Last news in Fakti

4 Септември, 2019 19:51 6 838 107

Плевнелиев: Продължаваме да сме в играта за "Фолксваген"

  • завод-
  • "фолксваген"-
  • плевнелиев

България играе по правилата на ЕС, докато Ердоган не го прави

Плевнелиев: Продължаваме да сме в играта за "Фолксваген" - 1

Продължаваме да сме в играта за новия завод на "Фолксваген". На 9-и този месец предстои компанията да обяви новата си визия за развитието на компанията. Ние ще бъдем там и ще говорим отново с ръководството за офертата ни. Това заяви в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” Росен Плевнелиев, президент на България (2012-2017).

„Тази битка не се води по правила и трябва да го разберем. България играе по правилата на ЕС, докато Ердоган не го прави. Това е моята голяма лична битка, защото аз обичам Германия. Давам си сметка, че концернът ще реши, но ако избере Турция, всички ще се запитат, има ли двоен морал? Битката за „Фолксваген“ не е само за икономическия интерес на Германия. Концернът е в Долна Саксония, откъдето посочват, че подкрепят демократичната опозиция в Турция“, подчерта той.

„Ако тази мегафабрика щеше да произвежда продукция за страни, извън ЕС ок, но тя ще внася коли на европейския пазар. За първи път сме на мегапазара и всички знаят, продължаваме да играем тази игра. Аз съм реалист и казвам, че Турция има своите силни страни и не играе по правилата, но ние до последно няма да се предадем. Ще разчитаме и на грешка от страна на Турция“, заяви Плевнелиев.

Той коментира и поредната порция критики към управляващите от страна на наследника си Румен Радев. „За прът път от началото на мандата, президентът Радев стъпи в Българския парламент, където е сърцето на демокрацията. Той усеща, че чистия популизъм няма да сработи. Той трябваше да покаже някакво уважение към формата на българската демокрация. Три години президента няма конкретика, нищо реализирано, има само думи. Радев отиде сега предизборно, за да даде своята заявка, че ще играе мощно, за да покаже, че не се чувства комфортно в институцията. Той иска да се бори за властта в държавата“, смята Плевнелиев.

„Президентът на Република България не управлява държавата, а я представлява“, напомни Плевнелиев. „Той представлява различията в гражданското общество. На държавния глава му отива да има различия по въпросите и да критикува, но той денонощно критикува правителството, но той същ е част от властта. Той не работи за върховенството на закона. Налагането на вето не бива да се прави на инат, на всяка цена, за да покаже че е опозиция. Той не бива да демонстрира, че е опозиция непрекъснато. През мандата си той демонстрира много думи, никаква конкретика, никакво съдържание“, смята предшественикът на Румен Радев.

По думите на Плевнелиев, Радев не предлага никакви идеи на българите. „Той трябва да дава решения. Част е от баланса на демократичната държава. Той трябва да предлага решения. Радев бе единственият, който оплю българското председателство. Така ли се гради демокрация?“, попита политикът.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Робот

    163 20 Отговор
    Умствен инвалид!

    Коментиран от #104

  • 2 Оптимистична прогноза

    100 13 Отговор
    Като виден представител с юридическо образование и специализация корифей в областта на точните науки и екологията и опазването на околната среда и водите смело мога да заявя че в България ще става все по-трудно и все по-зле.

    Коментиран от #99

  • 3 666®

    117 10 Отговор
    Всички знаят мнението ми за ГЕРБ. Ако заводът се построи в България, тържествено се заклевам, да гласувам за.най-омразната ми партия. ГЕРБ! Ако заводът се построи в Турция, моля всички герберасти да замлъкнат вовеки.

    Коментиран от #7, #19

  • 4 Фен

    38 130 Отговор
    Мислех си, че Плевнелиев е падението за президент! Но фатмака, направо проби дъното!

    Коментиран от #33

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бандюга

    137 16 Отговор
    Този го гледах по една ТВ и ми идваше да си изхвърля телевизора през терасата. Бива наглост, бива простотия, но тоя удари всички рекорди. И безкрайно ми е интересно в качеството на какъв се изказва, дава мнения и съвети, включително и на настоящия президент. Жалка кукла на конци, търсеща внимание.

    Коментиран от #35, #39

  • 7 Комарджия

    38 2 Отговор

    До коментар #3 от "666®":

    Съгласен! Залагайте!
  • 8 Българин

    20 102 Отговор
    Мръсната руска измет изпада в бяс, че завода може да бъде у нас.

    Коментиран от #13, #14, #17, #94

  • 9 Ctctcrcrcrxrx

    90 9 Отговор
    Кретена откъде изпълзя?!?!?!
  • 10 Роско и Пасито

    46 3 Отговор
    Игра на страпони !
  • 11 psihopat

    70 5 Отговор
    Този като, че ли чака от някъде да заговорят за VW и той веднага е в ефир. Как става така не мога да разбера. Една такава инвестиция никога не става по правилата и ако разчита на това, завода ще отиде в Турция. Ако VW дойде у нас, аз ще се изненадам много, но ние не можем да се сравняваме с Турция. Песимист съм.

    Коментиран от #24

  • 12 гост

    59 2 Отговор
    Едни и същи коментари,от политици,от треньори на футболисти от Кобрата-каквото и да става! Продължаваме напред,нищо не е загубено! И така вече много години,държавата си замина!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 goni

    43 6 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Нямам нищо общо с така наречената от теб руска измет. Ама, ти наистина ли мислиш че ще предпочетат нас пред Турция?! Имаш прекрасно чувство за хумор!:) Голям си шегаджия!:) Или, пък не си пиеш лекарствата редовно!:) Каква политика?! Тука става въпрос за икономически интереси! И то сериозни! Така че...! Не те съветвам да залагаш на България! Колкото и прамамливи да ти изглеждат залозите!:)Ще загубиш!
  • 15 Гост

    60 5 Отговор
    Роско ..... ти къде, а?! Кой ти даде думата??? Марш под полата на екс-синоптичката!
  • 16 Behemoth

    54 7 Отговор
    Чувствам се омърсен от това нещо....човешка гнида ...маймунката на простата това....само ги сравнете двамата с Радев и кажете кой е президент и кой е фигурата ...та тоя собствената му жена не се появи до него от срам предполагам....

    Коментиран от #23

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Нцкжкжу

    35 2 Отговор
    Фолксваген планира голяма инвестиция в Турция, заяви чешкият министър-председател Андрей Бабиш. Той направи това изявление на вчерашната пресконференция след срещата си с турския президент Ердоган в Истанбул.
  • 19 onq s konq

    12 35 Отговор

    До коментар #3 от "666®":

    Не е НОРМАЛНО така да разсъждаваш относно построяването на Завода.Неоспорим факт е,че Българското правителство направи ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ за да завоюва вниманието на Фолксваген,но ИМА ЕДНА ГРАНИЦА която НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕСКАЧА от България и това е Границата на СЕБЕУВАЖЕНИЕТО!За разлика от Турция ние сме ЧЛЕН НА ЕС,ръководим се от Законите на ЕС и НИКОГА няма да предложим като Турция едни 100 МИЛИОНА ЕВРО на ФВ "за да върви работата",нито пък ще отстъпим от Законовите права на Бълг. ПРОФСЪЮЗИ и грижата им за РАЗМЕРА НА ЗАПЛАТИТЕ И ТРУДОВИТЕ УСЛОВИЯ И ПРАВА НА РАБОТНИЦИТЕ в Завода.Няма да намалим и Данъците по нашите Закони,които следва да плащат немците,няма да допуснем и да се замърсява евентуално територията ни - все неща,които Турция Е СКЛОННА ДА НАПРАВИ/дори са обещани/ НА фВ. Затова и Плевнелиев говори ТОЧНО ЗА ТОВА- ЧЕ ТУРЦИЯ НЕ ИГРАЕ ПО ПРАВИЛАТА!Но,...да си решават Германците- нашите условия са ясни и ГАРАНТИРАНИ от Правителството.

    Коментиран от #21, #29, #40, #84

  • 20 Кирил

    8 52 Отговор
    По загубен президент от Фатмака няма как да бъде избран

    Коментиран от #46

  • 21 Кцижижиж

    17 3 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Оня с малоумщините ти и д и О т ли сили да.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Centurion

    38 2 Отговор

    До коментар #16 от "Behemoth":

    Това е мижетурка!Той няма как да бъде друг,има наследствена обремененост.Роден в семейство на партийни шушумиги от Благоевград.Бащата пръв организатор на дните на Руската култура.Плевнята става член на БКП във втори курс.Нашият проблем е ,че няма квалифицирана работна ръка!
  • 24 ЦРУ от Германия

    11 39 Отговор

    До коментар #11 от "psihopat":

    До № 11 психопат ….ТЪПЧОооооо...Само ти ли не знаеш ! "ТОЗИ " има фирма строителна в Германия ...и с БГ работници ...многокротно е проверяван от ТЯХ ...и е ДОСТОЕН БГ -ЕВРОПЕЕЦ . ПОЗНАВА германският икономически елит ….а след президентството е ИКОНОМИЧЕСКИ СЪТРУДНИК с ГЕРМАНСКИТЕ автомобилни производители ! ПРЕГОВОРИТЕ с Фолксваген ги ВОДЕШЕ ТОЙ от НАЧАЛОТО !....абе къде се намирате още такива ЧЕРВЕНИ ИДИОТИ ??? Останахте около 80 000 ...ХАЙДЕ МРЕТЕ Беееее ...за да тръгне БГ нагоре !

    Коментиран от #56, #58, #95

  • 25 JPower

    56 3 Отговор
    Ако някой истински българин вземе властта и прекрати концесията на Дънди, 3 милиарда лева остават в България, ако преработката на златото става в България ще е по две. Да се спрат енергийните компании още 2 милиарда. Да се спрат циганските помощи 6 милиарда. Да сео спрат набезите им над българите , и хората спокойно да отглеждат земя и животни.Та само от това, България ще спечели над 30 милиарда. Кво ми пука, къде ще е завода на голфу!!!!!

    Коментиран от #34, #36

  • 26 оня с коня

    44 4 Отговор
    кой е тоя Плевнелиев???!!!

    Коментиран от #43

  • 27 3695

    33 3 Отговор
    В к`ва игра е пък тоя? - В играта сме били! Колкото сме в играта на всички проекти които провалиха ГЕРБ.
  • 28 Тръмп

    7 43 Отговор
    Плевнелиев е абсолютно прав в анализите за ФВ и Радев!!!:):):)Радев се опита да излъже,че Той е докарал ФВ,което е жалка инсинуация!!!:):):) Плевнелиев и Борисов имат многогодишни взаимоотношения с водещите германски политици и това в крайна сметка ще се окаже решаващо за Избора на ФВ,който безспорно ще бъде България,а не в Тоталитарна Турция!!!:):):)Ердоган е затънал в дългова криза и на този фон ще е глупаво решение да се инвестират още немски милиарди в бездънната каца!!!:):):)Тази инвестиция на ФВ е геостратегическа и Ердоган няма шанс за победа!!!:):):)

    Коментиран от #31, #96

  • 29 123

    6 27 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Точно така, прав на 100%! Коректен и верен коментар! За нормални хора де, не за глъмпени!
  • 30 Ventura

    30 3 Отговор
    Абе, плужек прибери се в дупката, и не се показвай,
    противен си,
  • 31 Комарджия

    13 1 Отговор

    До коментар #28 от "Тръмп":

    Участвай в залозите! Вътре си и с двата крака, но който загуби го оправят наспоред дълга – от е..не до копане.

    Коментиран от #44

  • 32 каунь

    26 3 Отговор
    тоя путьо ощи ли мърда?
  • 33 Иво

    37 1 Отговор

    До коментар #4 от "Фен":

    Това не променя факта, че Плюнчо е един деградирал умствено индивид, който ме кара да се срамувам, че съм българин. Неговите словоизляния са не само вредни за нас, но и са крайно неадекватни и граматически нескопосани. Срам е тоз Плевналиев

    Коментиран от #47

  • 34 Пенсионер

    19 3 Отговор

    До коментар #25 от "JPower":

    Пълна утопия! Мечтите не са лошо нещо, но точно за това са мечти. И аз така си мечтая, но като погледна жълтите стотинки в портмонето си и чакащите за плащане сметки– край!

    Коментиран от #61, #67

  • 35 Гост

    16 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бандюга":

    Чисто и просто нас ни вземат за рибки, но и са прави, след като има още много, които ги зяпат с паднало долно чене
  • 36 Guest

    3 3 Отговор

    До коментар #25 от "JPower":

    С толкова много АКО, умириса орталъка. Лягай си вече, че утре пак рано за работа. Трябва да изкараш много пари, че трябва да ходя на Сейшелите

    Коментиран от #68

  • 37 РАУНДЪП

    23 1 Отговор
    Аман от ПЛЕВЕЛИ !!!!!!!!!
  • 38 анонимен

    27 1 Отговор
    РОСЕНЧО, БЕГАЙ ПОДИ-ПОЛАТА НА СИНОПТИЧКАТА ДОРДЕ НЕ Я УКАЧИЛ НЕКОЙ ДРУГ! !! Загубеняк прост! !
  • 39 Румяна Костова

    14 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бандюга":

    В качеството си на бизнес Чехльо се изказва бившия ни президент.

    Коментиран от #42

  • 40 Гост

    19 0 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Правителството на ГЕРБ и самоуважение?! Та те не са спели да се навеждат във всички посоки, а за отмора в кръста се изправят пред занемелия от възмущение народ!
  • 41 Президента Охлюв

    19 1 Отговор
    Имам офшорки в Кипър щото парите ми не са много редовни!
  • 42 Бандюга

    8 0 Отговор

    До коментар #39 от "Румяна Костова":

    На свинче звънче и на у.рно д.пе чифте пищови!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Тръмп

    4 24 Отговор

    До коментар #31 от "Комарджия":

    Вземи си препарат срещу комари,явно са ти изсмукали мозъчето!!!;););)Германия и България са неразделна част от Римската Империя,която властва по света и до днес!!!:):):)А Ердоган е галош и просяк!!!:):):)Щом е опрял до Чехия и комуноидния Бабиш,прави си сметка колко е жалък и няма шанс за пробив при ФВ!!!:):):)

    Коментиран от #70

  • 45 Тръмп

    3 22 Отговор
    Германия покани наскоро Борисов,а не Ердоган!!!:):):)А германците са наши роднини и приятели от хиляди години!!!:):):)
  • 46 9344

    26 2 Отговор

    До коментар #20 от "Кирил":

    Кирчо, явно не си ходил в казарма щом на генерал казваш фатмак. Разликата е голяма, колкото твоя мозък и мозъка на фатмак с много повече сиво вещество.

    Коментиран от #51

  • 47 ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА

    17 5 Отговор

    До коментар #33 от "Иво":

    Няма да плюете по президента ,с Бурисоф си го избирахме ,и мога да ви кажа ,че по послушен президент не сме имали ,като кученце изпълняваше заръките ,лично съм му звънял да му давам инструкции какво да говори сутринта пред ани цолова и Виктор Николаев ПРИ ТОВА ПОСРЕД НОЩИТЕ ,КОЗИРУВАШЕ НИ ЧОВЕКА ,АЗ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ НЕГО И СЕГА КАТО МУ ЗВЪННА ДА ПРЕДАМ НЕЩО САМО КАЗВА СЛУШАМ И КАТО ПАПАГАЛ ПОВТАРЯ КОТО СЪМ МУ КАЗАЛ.

    Коментиран от #49, #50

  • 48 Тръмп

    6 21 Отговор
    Залагам си топките на Капълъ Чарли,че този път Ердоган ще гризне дръвцето и ще остане много разочарован!!!:):):)Натискът към ЕС с пускането на нови вълни от мигранти този път няма да сработи и ще се обърне срещу него!!!:):):)Ламти за Кипърския газ и Германски инвестиции чрез изнудване и агресия,а това няма да остане безнаказано от ...Който трябва!!!:):):)
  • 49 Тръмп

    2 25 Отговор

    До коментар #47 от "ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА":

    Пак е в по-добра позиция от Радев,който получава инструкции само от Путин и КГБ чрез шефа му Решетников!!!:):):)
  • 50 Тръмп

    2 17 Отговор

    До коментар #47 от "ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА":

    Върви строи Руско-Турския газов поток щом толкова си им подчинен и не ни занимавай с дебилските си излияния през задния си двор!!!:):):)
  • 51 Тръмп

    2 24 Отговор

    До коментар #46 от "9344":

    Генерала е Деси,а не фатмака Радев!!!;););)Ясно???:):):)И Плевнелиев си има вкъщи Генерал Деси,но поне не се излага запазвайки достойнството и честта така необходими за всеки мъж!!!;););)

    Коментиран от #89

  • 52 Русский

    2 2 Отговор
    Болгары, будете у меня каждый сосать.
  • 53 Завод за хора

    18 0 Отговор
    Днес ходих в една автокъща. "Много коли имате!",похвалих собственика. " "Но малко клиенти -отвърна той.-Все по-малко! Градът се обезлюдява..."

    Коментиран от #55, #62

  • 54 Русский

    3 3 Отговор
    Българите да направя свирка на мен!
  • 55 Русский

    5 0 Отговор

    До коментар #53 от "Завод за хора":

    При ЕС участь болгар - танцевать гей-канкан в соответствующих клубах для мужчин.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ПопАрен Плевел

    12 2 Отговор
    Тоз мандрамуняк, Розалин, от' не си го преберат у психиатрията? А са го пуснАли по телевизията да говори? Знам защо. Защото си мислят, че у таз кочина сички са превъртяли. Демек, са го пуснАли да прави шоу на лудите.
  • 58 Болен мозък

    9 1 Отговор

    До коментар #24 от "ЦРУ от Германия":

    Я помисли кои в Германия се занимават със строителство? Дали всеки зидаро-мазач се познава с немските индустриалци, или само така говорят троловете на ГРОБ?

    Коментиран от #81

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Един

    20 2 Отговор
    Палячо!
  • 61 Не е утопия

    19 0 Отговор

    До коментар #34 от "Пенсионер":

    До преди 30 години как можеше всичката българска земя и полезни изкопаеми да се преработват само в България и да се изнасят след като получат добавена стойност? Значи и сега може. Освен изброените от JPower неща, от България всяка година се изнася медна руда за два милиарда лева. А преди тази руда се преработваше в проводници и от тях се правеха ел двигатели от всякакъв вид и мощност. Из страната имаше стотици заводи на групата ЕАЗ.

    Коментиран от #64, #66

  • 62 Тръмп

    2 8 Отговор

    До коментар #53 от "Завод за хора":

    Хората са на Почивка в Гърция,та не се притеснявай толкова,че ще хванеш рядкото щастие и долните ти бузки ще заРуменят!!!:):):)
  • 63 kuro tores

    16 1 Отговор
    Плевньо, а ти какво даде бе мижитурка недоклатена?!? Най-измисления, безличен и неадекватен президент, ти си срам и позор за тази институция и за цяла България!!!!!

    Коментиран от #65

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Тръмп

    2 11 Отговор

    До коментар #63 от "kuro tores":

    А ти си тури никнейма отзад,от яд и злоба!!!:):):)Така ще си перфектно задоволен и ще мълчиш оцъклено вовеки веков заедно с Ленин и Путин!!!:):):)
  • 66 Пенсионер

    16 1 Отговор

    До коментар #61 от "Не е утопия":

    100% съгласен. Знам за какво става въпрос, но със сегашните продажници няма как да стане. Да ти кажа, че от един завод дето работеха родителите ми и през 8Н0–те се вкара най–модерната световна технология сега са останали само руини. Купуваха го, препродаваха го, най накрая го разрушиха, събраха желязото и чао. А този завод осигуряваше прехраната на половин град. Да не ти говоря за другите предприятия –само за който го мързеше, нямаше работа, а пък на който не му харесва –от единия завод във другия. Не е носталгия по миналото, а съжаление за настоящето и песимизъм кам бъдещето.
  • 67 JPower

    4 9 Отговор

    До коментар #34 от "Пенсионер":

    Таз утопия съществуваше преди, а ти или си кумунде, или Един от шматките скачал по площадите за кило банани!!!
  • 68 JPower

    3 6 Отговор

    До коментар #36 от "Guest":

    Не ме интересува как се казва нивата ти нито, че си с сАйлше!!! Ставам рано за да работя, а не чакам на помощи.....Не знам още КОЛКО време ще ви храним..

    Коментиран от #93

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Комарджия

    6 1 Отговор

    До коментар #44 от "Тръмп":

    Имам най–новото електронно устройство, действащо специално срещу малоумни сомовлюбени тролери, дето с безсмислените си коментари заемат50% от всички. Ако имаш нужда от споделяне на мислите си, води си дневник и го покажи на специалист–може да ти помогне, ако не си тотално безнадежден, каквито подозрения имам.

    Коментиран от #72, #76

  • 71 uduud

    13 2 Отговор
    Абе тука няма пазар бе? Тука само мутри - олигарси и мишоци!
    В съотношение / 20-10-70 / в проценти от населението. Населението е 4 милиона някъде останало ... мутрите не купуват такива марки - олигарсите им подаряват коли - мишоците нямат пари да купят нова кола, камо ли фолцваген ! Така че германеца не е тъп - тука няма пазар, а евтина работна ръка има и в Турция! Няма никаква игра - отдавна сме извън играта, то става дума за финансов интерес, а не евро партнерство! Плевнята, ако си вярва язък му че бизнесмен го раздава :)....

    Коментиран от #73

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Тръмп

    3 9 Отговор
    ФВ не търси евтина работна ръка,такива има в Китай!!!;););)Търси високо развити дестинации за производство и на тези изисквания отговарят точно българите с тяхното Образование,а турчолята са търсени за садене на лук и тютюн!!!:):):)

    Коментиран от #98

  • 75 Гледач

    7 1 Отговор
    Още сме и в играта за КОСМОДРУМ ,Завод за летящи кораби и заводи за Ф 35 миг 35 су 57.А севелен поток 2 както и южен ще минатат през БЪЛГАРИЯ .НО ВСИЧКО ТОВА Е САМО ДО ИЗБОРИТЕ .А СЛЕД ТЯХ ЩЕ НАПРАВЯТ САМО ХИПЕРМАРКЕТИ КОЙТО СЕЯТ РАК.И ИЗТЕГЛЯТ ПАРИТЕ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ С БЛАГОСЛОВИЯТА НА ДЪРЖАВАТА.
  • 76 Комарджията до всички без ТРЪМП

    6 0 Отговор

    До коментар #70 от "Комарджия":

    Братя и сестри от форума, щях да остана, защото ми е приятно да обменяме мнения и позиции, но тъй като 50% за заети от никнеймът ТРЪМП, който е способен да пише дори сам на себе си по няколко пъти, напускам. Ваш приятел комарджия – не съм свикнал да губя и да се занимавам с тръмповки. Със здраве и успех!
  • 77 Guest

    6 3 Отговор
    Хора не си пропилявайте живота,марш към Т2!!!
  • 78 Трябва да си голям тръмпанар

    8 1 Отговор
    За да си мислиш, че някой ще направи завод на примати дето и един гвоздей не могат да произведат. Разбира се, че който не иска да си хвърля парите на вятъра ще направи завода в Турция
  • 79 udu

    2 1 Отговор

    До коментар #73 от "Тръмп":

    Ти си просто тъпанар :) Стар и недоклатен комплексар!
    Аз карам москве, но ти си каруцар... креативен неандертал!
    Имаш ли да кажеш още нещо, или можеш само да пърдиш зловещо?
  • 80 Marinov

    7 5 Отговор
    Господин Плевнелиев,
    Първо: Вие не сте човека който е инициатирал влизането на Волксваген в България. Tова е започнало още някъде през 70-те години.
    Имал съм възможността през 70 години да съм в течение на технически разработки във връзка с контактите с тази фирма за установяване в България.
    Второ: Всяка фирма при всяко ново производство= още повече през смяна на територията на производство, извършва много голямо и точно техническо и икономическо проучвания с анализи и прогнози.
    България не отговаря на много от тях.
    Ще ви посоча само от три от тях , логистика, техническо и кадрovo обезпечение, и маркетинг. При планирано годишно производство от към 300,000 автомобила ако завода се построи в БГ фирмата е обречен на сигорен провал и загуби не в милиони а в милиарди?
    А ръководството на никоя нормална фирма няма да допусне това.
    Май е верно че настоящите самоизяжяващи се политици в БГ не стават и за чепове за Зеле.
    Имам понятие в тази област и с това ви информирам за една реалност.
    С уважение,
    Инж. Маринов

    Коментиран от #86

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Варненец

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Много точно изложение. Мен лично ме притеснява, че немците не са сами в участието си. Ако не греша, четох за много сериозно участие на инвестиционен фонд от Катар. Мисля, че при избора това ще наклони везните в не наша полза. Дано бъда опроверган
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 XXXXXXX

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Marinov":

    Много точна оценка. Не съм запознат с техническите и маркетингови детайли, но фактите са очевАдни дори и за лаици. Коментара е реален, изчистен от политически привкус, национален и социален субективизъм. Другото е лъжа. Евтин популизъм на изключително ниЗко ниво. Слушаме елементарни приказки за елементарния електорат, имащ учудващата способност да вкарва в политиката елементарни същества.
  • 87 мислещ

    1 0 Отговор
    Ама разбира се, докато не минат изборите, ще има шанс, а? И после като се провалите, сигурно ще излезе, че са се отказали, поради "несигурен политически климат".
  • 88 Койчо

    0 0 Отговор
    Българското правителство НЕ направи всичко по силите си. Ако бяха започнали правилната политика навреме още преди Сърбия да отпадне сега всичко щеше да е решено и аз лично щях да ги подкрепям с две ръце но уви докато турците си плетяха кошницата баце обикаляше да се фръцка с магистралите си Както винаги. Е затова не го признавам за политик. ОА тоя смешник плевньо да земе да замълчи един път завинаги че достатъчно бели направи като президент
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 ф златанов

    1 1 Отговор
    Роска каде скри парите който откраде от строежа на ам
    Тракия,която нямаше и година и цялата стана на вълни не те ли е срам бе мошенник ти си за затвора а ти акъл си тръгнал да даваш.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 VW да не са луди

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Бе момче
  • 95 Скрий се

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "ЦРУ от Германия":

    Смешен си
  • 96 Къде живееш

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Тръмп":

    Май не във България?
  • 97 Един

    0 1 Отговор
    ... а плевнята е празна ... и не само за зимата ... за доооооста по-дълго!
  • 98 Не харесвам турци

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Тръмп":

    Но със сигурност не бих и направил завод тук,фесовете правят коли,ние ще търкаме нара с такива като плевела още много дълги години,тролове като теб също ще има завинаги.
  • 99 XXXXXXX

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Оптимистична прогноза":

    Браво на теб. открил си топлата вода, макар и през лятото. Герберският електорат също с юридическо образовние(образувано в Благоевградския) и корифеи във всички области смело заявяватр че в милото ни Отечество всичко е "the best"
  • 100 marquise

    2 1 Отговор
    Ние сме в играта за "Фолксваген", колкото тестиците са в играта по време на секс. Винаги близо до Големия, но ВЪН от играта.
  • 101 Вчерашник

    0 1 Отговор
    А без повече лъжи строежа на завода в Турция вече е започнал ,а тук продължават да ни замазват очите докато минат изборите
  • 102 ясъм

    0 2 Отговор
    на какво играеш бре плевелчо?
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 стоян

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Робот":

    До 1 ком- Роботчо -явно си Правец 1 -16 мегабайта -не давай коментари -
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 кикирикиии

    1 0 Отговор
    VW ще бъде в Кремиковци, както и Корейски завод за батерии.
  • 107 КОНСТАНТИНОВ

    0 0 Отговор
    До кога ще ми занимавате с мнението на това презряно нищожество,,,?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове