Last news in Fakti

11 Ноември, 2019 08:07 1 516 19

Паргов: Резултатът на БСП в София уплаши много хора

  • калоян паргов-
  • бсп

Председателят на БСП в столицата заяви, че първата задача на партията сега е да реши как да капитализира постигнатите добри резултати на местните избори, за да може да надгради в предстоящите и на национално равнище

Паргов: Резултатът на БСП в София уплаши много хора - 1
Снимка: БГНЕС

В партията предстоят интересни събития, както винаги се е случвало преди и по време на пълния цикъл отчет и избори, коментира лидерът на БСП - София

Резултатът на БСП в София уплаши много хора. Това каза лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов в предаването "Неделята на NOVA" по Нова телевизия. Така той отговори на въпроса за издигането на втори кандидат за ръководител на групата на БСП в СОС и наложилото се гласуване от страна на 15-те общински съветници. В крайна сметка Калоян Паргов спечели вота и отново ще води групата на социалистите в СОС. Според него в партията предстоят интересни събития, както винаги се е случвало преди и по време на пълен цикъл отчет и избори.

"Ако един човек е харесван от всички, това означава, че е лицемер, коментира Калоян Паргов. - Ние не сме се събрали да се харесваме, а да вършим определена работа. Това е нашата задача. Очевидно, че резултатът на БСП от местните избори в София уплаши много хора. А аз приемам всичко, което се случва сега, като добра оценка. Нищо, че я поставят по този начин. В крайна сметка, всички дадоха добри оценки за представянето на БСП в столицата".

Според Калоян Паргов първата задача на БСП в София сега е да реши как да капитализира постигнатите добри резултати на местните избори, за да може да надгради в предстоящите и на национално равнище. "В момента аз мога да постигна това, ръководейки БСП на градско ниво и това е основната ми задача", заяви той.

Лидерът на БСП - София е категоричен, че в Столичния общински съвет предстои много интересен мандат, какъвто аналог досега не е имало в последните 10 години. "Политическата обстановка е много променена, има разместване на пластовете, обясни той. - Чух заявки от страна на ГЕРБ, че имат допирни точки с ВМРО по темата "Сигурност". Какво обаче ще се случи, когато дойде време за взимане на решение за поредния гей парад? Волен Сидеров си направи цялостна кампания по тази тема. А какво ще стане, когато на дневен ред дойде решението за ромските гета? На изборите там толкова убедително подкрепиха кмета Фандъкова! Какво ще бъде поведението на ВМРО и Атака, бъдещите партньори, формиращи мнозинството, по тази тема? Със сигурност ще бъде много шарено и много трудно в предстоящия мандат".

Според Калоян Паргов, още във вторник при гласуването за председател на Столичния общински съвет ще стане ясно разделението между управляващи и опозиция. "Ще видим дали ще бъде избран Елен Герджиков или няма и съответно колко гласа ще събере, коментира той. - Вторият знак за това кой ще подкрепя управляващите ще дойде при гласуването на бюджета за следващата година".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай Бай

    28 8 Отговор
    Аха а та нали Мая Костинбродска беше независим кандидат? Как така БСП е постигнала голям успех на балотажа
  • 3 истината

    18 11 Отговор
    ПАРГОВ
    НЕДОНОСЕН МУШМОРОКО,ближи по старателно,че скоро Курнелата ще си избърше ръцете с теб за блестящата победа в Софето.
  • 4 Фен

    21 9 Отговор
    Е тя Мая нали се отрече от вас? А иначе резултатът ви е плачевен, както обикновенно!

    Коментиран от #18

  • 5 Софиянец

    19 5 Отговор
    Трябва да си много тъп за да си мислиш че резултатът на Манолова е резултат на БСП. Отделно правете разлика между местни и парламентарни избори.
  • 6 Гостилничаря

    14 6 Отговор
    Много хора се уплашиха, наистина, най-вече от БСП......
  • 7 Р. Овч.

    24 5 Отговор
    Абе пич не е така. маяма нолова е независима колкото милиончева е журналист. Острието на бсп, шанс за орешарски, белия автобус, костинброд - помним. Разбира се че е независима от теб. Но от БКП не е.
  • 8 Не става

    19 3 Отговор
    Не можете да го надградите. Повечето гласове за Манолова бяха срещу Фандъкова, не бяха за БСП.
  • 9 ИВАН

    4 4 Отговор
    Докато се пенлявите едни срещу други, човекоподобните се въдят и след някоя и друга година, ще видим как ще се живее в България на Ботев и Левски, Вазов и Вапцаров
  • 10 Гост

    11 1 Отговор
    Как какво ще се случи на гей парада,Паргов да взима знамето и да го повежда с останалите си дружки от Позитано.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 АНТИБИОТИК

    11 1 Отговор
    Паргов, ти си от редичката мъдypкoвицове, кръжащи около Курнелия, на която й предстои як шут на следващия пленум! Колкото до бройките, много си се объркал! Поради липса на кадри вие нямахте кандидат на тези избори! Да не си забравил?
  • 13 Смучко Лапчев Духчев

    4 1 Отговор
    Айде нашия
  • 14 Руски дипломат – първи секретар на посол

    1 2 Отговор
    "Свободна зона в 9 без 5
    Днес се очаква инициативният комитет, който бе издигнал Мая Манолова като независим кандидат за кмет, да внесе искане за касиране на местните избори в столицата. Това събитие само по себе си нямаше да бъде може би толкова интересно, освен като една поредна демонстрация на загубелия кандидат за кмет, ако не беше едно друго обстоятелство, което ми хрумна и ме кара да направя своеобразен сравнителен анализ. Сега да си припомним какво направи президентът Румен Радев, който по конституция трябваше или да издаде указ за назначаване на Иван Гешев за главен прокурор, или, каквото право също има, да върне кандидата отново за разглеждане във Висшия съдебен съвет. Румен Радев върна кандидатурата на Иван Гешев във Висшия съдебен съвет. Сега предстои повторно разглеждане и повторно предложение. А нека пък сега да направим сравнението. Румен Радев връща кандидатурата на Иван Гешев с ясното съзнание, че Висшият съдебен съвет, както вече беше изразена позицията му, ще предложи отново същия кандидат. Този кандидат обаче, какъвто и да е конституционният изход, а той може да бъде един единствен, ако процедурата върви нормално според текстовете в основния закон, Румен Радев ще бъде длъжен да подпише указа и да назначи Иван Гешев. Само че това ще бъде един не просто морално делегитимиран главен прокурор, но ще бъде и един човек, който ще създаде една своеобразна втора реалност. Не просто реалността на делегитимиран главен прокурор, а реалността на тов
  • 15 Корнела

    6 0 Отговор
    Каква съм? Лобирам за руси я тук, детето ми в САЩ, а аз в България. Пращат ми рубли и трябва да ги сменям в долари и да пращам зад океана.Касата на позита но е празна, загубихме поредните избори. Но оставка няма да дам!
  • 16 FtF

    4 0 Отговор
    Паргов, при гласували 45 % е такъв резултата. Представи си колко са разочаровани хората от червеното управление за да продължават да гласуват за Фандъкова само и само да не е Ваш човек. Пък ти си говори каквото щеш и ако има касиране и се стигне до ново гласуване, то тогава резултата ще 70/30, та по-добре си трайте.
  • 17 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    НЕЕ... -НАРОДЪТ Е "УПЛАШЕН" ОТ КОАЛИЦИЯТА : БеСиПи - ДееБе !!!!
  • 18 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Фен":

    Като нямате ваш член паргов на чурук дъска стъпихте но това за вас е успех
  • 19 Пешо

    0 0 Отговор
    Да върнете земята на хората в Радомирско,червен чифликчия! А баща ти да се спре да размахва пушка по полето защото някой може да му я завре там където й е мястото.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове