Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 21:00, обновена 3 Октомври, 2019 21:56 16 001 75

Слави Трифонов: Кой излъга медицинските сестри?

  • медицински сестри-
  • заплати-
  • лекари

А 6 млн.лв. за медицинските сестри са едва два-три пъти повече от правителствената помощ за осветление и други подобрения на стадион „Арена Арда“ в Кърджали

Слави Трифонов: Кой излъга медицинските сестри? - 1
Снимка: БГНЕС

Припомням – за да тушира серията протести на медицински сестри от цялата страна за достойни условия на труд и за достойно заплащане, на 10 април правителството издаде постановление за отпускане на 50 млн.лв. субсидия за болниците.

Месец след това обаче, правителството тихомълком е редактирало това постановление и сумата от 50 млн.лв. се е стопила 8 пъти и се е превърнала в... 6 млн.лв.

А 6 млн.лв. за медицинските сестри са едва два-три пъти повече от правителствената помощ за осветление и други подобрения на стадион „Арена Арда“ в Кърджали.

6 млн.лв. субсидия за медицинските сестри са почти колкото 5.7-те млн.лв. субсидия за Мюфтийството и 2 пъти по-малко от 15-те млн.лв. субсидия за Православната църква.

Ето защо, 6 месеца по-късно медицинските сестри отново протестират.

Та, кой излъга медицинските сестри?

На заседанието на Министерски съвет на 10 април, премиерът Бойко Борисов обявява, че правителството отпуска „около 50 млн.лв. за повишаване заплатите на медицинските сестри“.

На същия 10 април финансовият министър Владислав Горанов заявява, че икономиката се развива във всяка една сфера, което позволявало да се заложи и новото увеличение.

А ето какво казва министърът на здравеопазването Кирил Ананиев на заседанието от същия 10 април: „С направеното предложение ще постигнем начални заплати по колективния трудов договор от 950 лв. за медицинските сестри.“

Три изказвания – три лъжи.

Няма 50 млн.лв. от правителството. Няма обещаното увеличение на заплатите на медицинските сестри.

А каква е цената на тези лъжи?

Ето ви е една цена – от 13 октомври детското отделение в Карлово остава без медицински сестри и лекари. Това следва и в други градове.

Системата на здравеопазването на една страна е може би най-важната част от националната ѝ сигурност. Това не го ли научиха лъжците?

А лъжците замислят ли се за това:

Ниското заплащане и условията на труд, при които работят медицинските сестри са не просто недостойни, те са унизителни за всяка човешка личност.

Скъпи българи, всички се нуждаем от медицинските сестри – заради здравето си, заради живота си. А те се нуждаят от достойнство. Помислете. Не от лъжи. А от достойнство.

Толкова ли е трудно да живеем нормално?


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 99 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шундурко

    146 5 Отговор
    чакайте,чакайте ,онзи ден ТОЙ каза - ша питам анани де са парите ба,....де са пейсе милиона ба....а ко излиза - ТОЙ ЗНАЕЛ ,ЗНАЕЛ ,ЧЕ НЯМА НИКАКВИ ПЕЙСЕ МИЛКИ ,А АНАНИ МЪЛЧИ КАТО ПРЪДНАЛ В АВТОБУС, БАХ ТИ НОМЕРА
  • 2 анонимен

    158 4 Отговор
    Ами кой ги излъга! ??? Тези който им обещаха! Отговора е лесен!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дългия е забравил, че

    93 14 Отговор
    планът РанЪт е българите да станат 5,5 милиона. Бяха изчислили, че толкова са ни ресурсите за съществуване.

    Коментиран от #31

  • 5 Маймунът бабуин Боко

    188 6 Отговор
    Няма здравеопазване, няма образование, няма производство, няма селско стопанство, няма заплати и пенсии, няма армия..има полюция дето пази цигани и престъпници, има съдебна сма срещу народа, има бедност и мизерия, ИМА ГЕРБ.. а след тях вече нищо няма да има!

    Коментиран от #65

  • 6 рибарчето

    117 4 Отговор
    Как Кой , Той , лъжльото на Републиката.
  • 7 Ул Йордан Борисов

    65 2 Отговор
    По тази логика не трябва да ми отдържат здравна вноска всеки месец а направо да ми дигнат данък общ доход с 8 процента. И да започнем да плащаме данък въздух.

    Коментиран от #71

  • 8 гост

    97 11 Отговор
    За кои медицински сестри става дума,защото техен работодател не е Министерството на здравеопазването,а болницата ,която е търговско дружество.Оня ден имаше статия за един доктор със заплата 56 000 лева месечно в държавна болница ,но видиш ли за медицинските сестри няма пари.Трябва да има по справедливо заплащане на мед. сестри,ако болниците искат да ги задържат, а не да им плащат мизерни заплати,а докторите са се ояли.

    Коментиран от #13

  • 9 Nostradamus

    103 6 Отговор
    Кой излъга медицинските сестри? Оня, който се прави на Владетел и хвърля нашите пари (милиони) от стъклото на джипа, който кара незаконно!
  • 10 Швейк

    80 3 Отговор
    излиза че плащаме данък "лъжа и измама", щото от нашите пари трябваше да дадат на мед.сестрите и ето че светна измамата и за двете страни, никак не е човешко и етично и недопустимо трима души управляващи държавата да се надлъгват - министъра на здравето, на икономиката и премиера, не е нормално такава опашата да я пуснат,но най-сетне се усетиха измамените и сега аз питам: "Ами сега..?",ко праим, няма време за нова опашата лъжа, пък и никой вече не вярва..затова най-добре оставка, оставка и оставка
  • 11 Защото не съм мед, сестра..!

    22 6 Отговор
    А санитар... и нищо не разбрах от статията..!
  • 12 НАТО ВЕЦ

    59 3 Отговор
    Още когато БХ се изцепи за "50 мил. лв за повишаване заплатите на медицинските сестри", коментирах, че това е нагла лъжа. На подобно нещо можеше да се вържат, само хора, които не познават "бюджетирането" в сферата на здравеопазването. Тогава Ананиев се правеше на "дръж ми шапката", въпреки че отлично знаеше, че "обещанието" на началника му е нагла лъжа. Колкото до заплащането в здравеопазването, то от край време е било направо обидно за получаващите го. Дори най-чистите хуманисти, работейки в подобна "система", неизбежно ще станат хедонисти. Винаги съм се чудил, защо очакваме от хора, живеещи с грижата за свързването на"двата края" да поставят на първо място проблемите на пациентите. Това е нелогично и глупаво.
  • 13 НАТО ВЕЦ

    34 7 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Хем не знаеш за какво става въпрос. Хем манипулираш и противопоставяш две групи в здравеопазването. Типични гербаджийски номера.
  • 14 .....

    28 3 Отговор
    АмА да питам само.... нещо ново под слънцето?! АмА СТ Що не пита такива въпроси “госта” ти в очите?! :) АмА ..... що над 60% не гласуват?! АмА Що СТ остави субсидия само за Тоя, който “дава”:)
  • 15 Цуци

    62 6 Отговор
    Всички вие коментиращите сте шамшали и балъци . Не знем какво още трябва да стане за да се усетите че ви управлява шайка разбойници , лъжци и мизерни предатели . Това е най долната утайка на народа ни . А вие чак се възмущавате . Не сте нормални .
  • 16 2972

    17 60 Отговор
    Забелязахте ли кой е автор на статията :D
    Славчо-чалгаря...
  • 17 По сериозно по темата

    48 4 Отговор
    Тъй като съм влизала много често в болници и имам поглед върху труда на мед. сестри, мога да кажа, че някои са пчелички, обичат си професията и към всички пациенти имат еднакви и неуморни грижи...! Такива хора заслужават и увлечение на заплати на които не трябва да се завижда...! Но все пак, ще кажа и лошата страна между доброто стадо напоследък има и,, мърша,,..! Гледат смените им да свършат, не искат да ги безпокоят, груби са и такива не заслужават и това което вземат в момента..! Здраво общество, здрава държава, здрави порядки и няма да има почти недоволни хора..!

    Коментиран от #46

  • 18 коййй бе

    21 2 Отговор
    Свой!Лъжльото.......
  • 19 Стига лъжи

    43 11 Отговор
    Мачкай Слави лъжците!
  • 20 БАЦЕТО

    8 28 Отговор
    ЕМИ ТИ ДЪЛЪГ ПРЕДПАЗИТИФ
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Фен

    15 53 Отговор
    Е как кой? Мая Манолова! Тамън да свърши някаква работа, и реши кметица да става! Мърла!
  • 23 пико

    37 7 Отговор
    Няма да кажа нещо ново,че здравеопазването е сбъркано още в мисленото,а може пък такъв да е бил замисъла.Някой умишлено направи финансирането по различните пътеки крайно не балансирано/направо несправедливо/спрямо някои лекарски специалности.Това създаде лекари милионери,а други слуги.Трябва да се възстанови и системата на задължително разпределение на здравните работници-разбирасе осъвременена.Не е редно да завършиш финансово тънко медицина за да останеш в страната и лекуваш населението ,а ти да отидеш в чужбина и лекуваш население което не е заделяло и1 евро за твоето образувание.Тук правилото за свободно движение на ,,хора"трябва да се прецезира чрез финансови мерки.Това трябва да се разпростре и върху други важни за нацията специалисти.Казано по друг начин-искаш да завършиш висше в България,а да работиш в чужбина тогава си плати таксите като за чуждестранен студент.
  • 24 Allf

    38 5 Отговор
    Вдигни се народе прост да подкрепиме тия сестри. Една чалга звезда взима 6милиона за 1-2години
  • 25 ХХХ

    42 13 Отговор
    ясно е че Герб трябва да се разкарат час по скоро... но и за доказаните вече крадци БСП няма да гласуваме... айде пускай я вече тая партия няма такава държава ли народ ли че да тръгваме най после напред. имаш 80~90% от народа! другите просто НЕ СТАВАТ

    Коментиран от #27

  • 26 Така така пико

    12 8 Отговор
    и да им земат пашапортите да не моат да идат у чужбина. А, и още по-добре, да каже бойко на меркел да намалЪт заплатите на дофтурите и немачко та да не искат наште да идат там.
  • 27 хахо

    14 8 Отговор

    До коментар #25 от "ХХХ":

    ти изкукурига, кои са тия 80-90%? май си попрепил ракийка тая вечер.
  • 28 Гого

    55 4 Отговор
    ГЕРБ лъже. ГЕРБ излъга всички. ГЕРБ това. ГЕРБ онова. Да ама как така става, че всички (или поне повечето) са недоволни, стачкуват, протестират а сега социологическите агенции пак дават прогнози за победи на ГЕРБ на местните избори. Значи българина или обича да го лъжат, или го е шубе, или пак се задава още една голяма манипулация и измама на изборите. И докога така.? Докога децата ни ще бягат към един по-справедлив свят? Докога дебелите американци ще ни се присмиват заедно с българските си слуги? А народа ще обеднява, ще се обезлюдяват селата и градовете, а онбашиите които са го яхнали ще дебелеят заровени в пачките откраднати пари? Много въпроси без отговор. Къде ли остана българския лъв, да измете цялата тази гнилоч.

    Коментиран от #29, #40, #64

  • 29 Активист на БСП

    14 4 Отговор

    До коментар #28 от "Гого":

    Евалла,брато!

    Коментиран от #61

  • 30 шопен

    52 4 Отговор
    Лъжеца живее в Банкя, играе тенис, бие дузпи. Да му бием една и ние, неспасяема, много пъти. И на село при минералната вода, да си почива от лъжите.
  • 31 Аз пък.

    20 1 Отговор

    До коментар #4 от "Дългия е забравил, че":

    Четох преди години, че ние произвеждаме храна, която може да храни 40+ милиона души годишно. Е? Имаме и много чиста и хубава еода, след няколко години може да е само много... Ама, това е животът.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Имам дилема

    9 32 Отговор
    Тази плешива гад защо не ме целуне отзад?
  • 35 Уиуипуд

    26 7 Отговор
    На изборите в които ще участва и проекта на *чалгаря* поне 80% от гласовете са за него. Тука включваме и гласовете на 3 милиона Българи зад граница които показаха ,че не искат повече мафията Бесеподепесегерб
  • 36 Nik

    11 45 Отговор
    Честно казано "омръзна" ми от тия медицински сестри!Има си управители на болниците,те да се грижат за заплатите на медицинските сестри и лекарите!От цяла България,очевидно управителят на карловската болница,не си е свършил добре работата!Тоя чалгар-Трифонов,само "търси повод" да се заяжда с правителството!Не се "вижда" колко е прост,горкият!Щял да прави партия!Смях!Да си оправи "скапания" речник и да си изтрие татусите,пък тогава да мисли за политика!

    Коментиран от #53

  • 37 Петко

    41 4 Отговор
    Тия герберасти направо таковат мамата на държавата пред очите ни , а ние продължаваме да мълчим. Изчезваме глупаци .
  • 38 Слави е един

    12 18 Отговор
    ...ПОПУЛИСТ. Затова пее чалга, да им се хареса на гочитата.
  • 39 Наблюдател

    34 2 Отговор
    Кой излъга целият български народ, 1989 година че времето ще е наше..... От трън на глог че по висок..... Всяка една професия трябва да се зачита.... И да се заплаща......
  • 40 Перископич

    26 2 Отговор

    До коментар #28 от "Гого":

    Гласуват около двайсет процента от хората, от тех поне половината с назначени от ГЕРБ разни хорица на държавна службица - учителите пряко назначени от ГЕРБ са най-много, но колко други има! Ето тези мъртви души гласуват за ГЕРБ, защото партията храни тях и децата им.
  • 41 Антисоциалист

    8 14 Отговор
    Господа, четем за организиран дебилизъм! Медицинските заведения у нас са търговски дружества по уреденото, т.е. разпореденото от Симеон Самозванец вредно за народа и държавата ни. Според това разпоредено, бюджетът, т.е. и заплатите на наемните работници се определят от работодателите им, а не от държавата. В този установен и вреден за народа ни ред, протестите на медсестрите би следвало да са или срещу този ред, или срещу работдоателите им, които определят заплатите им, а не срещу правителството, което не определя заплатите им. Забележете - протестират не лекари, а медсестри - не реалните по работа началници на медсестрите,, не наелите ги да ин вършат някаква работа! А и лекарите могат да определят донякъде заплатите им само лично и неформално. Да обобщим - медсестрите е редно да протестират срещу работодателите си и началниците си, а не срещу правителството. Разумно е чрез техен профсъюз, а такъв те нямат. И още... Отпусканите бюджетно пари са за лечение на гражданите, а не за заплати на наемните работници на продаващите лечение. Редно е не държавата, а гражданите да купуват и плащат по свое решение за лечението си и да избират кому. Стига социализъм, господа! "Всекиму своето!" Да плаща който купува, а не всички с данъците си вместо него, та и купил той или не! Нека на медсестрите плащат работодателите им, а не вместо тях всички с данъците си! Купуващият да плаща, а не всички други вместо него!

    Коментиран от #66

  • 42 Страшно

    24 4 Отговор
    Голям гаф, непростим гаф. Това е много голяма политическа грешка и този път с бушони няма да мине номерът ББ.
  • 43 ВЪРВИМ КЪМ ТОТАЛИТАРИЗЪМ

    26 3 Отговор
    По принцип симпатизирам на Слави /освен за чалгата , той се грижеше и за историческата просветеност на народа , години наред поддържаше духът български/. Но сега ми се струва , че Слави умишлено се бави с
    пускането на своята телевизия! Само и само да не вземе страна по предстоящите два избора , на главен прокурор и на местни избори! Слави: ТИ ЗА ИЛИ ПРОТИВ ГЕШЕВ СИ ?!
    Слави: АКО ВЛЕЗЕШ В СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ КАК ЩЕ ПРОМЕНИШ ИЗБИРАТЕЛНИЯТ ЗАКОН ЗА ДА СТАНЕ МАЖОРИТАРЕН/ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ Е ПОЛЕЗЕН/ , ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ ИМАШ САМО 10 - 15 ТВОЙ ДЕПУТАТА?!
    ИЗОБЩО МНОГО ПОВЕЧЕ ПОЛИТИЧЕСКА АКТИВНОСТ ОЧАКВА ОБЩЕСТВОТО ОТ ТЕБ - А ТИ СЕ МОТАЕШ ! ЗАЩО ЛИ?!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Спорт

    10 1 Отговор
    На тъмно футбол не се играе?
  • 46 Гост

    15 3 Отговор

    До коментар #17 от "По сериозно по темата":

    Уважаема г - жо , бихте ли могла да посочите една , само една сфера от икономическия , обществения и политическия живот в бг , където няма мърша?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 за чалгарите и чалгарството

    15 3 Отговор
    Ако нямаше Бойко Борисовци , нямаше да има и Слави Трифоновци
  • 49 Aни

    16 4 Отговор
    Как сладко говорят и се губят в лъжите си и гледкат като едно голямо насрано бебе.И стават все по-хуманни и ще се пенсионираме на 75год.Какъв просперитет само след 30 години....ДЕМОКРАЦИЯ
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Кондор

    21 0 Отговор
    Г-н Трифонов, заблуждавате се като смятате, че мажоритарните избори ще решат проблемите на страната. Ако из-
    браните са корумпирани, мажоритарният избор се обезмисля! Корупцията като раков процес е обхванал с метастазите си всички служби в държавата.
    Или приемаме китайския начин за изкореняване на корупцията(разтрел на корумпираните) или американския(данъчни закони, които криминализират укриването на доходите, стриктно проследяване на произхода на парите, забрана за плащания в брой над определена сума, въвеждането на данъчните декларации, които се попълват от всеки пълнолетен гражданин, независимо дали работи или не).
    Аз Ви предлагам на първо време нещо по просто: всеки кандидат за изборна длъжност или за държавна или общинска служба да преминава предварително през ПОЛИГРАФ дали е склонен към корупция. Изследването да става задължително пред камери. Кой корумпиран ще се кандидатира за някаква служба, когато знае, че изследването на полиграфа ще стане публично достояние. Големият проблем ще е, че мнозинството в Народното събрание ще гласува против
    полиграфския тест! Не Ви очудва нали?
    На България й трябват честни хора като Левски.
  • 52 Койчо от Койнаре

    14 3 Отговор
    В болниците има твърде много далавера, защото са хем ТД, хем се финансират по схема от НЗОК, което е предпоставка за тези далавери с цел забогатяване на шефовете им. Трябва смяна на системата за финансиране и одит на сключените от болниците договори за всичко, оттам изтичат парите.ни!
  • 53 Бате

    6 2 Отговор

    До коментар #36 от "Nik":

    Честно казано и на мен, ама от такива като теб.Стой си в казана и дърпай всеки който е тръгнал да излиза от него. Българска ние работа
  • 54 БЛЯ БЛЯ

    6 7 Отговор
    Славуца и Жамбаски са гейши
  • 55 Беглец

    13 0 Отговор
    Знаех,че нищо няма да се промени в Бг
    Преди 14 години от обичаща професията медицинская сестра в най реномираната блница в София аз станах това,което е името ми.
    Не сгреших
  • 56 гост

    6 12 Отговор
    Тоя прост учиндолски чалгар популист не пропуска да си навре гагата по всяка тема - нищо че хал хабер си няма ...

    Коментиран от #57

  • 57 Опа

    3 5 Отговор

    До коментар #56 от "гост":

    Ауу а ти си много умен от всичко разбираш ха ха ха
  • 58 Опа

    4 7 Отговор
    Поне научи други думи освен учиндолски и чалгар, всъщност я ми обясни думата чалгар можеш ли

    Коментиран от #62

  • 59 бял

    9 0 Отговор
    Тиквата,както лъже непрекъснато ,ама само тъпите си избиратели
  • 60 ЪРП

    7 1 Отговор
    ТАЗИ СГАН НЕВИЖДАНА ОТ ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИ Е ЧУМАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!......ФАКТ, ФАКТ, ФАКТ
    А, ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ САМИ ПОКАЗАХА, КАК СЕ "ЛЕКУВА" ЧУМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 61 Госпо

    11 1 Отговор

    До коментар #29 от "Активист на БСП":

    Господин Трифонов. Много уважавам Вас и целият Ви екип. Всичко което казвате и пишете за нещата, които се случват в България е така, ние хората знаем тези неща. Моя призив към Вас е да се опитате да реализирате вашите действия, а не да се впускате както всички до други до сега в казване на истината, не че това е от най- важните неща, но хората знаят общата ситуация в държавата ни и искат истински действия.
  • 62 до Опа

    4 3 Отговор

    До коментар #58 от "Опа":

    Лесен си бе - чалгар е ей такъв като тебе !

    Коментиран от #63

  • 63 Опа

    1 2 Отговор

    До коментар #62 от "до Опа":

    Ха ха смях, щом така разбираш нещата много време ще си живееш в чалгария
  • 64 Ново

    2 7 Отговор

    До коментар #28 от "Гого":

    Защото народа избирало малкото зло защото бсп ще ти свали и Ризата от гърба бсп нищо ново не е наичила нищо старо не е забравила само да се докопа до власта
  • 65 Герб

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Маймунът бабуин Боко":

    Имаме президент това малко ли е честен с заплата 1000 лв колко на правозащитника слави

    Коментиран от #72

  • 66 НАТО ВЕЦ

    7 1 Отговор

    До коментар #41 от "Антисоциалист":

    Абсолютно си прав за механизма на заплащане, но тук не става въпрос за това, а за факта, че управляващите, знаещи също как стоят нещата, излъгаха, че ще "дадат идни пари" целево, за увеличаване заплатите на медицинските сестри. БХ и компания бяха абсолютно на ясно, че това няма как да стане и въпреки всичко излъгаха на всеослушание.
  • 67 ТОЧКАТА

    4 2 Отговор
    КОЙ???Ми капитализма ,разбира се!!!ТОй определя правилата. >>А едно от тях е :
  • 68 Срам ни е от Борисов и останалите

    2 0 Отговор
    Наглите престъпници окупирали власта с измама на 09.11.1989 година създадоха доказано престъпни групировки маскирани като партии.Чрез тях провеждат показна ликвидация на БЪлгарския народ.В момента последните годни за човешки майки жени и девойки са подложени на жестоки трайни нелечими увреждания още от детските ясли,градини,училища ..Ползват се тежко терористични средства вградени в камери,лични документи и телефони.
    От заплати пенсии и помощи вкл за раждане и отглеждане на деца престъпниците на власт не могат да крадат нито лев.
    От оперативни програмки МОГАТ да крадат милиарди годишно ..
    За срам на Борисов продължава ограбването на милиарди за изграждане на палати и къщи за гости на избранници на власта по списъци в министерство на Земеделието..
  • 69 АМАн от крадци на власт

    2 0 Отговор
    Напомня се че НАГЛИ престъпници на власт купуват осем самолетчета F16 за разоряваща БЪлгария сума от над 4 000 000 000 още неограбени от народа живи кървави лева. Само лихвите по тях с аповече от годишния Бюджет на МИнистерство на отбраната ../без нагло престъпни разходи/
    Напомня се, че най скъпия Пътнически кораб в света е с обявена цена около 1 000 000 000 $ или 1 710 000 000 лева..
  • 70 Андро

    0 0 Отговор
    Дрън-дрън та пляс!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 соросоидни кърлежи

    2 0 Отговор
    Има го на запис, ББ каза на министъра-тези пари да е се замъкнат някъде и после да не става дандания, а министъра каза - о не ,всичко е точно..вярно е, точно обратно..Как за 30години не сте научили че в България политици най големи лъжци, и стават все по изобретателни, и те се чудят ,как може да има по света толкова наивен народ-глупав.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове