Last news in Fakti

28 Януари, 2020 08:32 26 605 32

Травестити подбиха бизнеса на проститутките в Студентски град

  • проститутки-
  • травестит-
  • софия-
  • сандански-
  • свиленград

Дали ще си с жена или с травестит, разликата е много малка, категорична е Мая

Травестити подбиха бизнеса на проститутките в Студентски град - 1
Снимка: Shutterstock

70 евро за приятни минути в компанията на проститутка на българската граница. Официално, разбира се, бардакът се води хотел. Оказва се обаче, че дори казината по границата вече предлагат повече от обичайното, съобщава Нова телевизия.

Оказа се, също така, че мъжете са подбили бизнеса на момичетата от Студентски град.

Да си поръчаш проститутка в Сандански не е лесна работа. Повечето от жриците са заминали за София, а останалите обслужват само чужденци.

„Преди 10 години Сандански се водеше градът на проституцията. Много гърци имаше. По 30 рейса идваха. Сега всичко затихна. Нали им намалиха и парите…”, разказва хотелиер.

Ролята на сводници играят таксиметровите шофьори, уверяват местните хотелиери. Логично, за чужденците тарифите са високи.

В Свиленград - на 430 км на изток от Сандански, нощният живот е съвсем друг. През последните години градът си спечели прозвището „Лас Вегас на Балканите” основно заради многобройните казина. Покрай тях процъфтява и хотелиерският бизнес. Тази нова симбиоза между комара и платения секс е довело до фалити на старите бардаци.

Местните нощни птици препоръчват на екипа ни проститутка от неугледен хотел. Казват, че в казината трябва да си ВИП клиент, за да може да получиш жена за цяла нощ срещу 1000 евро. Ето защо влизаме под прикритие в един от хотелите, недалеч от центъра на града. Посетителите получават упътвания още на входа от жена, известна като Маман. Издава команди от кревата си, гледайки телевизия.

Барманът предлага пиене и казва да имаме търпение, тъй като момичетата работят. След около 20 минути и няколко огледа от мъже по анцузи при нас идва Джесика. Или поне с това име се представя. Тя е комуникативна.

Твърди, че не прави секс преди разговор с клиента. Не се оплаква от липса на работа, но деликатно злепоставя конкуренцията, и по-специално – жриците от София. Разказва и за интересни срещи с клиенти. Споделя още, че баща ѝ бил сводник, имал завидно състояние, давал ѝ пари, но не я пускал да излиза никъде.

След тежкия разговор Джесика обявява и тарифата си – 70 евро за един час.

Втората среща е с Мая. Работи под това има, въпреки че е родена мъж. Поръчваш си я по интернет. Трудно ѝ е да отговори на изискванията на по-интелигентните клиенти, но се старае.

„Дали ще си с жена или с травестит, разликата е много малка. Ние можем да задоволим мъжа по друг начин”, категорична е Мая.

От 10 години е в професията. Стартът ѝ е бил на площад „Македония”. На улицата била унижавана от полицаи.

В София платеният секс не свършва с травестити. Поставени лица си поръчват и жиголо през сайт. Уговарят се да му платят 50 лева само за компания. На адрес в центъра на града се явява 23-годишният Крис, който живее и учи в Студентски град. Казва, че предоставя сексуални услуги отвреме навреме и подбира клиентите си.

Не харесва възрастни мъже, въпреки че те най-много го търсели. След разговор е готов да се съблече срещу още 20 лева след първоначалните 50. На тръгване учтиво предлага нова среща още същата вечер.

травестити

Засега проституцията е личен избор. За някои - въпрос на оцеляване с бързи пари, за други - просто удоволствие. Според българското законодателство обаче сводничеството, трафикът на хора с цел проституция и предоставянето на помещения за секс са престъпления!


Поставете оценка:
Оценка 4 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наборе, на работа ли си бе..?! ☎️

    12 8 Отговор
    Ето, точно това зло имам предвид, свестните хора това ги дразни...!!!
  • 2 mom4eto

    21 10 Отговор
    Не е това, има внос на рускини! :)
  • 3 До каде се стигнахме

    31 4 Отговор
    Стигнахме до дъното. В студентски град вместо да учат те се цвъки с травестити. Джендерасчетата точно от там сигурно стават и се размножават. Уж да учат. Нали за това са студенти. Май нещо не им се връзва ученето.

    Коментиран от #18

  • 4 Запознат

    26 10 Отговор
    И Бойко Борисов работи там с пола и токчета е

    Коментиран от #17

  • 5 Като платиш на милицията и вече не е

    16 5 Отговор
    Престъпление😂😂😂😂нема такава държава
  • 6 Хасан Мая

    21 5 Отговор
    Абе хора, помолих въ да сти дискретни.
  • 7 Монгола и СССРБарета

    11 7 Отговор
    Еее вие какво искате! Откакто падна курса на рублата и ни намалиха надника, трябва и ние да преживяваме някак.
  • 8 Франкенщайн направо от дома

    4 5 Отговор
    ,, Свестните мъже,, ги забавляват и се забавляват и си харчат парите за такива...! Каква радост за ненаситнито око на жрицата, независимо от какъв пол и възраст е...!!!
  • 9 6289

    7 6 Отговор
    Нормално е да са на мода, клиента като дойде и след 1 мин. е готов и после место да скучаят си сменят ролите и тр@вестита като го яхне и после и клиента знае какво да прави придобива опит от първа ръка :))))))))))

    Коментиран от #10

  • 10 благодаря ви

    10 4 Отговор

    До коментар #9 от "6289":

    че споделихте вашия опит в медиите
  • 11 onq s konq

    14 10 Отговор
    Всички в Сряда на жълтите павета да изметем шайката защото вече така не се живее, не се и диша. Уплашиха се и хвърлиха полиция със задушлив газ. Полицията не служи на народа а на властимащите.
  • 12 Ивайло

    18 4 Отговор
    Докъде стигнахме - вместо проститутка да си поръчаш травестит?!? Нови ценности - джендъри напред, думкайте се отзад!!!
  • 13 Безсрамната ромка Рашка травестита

    5 6 Отговор
    С гордост отбелязва и възрастовата граница...!!!
  • 14 окултист

    14 3 Отговор
    Болни боклуци щот слушате чалга и ви думкат деца в дискотеките и в оргиите затва все идиоти и дебили раждатате
  • 15 Анти турчин

    13 6 Отговор
    До къде стигнахме Боже съсипахме си държавата и народа си дали ще успеем да излезем от таз яма в която ни закопаха след 1944.

    Коментиран от #31

  • 16 Кошмар

    20 3 Отговор
    Направо да ти се доповръща само като го четеш...
  • 17 боцмана

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "Запознат":

    Не може , той по рождение си е горила и докато си епилира половината от кръшното тяло , другата половина вече е вълнясала , а и мирише на гранясало , от филиите с мас които е ял на времето.
  • 18 гост

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "До каде се стигнахме":

    Да, като влезеш в един чуждестранен кампус е пълно с наука, лекции и младежи търсещи баланс между купон и лекции. Не съм видял никъде между студентските общежития да има чалготеки и студнтите да ходят там само за купон, но иначе да не могат да вържат две изречения. Това е глупост и скапва идеята за учението.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Умно село

    12 3 Отговор
    Мутри, политици-клептократи и калинки,травестити, СУПТО, Чакалня-клекалня, водна криза, държава бухалка, армия от държавна администрация:
    Кой на кой е подбил безнеса? Всичко е като скачени съдове.
    Крадецът вика , дръжте крадеца! Остана само крадецът на територията!
    Кой ще огаси осветлението?

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Дръжте ми,, голямата,,, аз ще държа млад

    1 3 Отговор
    Казал крадеца Собакевич...!!! (Не на лицемерието..!)
  • 27 Олег

    6 3 Отговор
    Всички са изтрещели! Легнах си с една мадама, тя недоумяваше защо не съм поискал отзад. Дори се обиди, че не съм я харесвал.
  • 28 пазарна икономика

    2 1 Отговор
    Според търсенето, и предлагането.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 иван

    1 3 Отговор
    По - големо от София нема..............................
  • 31 И кога

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "Анти турчин":

    И кога между 1944 и 1989г. , е имало траверси в Народна Република България.... травеститите и Истанбулската конвенция зчса си чисто творение на "демокрацията" след 20.11.1989г.
    Аре млъквай ЦРУ- траверс, че да не ти ходят бавно.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове