Last news in Fakti

3 Септември, 2019 15:00 1 138 11

Паргов: Желая успех на Мая Манолова

  • калоян паргов-
  • мая манолова

На Градската конференция на 11-ти септември ще стане ясно кого ще издигнем или ще подкрепим за кмет на София, каза лидерът на столичните социалисти

Паргов: Желая успех на Мая Манолова - 1
Снимка: БСП

Желая успех на Мая Манолова, предизвикателството е сериозно. Това каза лидерът на БСП - София Калоян Паргов при участието си в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR. Той добави, че кандидатирането на омбудсмана на Република България за кмет на София е било очаквано.

"Вчера имахме заседание на Градския съвет на БСП - София и взехме решение на 11-ти септември да проведем конференцията, на която ще обсъдим всички възможности и ще съобщим името на нашия кандидат за кмет на града", каза Калоян Паргов.

Според него, кандидатирането на Йорданка Фандъкова за пореден мандат също е било очаквано. "Очевидно от ГЕРБ няма какво по-добро да предложат от сегашния модел на управление, добави Калоян Паргов. - Всички виждаме в последните 10 години какво се случва в София. Бих го определил като развитие в застой. Гражданите обаче искат промяна, имат нужда от перспектива, от реални действия за по-добър живот за тях и семействата им в кварталите".

Лидерът на БСП - София припомни, че през последните 30 години партията е използвала различни модели за явяване на избори. "Били сме и самостоятелно, и в коалиция, и сме подкрепяли кандидати на инициативни комитети, каза Калоян Паргов. - През 1999 година подходът беше успешен за левицата. Това ни даде тласък за отчетливо присъствие на политическата сцена през следващите години - през 2001-ва спечелихме изборите за президент, а през 2005-та и парламентарните".

Според Калоян Паргов, Мая Манолова може да бъде катализатор за промяната, която иска голяма част от гражданското общество. "София е доста сложен град за БСП вече 30 години. Наясно сме, че в битката за града трябва да имаме съюзници и кампанията, която се готвим да направим, ще покаже точно това наше желание. Тази част от обществото, която иска промяна, без значение от кой политически спектър е, може да бъде фокусирана по подходящ начин, каза той. - На Градската конференция на 1 декември 2018 година посочих ключовите фактори за успеха на БСП. Те се събират в думата консолидация - на партията, на лявото пространство и на обществото, което иска промяна. Търсим точно тази форма сега".

Лидерът на БСП - София заяви, че неговата роля в кампанията е на председател на предизборния щаб, въпреки че неговото име е в списъка с номинираните за кандидати за кмет на София от БСП. "Върху мен лежи голямата отговорност да конструираме кампанията, заяви той. - Ние първи издигнахме кандидатите за кметове на райони - още в края на юли. И повече от месец те работят на терен. Колкото до кандидата ни за кмет - на балотажа ще видим какви са били нашите шансове за успех".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    7 1 Отговор
    Аз желая успех на тези които смятат да се изнасят от България скоро.

    Коментиран от #4

  • 2 АНЕНЕРБЕ

    3 3 Отговор
    СТРАНЕН ЧОВЕК Е ТОЗИ ПАРГОВ.

    С НЕГОВИТЕ ХОРА ОТ СОФИЯ ПРЕНАРЕДИ ЛИСТАТА НА БСП ЗА ЕВРОИЗБОРИТЕ КАТО НАБУТА НА ИЗБИРАЕМИ МЕСТА В НЕЯ ХОРАТА НА КИРИЛ САКСКОБУРГГОТСКИ С КОГОТО СА И ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ.

    НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ АКО ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БСП НОМИНИРА НЯКОЙ ЦАРСКИ ЗАПЪРТЪК КАТО ТАЗИ КОЯТО, ПАРГОВ ПРОБУТА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА.
    Посоченото от Паргов царско юпи Цветелина Пенкова не знае кой е министъра на финансите не само на Англия в която държава живее , но и БЪЛГАРСКИЯ МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ !!

    КАКВИ БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ ЩЕ ЗАЩИТАВА ТАЗИ ПЕНКОВА САМО ПАРГОВ И ПРИЯТЕЛЯТ МУ ПРИНЦ КИРИЛ ЗНАЯТ?

    АЗ ОБАЧЕ СЕ ЧУДЯ , тези в БСП републиканци ли са или МОНАРХИСТИ след като се съобразяват с разни небългарски ЦАРЕ С КОИТО ПРАВЯТ ТРОЙНИ КОАЛИЦИИ И ВКАРВАТ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ТЕХНИТЕ ХОРА!!
  • 3 Гост

    4 3 Отговор
    Мисля, че софиянци наистина искат всичко това, което г-н Паргов е написал, но те /софиянци/ много добре знаят, че това няма да стане с комунистите, защото прекалено дълго им сърбаха попарата-цели 45 години.
    Успех на тези, които искат и могат да работят здраво!
  • 4 АНЕНЕРБЕ

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ал та фанах Атаопънах":

    КЪМ ТВОЕТО БИХ ДОБАВИЛ - на изборите всички да сме за гъби.

    Само кретените и ДЕБИЛИТЕ избират това, което някои други вместо тях са избрали.

    ПРЕДЛАГАМ В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ АКО НЕ СТИГНЕМ ДО ЧУЖБИНА, ТО ДА СМЕ НА КИЛОМЕТРИ ОТ ИЗБОРНИТЕ СЕКЦИИ.

    Тъпо е да играеш в театъра на абсурда в който още преди да е започнало броене вече се знае какъв е резултата , посочен много преди това от разни платени агенции.

    ЗА БОГА БРАТЯ,
    НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!!

    Коментиран от #11

  • 5 ддд

    4 3 Отговор
    Няма шанс кандидат на БСП да спечели в София.
    Никакъв шанс!!! Дори да е "независим"
  • 6 Borislav Popov

    4 3 Отговор
    Как? Ясно е , че Майчето ще изберем. В пъти превъзхожда учителката по руски.
  • 7 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    Бее-Сии-Пии..-ПОДКРЕПЕТЕ ПАРГОВ ЗА КАНДИДАТ КМЕТ И ЩЕ ИМАТЕ АВТОРИТЕТ В ОБОЗРИМОТО БЪДЕЩЕ -КАТО НЕЩО СИ ПОЛИТИЧЕСКО !!! АКО ИЗБЕРЕТЕ МАЯ --ИЗБРАТЕ УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ -НОРА АНАНИЕВА И СТЕФАН САВОВ - С ЛИКВИДИРАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ СЪВЕТИ -" С Ъ В Е Т И " И МАЙЧЕТО БЕ СЪУЧАСТНИК !!!!!
  • 8 ДОПЪЛНЕНИЕ

    0 0 Отговор
    В СЛИВЕНСКИТЕ ЗАНДАНИ .
  • 9 Този човек

    0 0 Отговор
    повече ще помогне на Манолова, ако спре да се изявява.
  • 10 Алексей Сергеев

    1 0 Отговор
    Правилното име на Мая е Мая Костинбродска. Аз не и вярвам, а Вие.. зависи ит интелекта, ценностната ви система
  • 11 жтгшт

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "АНЕНЕРБЕ":

    Като не се гласува още по-лесно се случват желаните от партиите неща. Ъхъ. Само масово гласуване спасява донякъде ситуацията. Ъхъ. Май не си учил в математическа гимназия.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове