Last news in Fakti

25 Октомври, 2019 14:23 9 241 19

15-годишно момиче се обеси в Съединение

  • съединение-
  • 15-годишна-
  • обеси-
  • обесване

Приближени смятат, че причината зад трагедията е разводът на родителите на детето

15-годишно момиче се обеси в Съединение - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Непълнолетно момиче от град Съединение е сложило край на живота си, съобщи TrafficNews. 15-годишната тийнейджърка е открита от близките си вчера по обяд. Тя се е обесила на терасата на къщата, в която живеят баба ѝ и дядо ѝ.

Момичето е оставило прощални писма на родителите си – по едно за всеки. Майката и бащата са разведени. Приближени смятат, че причината зад трагедията е именно раздялата на родителите. Детето не е успяло да преживее цялото напрежение около развода.

На мястото са били извикани екипи на полицията и "Спешна помощ", но медиците са успели единствено да констатират смъртта.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако бяхме християнска държава.

    15 9 Отговор
    Развод, никога.

    Коментиран от #7, #10

  • 2 Жиката

    32 2 Отговор
    Така възпитахте тези които сега са родители . Без морал , без сърца , без чувства..

    Коментиран от #19

  • 3 сектант

    5 11 Отговор
    оправете си децата

    Коментиран от #5

  • 4 Родител

    39 1 Отговор
    Бог да прости детето! Преди година се случи същото на семейство с висок социален статус и без никакви видими проблеми. Оказа се, че детето си е посегнало фатално, поради болните амбиции на родителите. Не е въпрос разведен или не, богат или беден, децата се нуждаят от внимание и изслушване, а не само от пари и неглижиране на проблемите, които за тях са огромни, а за възрастните–незначителни.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ред и дисциплина

    2 4 Отговор
    Ами сега бабата и дядото да си скубят косите и да се дерат от рев. От рев файда няма, тъй като развода е заради това, че родителите на бащата или майката,не са си свършили работата като възпитатели и настойниците докато майката или бащата са били деца.
  • 7 А не сме ли

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ако бяхме християнска държава.":

    Един тук доста се пенявеше, че сме....

    Коментиран от #9

  • 8 Бегето територията гробище😂😂

    2 7 Отговор
    Секи ден самоубиици

    Коментиран от #17

  • 9 Не сме.

    1 12 Отговор

    До коментар #7 от "А не сме ли":

    Ако бяхме християнска държава, щяхме да имаме цар. Развод никога няма да има, нито аборти или истанбулски конвенции. Нито да има гей бракове. Жените трябва да са девствени и полите им най-къси до колената. Ние сме доста далече от християнството или, каквато и да е друга религия.

    Коментиран от #11, #12

  • 10 онзи

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ако бяхме християнска държава.":

    няма нужда от разводи, да сменяте партньора когато е нужно :D
  • 11 Izvraten

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "Не сме.":

    Ква религия, кво християнство, кви пет лева😂 докога ще се държите като примитивни диваци, които вярват в дядо коледа...
  • 12 Зигфрид

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "Не сме.":

    Да не сме в 18 век. Или си сектант. Това се опитва да се прокара в Европа и Америка. Подобни неща има само в Исландия и някои Мюсюлмански държави като тях ли да сме.
  • 13 Петьо

    8 0 Отговор
    Това момиче ми е приятелка и ми беше от моето училище единственото вярно тук е че е на 15 и че се е обесила във Съединение. Да почива в мир !
  • 14 Ffff

    9 0 Отговор
    Моля ви не говорете глупости. Една от бабите ми е колежка и със сигурност детето е било обградено от много любов. Вероятно е да не е това причината за смъртта. Хубаво е да не ровите в скръбта на хората.
  • 15 БАЙ МИЛЕ

    3 2 Отговор
    Вероятно несподелена любов......Горкото дете.......Светла му памет на невинната душица......
    Съболезнования на близките.......
  • 16 Приятелка

    1 0 Отговор
    Това беше едно прекрасно дете с много енергия и надежда но на нея и е било дошло в повече миличката дано сега е на по добро място дано да е щастлива липсва на всички ние много я обичахме❤
  • 17 ШОП

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бегето територията гробище😂😂":

    Абе май сме по добре от нашите идоли. За 2018 6500 самоубииства в англия 70% на мъже. Това сметнато на глава на населението ни дава резултат че все още сме по добре от запада.
  • 18 Непозната

    2 0 Отговор
    Не я познавах за жалост, но имаме много общи приятели. Не е зареди развода и смъртта е била ужасяваща по думите на мои познати. Както и да е. Тя е имала проблеми и само приятелите знаят за тях. Аз само подозирам. Но я разбирам понеже и аз съм опитвала да правя глупости. И стига сте се смеели над смъртта ѝ и стига с това "оправете си децата"! Вие не сте хора!
  • 19 Кръстю Бончев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жиката":

    я да млъкваш щото не знаеш нищо разбра ли мее
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове