Last news in Fakti

9 Февруари, 2020 22:05 2 571 31

Каракачанов: Корупцията не е патент на Източна Европа

  • красимир каракачанов-
  • вмро-
  • президент

Той коментира изявлението на президента

Каракачанов: Корупцията не е патент на Източна Европа - 1
Снимка: БГНЕС

"Предстои поредното учение. В тях участват не само членки на ЕС и НАТО, но и други страни като Грузия. Миналата година бяха 30. Сега ще се обучаваме с армията на САЩ. Много вероятно е пак да се създаде паника сред населението, но САЩ са наш съюзник. Няма нищо необичайно, никой не се готви за война, просто армията се подготвя, както всяка година". С тези думи започна участието си в предаването "Беновска пита" Красимир Каракачанов, вицепремиер по отбраната , лидер на ВМРО.

"ДАНС са проверявали нещо и покрай един интерес са се появили и други неща, които впоследствие стават публично достояние. Излишно е да има война между институциите. Срещу президента може да се води разследване само в две посоки – държавна измяна и нарушение на конституцията", каза той.

"Балкантел" е фирмата, в която между 2006-2008 г. или 2013 г. има договори за доставка на оборудване на летищата.Бизнесмен на име Тунчев стои зад нея. Въоръжените сили правят заявка за оборудване, прави се конкурс в специализираните дирекции на Министерство на отбраната. Радев е бил зам.-началник на ВВС по онова време. Как са получили тези записи, той обяснява, че не е повод да бъде подслушван президента, а СРС-тата са били заради други. Димитър Георгиев дори не е протеже на Радев, беше военно аташе в САЩ", сподели министърът.

"Комуникирам предимно с аташетата при отбраната на САЩ, посланик Мустафа е много активна. САЩ оценява ролята България като фактор, който налага политика на ред и сигурност на Западните Балкани. Това ги прави малко по-активни в отношенията с нас. Въпросът е защо други наши партньори в ЕС не са толкова активни, защо не налагат пакета "Мобилност", пакта за "Зелената енергия"?, коментира Каракачанов.

"Опитват се да ни третират като държава трета категория. Не може Франция, нищо, че е по-голяма, да има повече правомощия. Не може да ни налага пакта "Мобилност". Той е в интереса на бизнеса в Западна Европа. Корупцията не е патент на Източна Европа, има я, но не бива всичко да се прехвърля насам", сподели той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    34 2 Отговор
    Патентована от Герб.
  • 2 Мен

    31 3 Отговор
    Нещо на схема в Била има ли?
  • 3 Корупцията е патент на

    25 5 Отговор
    ГЕРБ, СДС, ДПС, ВМРО, АТАКА, ВОЛЯ и ОП. РУМЕН РАДЕВ е първият действащ президент на БГ. Неговите задължения и правомощия са да КОНТРОЛИРА, КРИТИКУВА Правителството и всички инстанции водещи грешни политики, да набелязва мерки и провежда мероприятия за да не се допуска воденето на грешни политики в държавата. И когато той влезе в ролята си на деен ПРЕЗИДЕНТ и проведе мероприятия с цел недопускане на манипулация, фалшификация и купуване вота на избирателите на избори и др., това правителство с контролираните и манипулирани институции от тях ИЗФАБРИКУВАХА И ИЗЛЯХА НЕСЪЩЕСЪВУВАЩИ ПОМИИ срещу РУМЕН РАДЕВ. НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ е с ВАС и ще е с ВАС г-н РАДЕВ, ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!!
  • 4 напредък

    33 4 Отговор
    "Краси" Каракачанов - от агент Иван от ДС до агент Джон.

    Коментиран от #7

  • 5 защо

    24 5 Отговор
    Каракачанина подлизурко прецака Волен!!!
    Лошо, каракачанка - лошо! Що претакова Сидеров той те вкара в парламента..

    Коментиран от #8, #15

  • 6 Гост

    16 5 Отговор
    Аре бе?! Сигурен ли си бе, била??
  • 7 ВМРО е про ГРЪЦКО ОРИЕНТИРАНА

    10 4 Отговор

    До коментар #4 от "напредък":

    Затова е била и забранявана. Каракачани ГЪРЦИИИ.... ОЩЕ КАРАМАНИ...... ЧЕРНИ ГЪРЦИ ОТ ПЕРСИЯ. ТАМ Е КАРАМАНИЯ. ХРИСТИЯНИ, НО ГЪРЦИ. ТОВА Е. ПРОСТО ГЪРЦИИИ....

    Коментиран от #10, #14

  • 8 Прецака го защото е ГРЪК

    10 4 Отговор

    До коментар #5 от "защо":

    Каракачан, Караман от КАРАМАНИЯ Персия. Тези се прецакват един други за кокалче.
  • 9 Гражданин

    18 1 Отговор
    Не е само на източна Европа но тук я легализирахате последните 10години!
  • 10 КОНТРАТА

    9 6 Отговор

    До коментар #7 от "ВМРО е про ГРЪЦКО ОРИЕНТИРАНА":

    По скоро византиец!

    Коментиран от #12

  • 11 Философа

    19 3 Отговор
    САМО НА МЕН ЛИ СА МИ БЕЗКРАЙНО ПРОТИВНИ ТЕЗИ ПЕРСОНИ КАТО ТОЗИ ИНДИВИД?
  • 12 Да прав си.

    9 3 Отговор

    До коментар #10 от "КОНТРАТА":

    Византиец РОМАН. РОМА РОМА РОМА. ОЩЕ ПО ПРАВИЛНО.
  • 13 Смях

    20 2 Отговор
    С всеки изминал ден от своето министерстване затлъстелият Каракачак става все по-дебел и по-дебел. Направо се е оял, така да се каже. Направо с черпака ли лапа?
  • 14 Караманлиите

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "ВМРО е про ГРЪЦКО ОРИЕНТИРАНА":

    са били българи живеещи в Анадола в региона на днешна Анталия.

    Коментиран от #17

  • 15 Каракачанов ВЪЛК

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "защо":

    ГРЪК, ВИЗАНТИЕЦ, РОМАН, РОМА. РОМУЛ и РЕМ отгледани от вълчица. Затова ВЪЛКА прецака Волен.
  • 16 Иван

    16 2 Отговор
    "Корупцията не е патент на Източна Европа". Ние само следваме западноевропейския челен опит.
  • 17 Имаш грешка, в Анадола идват от

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "Караманлиите":

    ПЕРСИЯ, там е ОБЛАСТ КАРАМАНИЯ В ПЕРСИЯ, близо до ПАКИСТАН, ТОГАВА ИНДИЯ. ПЛЕМЕТО Е БАЛОХИ, НО НЕ СА БЪЛГАРИ, ГЪРЦИ СА ВЕЧЕ ИЗТОЧНИ ИНДИЙЦИ. ИДВАТ В АНАДОЛА С СЕЛДЖУКСКИТЕ ТУРКИ ЗАЕДНО. А СЕЛДЖУКСКИТЕ ТУРКИ КАИ СА С ГРЪЦКИ КОРЕН ОТ СЕЛЕВКИДИТЕ ДАИ-УДУШВАЧИ. ДАИ е гръцкото име, КАИ е турското име. Едно и също, разлика във времето само.
  • 18 Каракочана да говори против корупцията

    14 2 Отговор
    Е все едно еврей да отрича холокоста
  • 19 Дидо

    16 0 Отговор
    Корупцията просто процъфтява в БГ!!!!
  • 20 АНЕНЕРБЕ

    12 3 Отговор
    ТОВА ПРАСЕ НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛО ОТ ИДЕЯТА ДА ГРУХТИ ПРОТИВ ПРЕЗИДЕНТА.

    ПРЕКЛАНЯМ СЕ НА ТЪРПЕНИЕТО НА РАДЕВ, И НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ВДИГНАЛ АРМИЯТА И СПЕЦЧАСТИТЕ И НЕ Е ЗАКОПЧАЛ ТАЗИ ОПГ ОТ ПРАСЕТА И МУТРИ .

    ВРЕМЕ Е РАДЕВ ДА ГИ ИЗВЕДЕ НА СТАДИОНА , ТАКА КАКТО СЕ ПЕЕ В ПЕСЕНТА: "Изкарай Гано говедата , нашите Гано и вашите".

    НАРОДА Е С ТЕБ РАДЕВ.
    ДЕЙСТВАЙ.
    Мисля, че стадион Васил Левски ще ги събере.
  • 21 Смех

    12 2 Отговор
    Каракачантов вече не може да говори ,а само да грухти , като чумаво прасе. Смех
  • 22 Гостът

    14 2 Отговор
    Каракачанка стига си грухтял.Продаде се за пари и сега говориш каквото ти каже главния ТИКВУН.
  • 23 СССРБарета

    15 2 Отговор
    американците подслушват всички които са оперативно интересни! Каракачанов вече е купен защото иначе щяха да го смажат като хлебарка заради парите които взимаха за българско гражданство от македонци! Цру пусна сигнала и Каракачанов се изпусна!

    Коментиран от #25

  • 24 Шопо

    11 2 Отговор
    Ей,шишко ,ама ти лапна 59 000 000 € от паспорти ,бе !!!
  • 25 може и така да е

    10 1 Отговор

    До коментар #23 от "СССРБарета":

    Но и нашите ги подслушват. Четох за подслушан разговор на Мустафата с оня пумпела (Помпео),където двамата разговорят,че Каракачанов бил лобирал за балкански поток да мине през България ,а не през Гърция.А гръцкото лоби в САЩ натискало за Гърция...
  • 26 Бачо Киро

    12 0 Отговор
    Корупцията не е патент на източна Европа, но България определено е абсолютен шампион рекордьор в нея. Само в България корупцията трябва да е главна черта във всеки политик, заемаща между 80 и 100 процента от уменията му....
  • 27 Муаха-ха-ха-ха...

    10 1 Отговор
    А на бас ,че тоя сутрин сере по 2 часа ! Такъв мех,трудно се изпразва.

    Коментиран от #28

  • 28 Гацо

    9 1 Отговор

    До коментар #27 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    Този не сере по цяла седмица.За това ще се пръсне.Яде прасета-сере телета.
  • 29 Да да

    8 0 Отговор
    Не но тук има перфектна почва за развитие.
  • 30 Сумоборец

    8 1 Отговор
    Тя не е патентована,но тук е в особено големи размери.ако в европа е 5% ,то тук нашите дебили взема 55% са за разни политици и от там и фирмата трябва да изкара нещо15% и за обекта реално вложено 30%от стойноста,е хайде кажете с тия пари как да стане път,строеж и каквото се прави там
    За КараБилов разбирам тоя търбух трябва бая кебапи ,а те станаха скъпи
  • 31 onq s konq

    1 2 Отговор
    Войводата е първият, който посмя да се опълчи на стъкмистиките на Гешев.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове