Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 20:37 21 763 138

Ел Периодико: Борисов - ''Батман на Балканите''

  • бойко борисов-
  • раследване-
  • пране на пари-
  • къща-
  • каталуния-
  • испания

Испанското издание направи биографична справка на премиера Борисов

Ел Периодико: Борисов - ''Батман на Балканите'' - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

След като съобщи, че властите в Каталуния водят разследване, в което има данни за връзка на българския министър-председател Бойко Борисов с международна схема за пране на пари, в-к "Ел Периодико" публикува и различни моменти от биографията на нашия премиер.

Пожарникар, полицай, военен, телоохранител, черен колан седми дан по карате и национален селекционер по тази дисциплина, включително и футболист от втора дивизия, надхвърлил 50-годишна възраст. Биографията на Бойко Борисов е толкова разнообразна и шарена, че си струва да подчертаем, че не този привърженик на футбола е човекът, открил и дал име на кометата Борисов миналата година. Но не, колкото и вяра да имат разпалените последователи на българския премиер, неговите разностранни интереси не включват (засега) астрономически открития.

Това, което изглежда един изключителен път за всеки смъртен, е просто рутина за някой, свикнал да постига всичко, с което се захване. Той заема постоянно поста на министър-председател на балканската страна от 2009 г. насам с кратки прекъсвания - между 2013 и 2014 г., когато социалните протести, същите, които го карат да подаде оставка, се надигат отново срещу крехката коалиция между социалистите и партията на турското малцинство и Борисов поема отново властта; и през май 2017 г., когато си връща без много усилия управлението, което сдава няколко месеца по-рано, след като неговият кандидат на президентските избори претърпява неуспех.

Удряне, заплашване и изчакване, докато открие слабото място на противника си. Както се отнася със съперниците си в двубой, умелият стил на този ръководител, роден преди 60 години в семейство от средната класа в комунистическа България, му е служил, за да изкове една от най-дългите кариери в политическото ръководство на съвременна Европа.

Силата на мафията

Но това, което блести в биографията му на човек, издигнал се сам, е същото, което го затъмнява в жестовете му. Противниците му посочват популизма на действията му - в опит да скрие празнотата на една програма, която се хвали с изпълнението на някои от големите инфраструктурни проекти, но която се оказа неспособна да проведе необходимите социални и икономически реформи в страна, която носи злощастния етикет на една от най-бедните и корумпирани в ЕС от присъединяването си през 2007 г. насам.

Много други цифри подсилват тези критики - един от петима граждани живее под прага на бедността в България, където средната работна заплата е едва около 400 евро и БВП на глава от населението не надминава 50% от средноевропейския - според данните от 2018 г. С такива данни е толкова необходима, колкото и малко вероятна, ефективната борба с организираната престъпност, един от най-големите недостатъци на българското общество. Престъпност, която се развива под подозрителната отпуснатост на властите.

Това е и забележителнoто предизвикателство, което придружава Борисов от изстрелването му в политиката през 2001 г. като доверен човек в управлението на Симеон Сакскобургготски в координатор на борбата срещу страховитата българска мафия. Преди е бил негов телоохранител, както и години по-рано на Тодор Живков.

Човек на действията

Поради липса на строги умения във високите сфери, утвърдената му слава като човек на действията, прагматизмът и вкусът му към черното, му носят прякора на Батман и му гарантират верността на легион избиратели, които симпатизират на него и на скромния му произход. Благодарение на всичко това, едва четири години по-късно, вече се издига и достига до кметския стол на София чрез тогава новата формация ГЕРБ, първоначално основана като неправителствена организация.

След завършването на мандата успешно се кандидатира за ръководител на правителството, детронирайки самия Симеон. Неговото управление демонстрира желязна борба с имиграцията, разширявайки стената с турската граница, и укрепва връзките с Европейския съюз с открито проевропейската си позиция, която го отдалечава от нерешимите аксиоми на Вишеградската група и го обединява с Брюксел въпреки упреците, които получава периодично за многото висящи задачи, които се натрупват. Tвърде много, дори за Батман.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пропуск

    261 15 Отговор
    Не са написали, че е разтривал ушите на Тодор Живков.

    Коментиран от #41, #106

  • 2 1234

    263 17 Отговор
    щом му пишат бипграфията значи е свършен! а защо няма нищо за ареста му в унгария за кражбата на коли? или за ало Ваньо!

    Коментиран от #11, #19, #128

  • 3 нееее

    275 16 Отговор
    "му носят прякора на Батман "

    Няма такъв прякор.
    Прякорът е ТИКВАТА.

    Коментиран от #7, #59

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Факт

    224 19 Отговор
    Боко = Най голямата мутра на балканите

    Коментиран от #65

  • 6 Знам

    190 18 Отговор
    Диктатора Борисов
  • 7 русенец

    174 11 Отговор

    До коментар #3 от "нееее":

    "Батман" може да е сорт тиква, не ставай тесногръд!
  • 8 Внимание !

    167 14 Отговор
    ГРОБ ще ни погребат !

    Коментиран от #80

  • 9 ВАТМАН

    175 13 Отговор
    Лошо ще свърши за Крадеца от Банкя

    Коментиран от #17

  • 10 ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ

    31 138 Отговор

    До коментар #4 от "АТИЛА":

    ДА, БОЙКО Е КОМУНИСТ НО ИСТИНСКИ! ЗА РАЗЛИКА ОТ КОРНЕЛКА И СИЕ КОИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП ! А БОЙКО Е ЧЛЕН НА БКП ОТ 18-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ! ЗАЩОТО ИСТИНСКИ ВЯРВАШЕ В СВЕТЛИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДЕИ! ЗАТОВА ОТКАЗА ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА 1990 ГОДИНА С ДУМИТЕ " ЗА МЕН ПАРТИЯТА МАЙКА КОЯТО ОБИЧАМ Е ПО ВАЖНА ОТ МОЯТА СЛУЖБА" И НАПУСНА ПОЖАРНАТА ЗА ДА ОСТАНЕ В БКП И СЛЕД ПРЕИМЕНУВАНЕТО Й В БСП! НА 1 МАЙ 1990 ГОДИНА ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ТРУДА БЯХА ОРГАНИЗИРАНИ 2 ПАРАЛЕЛНИ МИТИНГА - НА ПРЕИМЕНУВАТА В БСП БИВША КОМ.ПАРТИЯ СЪБРАЛА 50 ХИЛ.ДУШИ И НА КТ" ПОДКРЕПА" НА ЧИЙТО МИТИНГ ПРИСЪСТВАХА 200 ХИЛ.ЧОВЕКА! НА 2 МАЙ ОФИЦИОЗА НА БСП В- К "ДУМА" ИЗЛЕЗЕ НА 1-ВА СТРАНИЦА СЪС ЗАГЛАВИЕТО - " Седесарите оплюха празника на труда"! НА ПРИКАЧЕНИТЕ СНИМКИ СЕ ВИЖДАТ ГРУПА ХОРА С ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА ОТ КОИТО ЕДИН ОТ НАЙ АКТИВНИТЕ Е 31-ГОДИШНИЯ ТОГАВА БОЙКО БОРИСОВ КОИТО ВЛИЗАТ В СХВАТКА С РАЗОТИВАЩИ СЕ ОТ МИТИНГА НА ПОДКРЕПА И СА БИТИ И ГОНЕНИ ПО УЛИЦИТЕ ОТ ПРЕВЪЗХОЖДАЩИТЕ ГИ ЧИСЛЕНО ПОДКРЕПАДЖИИ! ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКИ ВЯРВАЩ КОМУНИСТ! ПОКЛОН!! ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ!

    Коментиран от #60, #62, #103, #117

  • 11 ВЯРНО БЕ

    109 8 Отговор

    До коментар #2 от "1234":

    ТО КАТО ЗА НЕКРОЛОГ
  • 12 Гост

    109 9 Отговор
    Абе като го гледам как изглежда ми става ясно всичко за него
  • 13 Мале

    65 11 Отговор
    Не Батман това е Супер мен (супер Бойко)
  • 14 боцмана

    50 4 Отговор
    По ще му отива Рейвънман.
  • 15 Някой си

    97 7 Отговор
    Тц, не е Батман, а Бибитко :)
  • 16 ЧНГ 2020

    126 11 Отговор
    Честита Нова година господин Борисов.
    Ерата на изчистването на България от мутрите и финансовите измамници
  • 17 ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ

    26 142 Отговор

    До коментар #9 от "ВАТМАН":

    ТОЙ Е- ЕДИН- ЕДИНСТВЕН! МАЧКАЩИЯ БЕЗМИЛОСТНО НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ДОСЕГА! КОЙ Е ТОЗИ БЕЗКОМПРОМИСЕН ПОБЕДИТЕЛ- ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТЕНАНТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. ПРЕМИЕР 3-ТИ МАНДАТ,ИЗБИРАН ЗА МЪЖ НА ГОДИНАТА,ПОЛИТИК НА ГОДИНАТА , ФУТБОЛИСТ,ТЕНИСИСТ И ГИМНАСТИК НА ГОДИНАТА. СТИГА ДА ПОИСКА ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН И ЗА ЖЕНА ИЛИ ДЕТЕ НА ГОДИНАТА КАКТО САМИЯ ТОЙ КАЗА. ЗА НЕГО НЯМА НЕОСЪЩЕСТВЕНИ ЦЕЛИ. ЗЛОБЕЙТЕ ГОЛТАЦИ СРЕЩУ ПОБЕДИТЕЛЯ ВАШ ПАЛАЧ,ТРЪШКАЙТЕ СЕ,СКУБЕТЕ СИ КОСИТЕ,САМОЗАПАЛВАЙТЕ СЕ И САМОУБИВАЙТЕ ОТ БЕЗПОМОЩНОСТ,НО НИКОГА,НИКОГА НЯМА ДА СТЕ КАТО НЕГО! ПОБЕДА ВИНАГИ ЗА ГЕРБ!

    Коментиран от #20, #53, #100

  • 18 Бойко крадеца

    108 9 Отговор
    Бойко е пингвина от Батман ,той е антикомунист и шарлатанин като него
  • 19 розово

    146 6 Отговор

    До коментар #2 от "1234":

    Чакаме биографията и на ВЛАДИ Горанов.

    Коментиран от #98, #131

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Васил Левски

    102 4 Отговор
    вчерашните комунисти и новите капиталисти всички тези изроди ограбват хора
  • 22 Гост

    66 7 Отговор
    Б.Б е лошият.
  • 23 ГЕРБер-богаташ

    14 101 Отговор

    До коментар #20 от "asd":

    ВЪВ ФЛАГМАНА И ОФИЦИОЗА НА НАШАТА ПАРТИЯ ГЕРБ САЙТА ПИК.БГ ИМА СТАТИЯ КАК РАДЕВ И НИНОВА ГОТВЕЛИ СВАЛЯНЕ НА НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО.ЗАГОВОРА И ОПИТА ЗА МЕТЕЖ НЯМА ДА МИНЕ! НИЕ СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ЧЛЕНОВЕ И АКТИВИСТИ НА ПАРТИЯ ГЕРБ СМЕ ГОТОВИ ДА ИЗЛЕЗЕМ ПО УЛИЦИ И ПЛОЩАДИ И ЗАЩИТИМ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДЕМОКРАЦИЯ. НЯМА НИКАКВО НИ НАЙ МАЛКО ОСНОВАНИЕ ЗА ОСТАВКА НА КОАЛИЦИЯТА ГЕРБ+ ВЕЛИКИ БЪЛГАРСКИ ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ + ДПС+ВОЛЯ(МАРЕШКИ). ПАТРИОТИТЕ ВДИГНАХА МОМЕНТАЛНО ПЕНСИИТЕ, ГЕРБ ВДИГНА ДОХОДИТЕ НА ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ, ДПС ЗАПАЗИ ЕТНИЧЕСКИЯ МИР И ПОДКРЕПЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО. БЕЗРАБОТИЦАТА Е ВЕЧЕ НУЛЕВА,СТРАНАТА Е ВЪВ ФИНАНСОВ ПОДЕМ И ИКОНОМИЧЕСКА СТАБИЛНОСТ. УВЕЛИЧЕНИ ЗАПЛАТИ И НАМАЛЯВАЩИ ЦЕНИ НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ- ТОВА СЕ НАРИЧА ДЕФЛАЦИЯ И ПОВИШАВАНЕ НА ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ. ВСЯКО СЕМЕЙСТВО С 2-3 АВТОМОБИЛА, ГОРИВАТА НА НИСКИ ЦЕНИ МАЛКО НАД 2 ЛВ. ЛИТЪР, ПЛАЗМИ,СМАРТФОНИ ЗА 1500-2000 ЛВ. ,ЛЯТОТО ВСЕКИ ХОДИ НА ПОЧИВКА БИЛО В СТРАНАТА ИЛИ ЧУЖБИНА. ВЕСЕЛИ,ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ ХОРА ПО УЛИЦИТЕ,ПРЕПЪЛНЕНИ ЗАВЕДЕНИЯ. И ТОВА САМО ЗА 3 ГОДИНИ ОТКАКТО Е НАЧЕЛО КОАЛИЦИЯТА. ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИЦИ СА НА КОРМИЛОТО НА СТРАНАТА- БОЙКО,ВЛАДИ ГОРАНОВ,,КРАСИ КАРАКАЧАНОВ,ВАЛЪО СИМЕОНОВ, АХМЕД ДЕМИР ДОГАН. БЪЛГАРИЯ Е БЛАГОСЛОВЕНА ОТ БОГ ЧЕ НИ ИЗПРАТИ ТЕЗИ ВЕЛИКИ ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ КОИТО ВДИГНАХА ДОХОДИ,ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ И СТАБИЛИЗИРАХА ЦЕНИТЕ. ГЕРБ- ПОБЕДА- ВИНАГИ!

    Коментиран от #25, #29, #39, #99, #102

  • 24 az#Оставка!

    78 6 Отговор
    Пак ще го вкарат в болницата!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 как се е издигнал сам бе

    104 8 Отговор
    що за глупости, той е творение на щатите. Те са му ракетата носител, която го изстреля към върховете, следвайки тяхното правило, което прилагат към всички диктатори на колониални държави „този е кучи син, ама е наш кучи син”. Всички партньорски служби му знаят далаверите но се оставяха да ги прегръща и целува. Явно никой не дава пет пари за българите, важно е да имат кой да им върши работата. А сега го свалят вероятно като последен опит да спрат турски поток през България, вероятно не са могли да го сплашат, не виждам каква друга голяма причина може да ги накара да си жертват креатурата.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Рошко

    39 7 Отговор
    Бих казал, жокера от батман
  • 29 ИСТИНАТА

    118 7 Отговор

    До коментар #23 от "ГЕРБер-богаташ":

    Каква дефлация има бе ГЕЙберастки отрепки и крадци? За няколко месеца стоките поскъпнаха между 30 и 100%. Яйцата от 18 ст. на 40 ст. Кравето масло пакетче от 125 гр. от 2 лв. преди няколко месеца на 4.40 лв. сега. Горивата от 1.85 лв. през лятото сега са около 2.30 лв. Цигарите лятото поскъпнаха между 30 и 50 ст. за различните марки. При 50 $ барел петрол сега плащаме 2.30 лв за литър а при Орешарски 108$ за барел литъра бе 2.41 лв. Правете си изводите клети роби под ГЕЙберастко иго. Лихвите по влоговете вече са отрицателни,тоест таксите за поддръжка на влога са по големи от лихвата ви. Например ако вложите 1000 лв. в банка след 1 година сумата ви ще е 990 лв. Вече семействата не могат да си подпомагат бюджета и с лихвичка,колкото и малка да е със спестените си пари. А доходите си остават същите,тоест нашите заплати. ОСТАВКА НА МУТРЕНСКАТА АНТИБЪЛГАРСКА КОАЛИЦИЯ- ГРАБ+ ПАРИЧНИЯ ФОНД/ПАТРИОТАРИ НА ЗАПЛАЩАНЕ/-ВОЛЯ-ДПС

    Коментиран от #69

  • 30 Фактъ

    98 6 Отговор
    Боко е политически труп ! Сега глутницата ще се разбяга !
  • 31 Мутра е, а не Батман

    61 6 Отговор
    Имат крешка в превода
  • 32 Края

    85 6 Отговор
    Му се вижда. Вече няма мърдане. Довиждане Борисов.
  • 33 Последния софиянец

    74 7 Отговор
    Като питаха Батман каква му е супер силата той отговори: Супербогат съм.

    Коментиран от #35

  • 34 Пълни глупости

    69 9 Отговор
    Както самият Борисов каза: " Ако не беше Румен Петков да ме издигне, още щях да набивам крак на плаца в пожарната".
  • 35 asd

    75 6 Отговор

    До коментар #33 от "Последния софиянец":

    Неговата супер сила е да превръща филиите с мас в ла*на ...
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 АТИЛА

    42 9 Отговор

    До коментар #36 от "до АТИЛА":

    Напиши и дай линк на статия в друг сайт под която пиша против БСП?! Пиша единствено срещу комунистите терористи чийто наследник е ГЕРБ !!!
  • 38 Гошо

    77 7 Отговор
    А за криминалното минало, за релета, убийствата, СИК, кражбата на коли, покровителстване над десетки мутри и организации и, трафик на кокаин, амфетамини и цигари?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Бочко е номер 1

    54 4 Отговор
    А шефове му са само доги и шиши
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Цако

    64 5 Отговор
    Тиквата да лежи в наш затвор, че испанския ще му се види като курорт.
  • 44 ГЕРБер-богаташ

    5 60 Отговор

    До коментар #39 от "КУРЕСТИЯ":

    Отде имам пари ли питаш голтако? Пиша си фалшиви фактури по ДДС и си правя по 2 Бона на ден. А такива ГЛАДНИЦИ като тебе блъскат като роби за да си платят храната,отоплението, транспорта и битовите разходи. За друго не ви остава изтърсаци клети. Поклон на Бойко че ви докара до кучешко съществуване и ВЕГЕТИРАНЕ! Но имаме една молба към теб Бойко- Малко им е геноцида на подобни! Още може Бойко ,довърши ги завинаги . Глад майка ГЛААААД...А излезте де да ви свършим окончателно. Ще сме на власт както каза Бойко преди време до 2030 година. Умирайте от безпомощност

    Коментиран от #90, #91, #95, #97

  • 45 Николай Дракополов

    71 4 Отговор
    Какъв ти Батман е Бойко Борисов пълен идиот до няколко дни е в панделата
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Бойко тиквата

    59 4 Отговор
    Тъпанари подарени данове по карате ,подарени генерал .тотал идиот
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Пак казвам, трябва да се знае

    71 2 Отговор
    Ако ние не се надигнем никой няма да го направи. Разберете. Бездействието е престъпление. А всеки един от нас е виновен за състоянието на България със своето бездействие. Трябва да искаме повече. Да сме поне малко перфекционисти. Да не се задоволяваме с посредственото. Да защитаваме интересите си. Да изискваме наказания за престъпленията. Само така една държава работи нормално. Само така се обезкуражават престъпниците и корумпираните. Управляващите си мислят, че няма кой да им направи нищо. Да им покажем, че грешат. Да им покажем, че от действията има последствия. Ако се събудим и събудим и тези около нас и като ги накараме да разберат това просто нещо ще се оправим много лесно. Добра държава не се прави от заспал народ. Ако сме заспали винаги ще се намери кой да се възползва от нас. Това е постоянна битка, която ни не трябва да губим. Винаги трябва да сме будни и да се опитваме да живеем по- добре. Правителството трябва да се сваля докато не дойде някой нормален. При всяка издънка, бездействие, престъпление - реагираме. Изискваме оставки. А ако правителството бездейства или работи срещу нас се сваля. Запомнете, не е важно кой идва на власт а какво правим ние с него след като е дошъл. Ако вреди на държавата се разкарва. Така че това е. Вие всички може да промените нещо още днес. Кажете това на някого. Аз вече го правя.

    Коментиран от #119

  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    58 4 Отговор
    ГЕРБ ни води към нищета
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Тръмп

    23 2 Отговор
    Верно е!!!;) ;);)
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 За каратето Му

    73 4 Отговор
    ЦОНЧО КОЛЕВ, ТРЕНЬОР ПО КАРАТЕ: „Познавам много добре Борисов и „успехите” му в спорта. Този простоват човек никога не е бил състезател по карате и не се е качвал на татамито. Той няма черен колан като каратист. Някой може да му го е дал заради заслугите му като на прислуга към спортен клуб, но не и като на спортист. Затова твърдя, че излъга дори президента Обама. Борисов никога нищо не е създал. Клуба му по карате го създаде Алексей Петров. Той успя да привлече него и още един-двама от баретите и така тръгна спортният клуб в ШМВР Симеоново. Той постоянно разправя, че е бил каратист, че са го ритали по време на тренировки и състезания, че е правил кариера в каратето. Всъщност Борисов беше един обикновен пожарникар. Той домакински обслужваше отбора в пожарния факултет и треньорите. След това беше наложен за треньор на националния отбор с протекциите на МВР, тъй като беше активен член на БКП. Живеехме в едно общество, където всичко се посочваше с пръст „отгоре“. Там той отново беше никой, защото не притежаваше нужните технически и методически умения. Общо взето - носеше една чанта с документи. Прословутата му фирма ИПОН също не е създадена от него. Създадоха я хората от СИК, когато трябваше да се делят териториите между тях и ВИС”.
  • 55 Още за неговото карате

    59 4 Отговор
    ВАЛЕРИ НАЙДЕНОВ, ТРЕНЬОР ПО КАРАТЕ:„ Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз… още мога ли да не играя вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова….. Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг. Аз имам чувството, че самият мирис на адреналин го плаши. Много често чета по медиите той бил митичен герой, много добър каратист При нас той имаше два прякора, които го характеризират отлично. Единият му беше измислен от Пламен и Данчо от Търново, които тъй като си биеха Бойко редовно, го бяха нарекли Праните гащи. Вторият прякор, който аз съм чул за него, е Борсука, понеже все странеше от хората. Той е един такъв, все се цупеше. Това определя до
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Боко

    43 6 Отговор
    Бсп са купили къща на манекенката а детето и е от президента
  • 58 Бай Дончо

    17 3 Отговор
    Скоро ще река, че не искам да работя с баце, калто той не ще Боби в БФС то 😂😂😂
  • 59 Даааа

    4 17 Отговор

    До коментар #3 от "нееее":

    А закона мен като съм фатмак ми казватче с асковски каун
  • 60 Bbn

    31 2 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ":

    Трезвен ли си?
  • 61 АТИЛА

    19 6 Отговор

    До коментар #51 от "до АТИЛА":

    Кога съм хвалил ромите ???? Писах че е добре че вършат престъпления за да може Българите да се осъзнаят и запалят управлението !!!! Не лъжи мъртвецо защото ще намеря самоличността ти ,ще запаля катуна ви а теб ще наръгам бавно с нож !!!

    Коментиран от #110

  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    34 5 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ":

    БОЙКО БОРИСОВ е първият ПРЕЧИЕР на БЪЛГАРИЯ употребил сълзотворен газ и гумени палки и куршуми срещу народа си
  • 63 За таекуондото Му

    43 2 Отговор
    ЗА ПОЧЕТНИЯ ЗНАК ЗА ПРИНОСА МУ ПО БЪЛГАРИСТИКА:
    Министър-председателят Бойко Борисов беше удостоен с почетен знак за принос към българистиката и развитието на двустранните отношения от вицепрезидента на Университета за чужди езици „Ханкук“ в Сеул Чу Ки-сонг.
    Това е втори невъобразим вече абсурд, след получаването на 9-ти дан по таекуондо от човек, който се е страхувал да излезе на нито един турнир.
    Но с езиците вече тотално се избива “рибата”. Всички тук знаем, че в неговият речников запас няма повече от 10-15 български думи, при това на хераковски диалект.
    Главанакът не знае никакви чужди езици, освен няколко думи на индиански, научени от “Винету”…и две-три думи от песента „Тримата танкисти”. При него е силно изразена липсата на мисловен капацитет. Най добре е д-р Николай Михайлов да го лекува , вместо да го нарича „ политическият ташак на Европа”.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Ново

    15 4 Отговор

    До коментар #5 от "Факт":

    За възродителния процес да ли и тои не е виновен защото бкп се прекръсти на бсп кажете едно хубаво нещо което е напрввело бсп вдемокрацията има избори а небунтове преврати и атентати на църкви
  • 66 Сърп и чук

    34 3 Отговор
    Ма, глупости! Бил водил желязна борба с имиграцията! Точно като ескалираха нещата в началото на 2013 г. и наплива по границата се увеличи, подаде оставка и избяга от отговорност като бит педелвайс! Голямата попара я сърба Орешарското правителство. Отначало хич не бяха в час, но сетне свършиха някаква работа. А Бокича отначало се хвалеше като млад граничар колко били задържани на границата, вместо да мисли как да ги спира. И като взеха да се изсипват по 100 -200 на денонощие избяга.
  • 67 TürkOğluBaezidEfendi

    21 1 Отговор
    Плешивецът - гъзопродавец.
  • 68 Onq s konq

    5 26 Отговор
    Само да не стане Батман се Завръща! Че така че се Възродите бедна ви е фантазията. Бойко връщаш се от Брюксел и веднага при Доган в сарая , поканете и Костов. И изчистете боклука веднъж и завинаги.
  • 69 една жена

    29 2 Отговор

    До коментар #29 от "ИСТИНАТА":

    Калинките от Герб няма какво да ги коментирам,но за цените...се вдигат навсякъде в Европа. Живея в Гърция и тук е същото.Едно нещо го купавам днес на една цена,отивам след два дни примерно...и веднага цената нагоре...след още два дни отново се вдигнала.
    ЕЦБ печати евро ......
  • 70 Представям

    37 3 Отговор
    Целия свят знае че този излиза от мутренските среди и ни се смеят Маиколио,ама иначе БСП.Представяте ли си колко сме зле пред света.
  • 71 Прост народ

    32 2 Отговор
    Герберастките тролове са протъркали клавиатурите баце, ще има заплата тоя месец след тия палави разкрития
  • 72 Сърп и чук

    32 1 Отговор
    Какъв Божков ви гони вас и Тикваря?! Реагира така, сякаш Божков ядосан, че заедно с Гешефтар Гешеф са го подгонили, е наклепал Бойко на Барселонските власти! Всъщност, каталунците казаха, че случаят тече вече година време. По същия начин преди години, когато едно американско списание хвърли допълнителна светлина върху славното му минало, обвини, че в дъното на ,,заговора" срещу него стоят Румен Петков и разбира се - Костов!
  • 73 На мммм

    33 5 Отговор
    АЙ НА БАС ЧЕ БОКО ЩЕ ГО УБИЯТ КАТО КУЧЕ ПРЕЗ МАРТ!

    Коментиран от #129

  • 74 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 3 Отговор

    До коментар #64 от "Гаев Маев":

    престани да се заяждаш с господин ник АТИЛА просто човешко ти казвам господин СТЕФАН приятна вечер на всички хора
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Банов

    22 1 Отговор
    Ало, Банов съм
  • 78 оня с коня

    11 29 Отговор
    ИСПАНСКИТЕ МИСИРКИ явно са се НАГУШИЛИ мн Яко с Руски пари и ще кълват бат Бойко ДО ОТКАТ.Не че в Испания не ВРИ И КИПИ и Страната е почти ПРЕД РАЗПАД като водеща в тоя процес е точно Каталуния,не че не се води истинска Битка по улиците и се арестуват НАРЕД Първите хора в Каталуния -така е,но за това пишат Всички Испански Вестници и изобщото Пресата в целия свят,като "конкуренцията " е непосилна.Борисови България обаче...е ДРУГА БИРА,това е ПЛАТЕН РЕПОРТАЖ при това ОБИЛНО!Да каже Ел Периодика- Как според него БГ може хем да е най-бедната страна в ЕС,хем пък и с най-голяма Сива икономика?Ами просто ЕДНОТО ИЗКЛЮЧВА ДРУГОТО,защото на Практика тия които по документи работят на МРЗ вземат "под масата" ОЩЕ ТОЛКОВА"!Да каже същият Вестник - освен Автобиографията на ББ КОЙ СПОРЕД Него е Управлявал по-добре от ББ и защо всички предшественици са падали Скоропостижно под НАРПОРА НА НАР. МАСИ?А БИЛА ЛИ Е БГ някога ПО-БОГАТА ОТ СЕГА?Нищо няма да каже Испанската Многотиражка...това е все едно да чакаш Анализ от Мисирка!:)

    Коментиран от #87

  • 79 Чума

    2 11 Отговор

    До коментар #76 от "АТИЛА":

    Объркал си се тотал! То от много щъкане по форумите е така- главопобъркваш се още повече и си ти личи! Имаш предвид някой друг сайт, където дори не пишат, че коментара Ви е ликвидиран от модератор и просто те изключват за денонощие! По тази причина ги изключих пък аз и се преместих трайно тук. Няма такова нещо забрана, че и за няколко дни! Дори триенето е много рядко!
  • 80 Ъгълов

    19 2 Отговор

    До коментар #8 от "Внимание !":

    Така и трябва. Боклуците и чумавите прасета се загробват.
  • 81 Ванга

    6 26 Отговор
    Радев ке падне

    Коментиран от #83, #88

  • 82 Koko

    7 13 Отговор
    Дреме му на шмайзера.
  • 83 Ванга

    23 10 Отговор

    До коментар #81 от "Ванга":

    Радев ке падне 2027-ма, след края на вторио му мандат.

    Коментиран от #85

  • 84 Да да

    37 4 Отговор
    ОТ 30Г. СМЕ НАЙ-БЕДНА, БОЛНА,НЕ ОБРАЗОВАНА,КОРУМПАРАНА И ОБЕЗЛЮДЯВАЩА НАЦИЯ. ТОВА Е В РЕЗУЛТАТ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БКП И ЦЯЛОТО МУ КОТИЛО БСП,СДС,ДПС,НДСВ,ГЕРБ,ВСИЧКИТЕ ПАТРИОТИ И ВОЛЯ. И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО НЕ СЕ РОДИ ИСТИНСКО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО. НЕПРИМИРИМО КЪМ КОРУПЦИЯТА.
  • 85 Ванга

    7 29 Отговор

    До коментар #83 от "Ванга":

    Радев и Путин ке паднат през 2021
  • 86 Георги Илиев Митев

    24 3 Отговор
    Лелеяна мечта за самолети -
    Три милиарда за чертежи. По ръцете ни сърбежи. Ще вземаме или пак ще даваме. Самолети от Америка ще ли притежаваме ?
    "Извънземните" ли ще ни бият ? Ще опитат ли да ни затрият ? Не и не, ние не спим-с въображаемите самолети ще ги победим.
    Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Град София (2020).
  • 87 ха ха ха ха

    22 1 Отговор

    До коментар #78 от "оня с коня":

    Не знам с кон ли си ,с магаре ли си,само знам,че нЕмаш нищо между ушите. Ако имаше поне мъничко ,нямаше да блещиш тия простотии.Толкова ли е трудно да загрееш,че тия "мисирки" от въпросната медия атакуват баш, ама баш руските агенти в Бг? Не ония агенти ,където уж ГешеФФ ги лови.Защо ГешеФФ не лови В.Златев,Ал.Чаушев и другите ,където са замесени с тая история -къщата и милионите евро.? А същите и децата знаят,че работят с руските служби. И мисирките в Испания ще се нагушат с руски пари,че да атакуват горе-споменатите.Боко е....за калабалък там.Че уж Боко ,ама покрай него излиза мишената в която се цели испансаката медия. Ти явно се информираш от ПИК при НИдялко;))))
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Спас безделника

    25 2 Отговор
    Еее! Юнаци! Какво не прави един имот, а? А когато става въпрос за няколко топ имота? Не е виновен Бочко, той е просто селянче, което не си е изпълнило поетите ангажименти. Как да си обясните, че близо 15 години, иначе словоохотливият бай Симо Честния, един път не даде някаква характеристика на Кратуната или оценка за неговото управление?Страх? Едва ли! По - скоро тлееща надежда, че все пак ще получи фамилната плячка. Сега, след като се изпари и последната надежда, последва курвенското отмъщение. Още един, при това "аристократичен", пирон в ковчега на Боко!
  • 90 ДАНС

    14 1 Отговор

    До коментар #44 от "ГЕРБер-богаташ":

    Я ПАК , КАКВО СИ ПРАВИЛ ПО ЦЯЛ ДЕН ЧЕ НЕЩО НЕ РАЗБРАХМЕ ТИКА ОТ ГРУПАТА , ДАИ СИ АДРЕСА ЗА ПРОВЕРКА , ГОСПОДИНЕ С ФАЛШИВИТЕ ФАКТУРИ , ВЕДНАГА МОЖЕМ ДА ТЕ ПРОВЕРИМ , ФАЛШИФИКАТОРА , НЕЩО МНОГО ФИЛМИ ГЛЕДАШ А.

    Коментиран от #93

  • 91 КУРЕСТИЯ

    14 2 Отговор

    До коментар #44 от "ГЕРБер-богаташ":

    НЕЩО МАИ НЕ МЕ РАЗБРА , АЗ ИСКАМ ДА ТЕ НАХРАНИМ , И ДА ТИ ГО ТУРИМ В УСТАТА , ДА НЕ МЪЦАШ ТОЛКО КРАДЛИВ ДЖЕНДАР СИ ТИ , ФАЛШИФИКАТОР , БАРНАТ ЛИ ТЕ ВЛАСТИТЕ ЩЕ ТЕ ОТСЪДЯТ КАТО АЛО ИЗМАНИЦИТЕ
  • 92 ДАНС

    23 2 Отговор
    САМО ОТ ГЕРБ ИМАТ ПРАВО ДА ПИШАТ ФАЛШИВИ ФАКТУРИ ЗА ДА ЖИВЕЯТ ЦАРСКИ
  • 93 ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ

    14 2 Отговор

    До коментар #90 от "ДАНС":

    я ми го доведете тоя незабавно .
  • 94 Български по хелзинкски комитет

    5 23 Отговор
    Този испански вестник се финансира от нарко мафията.Потвърдиха го по БНТ тази вечер в 8.00ч.Проверете.

    Коментиран от #96, #111, #118

  • 95 ДАНС

    15 0 Отговор

    До коментар #44 от "ГЕРБер-богаташ":

    АЛО БОЛНИЯ МОЗЪК ТИ ПОДИГРАВАШ ЛИ НИ СЕ , ИСКАШ ЛИ ВЕДНАГА ДА ТЕ РАЗОБЛИЧИМ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ , НА МОМЕНТА ВЕДНАГА , САМО НЕ НИ ОБРАЗУВАИ НЕРВИ .
  • 96 Чума

    30 2 Отговор

    До коментар #94 от "Български по хелзинкски комитет":

    А БНТ от кого се финансира бе, сербез?! Вчера един криминален тип нает от герберюгите да вика ,,Оставка" в Русе срещу президента, БНТ го представиха като масови скандирания! Щото така им е разпоредено, но иначе си пускат видеото и показват как вика само един тапанар!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Народ ли

    21 0 Отговор

    До коментар #19 от "розово":

    Къде са парите наБългария, кой ще го пита, кой ще каже?!?!
  • 99 Истината е

    21 1 Отговор

    До коментар #23 от "ГЕРБер-богаташ":

    Че всички до мутрата и неговата партия сте наистина богати.Но за всичко си има ред.Вашата главна мутра дори има палат в Барселона.И всичко е на наш гръб,на оцелява щите на магия.ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ДА СЕ САМОЦЕЗИРА И ДА РАЗСЛЕДВА СЛУЧАЯ.ЗА ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ ТОВА Е ИСТИНА ИЛИ ФАЛШИВА НОВИНА.ИСКАМЕ ИСТИНАТА .

    Коментиран от #101

  • 100 000

    22 2 Отговор

    До коментар #17 от "ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ":

    Я ХОДИ СИ ПИИ ХАПЧЕТАТА БЕ ОЛИГО. Е СА НА ТИКВАТА ИСПАНЦИТЕ ЩЕ МУ ВИДЯТ СМЕТКАТА. КАК СИ СПИ ЩЕ ГО ИЗВЛЕКАТ ОТ КРЕВАТА. И КОЯ Е БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА. ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ИСПАНИЯ ЩЕ ДАВА ОТЧЕТ НА ПРОДАЖНИ БГ ПРОКУРОРИ. ТЕЯ ПАК ВИ ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ. ТО ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ВЕЧЕ Е НАЯСНО КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА, А ТЕ ПА НЕ БИЛИ УВЕДОМЕНИ. ЕДИНСТВЕНИЯ ВАРИАНТ НА ТИКВУН Е ДА ПАЛИ САМОЛЕТА, АМА И КЪДЕТО ДА СЕ СКРИЕ ЩЕ ГО НАМЕРЯТ, А ДЪЩЕРЯ МУ ПЪРВА ЩЕ ОТЕЧЕ В НЯКОЙ ИСПАНСКИ ЗАТВОР
  • 101 Мия

    35 2 Отговор

    До коментар #99 от "Истината е":

    Истина е не се съмнява те. Живея в Испания. Това не е новина. Това е нещо като сигурен обвинителен акт. Тази информация излезе първо в Испанските медии. Още повече Тиквата вече е лъснал щом го цитират. Иначе Испания няма да напише, ако няма доказателства, защото той може да осъди институцията. НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ РАЗСЛЕДВАТ ГО ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА И ВЕЧЕ ИМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, А КОГА ЩЕ МУ ЩРАКНАТ ПРАНГИТЕ НЕЗНАМ

    Коментиран от #127

  • 102 Гой

    25 0 Отговор

    До коментар #23 от "ГЕРБер-богаташ":

    Умните хора отдавна спряха да посещават сайтовете ПИКловите, БЛИЦлизладбийте, Цадовножите и Стандартните, там е яко цензурни лапан и гълтан

    Коментиран от #123

  • 103 Шайката си купува избори

    22 0 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ":

    Толкова глух и сляп човек..ЩАСТЛИВЦИ. И ТО ВСЕ КРАДЛИ ВИ МУТРИ
  • 104 Гост

    18 0 Отговор
    В колонииката си играят на държавица на гърба на бедните хорица.
  • 105 Гост

    34 1 Отговор
    Свестните у нас считат за луди,
    глупецът вредом всеки почита:
    "Богат е", казва, пък го не пита
    колко е души изгорил живи,
    сироти колко той е ограбил
    и пред олтарят бога измамил
    с молитви, с клетви, с думи лъжливи.
    Христо Ботев

    Коментиран от #108

  • 106 ТТТ

    2 22 Отговор

    До коментар #1 от "пропуск":

    Кухиозно политико си руско подлого! Руска пропаганда!
  • 107 дон

    22 0 Отговор
    пожарогасителя е свършил.. америка ще го сменя.
  • 108 Пенсионер 200

    16 2 Отговор

    До коментар #105 от "Гост":

    Като му направят дупка на шишарката, да му залепят на челото този Ботев стих!
  • 109 Хитър Петър

    15 1 Отговор
    Дали не е поръчка на САЩ за това, че Бойко Борисов се включи в така наречения от него "Балкански поток" без да пита Тръмп.

    Коментиран от #126

  • 110 111

    2 7 Отговор

    До коментар #61 от "АТИЛА":

    Хахахаха намери мойта самоличност ако ти стиска курвоооооооооооооооооооооооооооооооо
  • 111 111

    15 1 Отговор

    До коментар #94 от "Български по хелзинкски комитет":

    Че кой трезвомислещ гледа бнт
  • 112 Кико

    2 26 Отговор
    Квичете руски подлог, кервана си върви!
  • 113 Батман ама друг път

    23 0 Отговор
    За агент Буда защо нищо не пише !
  • 114 На 4-ти километър

    9 1 Отговор
    Да го убием.
  • 115 КраКараВ

    25 1 Отговор
    Като чета всички коментари то ще ядем печена тиква скоро,лошото е че само пишем.
    Има надежда за майка България да се освободи от 10години робство,по тежки от всички досега.
    Влизам в магазина :
    Кашкавал и сирене -менте и скъпо
    Свинско-чума,внос,старо и го вдигнаха 50%
    Пиле-саламонела от Полша и птичи грип не знам къде
    Телешко-от държавния резерв на 50години
    Агнешко-нова зеландия,старо и миризливо
    И Т.Н. пиша набързо без много подробности ама всички сме на това положение
  • 116 Ванга

    18 0 Отговор
    Идва бългагарска коледа в София,за дасе оправим трябва да стане като в Рим по времето на Спартак,.....,.,,,
  • 117 СПЕЦНАЗ

    20 1 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ":

    Тиквата ще свърши в пандиза или някой рекетиран бизнесмен от него ще го поръча
  • 118 СПЕЦНАЗ

    12 2 Отговор

    До коментар #94 от "Български по хелзинкски комитет":

    Ей джендъри смотани. Ще ви осъдят от Ел периодико
  • 119 Мнение

    17 1 Отговор

    До коментар #49 от "Пак казвам, трябва да се знае":

    Браво, това се казва гражданска позиция! Ако всички мислеха така, сега България щеше да процъфтява. Няма значение кой е на власт всичките искат едно и също - власт и пари, важното е ние да не позволяваме корупция и бездействие на управляващите които и да са те.
  • 120 друм

    17 0 Отговор
    Борисов маймун на балканите
  • 121 Берлускони с покана към Борисов

    22 0 Отговор
    Италианският Касационен съд, най-висшата съдебна инстанция в страната, потвърди присъдата на Силвио Берлускони, който беше осъден на четири години затвор за данъчни измами ! Тука има ли Невидима Съдебна ВЛАСТ или гранде мафиозо само вземат заплати !
  • 122 123

    3 16 Отговор
    Оригинала на тази статия е на Руски език !
  • 123 нйкн

    6 1 Отговор

    До коментар #102 от "Гой":

    Към псевдосайтовете добави и ДИР-а. Яко служи на пропагандната машина. Завладян от недялковите тролове. Да не са му смели собственика?!
  • 124 Гост

    17 0 Отговор
    Мастър шеф Цветанов представи специалитета на деня: печена тиква в собствен сос, по каталунски!
  • 125 стига

    17 0 Отговор
    За 10 години управление на ГЕРБ, България освен бедна изостанала и ограбена, се превърна в държавата на мафията! Обръчи от фирми, тотална корупция, "усвояване" на Еврофондове и държавни пари! Политици, свързани с олигарси, безхаберие в държавната администрация, която вярно гласува за тези, които раздават "бонусите"!
  • 126 Станчев

    13 1 Отговор

    До коментар #109 от "Хитър Петър":

    Напротив, пита го! Тръмпи му разреши, ако купуваме и от тях! И за това ни сложиха двойната цена за самолетите!
  • 127 Истината

    19 2 Отговор

    До коментар #101 от "Мия":

    Дано,дано да стане чудо,и да си отдъхнем от този просто, който унищожи и предаде хубава България.Господи,значи все още не си ни забравил.НАКАЖИ ГРАБИТЕЛИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ.
  • 128 Додо

    4 16 Отговор

    До коментар #2 от "1234":

    Стига злобни съченения! Комунистически подлоги !
  • 129 BigBro

    1 4 Отговор

    До коментар #73 от "На мммм":

    Ай на бас, че вече си под наблюдение.
  • 130 локомотива

    9 1 Отговор
    къв 7-дан бе,той неможеше да прави шпагат,а всички спортисти знаят че за маваши,мая,йоко-гери си трябва.
  • 131 мишо

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "розово":

    Домуса му е май кръсник
  • 132 емо

    2 0 Отговор
    Льольо
  • 133 250

    3 8 Отговор
    Ура нещастни другари.Ура нещастни и глупави писачи.Браво на другарката Нинова и другаря Радев, които стават само да си затискаш зелето с тях, но то вече много замириса....
  • 134 мишо

    2 0 Отговор
    Домуса му е май кръсник
  • 135 ИЗМАМНИКА

    9 1 Отговор
    ОТ БАНКЯ, ТОВА КОЕТО НАПРАВИ КАТО ГЛ. СЕКРЕТАР НА МВЪТР, НИКЪДЕ ГО НЯМА В СВЕТА = НАД 150 НЕРАЗКРИТИ УБИЙСТВА, САМИ МИСЛЕТЕ КОИ Е ТОЯ ЧОВЕК, ЧАКАТ ГО ИНТЕРЕСНИ ДНИ, УЦАПА ГАЩИТЕ
  • 136 BO-TRANS. IVANKA DEMIR...

    0 0 Отговор
    Tieadjii.tarsq
  • 137 Марони

    3 7 Отговор
    Ел периодико е дългата ръка на Кремал,който мечтае да дестабилизира Евросъюза.В КГБ друго не знаят.

    Коментиран от #138

  • 138 Макарони и то надрусани

    1 1 Отговор

    До коментар #137 от "Марони":

    Я виж дългата ръка дали не е и в задника ти чи нещу са се Фобиралкьт на 100 фаса....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове