Last news in Fakti

22 Октомври, 2019 16:07 3 530 22

Кметът на Несебър за 100-те хиляди лева в дома му: Това са семейни спестявания!

  • николай димитров-
  • несебър-
  • търговия с гласове

Вярвах в тази държава, но ме омаскариха, възмутен е обвиняемият за търговия с гласове кандидат за нов мандат в общината

Кметът на Несебър за 100-те хиляди лева в дома му: Това са семейни спестявания! - 1
Снимка: БГНЕС

Както вече "Факти" съобщи, главният прокурор Сотир Цацаров е поискал независимият кандидат за кмет на Несебър Николай Димитров, както и кандидатите за общински съветници Петър Хрусафов и Георги Георгиев от „БСП и ПК Тракия“, Константин Лефтеров от „Движение 21" и Атанас Япаджиев - кандидат за кмет на Свети Влас от „Движение 21“, да бъдат привлечени като обвиняеми по досъдебно производство.

Мотивирано искане за привличане и задържане като обвиняеми на петимата кандидати е внесено в ЦИК, която дала своето разрешение. Петимата кандидати станаха обект на претърсване от ГДБОП по сигнали за търговия с гласове.

„Много неща премълчавам, много удариха по авторитета на семейството ми и моя личен с всички тези действия пред офиса на съпругата ми, нахвърлиха се и върху детето ми. Миналата година ми подхвърлиха неща в колата. Аз и тогава премълчах. Вярвам в тази държава, вярвах всъщност”, каза Николай Димитров пред "Флагман".

„Нямам никаква идея какво предстои. Никой няма идея. Според мен, това е пряка намеса в изборите”, отсече Димитров. От хора, които му се обадили, разбрал, че имало решение на ЦИК, че се дава съгласие на прокуратурата да повдигне обвинение на петима души, сред които е и той.

По повод това, че в дома му са намерени 100 хиляди лева, Николай Димитров бе категоричен, че това са семейни спестявания, които са обвързани с документи, с разпределени дивиденти.

„Те са в сейф на мое име. Дали е в банката или в дома ми, сейфът пак ще е на мое име. Това са средства на семейството ми през годините. Всички сметки ми бяха запорирани, бях омаскарен, когато се случи скандалът „Дюнигейт”, как да държа средства в банката!?”, попита риторично Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El pepi

    51 0 Отговор
    Аз съм спестил 20лв откакто управлява ГЕРБ?! :\

    Коментиран от #2

  • 2 за същия отчетен период

    24 1 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    Аз съм на дефицит.
  • 3 Шляхтиц

    16 16 Отговор
    Всякакви суми по-големи от хиляда, две хиляди се съхраняват в банка. Всякакви приходи, плащания с по-големи суми се извършват по банков път. Така сметките стават прозрачни и могат да бъдат следени. Мафиоти и измамници държат големи суми вкъщи. Не се учудвам, че ало измамници получават по 10, 20 и повече хиляди лева при своите измами.

    Коментиран от #7, #8

  • 4 Оня с рикията

    14 2 Отговор
    И я бех спести 20 кинта, ама купих на жената гласа с тех, даже земах и назаем от саседо само и само таа пущина да не гласува за б. б. И ся ем немам 20 кинта, ем виса на саседо с 30 кинта тоест имам дефицит на кинти мама му стара
  • 5 маскарата

    22 1 Отговор
    От какво ли се е лишил за да ги спести тези 100 000...

    Коментиран от #6, #13

  • 6 Краси

    17 0 Отговор

    До коментар #5 от "маскарата":

    От банички може би?
  • 7 Последния софиянец

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Шляхтиц":

    Къде да си внесе парите човека като КТБ затвори.
  • 8 Сеянин

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "Шляхтиц":

    Та банката да ми работи с парите и на всяко внасяне/теглене да си удържа, па остави за месечно обслужване на сметката и др. такси и таксички( нали не копат на нивата, та да изкарат, ама и те деца хранят)
  • 9 Токо

    13 0 Отговор
    100 000 лева е ясно ,че са ''спестявания'' ! Едва ли ги е намерил в асансьора . Проблема е ,че това са ''спестявания '' за зимната му почивка на семейството . '' Спестил ги е '' за няколко седмици и не е успял да ги сложи в змиярника ....
  • 10 салама

    15 0 Отговор
    Това са му някакви си там 100 000 лева за ежедневни далаверки .... Ей така да има нещо в тях ! Нали главният Прокурор не си мисли ,че това са спестяванията на семейството .
  • 11 Гост

    13 2 Отговор
    хехе, били семейните спестявания, да извадят сега от НОИ фишовете за заплатата и печалбата на фирмата да видим това спестяване?
  • 12 Уау

    15 2 Отговор
    От колко време ги спестяваш? Я да видим декларациите ти за последните 4-5 години! Каква е най-голямата сума, която си декларирал? Данъци платили? Дай да видим, за да ти повярвам!
  • 13 вервай ми

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "маскарата":

    От закуските.
  • 14 7598

    13 1 Отговор
    И този ни има за идиоти.
  • 15 Behemoth

    4 0 Отговор
    Сладък ....
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 НИНДЖА

    2 1 Отговор
    от къде са тези пари бе кмете ааа как ги спести нещо се правиш на много пистелив спестил си от майка си нали
  • 18 ДЖЕМИЛ

    3 0 Отговор
    ПРИЗОВАВАМ ПРОВЕРКА НА ОБЩИНА ТЪРГОВИЩЕ КАК ЕВРО ПРОЕКТИ МИНАВАТ В ЛАПИТЕ НА ХАМДИ ИЛЯЗОВ ТОПЛИЯ ОБЯТ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ОЩЕ АНТИ МАФИОТИТЕ ДА ПРОВЕРЯТ
  • 19 софиянец

    2 0 Отговор
    И аз бях спестил 100 000 лв...…...при Ж.В.
  • 20 незнайко

    3 1 Отговор
    Прав е за сейфа, но не и от къде са парите !!! Как ги спестяват ??? Нали заплатите са малки ??? За 4 години на месец е "отделял" по 2000 лева !!! Хората се чудят на заплата от 600 лева какво да правят а той СПЕСТЯВА !!! РАДВАЙТЕ СЕ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА !!!
  • 21 Калин

    1 0 Отговор
    Трябва да е харчил като луд за да не спести толкова пари за 10-12 години като кмет. Ако вие не можете, то си е за ваша сметка, сигурно триете билетчета от лотарията....Истинските пари са на друго място.
  • 22 А Николов

    0 0 Отговор
    Дивиденти ,той на две магарета плявата не може да раздели . Какви дивиденти , може би от обществените поръчки , от рекет , разрешителни .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове