Last news in Fakti

16 Ноември, 2019 17:14 5 872 33

Бургазлийка с G Klasse гази тротоари и пътни правила

  • g klasse-
  • бургас

Няколко нарушения на един и същи водач с луксозен автомобил в приморския град.

Бургазлийка с G Klasse гази тротоари и пътни правила - 1
Снимки: Флагман

Ако преминавате край малкия паркинг на ул.“Васил Левски“ при кръстовището с бул. “Христо Ботев“ в Бургас, няма как да не ви направи впечатление яркозелен Mercedes G Klasse. Но не само ексцентричните предпочитания на собственика му, както и уникалният номер, струващ хиляди левове, събират погледите на местните, а и паркирането на всъдехода.

Често луксозният автомобил е спрян по най-чудат начин и почти няма случай, в който да не нарушава поне един член от Закона за движение по пътищата (ЗДвП), пише "Флагман".

В четвъртък колата е била заснета, докато е била паркирана на паркинг, обособен за таксиметрови автомобили. Не че тези места се използват по предназначение, но е факт, че са нещо като „капан“ за т.нар. “общински катаджии“ – служителите на ОП „Транспорт“, които са наложили десетки, а може би и стотици актове за неправилно паркиране точно на тези три места. Нарушителите директно са репатрирани, което им коства минимум 50 лева, за да освободят автомобила си. Mercedes-ът обаче няма кой да го вдигне и в четвъртък е стоял там почти през целия ден.

Бургазлийка с G Klasse гази тротоари и пътни правила

Днес, събота, шофьорът на колата, отново е заловен да паркира в нарушение. Автомобилът е паркиран в непосредствена близост до изхода на паркинг, с което затруднява трафика, докато предницата му е нагазила директно върху тротоара, още едно нарушение.

Според "Флагман" водачът е Евелина Х. Й., стопанисваща бутиков магазин в новопостроена сграда на площад „Тройката“, намираща се на метри от споменатия паркинг. Евелина Х. Й. е на 34 години. Има интереси в сферата на туризма и строителството, а името ѝ изплува покрай журналистически разработки за строителството на голям супермаркет в "Слънчев бряг".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    122 5 Отговор
    Човек винаги може да излезе от селото, но селото от човек никога.
  • 2 Правило номер 1

    93 3 Отговор
    "Богопомазаните" мутри и мутреси/ простаци и простакеси, по презумпция са недосегаеми.

    Коментиран от #3

  • 3 Александър

    43 1 Отговор

    До коментар #2 от "Правило номер 1":

    Не по презумция а по закон!

    Коментиран от #8

  • 4 mom4eto

    50 1 Отговор
    Евелина Х*Й ли се казва? Вече всичко ми е ясно ХЕХЕХЕ :)
  • 5 Blackthorn

    51 6 Отговор
    Абе вие бургазлии нямате ли пирони, ключове и други подръчни средства?! Недоумявам!
  • 6 Garrincha

    35 1 Отговор
    ... и така, докато не се самозапали !!!

    Коментиран от #10

  • 7 незнайко

    49 1 Отговор
    Какво ли е правила до 34 годишна възраст за да се представя сега по този начин няма да казвам !!! Във всеки град има по 2-3 такива жени които са много ГЪСТИ с полицаите и то не които и да е !!! Когато нямаш много в главата имаш ЗЛАТО между краката !!!
  • 8 Правило номер 1

    41 1 Отговор

    До коментар #3 от "Александър":

    Смо дето Темида е сляпа, но понякога напълно кьорова, когато става ръпрос за такива.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Фойерверки

    15 1 Отговор

    До коментар #6 от "Garrincha":

    Ексра ще бъде!
  • 11 Гост

    36 2 Отговор
    Селска пръчка (само там е нормално да се паркира така, който се мисли за гъзар, да пробва да паркира така в Лондон, Берлин, Берн, Париж, Милано, Копенхаген и др... реално Варна е пристанище на Шумен) в Г-класа е като боксьор тежка категория в Фиат 500 - става ама е смешно и не си отива...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 vasik atanasova

    17 8 Отговор
    Е ЩЕ ГАЗИ
    ТОЗИ ДЖИП НЕ Е НА СЛУЧАЕН ЧОВЕК
  • 14 СссереМ

    7 48 Отговор
    Ейй кисело е гроздето, голяма злоба голямо нещо, после се чудите защо успелите хора емигрират, ами след като са заобиколени само от завистливи мишки остава ли им друг избор?Апропо защо нищо не се споменава за съседните коли,А ТОЧНО тая кола ни боде очите?
  • 15 Сталин

    16 3 Отговор
    Ако е Фолксваген Пасат 1.9 дизел никой няма да му отрази нарушението и други спират на тротоара и знака за Такси и останалите не са го спазили има си възможност купила си е и тук трябва да се глоби и въпросната жена и всички, които правят нарушение.За българия най добрия вариат е глоба която да плащаш на момента с карта и без фразата,,Дай да почепа,, и ще се оправи.в по-големите градове постоянно има паркирали кой къде намери на тротоари в градинки и всеки вика ама няма къде.Преди време в моя блок имаше около 40 човека и 20 автомобила сега 30 човека с 40 автомобили всеки с по две коли .
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Претръпнал

    28 0 Отговор
    Споко бе хора... Тя арогантността се плаща с нерви и здраве. Този тип хора са толкова арогантни, че цялата негативна енергия, която събират ги убива рано или късно. Като ги хване някоя тежка хронична болест, G-класата няма да ги излекува. И всички пари също...
    Познавам такива - като позастареят стават смирени, а също радетели за правилата...
    Тогава започват да се възмущават на такива като тях, да реват, че няма уважение към възрастните...
    Усмихнете се и си мислете как и те ще сепсбръчкат и ще свършат на два метра под земята като всички. И никой няма да ги помни 😂
  • 18 Японеца

    25 1 Отговор
    Добри хора са бургазлии, ако беше в СФ, пирони, гуми, стъкла, камъни, боя, киселина и други гадости щяха да я застигнат!

    Същата ли беше с червеното бентли? Магазини Алди, Алдо, Зора и т.н. измами?
  • 19 3897

    17 2 Отговор
    Просто и изсипете една чаша с киселина на предния капак и ще спре да паркира където й падне.

    Коментиран от #20

  • 20 Русенец

    14 1 Отговор

    До коментар #19 от "3897":

    Буркан с лютеница или кофичка кисело мляко вършат чудесна работа.
  • 21 Така е

    15 1 Отговор
    Тя водачката не е чела членовете по закона за движение по пътищата. Тя с други членове се е занимавала.
  • 22 Евелина Х*й

    14 1 Отговор
    Поемам го,на всички мутри,затова така паркирам.Голямата ми тайна е,че съм балон за сперма,давам отзад,правя дълбоко гърло,лижа ануси и така,си заслужих жипа.Дори фамилията ми,го издава,че съм мутреса.
  • 23 Понко

    3 15 Отговор
    Ева е серйозна жена престанете да я плюете ако караше голф може би нямаше да я забелязвате нали бачка яко мацката лошо няма и самолет да кара успех Ева догодина Ролс Ройс

    Коментиран от #24

  • 24 Мхм

    12 2 Отговор

    До коментар #23 от "Понко":

    Наистина,изглежда сериозна.А,как точно,бачка здраво?С уста,с дупе,с п*че,с ръчичка?Или може би,ги обслужва по двама едновременно от тези яките "Батки".
  • 25 гост

    14 0 Отговор
    Ако полицията работи, тези нарушения ще са изключение. Лесно може да се предположи, че когато имаш такова отношение към ЗДП и хората, то същото ще е и към другите закони, към служители, партньори, колеги... Да се сезират данъчните и да проверят доходите й.
  • 26 ЕВЕЛИНКЕ И СЛЕПИЯ ЩЕ ВИДИ

    12 1 Отговор
    ЧЕ РАЗБИРАНИЯТА ТИ ЗА ЖИВОТА СА ПРИМИТИВНИ ЛИШЕНИ СА ОТ ЛОГИКА И МИСЪЛ..НЯМА ДА КАЖА ЧЕ ПОВЕДЕНИЕТО ТИ НА ПРОСТАКЕСА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЕЛЕМЕНТАРНО ЗАЩОТО ТО Е ДАЖЕ И ПОД ТОВА РАВНИЩЕ АКО ВЪОБЩЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ РАВНИЩЕ..СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ТИ СЕ НАЛОЖИ ДА ПАРКИРАШ ТАЗИ ЗЕЛЕНА ПОВЪРНЯ СИ НАПЪНИ ЗРЪНЦЕТО ПРИМИТИВЕН МОЗЪК АКО ИМАШ ТАКЪВ И ПАРКИРАЙ КАТО НОРМАЛНИТЕ ХОРА...ДА ЗНАМ ЧЕ ТИ Е ТРУДНО ЗАЩОТО ТИ НЕ СИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК А И СЕ ИСКА ДА МОЖЕ ДА АСИМИЛИРАШ ДАДЕНИ НЕЩА НАПРИМЕР ПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ..ТАКА ЧЕ НАПРАВИ ТАЗИ УСЛУГА НА ОБЩЕСТВОТО ДА ИЗЧЕЗНЕШ ЗА 60 СЕКУНДИ (ДА КАКТО ВЪВ ФИЛМА) И ПОВЕЧЕ НИКОЙ ДА НЕ ЧУЕ ЗА ТЕБ МЕКОТЕЛО ОГРАНИЧЕНО...

    Коментиран от #29

  • 27 Tilburg NL

    10 0 Отговор
    Бургазлийка??? Номерът е софийски и това е поредната мутреса, отишла да си избива комплексите в морския град!!!

    Коментиран от #30

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "ЕВЕЛИНКЕ И СЛЕПИЯ ЩЕ ВИДИ":

    Подкрепям написаното! Браво! Но, имам малка забележка.... във форумните среди пуснеш с главни букви се приема за крещеше, викане и т.н. Моля, бъдете истински българин, пишете правилно, главни букви поставяйте само в началото на изречението, на личните имена на хора, имената на местности, държави, континенти, океани и морета и т.н. Благодаря предварително. Иначе написаното от Вас е много добро!
  • 30 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Tilburg NL":

    Вероятно е лизингов...
  • 31 кола ли

    1 0 Отговор
    `Курник`на кокошката....
  • 32 Гост

    3 0 Отговор
    Типично по български.Защо не ходи в Солун например да се пробва да видим как ще реагират тамушните ченгета.Изобщо не им пука колко и струва номера директно го смъкват.Така трябва и у нас ...
  • 33 гост

    2 0 Отговор
    Само дето номера е софийски, предполага новоизлюпила се "софиянка", която смята, че щом кара мерцедес Г класа всичко и е позволено. Ама само да не забравя, че всички свършваме два метра под земята и никой не е нещо повече от другите, независимио дали кара зелена Г класа или ходи пеш.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове