Last news in Fakti

28 Септември, 2019 09:43 11 427 75

Мъж преби жена си и хвърли котката от 6-ия етаж

  • котка-
  • скандал-
  • побой-
  • пловдив

Котката, която по думите на съседи била още бебе, починала на място

Мъж преби жена си и хвърли котката от 6-ия етаж - 1
Снимка: trafficnews.bg

Семеен скандал е в основата на жестокото убийство на домашна котка в Пловдив, съобщи TrafficNews.

Пловдивчанин уби жестоко домашния си любимец, изхвърляйки го през прозореца. Патрул на Четвърто районно управление се отзовал на сигнала около 22:30 часа. Съседи били алармирали за нарушаване на нощната тишина в квартал "Каменица".

34-годишният Златко и жена му започнали кавга в дома им на улица „Кричим” в центъра на града. Словесната свада била ожесточена, като прераснала във физическа такава. Близо час виковете на двойката са се чували в квартала.

„Хвърляха през терасата посуда, тенджери. Бяха обезумели. Изведнъж се чу силно тупкане и съседите се развикаха. Погледнахме и видяхме телцето на котенце върху тавана на микробус, спрян пред кооперацията”, сподели съсед на Златко и жена му.

Веднага била повикана полиция. Хората в квартала разказаха, че в яростта си, мъжът грабнал животинчето и го метнал през балкона. Пред блока бил изпратен патрул от Четвърто районно, който установил извършителя и го арестували. Златко прекарал 24 часа в ареста.

„Скандалите между двамата са всяка вечер. Момичето е бременно, но въпреки това той ѝ крещи и дори посяга. Само ден преди жестокия инцидент, двамата се биеха в градинката пред блока. Шамари, псувни, обиди. Грозна картинка. Златко е постоянно неадекватен, приятелката му пък консумира алкохол, въпреки, че е бременна”, допълват жителите на улица „Кричим”.

Семейството живее на 6-я етаж на жилищната сграда. Причината за зверството била да отмъсти на половинката си. Повод за скандала били снимки на половинката на Златко, на които тя позира до мъж. Ревнивецът я обиждал с нелицеприятни думи, наричайки я лека жена.

Котката, която по думите на съседи била още бебе, починала на място.

„Такава гледка не се забравя. Още ни е пред очите, не може да спим. След ареста на Златко, скандалите пак са налице. Всеки ден и по цял ден. Не работят, а са под наем”, допълва съсед на двойката.

Златко е стар познайник на полицията и съдебната система. Спрямо него е повдигнато обвинение за умишлено причиняване на смърт на животно, като деянието е извършено по жесток начин. Златко го грози затвор от една до три години и глоба от две хиляди до пет хиляди лева.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    51 11 Отговор
    Политиците обичат точно такива завършени идиоти които за шише ракия са готови и майкаси да убият.Какво значи тука някаква си котка....
  • 2 Алфа Вълкът

    30 7 Отговор
    НАПАЛМ!!!🔥🔥🔥🔥🔥
  • 3 Селянин

    43 48 Отговор
    За котката въобще не се вълнувам! Но и ако моята жена пие, когато е бременна - ще отнася редовно лобут!!!

    Коментиран от #15, #23, #26, #34, #42, #61

  • 4 Шансу Имамов

    11 31 Отговор
    Случва се на всеки.
  • 5 тъч бай тъч

    61 17 Отговор
    Биел жена си. Простак! Като искаш да се биеш,намери си мъж в твоята категория и давай,щом си такъв "смелчага". Жена не се бие. Само можеш леко да я шляпнеш по дупето,ако ти харесва. Жените са за ласки и за любов,бе ало.

    Коментиран от #14, #60

  • 6 Професора

    50 15 Отговор
    Български простаци!

    Коментиран от #43

  • 7 Голям праз, едно коте.

    42 57 Отговор
    Това се случва всеки ден, па те само заради едно керливо коте в пандела го турили. Значи, че бие жена си и прави шум из квартала нищо, ама като барне някакво животно веднага в затвора. Те животните имат повече права от хората бе. Абе изостанала работа.

    Коментиран от #8, #25

  • 8 КОНТРАТА

    25 12 Отговор

    До коментар #7 от "Голям праз, едно коте.":

    Ама за едни прасета опявахте цели месеци само опело не направихте!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мръсни котки

    8 30 Отговор
    Дреме ми на мениджър
  • 11 Що не е метнал жената

    27 11 Отговор
    А котката ...се чудя ?!
  • 12 Това с котката е само за показно

    17 16 Отговор
    Да знае следващия път кво я чака
  • 13 Мъже комплексари

    19 7 Отговор
    Дръжте си жените те ще се променят и няма повече да флиртуват а като ви ядосат трепете другите мъже те са виновни и котки
  • 14 Алфа Вълкът

    27 21 Отговор

    До коментар #5 от "тъч бай тъч":

    Ти да не си гей/лезбийка? Жените се бият най-сладко! Жената, докато не си заслужи боя не се спира! Може да ти вдигне кръвното само с мимики. Почнеш да правиш нещо вкъщи и то ти кацне на главата и почне да издува бузи. Сякаш цял живот правело мазилки и боядисвало или сменяло лагери на пералня. Все едно ти казва за нещо, което умееш - бягай оттука некадърник, аз ще го направя!
  • 15 Луд

    13 17 Отговор

    До коментар #3 от "Селянин":

    И на всичко отгоре се снимала до мъж който той не познава.Прав е и според мен

    Коментиран от #17, #69

  • 16 Ако някой любител на котки

    22 11 Отговор
    Знае къде живее тоя чичка да иде и да му палне колата да видим как ще реагира тогава
  • 17 Ма що което бе

    15 6 Отговор

    До коментар #15 от "Луд":

    А не коврата
  • 18 Джейми Карагър

    32 15 Отговор
    Не познавам конкретното "семейство", но тезата, че жените не бива да се удрят, е дълбоко погрешна! Жените могат да бъдат страшно емоционални и в яростта си стигат до всякакви издевателства, включително да хвърлят тежки предмети, с които да предизвикат сериозни наранявания. Емоционалният натиск и стрес спрямо един мъж могат да доведат точно до резултати от вида "преби жена си". Представете си как се връщате капнал от работа и всяка вечер започват дрязгите и скандалите с това, което би трябвало да е вашата съпруга/приятелка... Вместо почивка и релакс след тежката работа... Затова би трябвало да се приеме законова уредба подобни семейства да се пращат на медиатор и психолог след сигнали от съседи, за да може нещата да се изчистят в зародиш и двамата партньори да бъдат обучени как да се държат, за да не предизвикват яростен отговор...

    Коментиран от #21, #71

  • 19 Поредното доказателство

    54 7 Отговор
    Щом човек е жесток към животните, няма да е по-различен и към хората!

    Коментиран от #32

  • 20 Един приятел казваше

    30 31 Отговор
    На жената трябва веднъж месечно да и се рестартира компютъра ...с един здрав бой ,иначе зацикля и не работи добре !
  • 21 Съвет от медиатор

    25 21 Отговор

    До коментар #18 от "Джейми Карагър":

    Най простия метод : влизаш -мрън мрън- ляв прав и настъпва тишинааааа
  • 22 Леле

    27 14 Отговор
    само заради котката смъртна присъда заслужава жалко че няма в Бг
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Джейми Карагър

    14 13 Отговор
    Впрочем, жените са свикнали точно на това, че имат защита от закона като специални и въобще не си мерят приказките, което автоматично довежда до истерични крясъци "ку... вар" в 2 посред нощ. Или да вървят след теб и да те провокират с плямпане... Значи, жената е пребита след един шамар, горкичката, а това, че е вдигнала целия вход на крака с крещене и съседите ще разберат, че съм изпил две ракии повече и съм пошляпал по задните части колежка примерно, наричана в "разговора" с жената "оная мурва"... Накрая идва полицията и тя ми пише акт заради нарушаване на обществения ред, който реално аз не съм нарушил, нарушава го жената... Добре, нали е интелигентна и вероятно си мисли, че е далеч по-интелигентна от мен, защо не остави проблема за сутринта и през деня, когато хората не спят...
  • 25 То всъщност

    26 3 Отговор

    До коментар #7 от "Голям праз, едно коте.":

    Теб и такива като теб тролове да ви беше хвърлил по добре вместо котката

    Коментиран от #27

  • 26 Ти едва ли

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Селянин":

    някога ще си хванеш жена сигурно и проститутките ти отказват като те видят
  • 27 Ако, София.

    12 24 Отговор

    До коментар #25 от "То всъщност":

    Защо да съм трол? Значи той бие жена си, никой не звани на полицията, вдигат шум и пречат на хората, нищо, той хвърля тенекии ,дето ако паднат на главата на човек ще го убият. Нищо. При положение, че всичко това се случва, да ми звъниш на полицията за едно коте е смехотворно.

    Коментиран от #30

  • 28 Георги

    14 8 Отговор
    Струва ми се, че жената е нужно да бъде обичана, разпорвана от кексове разни и човек да се грижи за нея, но само когато се държи като жена... Да ми прави пиянски изцепки и да крещи като налита на бой - това не е женско поведение, а подобни мъже ме изнервят и им скачам на бой... И като ми се случи един-два пъти парцалът може да си ходи, няма да си развалям здравото душевно равновесие с излишни скандали...
  • 29 Това си е предумишлено убийство

    17 7 Отговор
    Сега заслужава съдът са му даде доживотен без право на замяна и в панделата манафлюги любители на животните да си го подфърлят на ухевете
  • 30 Абе ти добре ли си бе

    15 5 Отговор

    До коментар #27 от "Ако, София.":

    Потърси специялизирана помощ в карлуково

    Коментиран от #31

  • 31 Гошко

    10 3 Отговор

    До коментар #30 от "Абе ти добре ли си бе":

    Не е добре
  • 32 Анти-коткар.

    15 36 Отговор

    До коментар #19 от "Поредното доказателство":

    Любимия лаф на животнофилите щом човек бил лош към животните това правел и към хората????? Аз съм изпотрепал стотици кучета и котки а на човек даже и лоша дума не съм казал недейте злоупотребява господа зоофили.

    Коментиран от #33, #35, #36, #38, #45, #53

  • 33 Явно не са ти

    13 6 Отговор

    До коментар #32 от "Анти-коткар.":

    Връзвали жените а и се съмнявам че си такъв рамбовец но май пиштовчето ти е малко

    Коментиран от #46

  • 34 Sochi

    10 4 Отговор

    До коментар #3 от "Селянин":

    Ла**то на едно животно е по-ценно от живота ти. Но няма как да проумее казаното.
  • 35 "Господин Зоофил" отговаря:

    33 6 Отговор

    До коментар #32 от "Анти-коткар.":

    Това, че си изтрепал толкова животни е желанието да го извършиш върху същия брой хора, но: 1. Системата не го позволява, или 2. В реалния живот си абсолютен страхливец и комплексар и затова избиваш невинни животинки.

    Коментиран от #47

  • 36 Дай контакт

    16 3 Отговор

    До коментар #32 от "Анти-коткар.":

    Гарантирам ти да проговориш лоши думи

    Коментиран от #44

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Behemoth

    14 2 Отговор
    Ами ако беше пребил котката и хвърлил жената?

    Коментиран от #40, #74

  • 40 Ами ако

    7 3 Отговор

    До коментар #39 от "Behemoth":

    те беше пребил тебе и се беше хвърлил той или ако той и такива като него които тормозят животни щото мразят животни а според общественото мнение и платените медии Полфриймън не е човек и го бяха нападнали по тая причина и той ги убие тогава дали трябва да го съдят за убийство или да му връчат орден стара планина за разчистване на боклука в държавата .
  • 41 Консервативен

    22 0 Отговор
    Бой, караници, стрес, алкохол - а тази жена носи дете. Ясно е, че то вече е увредено, преди да се е родило. Ще бъде същия малоумник като родителите си, ще си намери подобна на него малоумница (главно за да си начеше оная работа), и така дивашката сага ще продължи с много поколения нататък...
  • 42 Сега

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Селянин":

    ще се роди един урод и държавата ще плаща на инвалиди и придружители докато са живи.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Анти-коткар.

    8 3 Отговор

    До коментар #36 от "Дай контакт":

    Чакам да звъннеш мухльо 0897612345 .

    Коментиран от #58

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Анти-коткар.

    4 12 Отговор

    До коментар #33 от "Явно не са ти":

    Не се притеснявай за пищовчето ми ако искаш може да провериш кой калибър е много жени са го проверявали и всички са останали доволни от него и са ми казвали че съм расъл на х.й.....

    Коментиран от #56

  • 47 Анти-коткар.

    15 14 Отговор

    До коментар #35 от ""Господин Зоофил" отговаря:":

    Вие зоофилите сте най гадното нещо на тоя свят и сте супер комплексари и затова го правите с животни за вас кучетата и котките са по важни от хората и вие бихте избрали да спасите бъхлива котка отколкото едно дете наистина сте извратени.

    Коментиран от #48

  • 48 мършо проста

    12 11 Отговор

    До коментар #47 от "Анти-коткар.":

    животът на една котка струва повече от твоя

    Коментиран от #49

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Не от хората

    3 5 Отговор

    До коментар #49 от "Анти-коткар.":

    а от тролове като теб

    Коментиран от #51

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Грауч.

    10 10 Отговор
    Всички котки кучета и тия дето ги въдят на земно масло за наторяване те за друго нестават.

    Коментиран от #72

  • 53 съсел

    11 7 Отговор

    До коментар #32 от "Анти-коткар.":

    само това, че се хвалиш с изпотрепване на кучета и котки, говори че си ненормалник под прикритие.. нормалният човек не проявява агресия нито към хора, нито към животни.. криминал.. пфу!
  • 54 123

    8 0 Отговор
    Бременна и алкохоличка,и мъж пройдоха..."низкочелия електорат" на Тиквата...sorry...ама ИК в случая...не фЪрфи!!!Обикновенни невежи...
  • 55 ТОТАЛНА ТРАГЕДИЯ

    15 3 Отговор
    Такива изроди заслужават да лежат в затвора до живот! Ако излезе от там след няколко години и не се е променил, а дори възможно да се е влошил... Нищо не го спира да извърши поредното престъпление! Животните не са по-малко значими от хората! Но за по-голямата част от сегашното население, е така! Като е извършено убийство на котка, не означава, че е по-незначително престъпление, в сравнение с убийство на човек!!! Горкото животно с нищо не е заслужило да умре, а ако този човек не се промени някой ден, значи е заслужавал и той да умре, и то много по-рано! Колкото до насилието над жената... От написаното от статията е достатъчно да си извлечете някакво мнение и за нея, и въпреки провокацията от нейна страна, все пак трябва да си голям боклук за да извършиш подобни действия, спрямо околните! Всичко в живота се връща, рано или късно (с малки изключения)! Ако нещо не се промени с този човек, рано или късно ще си получи заслуженото! Но, за жалост най-лошото е...!!! Че каквото и да се случи в бъдещето, нито детето ще живее пълноценен живот, имайки предвид и употребата на алкохол от страна на майката, нито починалото, малко котенце ще възвърне живота си...!!!!!

    Коментиран от #67

  • 56 Расъл си ми на

    6 2 Отговор

    До коментар #46 от "Анти-коткар.":

    Хуя бе идиот ...
  • 57 Пъдаря на бостаня

    1 0 Отговор
    Да го съди съдията от Кънчовата дружинка и да лежи в2 часа в солариума на съда Български..Това е наказанието в бостаните на Тиквун първи и последни......
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Анти коткара

    2 5 Отговор
    Ще бъде заплоден в гъзъ ...
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Сашо

    2 6 Отговор
    Българските жени трябва да се тренират редовно. Няма друг начин
  • 63 Драги коментатори

    8 2 Отговор
    Скъпи всезнайковци, добре е когато решите да коментирате, първо да прочетете внимателно написаното. Второ, ако не го разбирате, прочетете още един път. Трето, е тук вече е въпрос на колко съм ходил на училище, че и български не разбирам. Всички вие, които заставате с велики изказвания и още по велики мисли зад коментарите си, знайте че всяко зло което се толерира е признак на ниска култура и още по зле, тотална липса на мозъчни клетки. Но всеки за него си е прав: пребивайте, хвърляте покажете какви големи мъжаги сте. И знайте, това което правите и вас може да ви сполети. Тук не става дума за котката, жената, мъжът или съседите. А за култура, да се научиш да уважаваш за да те уважаваш. Да цениш живота на другите, за да оценят и твоя. ДА БЪДЕШ ЧОВЕК!
    P.S.А за простаци....хъм не ви ли се струва, че станаха прекалено много. Вземете и надскочете, елементарното си мислене и високото его и си отворете очите и ушите, огледайте се в огледалото и си кажете:"-Всъщност, ами ако започна мисля, нещата няма ли да се променят, към по- добро. Или в крайна сметка, аз съм този, който трябва да ги промени!"
    Използвайте главата си тя не е за украса.

    Коментиран от #64

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 MOMO

    1 1 Отговор
    Да го пуснат от 15 тия етаж!💩😪
  • 66 Драги коментатори

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "Дрън дрън дрън":

    Много си зле, показваш определено, колко си кух и какъв звък издава главта ти "Дрън,дрън". Равай се и да искаш съдържание, шансове никакви
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Зависи

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Луд":

    За жалост невинно то животинце го изкара най зле все пак кой би убил едно от най милите животни в света
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Джейми Карагър":

    Има едно нещо наречено развод. Като не се разбирате се развеждате. Никой няма право да посяга. А още повече на едно невинно създание което пък с абсолютно нищо не ти е виновно. Вие хората сами си усложнявате живота. А си го изкарвате на невинни създания които не могат да се защитят. Велики сте. В тъпотията си.
  • 72 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Грауч.":

    А теб господ ще те съди. Не си по-велик от него. Всичко с времето си. Такива като теб винаги си плащат дължимото. Това дали си давате сметка или не е без абсолютно никакво значение.
  • 73 Гост

    0 0 Отговор
    До всички с прогнили души. Не сте всесилни. Има по-висши сили от. Всяка жестокост се наказва. Неизбежно е. А много често децата плащат за греховете на родителите си. Ако обичате децата си и ви е грижа за тях не бъдете зли.
  • 74 От друга страна

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Behemoth":

    Ха,ха.. ми тогава няя проблем!
  • 75 Обичам животните

    0 0 Отговор
    Вие сте толкова малоумни и жалки всички, които пишат че не ги интересува убитото котенце? Вие изобщо осъзнавате ли, че животното с нищо не е виновно за семейните проблеми и побоища между тези двамата? И какво, според вас котката е керлива?? Еми щом така мислите, значи и вие сте керливи, да не кажа и по-лошо дума за вас. Аз обичам животните и за мен те са по-ценни от живота на такива създания като вас!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове