Last news in Fakti

15 Ноември, 2019 09:46 1 283 17

Банов съзря лична вендета в казуса с Ларгото

  • боил банов-
  • ларгото

Ново развитие на скандала

Банов съзря лична вендета в казуса с Ларгото - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на културата Боил Банов намекна, че става въпрос за лично отмъщение в казуса с "Ларгото." "Да е жив и здрав този гениален интелект, няма как да го кажа кой е в студиото, защото ще ми направите голяма беля в личен план. Хората трябва да са наясно, че не сме глупаци, че не се подлъгваме по линията на пощенските кутии. Това са лични вендети", обясни Банов пред bTV.

Министърът на културата Боил Банов твърди, че е разбрал от медиите за пропуснатият срок за обжалване по делото за Ларгото. На въпрос дали ще подаде оставка, той отговори, че ще подаде сигнали в прокуратурата, но ако премиерът му поиска оставката, ще я подаде мигновено. Банов допълни, че в продължение на 7 месеца е очаквал насрочване на датата за дело на трета инстанция за Ларгото.

По думите му, жалбата срещу решението на съда да не се образува дело не е входирана в официалния документооборот на министерството. Т.е. това е бил самостоятелен отговор от страна на правния отдел на министерството.

Според министъра, в случая не може да става въпрос за липса на опит или объркване. "Вероятно това не е случайно. Болен мозък може да реши, че аз въздействам, че съдействам да се спре искът. Някой ги е спрял, то е много ясно кой ги е спрял, това е продължение на играта срещу мен, срещу моя престиж, срещу престижа на ГЕРБ", каза още министърът на културата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коментар📝

    34 3 Отговор
    Тоя що не е в ЗАТВОРА БЕ
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 9689

    23 2 Отговор
    Престъпнико, що не даде отговор за /ало,Банов съм/.Щото насреща си имаше заспал журналяга.
  • 5 Зрител

    24 4 Отговор
    Този рошавия , гледаше гузно и говореше несвързано .
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 porks

    15 2 Отговор
    Не се накраде Шайката.
  • 8 кнаус 485

    20 0 Отговор
    Гледах го,Банов шикалкавеше гузно,много е невротичен,Хекимян трябваше да го закове с въпроса кой ръководи министерството и отговаря за цялостната работа включително и правния отдел,нещата са ясни въпросния министър в записа уговаряше да се измисли някакъв срок,за да не глабяват фирмата,сега не контролира подчинените си за да не изпуснат срока за тези 750 000 лв....говори за някаква лична вендета,намеква и че това е удар по герб,така че да си ходи,всеки един директор на държавна или общинска фирма при тези обстоятелства щеше да бъде дисциплинарно уволнен,а тоя пуяк ще си остане....противен тип е,външния му вид,държание,неуравновесеност и изказ са противни,за мен е непонятно как такъв инзшвид може да е министър,при това на културата...
  • 9 Чокито

    16 1 Отговор
    Много нагъл мошенник! Няйой му е отмъстил като го е издал какви схеми върти с държавни средства??!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    9 0 Отговор
    Къпи се по често и спри да си перманентно пиян , наглец.
  • 12 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор
    На територията е разрешена само обществено/държавната ВЕНДЕТА!!!!Личната вендета се преследва и наказва.
  • 13 Той

    3 0 Отговор
    Кажи му прост ГЕЙбер и повече не го обиждай!
  • 14 Бесен

    2 0 Отговор
    А 750те хиляди не успя ли да ги съзреш бе бандит! Много избирателно съзираш?!
  • 15 БКП

    1 0 Отговор
    Жалко корумпе
  • 16 ЛАРГО

    2 0 Отговор
    Лошо изпълнение и подарени пари - няма съмнения за корупция,защото всичко е ясно,нека Банов да не се жалва като оки оня булка,въпреки че му отива
  • 17 БГто е африканска държава

    1 0 Отговор
    Не е единствената държава в света с плосък данък но е единствената с плосък данък и без необлагаем минимум. Нека някоя умна глава да каже какво означава това.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове