що за мазохист трябва да е човек та дори и само да му мине през ума идеята за “почивка” на селяндурското Черноморие.

    Коментиран от #37

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Един

    24 1 Отговор

    До коментар #9 от "Аман":

    Силни сме много в нета

    Коментиран от #13

  • 11 Ниска Осъзнатост

    38 4 Отговор
    Едно неразбрахте, дали сте "за" или "против" дали сте сороси и руси системата печели еднакво от всички
  • 12 МЪДАААА

    82 3 Отговор
    Ами цените явно са гръцки наистина !
  • 13 Ти да видиш

    96 6 Отговор

    До коментар #10 от "Един":

    То не, че сме силни в нета бе човек, ама да имаш Гърция и Турция за съседи, и да не захапеш 5 основни неща затова как се прави туризъм от тях, колко тъп трябва да си. Не съм стъпвал на черноморието от 20 години, а съм на 35, смятай. Само като имам работа натам, мина, дореве ми се и газ с 200. Няма отношение, сервиз, хигиена и чисти води за аматьорско гмуркане с харпун...ето ти 4 причини(първите) от раз. А на юг има и в повече, та понякога и за по малко пари. Айдееее за нашето съсипано вече кафеви море..
  • 14 НЕ ЗНАЕТЕ

    59 5 Отговор
    За най-добре напишете на гръцки таверна и рибите веднага ще клъвнат ! И да вдигнете цените !
  • 15 гост от Бургас

    106 2 Отговор

    До коментар #9 от "Аман":

    Няма хейтъри и всезнайковци! Това са коментари на хора които са си патили по нашето лайноморие.Ако не бях от Бургас и аз щях да ходя на почивка в Гърция.Ние нямаме хотелиери.Имаме селски тарикати които дерат кожи.Ти случайно да не си от тях та така горко плачеш? Научете се да плащате заплати и да наемате професионален персонал.Не хванати от гората или от турските села,неграмотни и незнаещи ни един език,даже български !
  • 16 бай Даньо

    17 72 Отговор
    В България слаб сезон не е имало от 20 години освен 1-2 години когато беше дъното на великата рецесия , и дадохме само леко назад и в никкаъв случай по вина на някого в България , пък бил той наречен за всеки случай мутра дори .... но пък гръцкия туризъм ( с който очевидно се съревноваваме според заблудения журналист) тогава потъна с 20-30% за цели 4-5 години докато го излази пустото кризисно дъно. Така че изводи за домашно кои туризъм е по- конкурентен, нищо че някой ще пукнат джигер от злоба по "мутроморието", нъл тъй беше. А защо извода че са отчаяни наши кръчмари като предлагат гръцки манджи!? Напълно недоумявам. Гърците правят една кардинална грешка ( от слепия си турбопатриотизъм) че не предлагат нищо друго освен гръцко та явно нашия туризъм е по в час колкото и на наши пенсионери дето злобеят по тия форуми да не вдяват. Другари пенсионери радвайте се, ще имате лесна и евтина възможност да опитате гръцки ястия ако не да отуркаляте дъртите кокалаци по гръцките каманаци ...

    Коментиран от #24, #53

  • 17 Йозеф

    106 5 Отговор
    По гръцките села рано сутрин правят пазари, рибата още конвулсира върху натрошен лед, давейки се с въздух. 10-12€ е перфектен лаврак, ципура и още поне 10 вида риба. Избираш си, чистят ти я пред теб, слагат ти я в плик и си ти. Октопусите са живи, пакети обелени миди и всякакви мекотели, всеки рибар си пази името и клиентелата. По кръчмите е същото, знаят как да те глезят. А цените са по-добри от нашенското лайноморие и няма стада всеядни опиянчени ватенки и британци. По лайноморието няма ресторантьори и хотелиери, а само неграмотни търгаши, които се опитват да ловят маймуни с трици, и съответно ловят маймуни с трици. Ходя в Гърция поне 2 пъти летния сезон, безкрайни плажове, острови, чистота и спокойствие. Само олиго френд може да плаща за чадър и шезлонг на пясък с фасове за за се къпе в бульон от ешерихии и фекалии.
    За сравнение - шезлонг с чадър и маса +WiFi - безплатно, чаша 500мл. фреш портокал, изцеден пред мен на бийч бар - 3€. Плато риби на скара е 30€ в кръчма, 4 ма човека трудно го изяждаме и никога не ми е сервирана топла салата.

    Коментиран от #25

  • 18 SAAB

    67 6 Отговор
    Има ли още желаещи да се топят в бульон от фекалии по родните курорти? Рибата по гръцки ..... зад границата е прясна и на по-добра цена .....
  • 19 draco

    74 2 Отговор
    Ето затова, много българи предпочитат да плажуват в Гърция !
    Всичко си е по гръцки , обслужването е на ниво . Има и лично уважение към клиента , усмивка , приветливост и т.н и т.н ...
    После обаче , онзи шеф на хотелиерите , ресторантьорите и подобни в България да не ми излиза с тъпите си молби да сме си останели да плажуваме в България , защото видиш ли , разлика с Гърция няма , напротив , в БГ било по-добре !
    Да , ама Не !
    Да ! Благодаря !
  • 20 Пичове

    56 10 Отговор
    не се хабете...няма нормален човек, който да ходи у нас на море. Точка! Ако хаодиш на море в БГ ...оп имай едно наум, че нещо в процесора не е ок! Точка!
  • 21 Пешо

    69 6 Отговор
    Преди 8 години, след незабравима почивка, прекарана в тоалетната, благодарение на добрата хигиена и чиста вода, забравих за Черноморието.
  • 22 да бе

    70 0 Отговор
    Едно време с цаца храниха прасетата,а сега да ми я продават на 3 лв. порцията,калкана на 40лв,ами шарани ядат калкани.
  • 23 Николай

    55 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мутроморие":

    Чул те господ, вече крака ми не стъпва в Сънито бетонна джунгла. В Созопол също.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Точно така е,

    40 1 Отговор

    До коментар #17 от "Йозеф":

    имаше преди време един журналист, който разказа една случка с него на морето. Винаги ходел на тоя остров на почивка. Отивайки пак, се обажда на кирия Мария, собственичката на таверна, че иска прясна риба за вечеря. Кирия Мария му казва, че не може да му предложи, тъй като не са се върнали лодките от морето!!!! Това е прясна риба, нашите предлагат боклуци.
  • 26 Умно село

    43 2 Отговор
    Като влезнеш в наш ресторант или кръчма ти предлагат едно меню, което е от 20 страници, като ще търсиш нещо в енциклопедия.
    Многото в "занаята" имат мерак, но само това.
    Преди години се подготвяше персонал към ЦКС , който наистина бяха подготвени хора в бранша.
    Спомням си в София имаше кръчма, която имаше седмично меню и винаги можеше да хапнеш, а сега много и нищо. Не многото засища и дава удоволствие , а добре направената храна и готвача да те гледа от време на време докато хапваш. Това е занаят, който не всеки го умее.
    Така , че да ни пробутват разни ястия, които те самите не знаят как се приготват, но ги кръщават така си е наистина "порно в кухнята".
    За това си има КУХНЯ. БЪЛГАРСКА , ГРЪЦКА, КИТАЙСКА , РУСКА И ТАМ СИ ИМА ПРАВИЛА ПРИ ПРИГОТВЯНЕ НА ЯСТИЯТА.
    ПО ДОБРЕ ДА ПЪРЖИШ САМО КАРТОФКИ, ЦАЦА И БИРА , ОТКОЛКОТО ДА СЕ ПРАВИШ НА "ШЕФ" и да ти се радват и хвалат "ПРИЯТЕЛИТЕ".
  • 27 Васил

    39 2 Отговор
    Нашето Черноморие умря персонала е повече от туристите
  • 28 Айде мерси яж си я

    44 2 Отговор
    Хахаха гладни ще умрете. А аз пържена в 3 дневно олио цаца, ако ще и по албански дар, ако ще и собственика на мене да ми дава 3 лева, а не аз нему, пак няма да отида. Въжки съсипахте морето. Министрите и те некадърни не знаят какво се случва.
  • 29 Фекалии плуват във водата

    37 3 Отговор
    на българското черноморие. Затова аз от 15 години ходя в Турция - чисто море, по-евтино и супер обслужване

    Коментиран от #49

  • 30 Краси

    79 1 Отговор
    Случка от Гърция. Поръчваме си с булката в ресторанта две различни ястия. Тя поразрови нейното и понеже имаше чесънче не и хареса и го остави настрана. Дойде сервитьора, погледна, че булката яде от моята храна, отиде до кухнята, викна готвача и дойдоха двамата да се извиняват, че не и харесало ястието... Попитаха, какво могат да направят за нея и като им обясни, че не харесва чесън, не я обвиниха, че е вампир, както щяха да направят тук, а и донесоха нова порция без чесън. И най-накрая като ни донесоха сметката останах като гръмнат - нейното ядене не беше включено в сметката... Е как после да не отидеш пак на същото място за да си оставиш парите?
  • 31 karakondgul

    33 9 Отговор
    Никога няма да съм напълно наясно, защо още има българи, които си позволяват да влизат в нашето "кафяво море"! Отдавам го единствено на присъщата ни мърлявщина и отсъствие на взискателност.
    Ми влез като кафърски бивол в селския си клозет. То е същото. След петдесетина години, кафяво море, което е вътрешно, затворено и не особено голямо ще бъде забранено за къпане, по разбираеми причини, ако на делтата на Дунав и на другите вливащи се реки, както и във всяко населено място по крайбрежието, не се изградят мощни пречиствателни станции.
  • 32 Сънчо

    36 1 Отговор
    Ами то това е естественият резултат от развитието на нашето черноморие.Презастрояване, нула хигиена, лошо обслужване, злоупотреба с цените...Разхвърляно, грозно, мръсно.И хората избягаха.От морето, от държавата, от тоя хаос навсякъде около нас.
  • 33 Преди години

    29 4 Отговор
    В гърция настъпих таралеж, кръчмаря ми пазеше паркомясто почти до масата, разтоварваше децата и бебешката количка вместо мен...за мене оставаше само да се кефя... тука имам къща на морето и ми излиза по-скъпо от колкото в Гърция и Турция... Продавам, жалко за спомените и прекрасната романтична гледка....
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Paxnas

    28 1 Отговор
    Като чета кментарите и това което съм виждал по нашето черноморие,никак не е розово и ще става по зле.
  • 36 bbb

    47 1 Отговор
    ходил съм на много места по света, но по-големи измамници и измекяри от нашите не съм виждал, сега да го духат..........
  • 37 Баш Батка

    31 5 Отговор

    До коментар #8 от "Каблешко":

    Принципно ако затворят границата с Гърция евентуално може да им се дигне работата. Иначе трябва да си психично болен за да ходиш на почивка която ще приключи в енфекциозна болница.
  • 38 Badema

    32 1 Отговор
    "Язък" на хубава България, "Язък" на хубавото Черноморие.
  • 39 Спиро Куртаки

    5 4 Отговор
    Шукар бути,булгар бути.
  • 40 filo

    14 19 Отговор
    Какво се разправяте бе. Кой където иска да ходи. Аз лично предпочитам нашето черноморие. В Гърция не ми харесва.

    Коментиран от #62

  • 41 Грацата

    7 13 Отговор
    Българските курортни градове на морето и туристическите комплекси осигуряват целогодишно прясна риба току що извадена от морето. Да ви е сладко!

    Коментиран от #51

  • 42 filo

    15 13 Отговор
    В Гърция е по топло и е по-добре да не се ходи юли и август. Освен това на нашето море има достатъчно много хора откъде ли не. Тка че не ми говорете, че не става.
  • 43 Густо Майна

    21 3 Отговор

    До коментар #34 от "Муха":

    Няма как да ми рекламираш наш пред гръцки (безкраен по някога) плаж с кристално синя вода (особено Халкидикито - без вълна и на 20 м всичко се вижда)! Само нашата вода, където е по-безсолна, ама това рефлектира върху замътеността и в съвкупност от входящите реки и "завиреното" Черно море! Относно цените: прав си! За вече десетина год. редовно летуване по гръцки и турски плажове бих казал, че цените по кръчмите са поне двойни сравнени с нашите - къде го виждат това "по-евтино" в Гърция, пък особено риба, да не говорим за питиета?! От чист патриотизъм, а и носталгия (нашето крайбрежие го познавам и "по мидите" от Дуранкулак до Резово) всяко лято ходя поне по два пъти за 4 - 5 дни, по нашето черноморие. Три години обаче посещавам само едно местенце: другите ги "уплътниха"!!! Миналото лято обаче и на този див, каменист и труднодостъпен с обикн. кола плаж потока взе да се увеличава... Май ще го зарежа Черното море поне в близко бъдеще! Понеже много пътувам миналата седмица ходих от Пловдив до Варна за три дни. И по работа, и по приятно. Винаги карам по преките пътеки: магистралата, Карнобат-Айтос-Руен-Дюлино, към Варна. Викам си този път ша мина през Бургас, да проведа "контрол", като Първия ръководител (хахаха). Ами какво да кажа... Страшно е от към бетон! Сарафово - Поморие - Сл. Бряг, Обзор!!! Гледка няма, море се не вижда! Сгради, сгради, сгради... Няма свършване градът... Е какво да правя там?! И въобще някой от малкото останали хомо сапиенс в България вяр

    Коментиран от #44

  • 44 Густо Майна

    19 1 Отговор

    До коментар #43 от "Густо Майна":

    Та вярва ли, че можем да сме конкуренция на Гърция и Турция в летния туризъм? С десет пъти по-къса брегова ивица и два месеца по-къс сезон! Като ми се заплюнчат некви осемдесет годишни хотелиери тип Балкантурист, в едно с "красивата" ни министърка на туризма как ги претрепваме видиш ли в упражнението се чудя да псувам ли, да се хиля ли! После Чернобил (пример) е пропаганда разбираш ли...
  • 45 Българин

    17 1 Отговор
    Въпросният далян предлага много неща "по гръцки" но малко неща са наистина с подобен вкус. Цените пак са или сходни или по-високи от тези в южната ни съседка. Обслужването да не говорим...не за далян Чайка, а въобще! Въпросният далян все още държи ниво, браво на момчетата. Не разбирам следното, плащаш данъци като собственик пак път до там е ужас, паркингът е на практика черен път, обраснал с храсти и скрити повреди за автомобилите, ако решиш да рискуваш с храстите. Много неща се предлагат "по гръцки" малко са истински!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Plovdiv

    26 1 Отговор
    Откакто преди 3 години отидох за пръв път в Гърция, си припомних какво е да си починеш. А не да се връщаш по-изморен, отколкото когато си отишъл, както ставаше тук, в България!

    Коментиран от #54

  • 48 МЕНГЕМЕТО

    13 2 Отговор
    много дъжд с градушка да има
  • 49 Верно ъ

    10 0 Отговор

    До коментар #29 от "Фекалии плуват във водата":

    Ам ша пливат, как няма да пливат. Кефалът и иларията също трябва да се хранят с нещо.
  • 50 дядо пръцко

    19 12 Отговор
    гръцкия и турския пясък нямат нищо общо със пясъците по нашето черноморие;тяхното е кал и камъни
  • 51 Мустафа

    3 1 Отговор

    До коментар #41 от "Грацата":

    Бъзика се бе ! Защо му пишете минуси ?

    Коментиран от #52

  • 52 Грацата

    8 0 Отговор

    До коментар #51 от "Мустафа":

    Ашколсун бе, Мустафа! Ти вдяна. Просто проверявам колко е останало от чувството за хумор у българина. Ами какво да се прави, когато през март примерно му предлагат "пресен" чернокоп и той вярва!?
  • 53 Оркестърът!

    9 2 Отговор

    До коментар #16 от "бай Даньо":

    Бай Данйо!!!Ни тъ знам от къде си и накъде си,ама ни си от таз държавица!Или поне не тъ цуца!Я още пенсионеркъ ни съм,пък да стана,нимога и до гърция да ида!От 100км ти личи,че от нивата ,някой те е дръпнал на държавна котлова!
  • 54 Оркестърът

    11 1 Отговор

    До коментар #47 от "Plovdiv":

    И не само това!Аз от години,тук на почивка не ходя,но всяко лято отивам да уважа пълното им безхаберие с надежда,че ще прогледнат.Изтравам ги два дена!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 123

    6 0 Отговор
    носете лопедиум за черноморието ще трябва,убийствена реклама
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Много дървета без корен

    11 2 Отговор
    В коментарите е пълно с национални нихилисти и дребни еснафи. Заминавайте на майната си - какво ме интересува кой къде ходил на море. Проблемът е, че никой грък, турчин, румънец или който и да е друг, колкото и нещо да е лошо в неговата страна, няма да проклина и плюе родината си. Именно заради убийствената комбинация от неграмотност, простотия, нихилизъм, еснафщина, егоизъм, дребнодушие, родоотстъпничество и продажност, в която тъне скотското населението, държавата се управлява от некадърници и простаци и сме последни в Европа по всички показатели.
  • 60 1912

    7 0 Отговор

    До коментар #56 от "бай Даньо":

    Недей да навираш всичко под чертата но Мутроморието. Мразим го точно защото обичаме България, колкото и да е трудно това последното. И именно кенефът, в който се превърна българското крайбрежие е олицетворение на това, в което се е превърнала в момента някогашната държава, която се намираше на това място!
  • 61 Димитриос

    1 4 Отговор
    Българите ви разпознаваме по- хладилните чанти

    Коментиран от #67

  • 62 Гражданин

    7 0 Отговор

    До коментар #40 от "filo":

    Аз гърците не ги обичам и за това няма да си давам парите при тях. Ама и на черноморието в тази мизерия няма да стъпя.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 vasik atanasova

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "filo":

    да ти кажа ли защо ?
    руснаците отиват в турция тази година
    путин им е наредил
    а те не са като нас да не слушат а са като войници изпълнителни
    и да за огромно съжаление тази година сезона ще е слаб
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Валето

    5 0 Отговор
    Живея във Варна откакто се помня. Преди 10г.отидох до Златни Пясъци и ми идеше да по върна. Ужас. На плаж ходя рядко и то не на градските плажове.Морето и плажната ивица е окупирана от прости и алчни хора без никаква идея за туризъм. Сезона да мине да излъжем балъците и това е. Отделно са мутренските хотели построени в стил старо римски барок и късен соц креатизъм. Пошло, вулгарно, скъпо и просташко. Като собствениците и силиконовите им боклуци.
  • 67 Plovdiv

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "Димитриос":

    Никога не съм имал хладилна чанта... М-у другото - уважавам Гърция и гърците.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове