Last news in Fakti

23 Юни, 2019 13:57 33 591 146

Беновска: Нинова е подпухнала от загуби, Радев се крие

  • илиана беновска

Радев направи преди година „коремно възлизане“ на лост, но няма сили да „въззлезе“, като Путин

Беновска: Нинова е подпухнала от загуби, Радев се крие - 1

Г-жа Нинова, президент Радев, в Деня на Вси светии, колко са национално светите ценности в политиката за Вас? Това заявява журналистът Илиана Беновска в коментара си към днешното издание на предаването „Беновска пита” по Телевизия „Канал 3” и Радио „К2”, съобщиха от екипа на предаването.

По време и след евроизборите много въпроси към Радев и Нинова очакват отговори.
Председателката на столетницата БСП Корнелия Нинова се опита да отговори за личния си провал срещу Борисов, като направи „политически шпагат“ между пеещите ѝ Осанна и критикуващата я опозиция на конгреса на БСП, но не ѝ се получи.

Не защото е политически подпухнала от политически грешки, загуби и неуспешни опити да приватизира БСП за себе си, както присвои парите и активите на „Техноимпекс“. А, защото Нинова не е майсторка в „шпагата на политическия пилон“, нищо че иконата на БСП Стефан Данаилов ѝ подсказа , че трябва да стане по-сексапилна .

Нинова не е майсторка и в „шпагата на политическия футбол“ и не успява да вкара „политическа дузпа“ на премиера Бойко Борисов, нищо че го викаше зад вратата на НС да се разберат, както го формулира тя - „като мъже“.

Та, ако Нинова не „над-шпагати“ на местните избори грациозната политически Фандъкова, „Язък“, както би казал герой от турски сериал, а историята би произнесла Sic transit gloria mundi /б.пр. - така преминава световната слава/.

И тогава, ако Гергов, Дъбов, Миков, Мерджанов, Янков, Станишев, Жаблянов не се хванат светкавично на работа заедно, филмът „128-годишната БСП“ може да завърши с надпис КРАЙ на черен фон и лампите да светнат на празна зала.

Обединителят на нацията по конституция Румен Радев , пък, говори за какво ли не, дори и че „Народното творчество показва жизнеността на българския дух и традиции“, но не отговаря на най-важния въпрос на народа – какво е родството му с БСП и на кого е президент, всъщност?

Радев направи преди година „коремно възлизане“ на лост, но няма сили да „въззлезе“, като президента на Русия Владимир Путин пред цялата нация и за отговаря на всички въпроси, 4-5 часа на живо. А Радев се крие в записани , с услужливи въпроси и с назубрени отговори интервюта, приличащи на „pot pourri / б.п. музикална китка от оперети“, подбрани в удобството на неговия регистър от октави на битов комфорт в президентската цитадела.

И ето, например, един въпрос, на който Радев и Нинова са длъжни да отговорят, светкавично, гледайки ни право в очите и с честна ръка на сърцето си: На какво основание искате, Радев и Нинова, но и можете ли да управлявате България?

Аз съм Беновска. И питам.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 90 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 emo

    304 83 Отговор
    Сиреч, питаш от името на Пеевски? На кого е Канал 3? Само питам.

    Коментиран от #15, #104, #117

  • 2 Беновска кривата уста

    211 56 Отговор
    Искам сега 5 лв.джобни за море
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Bahti

    102 140 Отговор
    БОЙКО ЗАКРИ БСП

    Коментиран от #13

  • 5 Мечо Пух

    243 74 Отговор
    Щото си голяма журналистка затова се свираш в с кривата си мутра в тази дупка канал 3!!!
  • 6 патриотъ

    262 82 Отговор
    Беновска,смяташ ли,че Борисов е способен да управлява държавата или само да я съсипва?Чакаме отговор!

    Коментиран от #25, #29, #73, #109

  • 7 El chochone

    124 199 Отговор
    Как да стане да ни управлява простият фатмак,тая кукла на конци управлавана от кремъл.???
  • 8 Шаолина

    178 28 Отговор
    Едно време на такива им казваха Байчовица сега по европейски им казват оператор на метла!
  • 9 скъперника

    104 115 Отговор
    И субсидиите много я подпухват Корнито, трябва да се вземат мерки.
  • 10 El comandante

    102 141 Отговор
    Ама как да ни управляват биволицата и ушатият пингвин,като съвсем скоро народа ги изхвърли с шутове.!
  • 11 Ц.ц.

    200 38 Отговор
    ТАЗИ ПИТА САМО ТИЯ КОЙТО И СА ПОРЪЧАНИ НЕКА ПИТА ДОГАН ЛЮБЕН ГОЦЕВ ПЕВСКИ И ОЩЕ ГНУСНИ ТИПОВЕ
  • 12 Стефан

    173 32 Отговор
    Тази мерудия иска да изпъкне като мъ дете на нерез, иска да покаже някаква, поне минимална доза сиво вещество, но показва само колко слабо е мебелиран горния и етаж, даже замазка няма, абе как така само такива се напъват да се изказват, тая, мадам В от другия лагер, разни еднодневки и бивши съе балници на политици и мутри, направо ми се иска да взема и да си прережа вените като видя Ризова да пита с изумление за неща които ги знае цял народ, нещо кардинално не е на ред в тая кочи, пардон държава.

    Коментиран от #44

  • 13 Bahti

    121 42 Отговор

    До коментар #4 от "Bahti":

    Пак ви пиша, това не съм го писал Аз! Герберастите и никове Крадът! Което е снешно де. А за тая Платена Про си знаем!
  • 14 Ем голем, Ем крив

    157 50 Отговор
    Тая Герберастка лизачка от коя дупка излази?На челото и пише че е клъвнала обществени поръчки от Тиквата и шайката
  • 15 Иван

    144 32 Отговор

    До коментар #1 от "emo":

    От много време сам спрял да, я гледам тая. И това е журналист. Т. Т. Кукла на Пеевски и Дога.
  • 16 Цецо шлифера

    160 34 Отговор
    Беноновска ми е много отвратителна и гадна жена! Отврат! Ппффф
  • 17 Бай Хуй

    162 47 Отговор
    Аз пък питам Беновска: От злоба ли ти е толкова крива муцуната. При толкова пари които ти плащат да плюеш по Радев, не можа ли да я оправиш малко
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Bahti

    109 29 Отговор
    За 30 години ни Затриха като Нация. 2 милиона Евакуирани. Хора мрът по Пътищата. ДЕЦА УМИРАТ. А ПАРТИИ? СУБСИДИИ? ВЪЖЕ! ЗА ВСИЧКИТЕ!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ???

    125 29 Отговор
    Онзи ден си извадих чаша истински прясно мляко и като прехвърлям каналите на телевизора изкочи Беновска и ми се вкисна млякото

    Коментиран от #95

  • 22 Илиана

    73 29 Отговор
    Аз Беновска и питам: кой ли хууй ще дращи пак по мойте гащи??
  • 23 Вив

    98 19 Отговор
    Зощо е толкова подпухнала?От преяждане,от злоба за безразличието на тези,които пита???Ако беше журналист на място щяха да и отговорят.Но дори и ултимативния тон на некадърността не и помага.Горкичката...
  • 24 Бай Шиле

    105 26 Отговор
    Беновска,в неделя Борисов играе мачле в Панчарево.Ако побързаш,може да свариш да му направиш една свирка.С тази крива уста ще те запомни и може още няко лев да изкараш.
  • 25 зъркела

    93 26 Отговор

    До коментар #6 от "патриотъ":

    Стига, бе, Беновска може да пита, но н смята. Борисов не може и няма право дори на единична килия ако тук имаше Правосъдие, камо ли да управлява България. То се вижда управляват като пладнешки разбойници. А Беновска все си пита..., Когото и посочат. Но истински виновни са от службите, които прикриха бандитските му прояви в миналото. После и от Гл.прокуратура, че ги оставят такива да ни пакостят.А, Беновска пита ли, пита?
  • 26 Румяна Костова

    114 44 Отговор
    Мога да отговоря на Беновска, че Радев е моят президент, въпреки, че едва ли я интересува отговорът ми. Никога не съм гласувала за БСП и няма да гласувам, но ще избера да го сторя отново за Радев, още повече, ако конкурент му е такова посмешище от Герб, както предишното им предложение за президент. А си мислехме, че мрънкащият Чехльо е дъното. Герб имат неизчерпаем източник за кандидати с подобен ценз.

    Коментиран от #61, #63

  • 27 Коко

    62 27 Отговор
    А ти си подпухнала от грозотия и сперма.
  • 28 bac

    53 101 Отговор
    Има право да пита, но няма да получи отговор от това чучело наречено президент и тъпата селска пъчка от Крушовица, червени боклуци.

    Коментиран от #31

  • 29 Санчо

    43 22 Отговор

    До коментар #6 от "патриотъ":

    Ако бат Бойко наистина и го е подавал на таз по-вече няма да е международен политик от класа за мен,а наркоман первезник.
  • 30 ВИЗИЯ БГ

    17 19 Отговор
    Тодор Живков и БКП подписаха Вашингтонският консенсус,. БКП се раздели на много партии, за да изпълни консенсуса. 40 години след НРБ ще има БВП равно на сегашни 200 милиарда лева. Няма да има осигуровки към държавата и държавни услуги свързани с това. Държавната издръжка ще е 10% от БВП. Пари само за армия, полиция и Безусловният базов доход. ББД тогава ще е 250 лева сегашни, 13 пъти в годината, или 60 лева седмично. 5 милиона български поданици. 100% частни услуги. И собственост. ПЪЛЕН СВОБОДЕН ПАЗАР НА ТРУДЪТ! тоест доход 250 месечно от държавата и заплата от частнкът 100 лева - или по-малко или повече.. ПАЗАР НА ТРУДЪТ!!! ни пенсии от държавата ни нищо. Всичко ще се плаща, бонус малка армия и полиция плюс пети клас читмо писмо, с 3,333% от БВП, 6,666% ББД - безвъзмезден базов доход. 6% ддс, 6% дод, 6 данък фирми.. или 10%ддс и 1% от бвп дял от новите евро банкноти. После чип на челото със знакът на диктаторът на планетата, за да се купува и продава, а и роботи ще работят и шоубизнесът ще е единствена работа.

    Коментиран от #51, #121

  • 31 ком.29

    29 39 Отговор

    До коментар #28 от "bac":

    А бе пръчка, пръчка, ама бая буца си е. За стрината крушовишката, де.
  • 32 Илия Троянов

    13 10 Отговор
    МЕДИИ, ПОЛИТИЦИ:"Ананиев2018г.:Разходите за здравеопазване в консолидираната фискална програма през следващата година достигат 5,2 млрд. лева" "Цветанов 2017г.:бюджетът на здравеопазването е 4,7 млрд. лв." Тодор Живков 1988г.: "Предстои цялото здравеопазване да мине на акционерен принцип. Сега годишно държавата отпуска за здравеопазване 1,2 милиарда лева, което е равно на по 140 лева на човек. Ние изчислихме, че ако здравеопазването премине на акционерен принцип може да стигнем до 1,7 милиарда лева. Ако желае, всеки гражданин или фирма може да се включи, давайки нещо над 140-те лева. Широко са отворени вратите за всички. Ако не го задоволява лекаря или менюто в болницата – ще си доплати. Свободно частната практика. Така ще постъпим и с пенсионния фонд." Курс инфлация и покупателна способност: нрб лев 1=5 сегашни, 1,7 милиарда по 5, е 8,5 милиарда сега за здравеопазване. Германия дава колкото 700 милиарда лева, ние сме 10 пъти по-малко население, и се удвояват на 10 години.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 вацев

    20 15 Отговор
    Съпоставят СДС с БСП ако се разцепи. Така СДС станало едно нищо? НЕ! СДС е нищо защото е дясно и откровенно консервативно - тоест фашистко. Това е и проблемът на БСП, а не разцеплението. Нали и при Сидеров е така, тотално далеч от проблемите на 95% от населението. БСП все към СДС ги влече, мечтаят да са в СДС и шеф да им е Бойко. Само за това колко мислят за бизнесът - чуваме. Бизнес Съюз за Плутокрация. Те са толкова далеч от бедността, че само познават животът на 2% от българите. Да не говорим за какъв зор избраха Т. Томов, Н. Йотова и И. Христов, за депутати, само за пиар и да имат добър доход и пенсии. Те са милионери, май? и без това.

    Коментиран от #114

  • 35 защо

    51 17 Отговор
    Коя е тази вещица на снимката и даже да се изказва и да говори глупости?!
  • 36 ПРОФЕСОР ГИНДЕВ

    24 17 Отговор
    …БСП не е лява партия – тя не защищава интересите на наемния труд. Не като такава е замислена и не като такава съществува. БСП като такава е най-успешния проект на прогнилата социалистическа партокрация и на световното задкулисие. Тя не съществува за да се бори срещу капитализма – каза го бившия председател на партията Сергей Станишев. Нейната задача е, от една страна, много изтънчена и подла, а от друга – в известен смисъл – хумана. Тя е създадена за да помогне на една голяма прослойка българи със социалистически убеждения, да се адаптират към установения капитализъм и да го преживеят като бедни до момента на изчезванито на прослойката поради биологически причини. Паралелно с това БСП тушира и амортизира народното недоволство до степен, да не влияе отрицателно върху установяването на капитализма и вписването в него на мизерно малка част от социалистическата партокрация. Трябва да се признае, че замислът е гениален ! БСП е антикомунистическа партия ! Затова левите хора не трябва да очакват някакъв ляв завой в БСП, връщане към корените си или ясно изразена лява политика – това е химера. Тя ще съществува то тогава, докато БСП напълно изчерпи своето предназначение и след това доволна отиде в небитието. От социалдемокрация друго не може да се очаква, освен да бъде „честен” партньор на големите пари, на Глобалния проект, на Новия световен ред…
  • 37 Уродливо изчадие

    48 20 Отговор
    Много рядко може да се срещне в природата толкова грозно и гнусно (външно и вътрешно) изчадие. Трябва да затворят тази гнусотия в клетка и да я показват на изложението на уродите.

    Коментиран от #70

  • 38 onq s konq

    31 53 Отговор
    БЛЕСТЯЩА БЕНОВСКА,която на практика залага ПОСЛЕДНАТА ТРОТИЛОВА ПРЕСОВКА в основите на Мрачната и порутена крепост "БСП"!Признавам - ЩАСТЛИВ СЪМ ,ЧЕ Е ОТ "НАЩЕ":)
  • 39 1234

    40 19 Отговор
    На времето баба ми имаше едно кожухче което беше кръпка до кръпка точно такова е лицето на Беновска някакъв ужасен кърпеж имах възможност да я видя отблизо и едва не повърнах
  • 40 866

    31 17 Отговор
    Коя я гледа тая дърта кр@*а?

    Коментиран от #47

  • 41 Bahti

    13 10 Отговор
    До кога ще се мисли в Партии? До смърт на една Нация! Бог да Пази България, ние не успяхме. И написаното до тук, не му вярвам! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
  • 42 БСПедер

    22 36 Отговор
    Не ви ли харесват въпросчетата, клоуни? Простички са 😂😂😂
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 факт

    7 7 Отговор

    До коментар #12 от "Стефан":

    до сега да беше си ги прерязал, а не да ми П елтечиш глупости

    Коментиран от #52

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Червената шайка терористи

    32 30 Отговор
    БСП-партията на милиардерите-капиталисти, е организирана престъпна група.
  • 47 Алооо

    9 7 Отговор

    До коментар #40 от "866":

    ти ако си млад мислиш ли че можеш да е стигнеш,или над раменете няма никой.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Обикновен Бг

    50 13 Отговор
    Докато всички ние бачкаме за насъщният, тази поръчкова "журналистка" гушва по 100 000 лв. на месец от "субсидии от държавата". Проверете в нета какви "субсидии от държавата" всеки месец получава ТОВА НЕЩО.
  • 50 ПЕНКО

    25 14 Отговор
    ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ИМАХ УЧИТЕЛКА ПО БИОЛОГИЯ ,КОЯТО НЯМАШЕ МУСКУЛНА ТЪКАН И Я НАРИЧАХМЕ "МИТОХОНДРИЯТА " !!! " МИС СКАПАНА ЖУРНАГЪЗКА " Е ПОВТОРЕНИЕ - НО МОЯТА УЧИТЕЛКА НЯМАШЕ ВИНА !!!!!!!!!
  • 51 Никс

    9 9 Отговор

    До коментар #30 от "ВИЗИЯ БГ":

    Ако тези, направят това като диктатура, чипове, терор, Слънцето, земята и още звезди ще трябва да удар заличени. Тези античовешки планове диктатура, които описа ще трябва да се унищожат. И целият труд на Твореца, на вятъра. И нашия. Заради алчни човешки животински гърла и амбиции. А после прах в пространството. И нови звезди, нови творения. Или човечеството ще заживее при справедливи закони отношения, ще цени и звезди, флора фауна, ще прави по 1, 2 деца, за да не свръхнаселява, ще спре с отровите, оръжията за масово, и торове тровещи всичко и монополи, заробващи хората или света ще се срине. Това са двата варианта от бъдещето. Трети няма. Плановете за диктатор нов световен ред няма да оцелеят дълго. Или обороти ще се узакони, просперира или всичко на прах, но злото няма да оцелее. И Ванга го е показала като видение. Пътя от има и няма е само една стъпка. И надеждата, тя да е доброто. Засега политиците прокарват злото. Но ако не спрат няма да има политици в бъдеще. От всеки един зависи

    Коментиран от #85

  • 52 Име

    29 8 Отговор

    До коментар #44 от "факт":

    Прав е човека, това същество се пръкна от някъде и взе да коментира и да се прави на журналист, и то велик. А някви рапони, чак ги вземат за фактор. А ти може ядеш фуя
  • 53 Чичо Тони

    40 9 Отговор
    В съдебната система "червиви ябълки" - сред журналята "червиви сливи".
  • 54 Хелиос

    19 9 Отговор
    Интересно как чрез такива журналисти работещи за канал 3 някои хора и партии подкрепили Радев за президент сега го питат и то в полза на старите муцуни в бсп и тяхните побратими от Герб Да попита ДПС ще подкрепят ли Радев за втория мандат
  • 55 Ацо

    22 20 Отговор
    Е вие какво искате от партия управлявана от жени в тежка менопауза и един Сер Гей между тях???
  • 56 Хелиос

    26 15 Отговор
    Гербаджиите бихте ли по възпитани в отношението си към БСП която ви е сестра и ви отгледа след смърта на родната ви майка БКП Бъдете възпитани Герб
  • 57 Влад

    40 16 Отговор
    На въпросната Беновска мога да и кажа първо да се погледне в огледалото и после да коментира! Същество изтъкано от злоба и завист! ЖурнаГлистка на хранилка,опитваща се да се представя за морален стожер!

    Коментиран от #62

  • 58 Истинска журналистка

    45 17 Отговор
    Ей Беновска от километри е видно,че си п о р ъ ч к о в а нагла и въпреки кривият ти сурат плещиш врели некипели

    Коментиран от #78

  • 59 Generalissimo FRANCO

    25 15 Отговор
    Точен анализ, но не е ли време да посочите КОЙ вдъхновява, мотивира и поддържа тандема Нинова-Радев?
  • 60 Коко

    35 12 Отговор
    Грозна си и то много ето заради такива журналистически пачаври сме на сто и кусур място по свобода на словото ти трябва да подпухнеш от срам спомняш ли си как обясняваше на Лаура Кьовеши на неразбираем английски за положение то в Румъния и виж сега тя къде е а ти къде си боклук гербаджийски
  • 61 Глупостта лимит няма

    10 20 Отговор

    До коментар #26 от "Румяна Костова":

    Само защото не можеш направо да си избереш Путин
  • 62 Generalissimo FRANCO

    15 3 Отговор

    До коментар #57 от "Влад":

    Понеже упоменавате нормата "морален стожер", редно е да посочите как разбирате тази норма?
  • 63 Факти от Карлуково

    11 9 Отговор

    До коментар #26 от "Румяна Костова":

    Пак не си си пил лекарствата снощи?? Трябва да ти се напомня регулярно, какъв си и ''каква'' не си, защото пак ще те вкарат в ''изолатора'' за два месеца, а и заболяването ти се обостря все повече, с всяка изминала година, и не е далече денят, когато ще започнеш се представяш с името на руската императрица Елисавета Петровна. Но дори и с такъв ник, пак ще си останеш глуповат селски производител с IQ 0, внушаващ на другите психично болни тук, че си русофил, но ние нормалните, по-старите тук, ти знаем циркаджийските номера и не ти се връзваме:):)
  • 64 Centurion

    27 15 Отговор
    Гнусен слугинаж!Хубавото е ,че записите остават.Не е много далеко времето о палачинката ще се обърне.Не знам тогава как ще вземеш завоя.
  • 65 Покпх

    21 22 Отговор
    Млъкнете! Каква низост! Неграмотни пелтечения! БСП е партия! Друга няма!
    И да си мрънкате, и да се напъвате няма да спечелите следващ път ! Така ще е!

    Коментиран от #75

  • 66 Абе

    17 6 Отговор
    Ама оу,аз питам ти защо си краднала много пари от земеделието? Кажи си на оу, що се ослушваше?
  • 67 Хелиос

    25 8 Отговор
    Невъзможно е ако имаш роднина по права линия обявен за враг на родината,да станеш член на БКП а бащати да бъде полковник още повече че тази враг на НРБ ти е дядо и оп в Симеоново!За ТОВА гербаджии бъдете премерени МАМА е една стига с тоя измислен анти Комунизъм тя ви роди отгледа и вие се перките БКП Е ВАШАТА МАМА стига сте плюли сестричката БСП заедно с по големия ви брат ДПС (депесарчо)
  • 68 ПЕНКО

    27 13 Отговор
    НЕ ПЛЮЙТЕ ПО БЕНОВСКА / НА ДЕДО БЕНО -БЕНОВА/ ... -ТЯ ИЗПИТВА УДОВОЛСТВИЕ ОТ ТОВА ДА Я ПЛЮЯТ И ОБИЖДАТ ...ДОРИ ИЗПИТВА СЕКСУАЛНА ВЪЗБУДА / ТА КОЙ ЩЕ ПОЖЕЛАЕ ПЛАЗМОДИЙ / !!!!!!!!!!
  • 69 Генко

    24 15 Отговор
    Колкото и да му се натискаш Бойко няма да те направи милионерка господ те е белязал с тази грозна уродливо мутра
  • 70 Кондьо

    7 0 Отговор

    До коментар #37 от "Уродливо изчадие":

    Ми не е рядко. От доста време този тип преобладава навсякъде.
  • 71 Хелиос

    10 10 Отговор
    Имало едно сплотено семейство бесепарка,депесарчо,гербаджиичо и още някои първи братовчеди МАМА починала и те взели да се карат за имотите за парите и още не могат да се разберат ТАТЕ живеел в Москва и от време на време ги привиквал там да им дърпа ушите
  • 72 Луда беноВска

    21 13 Отговор
    Кривата Моцуна се кипри!
  • 73 Той ... !

    14 25 Отговор

    До коментар #6 от "патриотъ":

    Ей, "патриотъ", първо погледни какъв ГУРМАН е жена ти, тогава коментирай Беновска ! Защото съм сигурен, че твоето КВАЗИМОДО няма нито гръдната обиколка, нито глезена, ... нито "сивото вещество" на Беновска !!!
    А относно Борисов - колко пъти трябва българския народ да казва, че не иска червена политическа МЪРША, а нещо, което и Европа иска - и това е БОРИСОВ !!!

    Коментиран от #115

  • 74 стоян

    19 25 Отговор
    Браво за Беновска -Какви точни въпроси към комунис олигархическата партия бсп -кгб

    Коментиран от #79

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Generalissimo FRANCO

    16 18 Отговор
    Преди 10 ноември 1989-та за всичко, което се "плещеше" извън позволеното, в най-добрия случай си интерниран в село "горно-нанадолнище", а в най-лошия свършваш като журналиста Георги Марков (Справка: "Задочни репортажи за България"). В дадения случай, Беновска ни напомня, че и най-лошата демокрация е по-добра от онова общество, в което имаше право само да "съществуваш" по законите, които "другарите" бяха измислили за всеки от нас, като изключваха себе си.....разбира се!

    Коментиран от #80

  • 77 Jon

    12 8 Отговор
    Taia e grozna ta grozna nese Li vijda v ogledaloto kva e iskriveka mytra boklyk ama ima pretentsii ba si 4y4eloto
  • 78 Той ... !

    20 8 Отговор

    До коментар #58 от "Истинска журналистка":

    В коя градска тоалетна си "истинска журналистка", че да ти дам "интервю" в мазната зурла ... ?!!
  • 79 Generalissimo FRANCO

    13 14 Отговор

    До коментар #74 от "стоян":

    Ето един коментар, който логично допълва анализа на Беновска! Всъщност, след анексията на Крим и окупацията на Донецк и Луганск, у нас в България се забелязва едно поведение, преливащо във възхищение от стореното от Кремъл....На вълната на това ново поведение се появи тандемът Нинова-Радев! Беновска всъщност бие тревога, че крехкото гражданско общество засега оцелява, но тя едва ли е толкова наивна да мисли, че загубата на БСП на евровота и спадът на рейтинга на президента са гаранция за необратима победа на демокрацията у нас
  • 80 NO PASSARAN

    10 4 Отговор

    До коментар #76 от "Generalissimo FRANCO":

    Сега ко е различно? Ко плещиш по-вече в най добрия случай те уволняват от работа,дьржавна или при олигарси,ко си частник ти ебават майката от проверки. Ако си по неудобен даваш бира,пардон фира. За корни например следващото такси ще е товарно. А,и Марков по-мяза на скрипал,не подценявай наглосаксите дет допреди 100г. бесеха деца за кражба на хляб.

    Коментиран от #82, #84

  • 81 Рм22800

    21 10 Отговор
    Грозна муцуно, коя си ти, за да питаш, като не знаеш елеменнарни неща....обръщението НЕ Е ....президент Радев,а Господин президент!
  • 82 Generalissimo FRANCO

    11 7 Отговор

    До коментар #80 от "NO PASSARAN":

    "Корни" винаги знае на кое такси да се качи (преди на СДС, а след като приватизира "Техноимпекс" - на БСП); ако си недоволен от властта, гласуваш за опозицията, ако си недоволен от "демокрацията в България", гласуваш с "краката си" - урната е на "Терминал 2"(до 10-ти ноември, те застрелват на границата с АК-47 за измяна), ако си недоволен от шефа си - по-добре е да мълчиш, защото отиваш на трудовата борса, ако много искаш да те чуят, пишеш тук със псевдоним......Иначе си прав: "Демокрацията е лошо нещо, но няма по-добро!" Winston Churchill.... И още нещо: прочети "Задочните репортажи". Паметникът на автора се намира на Площад "Журналист".....Полезно е....
  • 83 Generalissimo FRANCO

    8 4 Отговор
    "Корни" винаги знае на кое такси да се качи (преди на СДС, а след като приватизира "Техноимпекс" - на БСП); ако си недоволен от властта, гласуваш за опозицията, ако си недоволен от "демокрацията в България", гласуваш с "краката си" - урната е на "Терминал 2"(до 10-ти ноември, те застрелват на границата с АК-47 за измяна), ако си недоволен от шефа си - по-добре е да мълчиш, защото отиваш на трудовата борса, ако много искаш да те чуят, пишеш тук със псевдоним......Иначе си прав: "Демокрацията е лошо нещо, но няма по-добро!" Winston Churchill.... И още нещо: прочети "Задочните репортажи". Паметникът на автора се намира на Площад "Журналист".....Полезно е....
  • 84 Generalissimo FRANCO

    9 5 Отговор

    До коментар #80 от "NO PASSARAN":

    Относно "наглосаксите" - прав си, те са против ЕС. Но освен тях, има и други столици, които искат разпадане на НАТО/ЕС, както и "приватизиране" и "разделение" на България с договор "Молотов-Рибентроп".... Но за тази възможна перспектива НИКОЙ не смее дори с псевдоним да пише....
  • 85 Чел ли си

    4 3 Отговор

    До коментар #51 от "Никс":

    Чел ли си Откровението, последната книга от Библията
  • 86 Хелиос

    8 5 Отговор
    Европеец не е географско понятие а състояние на духът АЛЕКО ЩАСТЛИВЕЦА
  • 87 Гадняра

    26 10 Отговор
    Колко си грозна толкова си и злобна
  • 88 123

    19 9 Отговор
    Помислил се парцала за хавлия
  • 89 Милев

    20 11 Отговор
    Изрод
  • 90 Сисо

    16 9 Отговор
    Коя е Беновска и защо е нещо си? Как така изгря и кой е светлият и удар?
  • 91 Kovak

    12 10 Отговор
    Хубав и точен анализ, но все пак да бе забравяме, че наистина е избран с подкрепата на БСП, но не е бил никога политически обвързан с тях. Докато госпожа Беновска е пишела речи в миналото на разни политици, нали?
  • 92 Диан

    10 15 Отговор
    Че Нинова съсипа БСП, така е.
    Но защо Беновска е толкова агресивна?
    Това са разбирания за журналистика отпреди 40 години.

    Коментиран от #112

  • 93 Гого

    21 9 Отговор
    Някой гледа ли я тази злобна кукумявка
  • 94 Наивен

    16 8 Отговор
    очевидно днес е денят на вещиците във Факти, където видя статия ще ми се облещи някоя като тая уруспия, че ще се прави и на интересна и интелигентна
  • 95 Стефка Илиева

    5 3 Отговор

    До коментар #21 от "???":

    Страхотно,разсмяхте ме!!!
  • 96 Учуден

    16 8 Отговор
    Учуден съм, мислех си, че ТРАВЕСТИТА БЕНОВСКА след гей парада се е успокои Ла, ама не. Явно този ТРАВЕСТИТА няма кой да го чука, и затова опипва почвата. Не задоволени те са такива, злоба и завист. 595
  • 97 цвцв

    18 4 Отговор
    ябълко хвъргачке кои те зачита за нещо,ако беше нещо като големите от бнт бтв нова а ти си в една кабеларка скрийсе стана засмях с подхвърлените ябълки
  • 98 АНАЛИЗАТОР

    17 9 Отговор
    ОТ ТАЯ ЗЛОБНА ПРОКОБА ,НИЩО НЕ СТАВА. АКО Я СЛОЖИШ ПОРТИЕР ОБЩ. ТОАЛЕТНА,ХОРАТА ЩЕ ПИКАТ ПО ДУВАРИТЕ,НО ТАМ НЯМА ДА СМЕЯТ ДА ПРИПАРЯТ.
  • 99 Патки.

    12 11 Отговор
    Факти,че сте комунистически сайт всеки знае,но,поне малко се спрете само с комунистически,грозни и вулгарни коментари.

    Коментиран от #144

  • 100 Евлоги

    12 10 Отговор
    Тая смрад нали си показваше гащите на един депутат който и гостуваше, ама той се чудеше какво показва защото явно дупката и е грозна като мутрата.или търсеше тъпак да и скочи след предаването.от тая и на каторжник лежал 20г.нема да му стане!
  • 101 Го го

    18 9 Отговор
    Тази жена е с хлопаща дъска, така мислим ние наивниците. Истината е че тя е на хланилката на Борисов лично. Позаинтересувайте се и ще разберете истината.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Димитър Кънев

    12 8 Отговор

    До коментар #1 от "emo":

    Другарко Ценов ска виждам че нервничиш.Явно злобен ето срещу Президента не ти носи дивиденти и са ти спрели сламата.Е нейсе най после те изритат.Ти нали си от кочината БКП.Е злобен защото Радев не е като онзи вечно хилещият се е това ще го спестя.Е Радев не слугува като Плевнелиев.И за това злабеете.

    Коментиран от #110

  • 105 Боклук скапан

    14 7 Отговор
    Скрий се! Или както е казал поета - Млъкни, махни се!
  • 106 Неискам

    12 8 Отговор
    Ти коя беше
  • 107 Кривоустата

    20 8 Отговор
    Тази пчавра и Бойкова изтривалка за журналист ли я броите?
  • 108 Ончо

    4 12 Отговор
    Абе секси си е Беновска ако ми падне ше я лашкам здраво и с това секси гласче оха

    Коментиран от #126

  • 109 Гражданин

    8 8 Отговор

    До коментар #6 от "патриотъ":

    Г-н Б.Б. да му пожелая да ни управлява все така успешно и да е жив и здрав още дълги години.
  • 110 Гражданин

    7 10 Отговор

    До коментар #104 от "Димитър Кънев":

    Г-н Президента Плевналиев има добрини с които ще го запомня. Негова беше идеята за санирането. Живея в 17-етажен блок. След извършеното саниране зиме и лете температурата вътре в апартамента ми е близка до нормалната ден . Не ползвам отоплителен или охлаждащ уред. Това е икономия по мои пресмятания от около 100 лева на месец. Благодарен съм и признателен на всички които имат заслуга за тази придобивка.
  • 111 Олеле

    8 5 Отговор
    Ама тая с ябълките,защо се смята за журналистка?До кога и тая ще я гледаме?Толкова дразнещ човек,долна е.
  • 112 Силно изтормозени срещу БСП

    8 6 Отговор

    До коментар #92 от "Диан":

    Много правилни са въпросите и. Защо другите телевизии като: БНТ, БТВ и Нова изпитват силно затруднение при задаване на въпроси когато имат събеседник от БСП ?
  • 113 Чехльо Радев

    10 6 Отговор
    Очарован съм от културата и възпитанието, които струят от изказванията на агитката на другарката Ниновна!
  • 114 Гимнастика

    13 5 Отговор

    До коментар #34 от "вацев":

    БКП/БСП не си сменят името и не се цепят за първи път. Но вече са много уморени и доказват немощ. Да видим до кога ще ни баламосват с кривата ракета.
  • 115 Патриот

    11 3 Отговор

    До коментар #73 от "Той ... !":

    Народа иска Б.Б. да управлява ! Да се намалят супсидиите на 1 лев. Да се издържат партиите от членски внос. И никакви ,,подаръци" , никакви служебни коли! Пеш и с автобус на работа.
  • 116 Николов

    7 3 Отговор
    Беновска е подпухнала умствено по рождение.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 ТАРАЛЕЖА

    7 6 Отговор
    Тази и грОзна и тъпа, точно по мярката на ГЕРБ.
    И за е..н не става...

    Коментиран от #135

  • 120 Набора

    2 3 Отговор
    А Илианка що не е добавила към заглавието-"А аз свиря на кавал"

    Коментиран от #125

  • 121 твоя коментар

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "ВИЗИЯ БГ":

    и коментарите на 51 и 85-са писани от теб!сам си пишеш несвързано и сам се коментираш пак несвързано!чудя се какво ли е удоволствието ти от това и не е ли по-добре да прочетеш книгата"мъжът и ръката му интимно"?
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Кети

    2 1 Отговор
    Супер е Беновска!
  • 124 гост

    3 3 Отговор
    Отвратителна олигофренка с тази крива физиономия...
    Явно някой яко плаща за тази дъртофелница да стои на екран.
    Пълна отврат !!!
  • 125 казасян

    1 0 Отговор

    До коментар #120 от "Набора":

    Не обиждай музикалния инструмент, за него се иска талант!
  • 126 РОШЛЬО

    0 2 Отговор

    До коментар #108 от "Ончо":

    Ти от затвора ли коментираш ?
  • 127 Гешев

    6 2 Отговор
    Може да не е красавица, но пипето и сече. Вие също не сте красавци. Много хубаво, в нейния заплетен стил е заковала двата червени боклука Нинова и Радев . Тия двамата като, че ли са си плюли в устата. Това се предполагаше още когато комунистите си избраха фуражка за президент.
  • 128 На тая

    6 3 Отговор
    Когато и изкривиха устата едно време се занимаваше с журналистика с/у престъпници. А сега е подлога на престъпници, като тиквата.
  • 129 Маринка

    5 1 Отговор
    Тя и Беновска е подбухнала
  • 130 истинко

    5 0 Отговор
    Има платени медии. Има платени проститутки. Има и платени журналисти.... Властта развращава
  • 131 mordor

    3 1 Отговор
    Тия от Бояна филм не са ли са сетили да я вземат за някой хорър? Ше спестят и от грим, не е нужен в случая
  • 132 питанка

    5 1 Отговор
    Поръчкова нежурналистка си ти Беновска! И народът за много неща би те попитал, ама няма да отговориш. Стой си там в дупките на медийте,които те търпят. Никому не си нужна!!!!
  • 133 Беновска

    2 1 Отговор
    Дуxa aн Бойку !
  • 134 Сивчо

    4 0 Отговор
    Беновска работи в канал 3. Кой стои зад него? Пеевски. Зад него пък е ДПС. Тоест Доган не одобрява Нинова, а знаем, че той управлява държавата. Интересно, какво ли ще става занапред? Относно Беновска и тя, като Сашо Диков, и като всички останали 90 процента от българските журналисти са лостове в ръцете на политиците. Хубаво е , че ни предстоят интересни времена.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Роко

    3 1 Отговор
    Беновска е герберско говно!
  • 137 Капитана

    6 1 Отговор
    НАЙ ГРОЗНАТА ЖУРНАЛИСТКА ГОВОРИ ЗА ДРУГИ ХОРА ЧЕ ИМАЛИ ДЕФЕКТИ ПО ТЯЛОТО!! ТАЯ ГРОЗОТИЯ БЕ НОВСКА Я БИВА САМО ЗА ПЛАШИЛО НА ЛОЗЕТО !!!
  • 138 патица

    4 1 Отговор
    погледни се в огледалото или те е страх,бойко и тебе ще прати в канала щом си свършиш мръсотиите
  • 139 Грую

    3 2 Отговор
    Абе аланкоолу как като Путин бре! Русия е президентска република. Там президентът тъче чергата и затова "възлиза" да отговаря на въпросите на народа. Тук в България Премиерът и Правителството дърпат конците и как сега да "възлезе" българския президент да го питат за това , което са сътворили изпълнителната власт? Та той да не е пъдарин?
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Еврейн

    2 2 Отговор
    Госпожо Беновска, Корнелия Нинова не е виновна за това, че природата е била толкова щедра към нея! Този нейн чар май най-много ви дразни.Трябва да се примирите с мисълта, че природата не може да бъде еднакво щедра към всички. На Вас ви е отнела чара, но пък Ви е дала невероятното умение да се подлагате на онези,които са на власт.И това не всеки го може.
  • 142 Tomov

    2 2 Отговор
    Имам чувството, че Беновска-та от известно време е в непрекъснат мензис. И освен това, набързо, от същото това време е спряла алкохола, цигарите и секса !! С ЕДНА ДУМА, СТАНАЛА Е ПЪЛНА ВЪЗДРЖАТЕЛКА. НО ДА СЕ БЕШЕ И ВЪЗДЪРЖАЛА И ОТ ТЪПИ ПИСАНИЯ, ЩЕЕ ДА Е ПО-ДОБРЕ !!
  • 143 Безпристрастен

    2 2 Отговор
    Ако сравняваме интелекта на Радев с този на Беновска , нейният би бил подходящ повече за сравнение с интелект на охлюв.За сравнение с президента и дума не може да става.
  • 144 Една

    2 1 Отговор

    До коментар #99 от "Патки.":

    Така е, защото нямат аргументи с които да оборят истината за червената смрад, която се стеле от Позитано 20 и филиала "Дондуков" 2!
    На пишещите в този сайт илитерати, човек не трябва да се "впряга" - това са хора, които се мъчат да си оправдаят надницата... Жалка работа!
  • 145 Иван

    1 1 Отговор
    Абе хора що обръщате внимание на това грозотилище та сте исписали толкова коментари тази е за лозето да пази врабци няма да припарят от това плашило.
  • 146 Боце

    2 1 Отговор
    Тази мърша и смърдла е време да се скрие два метра под земята.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове