Last news in Fakti

2 Септември, 2019 15:34 16 829 39

Ето как е станала катастрофата с Мая Манолова

  • мая манолова-
  • катастрофа

Жената, която карала Мая Манолова, имала кръв по лицето

Автомобилът, в който пътуваше Мая Манолова, започна да прави обратен завой на 20-25 метра преди светофара на кръстовището на „Петте кьошета”. Това разказа пред „Труд” очевидец на катастрофата на бул. „Христо Ботев”.

Според свидетеля омбудсманката живеела някъде наблизо и тази сутрин изобщо не е ходила до фризьорския салон на Капанов на бул. „Хр. Ботев“ 14, каквито информации се появиха в интернет.

„Доколкото разбрах, към 8,30 ч Манолова отивала на работа. Чакала на тротоара и нейна приятелка я взела с автомобила си „Мазда”.

После тръгнала да завива наобратно, въпреки че е забранено. В същото време друга жена с „Опел” вижда, че ѝ свети зелено, бърза да мине на светофара и я изпреварва отляво.

Жената, която караше Мая Манолова, имаше кръв по лицето, а на другата жена с „Опел”-а ѝ стана лошо.

Не са се карали, нито са си крещели. Държаха се съвсем възпитано.

И двете отидоха в „Пирогов”, после жената с „Опел”-а я върнаха следователи и лекарите ѝ бяха сложили яка на врата”, добави още свидетелят.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 34 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тост

    66 7 Отговор
    Женици....
  • 2 Яшко

    27 31 Отговор
    Голем праз за гольовица
  • 3 11111

    86 22 Отговор
    Г-жо Манолова, моля като станете кмет на София да сложите разделителни мантинели на всички пътища с двойно непрекъсната линия. Това е най често срещаното ПТП в София, обратен завой.

    Коментиран от #12, #39

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Фън Шуй

    8 42 Отговор
    Боли много яка Мая Манолова курвата Къде е навреме завря краставица в г*** на Бойко дееба к****** му дееба корбите му дееба к****** му дееба аз Ще гласувам за тънка пица че има най-яките ц*** розови зърна ashika апашите а пък ще ги напише пички и по тях
  • 6 Ventura

    21 11 Отговор
    И с нея и без нея, все ни е у гъ-о.

    Коментиран от #23

  • 7 а а а ясно

    34 8 Отговор
    другата жена с „Опела” е била Фандъкова.
  • 8 А БЕ

    43 34 Отговор
    ЗА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ВСИЧКО Е РАЗРЕШЕНО, КВО Е ТОВА ЗАБРАНЕН ОБРАТЕН ЗАВОЙ , ДЕСА ПРОСТАКЕСА И КОЙ ЛИ НЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА ВИХРУШКА СЕ ДВИЖАТ В НАСРЕЩНОТО, ТОВА СА ОЛИГОФРЕНИ , НЯМА ТАКЪВ ЗНАК КОЙТО ДА ГИ НАКАРА ДА СЕ ДВИЖАТ С ПОСОКАТА НА НАРОДА !

    Коментиран от #13

  • 9 Ясни сте ни

    34 26 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "...тръгнала да завива наобратно, въпреки че е забранено..." те комунягите, от както са създадени, нямат граници - и на безочието, и на гьонсуратлъка, и на всички порочни практики за които можете да си помислите ... та те са над закона, те са повече от Господ ... :(
  • 10 бсф

    14 5 Отговор
    колани ... едва ли
  • 11 Тото Памата

    23 7 Отговор
    Ми така е! Както се казва, законът е за всички! Ама, как да знаят, като хем са жени, хем големци!
  • 12 qwerty

    21 3 Отговор

    До коментар #3 от "11111":

    С две ръце съм ЗА твоето предложение. По Сливница е ужас, долу на Красна поляна откакто има мантинеша не съм чел/чъл за катастрофа с жертви...
  • 13 На вас нещо не ви е в ред...

    19 14 Отговор

    До коментар #8 от "А БЕ":

    Манолова не е шофирала. Какви червени върхушки😲😲😲😲
  • 14 Кой68

    3 7 Отговор
    Това е пряк свидетел???
  • 15 Morgoth

    31 12 Отговор
    Случва се - едната прави нарушение без да се огледа, а другата не успява да предвиди идиотската и постъпка. Всеки ден в София стават по няколко подобни. Но е факт, че ако другата беше виновна Мая нямаше да остави коментара да дойде от КАТ, можеше дори за атентат да го обяви, нея я бива да изкара от мухата слон :)
  • 16 интересноо

    18 11 Отговор
    А Свидетелят случайно е ченге от герб и си направил труда да ги следи чак до Пирогов.
  • 17 Обаче да ви кажа

    18 10 Отговор
    хич не е лошо дори омбутсмана да спазва законите в тази държава. Това ли ми е моралната алтернатива на беззаконието и олигархията? Работата май идва според както казваше баба ми - всички п.ърдят в едно гърне.
  • 18 onq s konq

    18 24 Отговор
    Какво ни занимавате с измислени набързо скалъпени историй. Сикаджийте не спят. Пази се Мая. Народа е с теб.

    Коментиран от #20, #22

  • 19 АНЕНЕРБЕ

    27 4 Отговор
    ФЕМИНИЗАЦИЯТА НА ОБЩЕСТВОТО ЗАПОЧНА С ИДВАНЕТО НА БОРИСОВ НА ВЛАСТ.

    ЖЕНИ С ЛИПСВАЩ КАКЪВТО И ДА Е ОПИТ СЪБРАНИ ПО МАГИСТРАЛИ И ПАРКИНГИ СЕ ПРЕВЪРНАХА В НАЧАЛЬНИЧКИ , ДИРЕКТОРКИ , МИНИСТЪРКИ И ВСЯКАКВИ КАКИ , КРЕЩЯЩИ КАТО ПАПАГАЛИ ОТ ЕКРАНА НА ЕДНА ИЛИ ДРУГА МЕДИЯ.

    РЕЗУЛТАТИ ГИ ВИЖДАМЕ.

    ТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ОТЧАЙВАЩИ.

    ЖЕНАТА КОЯТО СТОЕШЕ В ОСНОВАТА НА НАЙ МАЛКАТА КЛЕТКА НА ОБЩЕСТВОТО - семейството , СЕ ПРЕВЪРНА В ВСИЧКО ДРУГО , НО НЕ И В ДОМАКИНЯ И ЛЮБЯЩА МАЙКА.

    ТАКА Е НЕ САМО ПРИ НАС , НО И ПРИ ОСТАНАЛИТЕ ДЖЕНДЪР ОБЩЕСТВА - разпад на семейството и разпад на държавата.

    ЦЕЛИЯТ ТОЗИ НЕНОРМАЛЕН ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ДЖЕНДЪРСКИ ПРОЦЕС НА РАЗПАД НА СЕМЕЙСТВО И ДЪРЖАВА СЕ ИЗВЪРШВА ПРЕД МЪЛЧАЛИВИЯТ ПОГЛЕД НА ТЕЗИ КОИТО СЪБЛЮДАВАТ ЗА МОРАЛА НА ОБЩЕСТВОТО - църквата и нейните служители.

    Обяснението да не забелязват и реагират на ДЖЕНДЪР ОБЩЕСТВОТО НИ е само едно - И ТЕ СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ЧАСТ ОТ НЕГО.




    .

    Коментиран от #25

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Кирил

    5 4 Отговор
    Женска работа.
    Обаче побързаха с евтиния пиар
  • 22 АНЕНЕРБЕ

    17 9 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Чета коментари ти в който прозвучава предупреждение към Манолова да се пази от сикаджиите и ми става и смешно и жалко.

    НЕ ТЯ , А НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИМ ОТ УПРАВЛЕНЦИ КАТО МАЯ , ФАНДЪКОВА , МУТРИ , АГЕНТИ , ЧЕНГЕТА И ПОДОБИЯ.

    НИЩО ПОДОБНО НЯМА.

    НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ИН СТОЯТ НЯКАКВИ ТРЕТОРАЗРЯДНИ АГЕНТИ КАТО - Буда , Гоце , Иван , Сава , Павел ...... и разбира се патки въобразяващи си, че могат да стоят начело на държавата.

    "КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО" - бе казал КОБА.

    Виж ни кадрите - мутри , доносници , тъпи лелки събрани по магистрали , калинки и всякакъв дребен и едър рогат добитък ДОМОГВАЩ СЕ С НОКТИ И ЗЪБИ ДО ВЛАСТТА И ИЗПОЛЗВАЩ Я КАТО СРЕДСТВО ЗА КРАДЕНЕ.

    Ние вече нямаме държава.
    Ние сме една територия , която най вероятно по естествен начин ще бъде присъединена към някоя империя / ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ТУРСКАТА/ .

    ТОВА Е ИСТИНАТА.
  • 23 АНЕНЕРБЕ

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "Ventura":

    ЖЕСТОКО СИ ПРАВ
  • 24 Ай чИститУ

    15 1 Отговор
    Започна предизборния сблъсък......
  • 25 Тост

    17 1 Отговор

    До коментар #19 от "АНЕНЕРБЕ":

    Семейството беше "градивната клетка на обществото" ;)
  • 26 3333

    12 6 Отговор
    Още не е станала кмет и прави забранени завои, можем да си представим ако и дадат огромна власт с 3млрд. бюджет какви завои ще прави.
  • 27 onq s konq

    15 6 Отговор
    В предходната статия "Мая Манолова катастрофира тази сутрин" пишеше,че на въпрос на журналисти как е станала катастрофата Мая отговаря"Не съм шофирала аз и не мога да коментирам".Още тогава изразих съмнение че щом Мая не иска да коментира,значи не им е "чист косъма",защото ако ЛПС-то в което се е возела нямаше вина,логично НЯМАШЕ ДА МОЖЕ ДА Й СЕ ЗАТВОРИ УСТАТА от упреци към другия водач и едва ли не щеше да се изкара жертва на Атентат.И вижда Мая че правят САМОУБИЙСТВЕН ОБРАТЕН ЗАВОЙ ,ЧЕ НАРУШАМАТ НЕ САМО ВСИЧКИ ПЪТНИ ПРАВИЛА НО И ЗАПЛАШВАТ НЕВИННИ ЖИВОТИ,НО...ГО ПРАВЯТ!Тя обаче "не иска да коментира,щото не е шофирала".А да допусна ли,че САМАТА МАЯ е подтикнала возещата я да направи Обратен завой и на протестите е успокоила шофьорката с думите "Карай,ако има проблем с КАТ,АЗ ще оправя нещата"?Ами допускам го,така както и че изобщо няма да има Втори тур на изборите,защото ПОЛИТИЧЕСКИ ЧЕРВЕНИ ПОДЛЕЦИ С БСП ЗАД ГЪРБА СИ няма как да управляват Столицата на БГ!

    Коментиран от #36, #38

  • 28 Име

    4 4 Отговор
    Да не да е било такси в стил сланинова. Но иначе "Не са се карали, нито са си крещели. Държаха се съвсем възпитано." Това ми изпълни деня. Трбва да се бият и да си избодат очите ли? Щом не са се избили значи не е нормално, а?
  • 29 7777

    10 7 Отговор
    Този завой на Мая е краят на кариерата и, както и на празнословието, никой не иска да слуша празни приказки, хората искат да видят дела както беше преобразена столицата през последните 10 г.

    Коментиран от #31

  • 30 Жалко че са живо

    6 7 Отговор
    Другия път тоя къде ги е блъснал да кара по бързо та да ни отърве от тия прости комунисти:-)
  • 31 фики

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "7777":

    Е Софето променено а провинцията занемарена.
  • 32 Мартин

    2 5 Отговор
    Какъв е този "очевидец" който преразказва? Да не би ПИЙНЯЦИТЕ да са се пренесли в София?

    Коментиран от #33

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Виктор

    9 4 Отговор
    И сега какво става!Пишат на тази с Опелчето , че е карала с несъобразена скорост и другите две кляфки излизат чисти , защото едната е Манолова!
  • 35 Щерев

    7 8 Отговор
    тоз червен боклук не спазва ЗДП а как тогава ше спазва законите че да бъде кмет за тва си избираме данчето тя е добра доша и с бойко я харесва и заедно ще градим бъдещето на софиа
  • 36 INOT

    3 3 Отговор

    До коментар #27 от "onq s konq":

    Ужасявам се като си помисля , как може да допускаш такива неща. Когато ме вози приятел, доверявам се на него, а дали ще кара по абсолютните правила за движение, мога само да направя забележка да го укоря,да го напсувам ако щеш, но не мога да въртя волана или да натискам педалите - с една дума, за каквото нарушение или произшествие адекватна ОТГОВОРНОСТ носи само и единствено ЗАДКОРМИЛНОТО УСТРОЙСТВО. Останалите разсъждения в поста ти ги свързвам с непреодолима ненавист и омраза към лицето М.М. - не съм и фен, не съм и роднина, никакви връзки с нея или нейното обкръжение ,но ме изумява факта , че във форума има такъв изкусен манипулатор.Или може в теб да дреме един зъл ГЕНИЙ!
  • 37 Грую

    7 2 Отговор
    Уффффф, пак жени шофьори! Сега пък на мен ми стана лошо!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 На бодлива крава Г****Д рога НЕдава

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "11111":

    Кога дойде куково лято,тогава може.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове