Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 12:34 3 068 27

Млада шофьорка бере душа след удар в дърво

  • шофьорка-
  • катастрофа-
  • брестовец

Съдействие за изваждане на тялото на пострадалата от огънатите ламарини, са оказали служители от РС ПБЗН – Плевен

Млада шофьорка бере душа след удар в дърво - 1
Снимка: shutterstock

22-годишна жена е с опасност за живота, след катастрофа на пътя Плевен-Ловеч. Това съобщиха от ОД МВР- Плевен.

На 5 ноември около 07:15 часа на път II-35 Плевен-Ловеч, на пътен участък в близост до село Брестовец, е настъпило пътно-транспортно произшествие. 22-годишна жена от Ловеч, е изгубила контрол над управлението на лек автомобил, който се е ударил с дясна странична част в крайпътно дърво. При инцидента е пострадала водачката. Съдействие за изваждане на тялото на пострадалата от огънатите ламарини, са оказали служители от РС ПБЗН – Плевен.

Тя е транспортирана в Спешно отделение - Плевен, където е прегледана и е установено, че има тежка черепно-мозъчна травма и множество тежки наранявания по тялото. С опасност за живота е и е настанена за лечение в САРИЛ при УМБАЛ гр. Плевен.

Взета е кръвна проба за наличие на алкохол и други упойващи вещества. Местопроизшествието е посетено от разследващ полицай, автоексперт и експерт при Базова научно-техническа лаборатория при ОДМВР – Плевен. Уведомен е прокурор от РП - Плевен. Образувано е досъдебно производство от НК. Продължава работа разследващ полицай.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    17 9 Отговор
    режете ги тия дървета бе, глей кви бели стават!

    Коментиран от #8, #18

  • 2 Све

    21 1 Отговор
    Езикът на журналистите беше език на улицата преди 30г !!!!!!!!!!!! Изпростачването на България върви с пълни темпове
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 🐸////////

    13 3 Отговор
    Като е взела книжка преди месец и тати и р купил нова от магазина количка и скоро не я е педала, хормони братче така става. Това време е най-опасното, ама откъде акъл да разбере.
  • 5 Све

    15 2 Отговор
    Жалко за 6 млн , които живеят на територията на мутренско-циганската държава. Само прочиташ новините и ти е ясно, че БЪЛГАРИТЕ МУТИРАТ В ДОБИТЪКОПОДОБНИ .................... Може ли да стане по-зле ?????

    Коментиран от #23

  • 6 Бат Мишо

    10 6 Отговор
    сся ако я питаме ОЩЕ доволна ли е че за 1 свирка си зе книжката ко ли ша каже - ние СЯ сме доволни защото на пътя и беше дърво а не някое от децата ни -дано пукяса преди да прегази някое щото ако мине през моето ще съжалява че не е умряла в дървото

    Коментиран от #7, #21, #25, #27

  • 7 ботор

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бат Мишо":

    Недей така бе Бат Мишо,може на девойката да и е станало лошо от погълнатата „мемори пяна"
  • 8 Гостилничаря

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "месара":

    Като онзи дето казал, че щеката не му стигала маслото в двигателя и му трябвала по-дълга.....
  • 9 Странният съд

    4 0 Отговор
    Утре сте вие гаранция няма. Утре някой ще го отнесе.
  • 10 Мунчо

    8 0 Отговор
    Кат си джъткаме по вейса с телефончето, срещата с дърветата е нормална.

    Не е нормално дебилите да искат да бъдат изразяни дърветата край пътя, защото поради тяхната дебилност и малоумие, им създавали опасност при отклоняване на вниманието с телефончетата, но същите боклуци се удрят не само в дървета, но и убиват хора по пътя.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 шестица

    3 0 Отговор
    Там пътят е с добра видимост,с колко е карала тая мадама, за да излезе от пътя и странично да се удари в дърво? Колата се е огънала от удара.
  • 14 Бат Мишо

    9 0 Отговор
    за тея флъорци има ли завои или няма и скоростта или дърво или дете е на пътя им НЯМА ЗНАЧЕНИЕ защото си гледат телефона при нулеви шофъорски умения и реякции и наблюдателност на умрял кон - ако отсечем дърветата ще продължи до тротоара през хората - ако махнем тротоара ще стигне до къщите - ако заживеем в бункери под земята ще стигне до река или гъол - ако ги пресушим ще стигне до Черно Море и пак ще се бастиса ЩОТО СИ ГЛЕДА ТЕЛЕФОНА - Докът в ДАИ не се спре корупцията да се раздават книжки на дебили ТОВА ЩЕ Е ПОЛОЖЕНИЕТО
  • 15 Бат Мишо

    8 0 Отговор
    ПС с очите си видях миналата година как 15 флъорци зеха книжки - бяха от другата страна на изпит докът имахме опреснителен за ремаркетата - ПОЛОВИНАТА НЕ МОЖЕХА ДА ОТВОРЯТ САМИ ВРАТАТА НА СТАЯТА и се блъскаха в чиновете дори пеша щото им звъняха телефоните и изпитващия ги замоли да ги изключат ТЕ И НА ИЗПИТА ИСКАХА ДА СИ ЧАТЯТ И ЛАФЯТ БЕ ХОРА
  • 16 Бат Мишо

    3 0 Отговор
    Обяснявам -издава си таблета ВКЛЮЧВА СИ ТЕЛЕФОНА ДОКАТО СЕ ИЗПРАВЯ предава си таблета И СЕ УДРЯ В ЗАТВОРЕНАТА ВРАТА защото бърза до види пропуснатите съобщения или помита чиновете преди да стигне до вратата по пътеката БЕЗ ДА СЕ ИЗВИНИ ....По мое мнение 2-3 от тях поне щяха да се ударят в вратата и чиновете и без да си гледат телефоните - толкос бяха в несвяст от щастие че имат златна мина между краката си че гледаха в тавана миндилите (когат не гледаха телефона)За здравей добър ден само може да мечтаете щото те вече са в англия и франция в мислите си и само за там говорят и околното действителност за тях е само матрица която с досада търпят...Не че аз съм щастлив от това което направи ГЕРБ с държавата АМА ОЩЕ ВИЖДАМ КЪДЕ ХОДЯ И КАРАМ макя му....
  • 17 Шопо

    1 2 Отговор
    Жената ,дома и до печката!
  • 18 Шляхтиц

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "месара":

    Асфалтът на пътя е с лошо качество. Министърът на транспорта да подаде оставка.

    Коментиран от #19

  • 19 Баш пък там

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Шляхтиц":

    асфалта е нов и свестен, което си е цяло чудо, а и дървета до пътя няма поне по на 6 км в двете посоки от Брестовец. Има и финтак нови мантинели и банкет.
  • 20 ТЪП

    0 0 Отговор
    Всякакви хора има по света и всичко може да се случи. Дали пък тя няма раздвоение на личността и двете едновременно да са решили да преминат от двете страни на дървото?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Лудата

    5 0 Отговор
    Нещастници прости! Това може да се случи на всеки, на сестра ви или дъщеря ви. Помислихте ли за родителите на това младо момиче преди да си напишете олигофренските коментари. Дано се оправи момичето и да живее. И се молете вас да не стига, защото е страшно и никой не знае как ще реагира в различна ситуация на пътя.
  • 23 антрашпиц

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Све":

    "Може ли да стане по-зле?"-Да,може и ще става все по-зле.
  • 24 sds

    2 0 Отговор
    Koлата беше стара М124-ка,преминава в насрещното и там в дървото/около ф 40см/.Не е челно на100% ,ама мечето е за брак на 100 %.На прав ,нов пьт.Дано оживее котенцето,мечето я е запазило
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 tapanar40

    0 0 Отговор
    Удар в дърво или каквото и да било с дясна странична част на автомобил с последвали тежки травми говори само за едно-шофиране без предпазен колан.Как тогава подобно тъпомислещо и нагло същество ще бъде опазено от когото и да било,па макар и той да е ГОСПОД?
  • 27 Меги

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бат Мишо":

    Много тъпо коментари и не на място! Бих отговорила на всички, но няма да се занимавам "Малки" мозъци. Дано момичето се оправи и Господ да дава сили на семейството и!
    Все пак никой не знае как е станало и каква е била причината за станалото, но естествено някой са Богове и знаят всичко!.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове