Last news in Fakti

8 Декември, 2019 17:23 19 078 84

Проф. Лъчезар Филипов: Извънземни, голи като охлюви, отвличат хора!

  • извънземни-
  • отвличане-
  • хора

Повечето са високи около метър, но има и такива по три метра

Проф. Лъчезар Филипов: Извънземни, голи като  охлюви, отвличат хора! - 1
Снимка: Shutterstock

57 вида извънземни са описали изследователите, които са прибирали останки от паднали кораби. Това заяви астрофизикът Лъчезар Филипов, цитиран от в. "Телеграф".

Има два или три типа, които приличат на чебурашки, защото са ниски и окосмени, обяснява той, позовавайки се на специални каталози с различните същества.

Повечето обаче са като "голи охлюви", защото нямат окосмяване. Масовият вид извънземни, описани в архивите, са високи 1-1.20 и приличат на гномчета, но има и десетина по 3 метра, разказва професорът.

По редки са онези, които са като духове и се визуализират при контакт.

Това са каталози, които са правени от лекарите. Те са били длъжни да знаят от какъв вид е съществото, за да е ясно как да реагират при неговото спасяване, коментира той.

Според него, класификацията няма нищо общо с гущерите. Професор Филипов уточнява, че за видовете извънземни разказвали архивите на НАСА и Пентагона.

Казва също, че за извънземните няма сезони. Ето защо вероятно отвличат хора и през зимата и са издържливи на аномалии.

Когато е студено, човекът изпитва нужда да се облича с повече дрехи, даде пример професорът.

Обитателите на другите планети обаче нямали подобна необходимост. Не им трябват шуби, но се говори, че имат нещо като ципа или гащеризон. Никой обаче не е видял гол извънземен. Нито пък замръзнал, казва астрофизикът.

Въпреки, че едва ли при тях има сезони, професор Филипов предполага, че върху организма им оказват влияние редица фактори.

Не случайно някои извънземни катастрофират и умират на Земята, обосновава се професорът.

Според него, възможно е някои същества да идват от планети с много ниски температури и да не могат да оцеляват при плюс 20 градуса.

Животът може да съществува и на друга основа, освен водната - амонячна, метанна, всякаква, смята Филипов. Професорът дава пример с течен и кристализиран метан, спътниците на Сатурн и Юпитер, покрити с лед и вода. "Ние трябва да разберем, че не сме богоизбраните", казва Лъчезар Филипов.

Според него информацията за извънземните, която е крита години наред, за едни ще е шокираща, но за други ще е нещо нормално.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    147 105 Отговор
    Интересен професор. После се чудим защо и ВУЗ-овете ни бълват завършени идиоти.
  • 2 Ко ние

    88 91 Отговор
    МУАХАХАААА... НЯМА ТАКАВА ГЛУПОСТ !!!
  • 3 Анти милиционер

    98 51 Отговор
    Половината население е невменяемо.

    Коментиран от #80

  • 4 Гост

    74 30 Отговор
    Българенцата, не го познават, но това е един от свестните хора в мизерната ви територия. Абсолютно съм сигурен, че никога не е казвал такова нещо.

    Коментиран от #6, #9, #20

  • 5 Бай

    51 72 Отговор
    Тоя не си е пил Апчетата, а защо ???
  • 6 00000014

    80 14 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    "Ние трябва да разберем, че не сме богоизбраните" - Това изречение е в пълен противовес на 80 % от коментиращите тук, и затова му реагират с недомислени коментари.
  • 7 Иво

    38 42 Отговор
    Лъче-еее, т`ва хората от научната общност съвсем се сбъркахте, бе ! К`ви голи охлюви, ципи, шуби, к`ви чебурашки те гонят ? Остава някоя и друга част да ги класифицирате и към подразделите - Ну, погоди, 9 мига от пролетта, Братя Карамазови , Зорге .... Т` ва фантазиите ви май нямат граници! Ами по- добре почнете да пишете книжлета в раздела - Научна фантастика - по ще се четете !

    Коментиран от #14

  • 8 Мартин

    44 17 Отговор
    Щом тия дето завършват университетите, според вас са завършени идиоти, какви ли идиоти са тия, дето си губят времето да обсъждат измислените теми във "Факти"? Колкото до извънземния разум, доста добре платени " идиоти" по света, дори цели институти се занимават с темата. Но това явно е над нивото ви.

    Коментиран от #11

  • 9 гост

    36 34 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Ами бе..тоя си е редовен при Стойчо Керев..там пък какви ги плещи, майко мила.

    Коментиран от #15

  • 10 Behemoth

    34 32 Отговор
    Тоя съвсем изтрещя ...допреди няколко години се държеше само предполагаше ама вече даже ги преброил и квалифицирал....
  • 11 ГоСт

    21 11 Отговор

    До коментар #8 от "Мартин":

    Ами те добре се занимават, няма лошо, ама каква е файдата от тая работа...Но, така е..света се крепи от глупаците (народна мъдрост)
  • 12 Becker

    26 23 Отговор
    Синът на Гриша Филипов понякога се обърква в конспиративните теории.
  • 13 копи пейст

    15 3 Отговор
    Георги (Гриша) Станчев Филипов е министър-председател на България от 1981 до 1986 г., политик от БКП.
    Гриша Филипов е женен за Величка Филипова. Имат 3 сина:[3]
    Орлин, чиято дъщеря е Людмила Филипова;
    .................................
    проф. Лъчезар Филипов, който от бившата си съпруга Евгения има две дъщери – Величка и Димана;
    .................
  • 14 незнайко

    34 12 Отговор

    До коментар #7 от "Иво":

    Вие причетете романа на Жул Верн "Капитан Немо" и тогава ръсете умни приказки !!! ПОЧТИ ВСИЧКО ОТ РОМАНА СТАНА ИСТИНА !!!
  • 15 Petel

    20 7 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Тогава защо го гледаш? Нямаш ли какво по-добро да правиш с живота си? Мъчно ми е за всички, които четат цяла статия само, за да кажат колко зле бил цитираният в нея. Намерете си работа пиявици.
  • 16 Разяснете моля

    34 5 Отговор
    Боко от кои е ? Последно рептил ли е или гол охлюв ? Как е класифициран ?
  • 17 Давид

    20 28 Отговор
    Професора е един лъжец към ДС . И Стойчо Керев и той лъже хората . Извънземните са хора като мен и вас . Те контролират процеса . Всичко е една игра . Ако виждате зелени човечета , самодиви или каквото и да е било са холограми или генетично изменени същества . Това го правеха навремето военните . Не им се връзвайте на глупостите . Людмила Живкова бе за правата вяра и те я убиха .
  • 18 Garrincha

    20 22 Отговор
    Лъчо, Лъчооо, и теб, какъв извън земен с гол … охлюв в ръка, те гони - не е истина !!!
  • 19 Като

    39 8 Отговор
    Като проф. Филипов, е чалнатия професор, нищо ли не означават документи изнесени от Сноудън и признания на десетки адмирали и генерали? И нима хилядите артефакти, като скални рисунки и статуетки на древните хора, са плод на въображението им? Виманите при индийците, да не би да са свързани с ежедневието им?
  • 20 Гост

    15 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Ти баща си не познаваш, за професора си тръгнал да пишеш.
  • 21 мани мани

    18 13 Отговор
    уфолозите са като еколозите, умело боравят с "фактите" и ги изтъкват, за да припечелят някоя пара в повече! :)
  • 22 Ай стига бе

    21 8 Отговор
    Мдаааа, само в нашето село в локвите и блатото има жаби. В другите села, в техните локви, блата и езера няма жаби. Не е възможно, пълна глупост е. Някои пък даже разправят, че имало крокодили по 3 метра, алигатори и други измислени същества. Казвам ви - само в нашето село в блатото има живот и та само жаби. Другото са измислици на болни мозъци.
  • 23 мани мани

    10 20 Отговор
    самият факт, че вие никога не сте виждали извънземни е доказателство! нито ваши близки са виждали! извънземните са тия наще космонавти в мкс и само толкоз! а за рисунките от древността, и тогава хората са си представяли, че може би има извънземен живот и са рисували как ли биха изглеждали и с какво биха дошли тук, но това е невъзможно, защото разстоянията са огромни и добре, че са, защото инак звездите щяха да се сблъскват постоянно, и галактиките, па к'во остава за планетките :) и тогава мили ми деца нямаше да съществува живота! :) всичко е плод на нашата безгранична фантазия, а това със съвременните технологии лесно се постига да се изманипулират тия ми ти неща с извънземните :) печелят се много пари! и се отвлича вниманието ви от съществени неща!
  • 24 Behemoth

    16 9 Отговор
    Ситуацията със здравия разум в България е критична ...просто го няма ...99% дебили...
  • 25 Вижте кви ги дрънка

    7 4 Отговор
    Стамен стаменов😂😂😂😂

    Коментиран от #36

  • 26 Ушев долен бандит на пастет

    7 10 Отговор
    Астрофизик, в. Телеграф, извънземни... хайде по-сериозно, а!
  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 8 Отговор
    КОГАТО ГОВОРИШ НА БОГ Е МОЛИТВА КОГАТО БОГ ТИ ГОВОРИ Е ШИЗОФРЕНИЯ
  • 28 До 6

    14 14 Отговор
    Точно сме Богоизбрани хората, създадени от кал по образ Божии и подобие !! Всички тези глупости дето ги пишете, целят да отхвърлят Създателя !! Четете Библията, Божието слово и ще разберете много неща с произхода на хората и Вселената...няма зелени човечета и т.н

    Коментиран от #31, #32

  • 29 Хишник

    21 4 Отговор
    Извънземните са вече в Народното събрание, няма друго обяснение за унищожаването на туземното население!
  • 30 Давид

    10 12 Отговор
    Когато гледам предаването на Стойчо Керев има много интелигентни гости . Говорещи много истини . И това е правилно . Но винаги има хора като този професор , който не е последователен , говори хаотично , и всяко негово гостуване оспорва и се противоречи на последното такова . Но е най често канен след господин Недков . Масона . Та мисълта ми е , че ако има 10 предавания с интересна или свързана тематика от която да добиеш качествена информация извлечена от логиката се натрапва впоследствие този професор - въвеждаш организиран хаос и смут , умишлено . Това е работа на службите . Иначе човека може и да е запознат но ни играе - Ва Банк . Няма извънземни . Ние сме такива , защото нашите създатели са такива . Те облагородиха най интелигентната маймуна , която вие наричате - Йети а американците - Люси в това в което ние представляваме впоследствие . Богинята майка - ор или Магора - преведено - магическите хора е наша прародина . Маг , Магора , Магура . Мислете . Тези наследници на това яйцеснасящо същество се намират в северозапада и най вече в Чипровци , Белоградчик и прочие . Те са организирани на принципа на мравуняка . Засега това ще ви кажа .

    Коментиран от #67

  • 31 Като

    11 2 Отговор

    До коментар #28 от "До 6":

    Като говорим за Библията, какво са нефилимите? И защо да се отрича създателя, при положение, че е създател на всичко?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Българо земен ЧАЛГАР

    5 3 Отговор
    Пийте Боза, да ви растат мераците

    Коментиран от #46

  • 34 Бесен Язовец

    9 6 Отговор
    Само не разбрах ако си проготвя ГНОМ със коисело зеле отровно ли ще стане?

    Коментиран от #35, #37

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ГоСт

    7 6 Отговор

    До коментар #25 от "Вижте кви ги дрънка":

    Е тоя пък верно е от село Дебилино...тропат му яко капандурите.
  • 37 Гацо от Крива бара

    7 5 Отговор

    До коментар #34 от "Бесен Язовец":

    Зависи на каква термична обработка подложиш ГНОМа-пържен , варен или пушен...аз го кльопам задушен в собствен сос и марината от консервирани слонски трътки ...
  • 38 Проф. Лъчезар Филипов

    16 5 Отговор
    Честит осми март студенти... Аз пия докато дойдат извънземните и ме изхвърлят от кръчмата....
  • 39 Амвросий от изгубения манастир

    13 5 Отговор
    Чада мои, нищо не е такова каквото са ви казали. Мравките в мравуняка си мислят, че няма нищо друго извън него и гората, и че те са върха на природата. Рибките в аквариума не знаят нищо за света извън него. Така сме и ние хората. Мислим, че ние сме върха на хранителната верига, ама не е така. И нас ни отглеждат както ние отглеждаме кокошките в птицефермите.
  • 40 Синдикат на Ало Измамниците

    13 10 Отговор
    Тоз "професор" след първата бутилка, май го отвличат по няколко пъти на вечер, пък ако си пропусне и хапчетата........... малииййййй. Тогава заминава за по няколко седмици... 👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽
  • 41 Дългият

    9 9 Отговор
    Зъбите да му избиеш на този който го е направил ...професор...
  • 42 Behemoth

    7 13 Отговор
    Абе при извънземните как стои въпроса с Иисус Христос и неговата пасмина той тях от кал ли ги е правил или друг материал е ползвал?

    Коментиран от #53

  • 43 7778

    15 6 Отговор
    Невероятно по-напреднали извънземни прекосяват половината галактика, само за да се разбият на нашата планета. Егати аматьорите!
    А професора трябва да започне да взима лекарства.
  • 44 567

    10 7 Отговор
    Това е типичен комунистически професор, едно време важното беше да си от "правилното" семейство за да станеш научен работник и нямаше никакво значение дали си с всичкия!... А сега пък и възрастта напредва!!!...
  • 45 ГоСт

    9 3 Отговор
    Усещам, че наред с руските ракети и турската икономика, Лъчезар Филипов и неговите изцепки ще са доста доходоносна тема за журналистите от Факти.
  • 46 бозаджията

    13 0 Отговор

    До коментар #33 от "Българо земен ЧАЛГАР":

    До: Българо земен ЧАЛГАР - Тя и бозата вече не е боза. Пълна с какви ли не боклуци !
    Едно време, за ден-два се прокисне леко...еххх, какъв вскус ! А сега- подсладители, консерванти, химия...
  • 47 Минчо

    6 8 Отговор
    Чакам коментарът, в който ще кажат, че от ГЕРБ са виновни
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Бесен Язовец

    5 5 Отговор
    Яжте гномски чепове бе сиросня и седерасня бг! И с руска бира да не ви приседнат!
  • 50 😅😅😅😅😅😅

    8 1 Отговор
    еи сега се обаждам на ван земните че ги наричаш гол охлув и виж костааа с теб малииии
  • 51 Е па

    10 0 Отговор
    Е па я се чудим оти бугарите изчезвамеее.
    Пустите му извънземни нас ли намериха да аресат.
    Да знаят,че който сее захванал с нас бело видело нема да види.
    Че им провали планетите😈😈😈
  • 52 особено мнение

    12 2 Отговор
    Според профан Иво Христов 80 % от населението на България сме дебили - на път е да се окаже прав !
  • 53 Архангел Гавриил

    8 3 Отговор

    До коментар #42 от "Behemoth":

    Ами питай господаря си - сатаната, той знае най-добре за извънземните, или по-точно за "падналите" си събратя, от какво Бог ги е сътворил!

    Коментиран от #56

  • 54 Е как нито един от ЕЛИТА не взеха

    7 0 Отговор
    Та нали там са най - кадърните и с капацитет ?
  • 55 ДЖЕДАЙ

    9 4 Отговор
    Има ли тука извънземни соросоиди, за да ги пронижа с меча си?
  • 56 Behemoth

    2 7 Отговор

    До коментар #53 от "Архангел Гавриил":

    Християните на лъвовете!

    Коментиран от #60

  • 57 А стига бе

    18 1 Отговор
    Сега като прочетох това и разбрах че явно снощи съм клатил извънземна. Нямаше нито един косъм по цялото тяло освен на главата и беше висока към метър и половина. А ме излъга че е студентка в УНСС
  • 58 Nikol Gerova

    12 9 Отговор
    Професор филипов е няколко стотици пъти по-интелигентен от тук пищещите работещи бедни!Ясно е,че глупак който не вярва не може да бъде убеден в каквото и да било камо ли за съществуването на инзвънземни!

    Коментиран от #64

  • 59 Щщщ

    3 3 Отговор
    ЕВРЕИ СА СКРИТИ
  • 60 Архангел Гавриил

    6 5 Отговор

    До коментар #56 от "Behemoth":

    Нали знаеш накрая какво ще стане с господаря ти, падналите и тези, които им се кланят и ги почитат като на богове? „Бойте се от Онзи, Който, след като е убил, има власт да хвърля в пъкъла.”(Лука 12:5) „Ще ги хвърлят в огнената пещ; там ще бъде плач и скърцане със зъби.” (Матей 13:42) Думите са тежки, но истинни. Там хората са под проклятието на Бога; няма нищо добро - липсва и най-малката помощ или облекчение.

    Коментиран от #62

  • 61 Пришълец

    7 2 Отговор
    Доказан "капацитет", готов е като Слави вече да се впусне в политиката! Впрочем вече всеки така си мисли, пръдне веднъж-дваж и айде с политика ще се занимаваме!
  • 62 Behemoth

    7 7 Отговор

    До коментар #60 от "Архангел Гавриил":

    На баба ти фърчилото....Хайл Сатан!
  • 63 Нубирия-Сириус Тотева

    6 5 Отговор
    Крайно време е да напише писмо до дядо Коледа с молба да го прати на експедиция при извънземните!
  • 64 наци

    4 6 Отговор

    До коментар #58 от "Nikol Gerova":

    Никол Герова, духай ми таратора , че да не се стопли.
  • 65 Христо

    7 4 Отговор
    Кои то вярват че има извънземни са глупаци а за тези които не вярват че няма извънземни са още по голя ми глупаци. В космоса има милярди галактики само в галактиката Млечен път има милярди слънчеви системи с милярди планети наподобяващи Земята 100 % има извън земен живот . Но разстоянията са такива че са необходими 10 ки хиляди години да дойде сигнал от там някъде или ние да пратим камо ли да дойде живо същество.А ако случайно те дойдат това ще е края за човечеството ще рухнат всички системи от икономика до вяра в БОГ , АЛАХ , БУДА и тн
  • 66 да да българин

    6 5 Отговор
    Това не са сериозни неща. Дори не си заслужава четенето. Но защо ли има такива хора да говорят небивалици. Не е само този професор много са.
  • 67 въх

    6 2 Отговор

    До коментар #30 от "Давид":

    да бе, направо ни разби! да те ева в мислителя..
  • 68 Хахаа

    9 1 Отговор
    А Земята е куха и пълна с хора - гущери. И плоска. А слънцето е просто свещ, запалена в небето. Аре бегайте.
  • 69 Комунистически синковец е Филипов

    5 2 Отговор
    Това нищо не е. А такива, като баща му с какви глупости пълнеха главите на хората по оново време, не е за прикозване. Пример: ''Развито социалистическо общество''-а де, що е то?? Отговорът е увековечен в читанките по история, до колкото си спомням за 9-10 клас. Не е истина драги читатели, не е истина!!! Няма и развинтена фантазия да ви помогне да се досетите за какво иде реч!!На Станишев баща му и той от тези бастуни беше.
  • 70 Усмивката

    6 3 Отговор
    Откъде са събирали сведенията .Да не би да са правили конкурс в пси,,Свети Наум”с пациентите за най добър разказ на тема ,,среща на човечеството с извънземен разум”
  • 71 Генерал Иванушка Водков

    8 2 Отговор
    Гусин професоре,
    Многу уважаам вашио труд!

    Но въпреки възхищението ми и респекта който имам към вашия труд и вашата особа, бих искал да ви задам един въпрос?

    След колко бутилки и каква водка вий виждате извънземни и ги класифицирате?

    Аз подир третата бутилка ги намирам в къщи. Първо ме посрещат летящи чинии, после едно извънземно ме гони из къщи с точилката.
    Едвам успявам да се скрия, но изумително извънземното успява да ме открие всеки път. Все едно си е в къщи от 30 години.
  • 72 Borislav Popov

    3 4 Отговор
    Пияните ушанки са виновни! Пропаганда, професори, водка, каталог за квалификация на извънземни, 100% руснаците са виновни и вие каскети прости...
  • 73 Ебльо

    10 1 Отговор
    Следва продължение....
    Пенсионери , голи като охльови, отвличат извънземни. Това е в една далечна галактика....
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 БАН

    7 2 Отговор
    В науката се работи с доказателства, другото е публицистика.

    Коментиран от #77

  • 77 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #76 от "БАН":

    ТОЧНО ТАКА ТО И ПРЕД ФАКТИТЕ БОГОВЕТЕ МЬЛЧАТ

    Коментиран от #78

  • 78 Валери Божинов

    2 1 Отговор

    До коментар #77 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аре лягай си вече облъчен
  • 79 ФАКТ

    5 1 Отговор
    В "Списание -8" ,също пише за видовете извънземни и бяха нарисувани как изглеждат !!!! И те ли лъжат ????
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Пришалец

    0 4 Отговор
    Професор Филипов е прав в много отношения.На Земята има 15 процента хора с извънземна ДНК и този процент не се променя от преди 36 хиляди години.Не е сме създадени от Анунаките , които живеят на Нибиру и на Сириус.Исус Христос е пратеник от Сириус от Галактическата федерация на светлината.Той е с кръвна група АБ отрицателна.Изследваана е Торинската плащеница.Аз също съм с АБ отрицателна,затова мога да променям материята с мисълта и да осъществявам контакт с предците си по всяко време. Ние наистина съществуваме в човешки вид, но духовно и генетично сме много различни.Ние получаваме знания и информация от нашите предци много преди да се случи някое събитие на Земята.Така например аз още на Великден 2019г. знаех , че на Земята ще настъпят глобални климатични промени, за новия вирус който ще се появи в Китай, за световната икономическа криза, която предстои, за войната между мюсюлмани и християни,за това, че няма да се позволи на хората от Земята да стъпят на МАРС или на Луната, защото хората са агресивни, с лоши намерения,войнолюбиви.Знам също,че на моите предци не им е позволено да осъществяват контакт с хората от Земята.Така, че такъв контакт няма да бъде осъществен.И още нещо- Земята вече е в режим на прочистване.Така, че много хора, които са в трето измерение ще умрат и те ще се преродят на по- ниско вибрационно ниво.На Земята ще останат малко хора - тези които са в четвърто измерение-това са духовно извисените хора.Всичко това ще се случи постепенно в бл
  • 82 Пришалец

    0 5 Отговор
    Професор Филипов е прав в много отношения.На Земята има 15 процента хора с извънземна ДНК и този процент не се променя от преди 36 хиляди години.Ние сме създадени от Анунаките , които живеят на Нибиру и на Сириус.Исус Христос е пратеник от Сириус от Галактическата федерация на светлината.Той е с кръвна група АБ отрицателна.Изследваана е Торинската плащеница.Аз също съм с АБ отрицателна,затова мога да променям материята с мисълта и да осъществявам контакт с предците си по всяко време. Ние наистина съществуваме в човешки вид, но духовно и генетично сме много различни.Ние получаваме знания и информация от нашите предци много преди да се случи някое събитие на Земята.Така например аз още на Великден 2019г. знаех , че на Земята ще настъпят глобални климатични промени, за новия вирус който ще се появи в Китай, за световната икономическа криза, която предстои, за войната между мюсюлмани и християни,за това, че няма да се позволи на хората от Земята да стъпят на МАРС или на Луната, защото хората са агресивни, с лоши намерения,войнолюбиви.Знам също,че на моите предци не им е позволено да осъществяват контакт с хората от Земята.Така, че такъв контакт няма да бъде осъществен.И още нещо- Земята вече е в режим на прочистване.Така, че много хора, които са в трето измерение ще умрат и те ще се преродят на по- ниско вибрационно ниво.На Земята ще останат малко хора - тези които са в четвърто измерение-това са духовно извисените хора.Всичко това ще се случи постепенно в бли
  • 83 България

    3 0 Отговор
    Всички плюещи професор Филипов са 100тици пъти под интелекта и знанията му.Запитайте се защо такъв капацитет говори такива неща.Дали защото не са верни?!Ако се върнем 300 години назад във времето и кажем какво е телевизор или сматфон какво ще кажат хората?
  • 84 Мария

    2 0 Отговор
    Професор филипов е по-интелигентен от 99% от хората който познавате.Защо мислите,че в милионите галактики сме само ние?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове