Last news in Fakti

24 Януари, 2020 14:16 2 053 24

Решават съдбата на правителството на 29 януари

  • вот на недоверие-
  • парламент-
  • бсп-
  • герб

Вотът на недоверие ще се проведе в сряда

Решават съдбата на правителството на 29 януари - 1
Снимка: БГНЕС

Гласуването в Народното събрание по вота на недоверие срещу правителството ще се проведе на 29 януари. Информацията сподели председателят на парламента Цвета Караянчева след приключване на разискванията по него.

Разпоредбата на Правилника за организацията и дейността на Народното събрание сочи, че гласуването на проекта за решение не може да се провежда по-рано от 24 часа след приключване на разискванията.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 2 Отговор
    ОСТАВКА ОСТАВКА
  • 2 Бучи бучи па после

    11 6 Отговор
    То е ясно, че вотът няма да мине. Опасно е обаче това бучене, което се надига ниско долу и е един от първите сигнали за силен трус. Умните ще се ориентират –я земетресение, я вулкан, я национална катастрофа и трагедия.

    Коментиран от #6

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 2 Отговор
    до кога олигарси бизнесмени мутри банкери зълнари чсита застрахователи ще ни тормозятт стига
  • 4 АНЕНЕРБЕ

    25 2 Отговор
    ТОЧНО НА ТАЗИ ДАТА ТРЯБМА ДА СЕ СЪБЕРЕМ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ДА ИЗРАЗИМ ВОТА СИ КЪМ ТЕЗИ ДОВЕЛИ ДЪРЖАВАТА НИ ДО НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА НЕГОДНИЦИ.

    РЕДНО Е ВСИЧКИ ПАТРИОТИЧНИ СИЛИ / без предателите от Атака МВРО и НФСБ/ ДА ПРИЗОВАТ ПО МЕДИИТЕ И МРЕЖАТА ЗА СЪБИРАНЕ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЯ НА 29 ЯНУАРИ В 09 ЧАСА!!

    ТЕЗИ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СВАЛЕНИ ПО ДРУГ НАЧИН ОСВЕН ПО ТОЗИ ПОЗНАТ НИ ОТ ЯНУАРСКИТЕ СЪБИТИЯ ПРЕЗ 1997 ГОДИНА!!

    ВРЕМЕ Е БАНДИТИТЕ ДА БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ!!
    СЕГА Е МОМЕНТА!!

    Коментиран от #20

  • 5 Гост

    11 2 Отговор
    То па едно правителствооо....
  • 6 АНЕНЕРБЕ

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бучи бучи па после":

    НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА Е ФАКТ!!

    ЗА ГОДИНА БЪЛГАРИЯ Е ЗАГУБИЛА НАД 110 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ КОИТО ИЛИ СА ИЗМРЕЛИ ИЛИ СА НАПУСНАЛИ ТОЗИ КОНЦЛАГЕР В КОЙТО БОРИСОВ И ОПГ ПРЕВЪРНАХА ДЪРЖАВАТА.

    Време е всеки един от нас, ако осъзнава отговорността към бъдещето на нацията , децата и близките си да излезе на протест на 29 януари пред народното събрание!!

    Само с писъци и поведение на скотове поставени в СКОТОБОЙНА няма да се решат нещата!!

    ТЕЗИ ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ И ТО ВЕДНАГА!!
    НЕОБХОДИМО Е СЪЗДАВАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО НА НАЦИОНАЛНОТО СПАСЕНИЕ!!

    Коментиран от #8, #10

  • 7 оня с коня

    3 10 Отговор
    Великия господ Бойко никога няма да падне всичко пада но той не!

    Коментиран от #12

  • 8 Другия с коня

    3 8 Отговор

    До коментар #6 от "АНЕНЕРБЕ":

    Ти нямаш ли си работа,ами по цял ден драскаш тука простотии....Излез и понеже ще си Сам да те видим кой си....А концлагер има,ама в Белене и там избиха цвета на България....И там ги вкараха червените цървули,чието знаме развяваш....

    Коментиран от #11

  • 9 Трибъл

    9 1 Отговор
    Съдбата на еврофондовата шайка се решава на 29 Февруари!
  • 10 Пендо

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "АНЕНЕРБЕ":

    Напълно съм съгласен с теб.Докато лумпените са болшинство,като
    'Другия с коня' Б.Борисов ще дерибейства необеспокояван.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Айхман

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "оня с коня":

    Докато има раболепници като тебе дет се кланят на мутри, прав си ,
    Б.Борисов няма да падне.
  • 13 Другия с коня

    3 4 Отговор

    До коментар #11 от "бисмар":

    В момента Бойко Борисов и Герб нямат алтернатива .Вместо да псуваш ми посочи,кой би го заместил по успешно и коя партия би се справила по добре от Герб.Дайте конкретни неща бе Хора....Реални и Конкретни....

    Коментиран от #15, #17, #18

  • 14 Умно село

    5 2 Отговор
    Що половинки вода се изсмука от високата трибуна на Съединението правило .... още власт.
    Някой навярно е купонясвал и днес устама му видимо лепнеше.
    А е криза за вода в Перник и не само.
    И днес актуален лаф от стари времена:
    Вода газим, жадни ходим.
  • 15 бисмарк

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Другия с коня":

    какво да ти дам конкретно бе човек - ти на това управление ли му казваш, държавност, политика и пр. Къде ги видя къде, всичко се движи на самотек, всичко. Всичко потъна и се разруши - вие гледате София но София не е България и това рано или късно ще ви излезе през носа. Политика няма, замо едно краде и колко сме добре в очите на ,,,,,,,,,,,,,,,. С тези милиарди който откраднаха БГ ще да еее ЕХЕЕЕЕ мечти.
  • 16 Ventura

    3 1 Отговор
    Баце, колко Ви обеща, за да продъжи мандата? Ще направи субсидията 25 лв.?
    Или министерски кресла?
  • 17 групен фюрер

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Другия с коня":

    Приятелю, замисли се малко.Който и да е от друга партия ,ще е в пъти по добър от Бойко Борисов.Повтаряте до втръсване едно и също , че Б.Борисов няма алтернатива.
  • 18 Пиниза

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Другия с коня":

    Който и да е , от която и да е българска махала, изявен интелигент е по добър от Б.Борисов.
  • 19 Криеш името си страхливец

    4 1 Отговор
    Народе мой, искаш промяна? Трудно! В ресторанта (страната) управителят (премиера) не го определяш ти, а световният либерален елит! Сервитьорът (Менда с) ще ти донесе "пак-повече от същото" дори и да не искаш! Българино, можеш да отидеш да живееш в София, бюджетът е 1,7 милиарда лева за 2020 г. В тази държава се развива и получава европейски средства само един регион! Жителите на столицата не желаят да променят управата на ресторанта (държавата), а останалите българи не могат! Твърде песимистично, но възможно да смениш поръчката! Ти разумний човече, не се срами да напуснеш заведението!!!
  • 20 слаботоков

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "АНЕНЕРБЕ":

    Браво за написаното! Имаш плюсче от мен!
  • 21 Бсп+Де пе се

    2 0 Отговор
    Гладни сме пожари наводнения жажда давай Напред!!!
  • 22 А така е

    2 0 Отговор
    Въпрос на прости сметки - 104 от бсп и дпс, плюс 12 от воля плюс 6 от атака равно на 122. Защо забравяте, че воля и атака са руски проекти, така че не вярвам да подкрепят герб сега. Времето е различно от предишните вотове. Можее и да греша, но... огромна грешка на герб е липсата на профилактика, тоест липсата на стратегия за държавата. И това не е еднократен акт.Второто е олигархичния начин на управление. Но и не виждам никаква алтернатива. Все пак това повече е НЕТЪРПИМО.
  • 23 Умно село

    1 0 Отговор
    Жалки са политиците ни-клоуни, калинки , но по жалки сме, че ги търпиме и издържаме.
    Преди 70, сега още 30 години.
    Същите лай-а са и памперса им е един.
  • 24 патриотъ

    2 0 Отговор
    Нямало алтернатива на боко?!Вие чувате ли се какво приказвате?!Този трябва с ноктите му да го изчистим от кокала!Българи,не се оставяйте да ни унищожат,време е за възраждане!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове