Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 11:52 6 264 14

Откриха мъж да виси на ел. стълб във Величково

  • величково-
  • стълб-
  • ел. стълб

Една от версиите, която се разследва в пазарджишката полиция е самоубийство

Откриха мъж да виси на ел. стълб във Величково - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

40-годишен служител на ЕВН-Пазарджик е намерен мъртъв снощи край село Величково, съобщи Блиц.

Около 20 ч. е бил подаден сигнал, че от електрически стълб виси мъж. Отишлите на място полицаи установили, че се касае за 40-годишният Н. А. от Пазарджик.

Той се качил на стълб с високо напрежение и всички данни сочат, че е бил поразен от волтова дъга. Изяснява се защо по това време вечерта, когато не е бил на работа, Николай А. е бил на стълба.

Една от версиите, която се разследва в пазарджишката полиция е самоубийство. Няма оставено предсмъртно писмо. Мъжът е семеен. Няма данни да е имал проблеми, които да доведат до фаталното решение. Назначена е аутопсия, която ще покаже точната причина за смъртта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайл

    13 4 Отговор
    Шарен ли е бил тоя,щото май е такъв-бял човек след работа не се катери по стълбове да бере жица или че няма ток да се върже

    Коментиран от #5, #12

  • 2 Гост

    9 5 Отговор
    Причината за смъртта е спиране на сърцето вследствие токов удар! А какво е правил там по тава време - това е интересното. Дали се е опитвал да прави нерегламентирано свързване с токозахранващата мрежа или е имал друга цел, това трябва да изяснят. Но самоубийство определено не е! Има далеч по-лесни начини, без да е необходимо да се катериш по стълбовете!

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Гнида

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    ВН , предполагам 20000 волта , от там ток не се краде ....
  • 4 ргбргбре

    4 4 Отговор
    Може шефа да му се е обадил да оправи някоя повреда и затова да е бил там.
  • 5 Иска ти се

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Хайл":

    Човека си е бял и остави две деца..
  • 6 Даааа

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Точно пък служител на EVN ще прави нерегламентирано свързване... а бе всички сте много компетентни, що не станете едни следователи

    Коментиран от #8

  • 7 Бат Мишо

    4 3 Отговор
    откога виси и откога е подаден сигнала СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА може да се е качил в работно време да отстрани нещо и някой тъпак да е дръпнал шалтера - Приятел от приселци Гошо така умря - качи се на стълба И ВЪПРЕКИ НАДПИСА В ЦЕНТРАЛАТА - внимание работи груба един миндил ДИГНА ШАЛТЕРА за съжаление го осъдиха за непредумишленно само макар че си беше чисто убийство ЗА ПРОТОКОЛА - волтова дъга НЕ Е ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА - същата иска НАД 5000 ВОЛТА
  • 8 Гост

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "Даааа":

    А кой да го направи?! Баба Пена козарката?! Естествено, че се прави от компетентен човек! Масово при кражите на ток са замесени точно служители на енергопреносителите! Какво се правиш, че не ти е ясно!

    Коментиран от #9, #10

  • 9 А бе прост прост

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Прости г-не човекът е инженер от Пазарджик и не е обикновен техник... та отивай да спекулираш в някоя друга тема... и вземи да боравиш с факти не с детски приказки:*

    Коментиран от #13

  • 10 Имало е проблем преди това

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    За това и човекът е бил там и не само той :)
  • 11 Behemoth

    0 0 Отговор
    Стабиляга някакъв!
  • 12 куку руку ку

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хайл":

    Като му скръцне шефа със зъби... и по време на отпуск и тъмна доба ще отиде да работи. От както държавата си изми ръцете от електроразпределението е все така. Електротехниците станаха на маймуни в частните фирми, само че токът не прощава.
  • 13 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "А бе прост прост":

    Аз боравя с информацията, която ни е предоставена! А тя е: 1. Тялото е намерено, т.е. няма свидетел на случилото се, т.е. пострадалият е бил сам! 2. Не е бил на работа, т.е. няма данни да е авария и да работил по поставена от ръководството му задача! 3. Самоубийство не е, защото и както казах има много по-лесни начини от това да се катериш по стълбовете!
    Точно затова казвам, че има доста въпросителни, които следва да бъдат изяснени от разследващите, но не вярвам да е самоубийство! А ти като имаш повече, по-точна и вярна информация - сподели я, за да няма спекулации!

    Коментиран от #14

  • 14 Да така е

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Но самият стълб на когото е открит е на 4 км. От най-близкото населено място и там просто няма какво и къде да свържеш :)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове