Last news in Fakti

1 Октомври, 2019 15:31 12 721 35

Скандални подробности за жената, карала с дете в насрещното на "Хемус" (ВИДЕО)

  • насрещното-
  • хемус-
  • жена

Варненка, която познава лично жената зад волана, сподели, че тя не само не се е притеснила от факта, че може да предизвика сериозна катастрофа и да отнеме човешки живот

Скандални подробности за жената, карала с дете в насрещното на "Хемус" (ВИДЕО) - 1

Младата жена, шофирала по безумен начин в насрещното по магистрала "Хемус“ на 11 септември с дете в колата, ще отнесе глоба за нарушение на Закона за движение по пътищата, съобщи Varna24.bg.

След като клипът с бясното шофиране в аварийната лента в насрещното движение, съпроводено с говорене по телефона, бе качен в интернет и разпространен от медиите, свидетели са разпознали дамата и са подали сигнал в полицията.

Оттам съобщиха, че водачът на превозното средство, засечено в нарушение, е установен, по случая е взето административно отношение и вероятно нарушителят ще бъде санкциониран с наказателно постановление за нарушаване на Закона за движение по пътищата.

Варненка, която познава лично жената зад волана, сподели, че тя не само не се е притеснила от факта, че може да предизвика сериозна катастрофа и да отнеме човешки живот, но и дори се е похвалила с безумната си постъпка пред познати и приятели. Фрапиращ е фактът че жената е возила на задната седалка детето си за тренировка по футбол в Тополи, а след пристигането им там детето е било видимо силно разстроено и изплашено.

"Познавам лично дамата, защото беше част от приятелското ми обкръжение. Поради честите ѝ злоупотреби с алкохол и медикаменти обаче, аз реших да се дистанцирам от нея. Лично аз подадох сигнал в полицията за нарушението, което е направила. От своя страна разполагам с информация от личен чат на Цветелина, че ще задейства връзки, за да не ѝ бъде отнета книжката и за да не плати огромните глоби за нарушенията си. За мен е потресаващ факта, че въпреки, че е имала възможност да спре и обърне, за да се включи в движението и правилната посока, тя е шофирала в насрещното от Варна до Тополи. Това не може да бъде извършено от трезво мислещ човек, затова подозирам, че не е била напълно адекватна по време на шофирането. Говорила е по телефона със съпруга си, той поне можеше да я посъветва как е редно да постъпи. Детето на задната седалка е плакало през цялото време. Ако насреща беше излязъл един ТИР в аварийната лента не ми се мисли какво можеше да се случи. Напротив, не само че няма разкаяние в нея, че с безумието си е рискувала здравето и живота на невинни хора, но се чувства доволна и известна от постъпката си, като активно следи материалите в медиите за себе си“, коментира Надежда Джамбазова.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 присъдата е

    118 1 Отговор
    ЕВТАНАЗИЯ

    Коментиран от #3

  • 2 111

    141 5 Отговор
    Вие пък вместо да прикриете източника на информацията, точно обратното направихте в края на статията. Посочете имената на нарушителката-връзкарка, както и номера на колата й, защото е ясно, че в калпавата ни страна се зашитават келешите и виновните, а за съвестните остава порицанието.

    Възмотен съм! Как може да цитирате източника!
    Дайте имената на онази овца, та поне някой да й потроши колата най-малкото, щом ще си запази книжката, че и глоба няма да отнесе.

    Коментиран от #11

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 6627

    17 40 Отговор

    До коментар #3 от "ЪПСУРТ":

    С тоя език, с тая представа за запада може да си само червен боклук. последното изречения .." Я сказал " / Аз казах / те издаде. Какво правиш б български сайт. Пиши въпроси на Пухлер за следващото му лустросване по телевизиите на кочината.
  • 7 петра

    75 2 Отговор
    Вие тъпи ли сте да я наричате тази малоумна убийца ДАМА!?
  • 8 Гост

    74 1 Отговор
    Ами, ето в такива случаи подкрепям идеята за отнемане на родителските права! Децата трябва да се пазят и от такива "родители"!
  • 9 Я виж

    52 0 Отговор
    Ми има си много лесно.В панделката и да видим дали ще и е смешно.Но нали е "наш човек" и Ко като е убила някого айде сега.Ще продължава да парадира че е над законите.
  • 10 Голямо браво

    79 2 Отговор
    Госпожо Джамбазова, поздрави за смелостта да излезете с името си и гражданската си позиция! Това не е доносничество, а превенция за всички на пътя, които не дай Боже имат нещастието да попаднат на тази( имам думи, но ще ме изтрият) или други подобни...сещайте се!

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Геро

    45 3 Отговор

    До коментар #10 от "Голямо браво":

    Голямо Браво за Голямо Браво!
    И за Госпожа Надежда Джамбазова!

    Коментиран от #15

  • 13 Гагаузина

    51 1 Отговор
    Аз ако съм на мястото на мъжа и ще и взема детето и ще и бия шута на тая пача. Само че вероятно и мъжа и е некъв рапон от варненските мутри.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Голямо браво

    26 1 Отговор

    До коментар #12 от "Геро":

    Геро, благодаря! Изразявам лично мнение, но понякога съседката от блока може да ти пригледа децата или да ти полее цветята. Мои съседи ми спасиха дома от пожар, така че не всичко е клюка и доносничество, защото напоследък много върви тезата" нарушаване на личното пространство", но не е лично, когато застрашаваш живота и здравето на другите. Няма да се изненадам ако "невероятната" шофьорка подаде жалба или заведе дело срещу г–жа Джамбазова.
  • 16 Уточни

    20 0 Отговор

    До коментар #14 от "Valio":

    Моля, уточни се, че шофьорката се самоизкарва света вода ненапита, а госпожата доносничела.
  • 17 Диню

    21 1 Отговор
    Абсолютен боклук!
  • 18 киро

    22 1 Отговор
    Направо в ЗАРВОРА за 3месеца и онемане на книжка за 6м. , ама нали не сме правова държава ....... !!!!!!!!! Но нали държавата хората я правят - ако не бяхме такива корумпирани измекяри (най-вече в правовата система ) България щеше да много хубаво място за живеене , ама не е !
  • 19 Кой68

    10 0 Отговор
    Неще да е нормална и Мадонна?Социалните що не са и взели детето след като порка и със фапчетата е на ти/дрогичка/.Да и вземат книжката безвъзвратно?
  • 20 гост

    3 18 Отговор
    Тая па свидетелка ми е много чудно от къде е знаела ,че детето е плакало през цялото време. Не ,че оправдавам нарушителката но и тая нещо май послъгва .
  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 0 Отговор
    ДАМАТА Е ЛУДА
  • 22 ПОРЕДНОТО ДРОГИРАНО ЖЕНСКО

    12 0 Отговор
    МЕКОТЕЛО..САМО С ГЛОБА И ОТНЕМАНЕ НА КНИЖКАТА ЛИ ЩЕ СЕ РАЗМИНЕ ТАЗИ НУЛА НАРЕЧЕНА " ДАМА"?! ЩЕ СИ ПРЕБИЕ ДЕТЕТО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ ВМЕСТО МОЗЪК ИМА СУРОВАТКА В КРАТУНАТА..ЗАТВОРА Е НАЙ- МАЛКОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ ТАЗИ БЕЗСКРУПОЛНА НУЛА...
  • 23 Инспектор Мадуро

    10 1 Отговор
    Евал съм я в сората тоя боклук непометен.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Bubi

    10 0 Отговор
    Това е лицето на държавата ни-тая откачалка с двата пръста нагоре.Горкото дете-каква майчица си има.Детето е обречено в случая!Нямам думи!! 🙊
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ВАСИЛ ЛЕВСКИ

    5 1 Отговор
    Нямам думи ,но за съжаление наркотиците водят до такива неща ,най вероятно в този момент таз ОВЦЪ си е мислила ,че управлява танк и всички карат в насрещното.
  • 28 Очилатата

    7 0 Отговор
    Очилатата, как може да дадеш името на източника?!?! Да го ла паш
  • 29 Петко АЛКОХОЛЕТКО

    8 0 Отговор
    Аааааа,тая и аз я познавам само да вметна ,че освен забранени субстанции ,и употреба на алкохол прави и други неща ,а мъжа и ,го съветвам от време на време да си оглежда в огледалото ,щото рогата му са много порастнали.Даже мога и да му кажа и с кого и къде.
  • 30 потребител

    3 3 Отговор
    Гарантирано от ГЕРБ!
  • 31 гощо

    7 0 Отговор
    Ей тВа да си куха лейка си яко! Ич не ти дреме,че то да ти задреме акъл треее...
  • 32 Ввв

    5 0 Отговор
    white trash....куршум и тва е
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Иван

    6 0 Отговор
    А затвор кога?Прави го умишлено!!!!!
  • 35 Брадвата

    3 1 Отговор
    Язък за Джамбазова. Сега я чака всякакъв вид тормоз от пръдлата с мерцедеса. Понеже държава няма.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове