Last news in Fakti

7 Март, 2020 09:58 31 979 90

Валери Симеонов: Васил Божков е доста сериозен и опасен противник

  • валери симеонов-
  • лотария-
  • васил божков

''Очаквай следващ удар, аз не съм се спрял'', загатна Симеонов на журналиста Сашо Диков

Валери Симеонов: Васил Божков е доста сериозен и опасен противник - 1
Снимка: БГНЕС

''Мисля, че се ограничи тази пандемия. Държавната лотария може да бъде контролирана. Както виждате и рекламите рязко спаднаха. Ефекта го има, налице е. Аз нямам проблем с лицето Божков или лицето Найденов. За мен беше важно ограничаването'', това заяви по хазартната тема пред Сашо Диков зам.-председателят на Народното събрание и лидер на партия НФСБ - Валери Симеонов.

Разговорът между двамата бе излъчен в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

''Доста сериозен и опасен противник е собственикът на тези лотарийни игри - г-н Васил Божков. Не само заради натиска, който може да оказва върху медиите, но и в криминален аспект. Затова се бързаше'', добави Симеонов.

Той обясни на Диков, че ограничаването на хазарта под една или друга форма е негова кауза, отричайки напълно хипотезата, че активността му в тази област е под нечие чуждо давление.

''Очаквай следващ удар, аз не съм се спрял'', загатна Симеонов на Диков.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 56 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слави

    205 80 Отговор
    На този виден селчо, който мйека и ейека му е просветнала в селяндурската кратуна, че Черепа няма да го забрави. Ще има ресто и тогава когато този кифладжия няма даье във властта. Но преди него ще си получи задлуженото Гешаков, който има акъл на земен червей. Не защитавам Черепа, но е образован и умен, а този гологлав охлюв му се подиграваше пред телевизиите. Простотията и тъпотата в каквито и форми да се проявява, трябва да се наказва!!!!

    Коментиран от #13, #46, #62

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЧНГ 2020

    29 125 Отговор
    Божков ще ходи в гроба до края на годината

    Коментиран от #77, #88

  • 4 А бе човек

    80 16 Отговор

    До коментар #2 от "въпросче":

    Ти да не би да искаш да не се деля от убийците и престъпниците?????????!!!!!!!!! Ужас просто!!!! Честен човек и Престъпник едно и също ли заслужават?! Всекиму според Делата!!!

    Коментиран от #9

  • 5 Ася

    138 54 Отговор
    Пияници, Черепа те е поръчал вече, боклук мръсен

    Коментиран от #25, #44, #45, #61

  • 6 жоро уудстока

    41 19 Отговор

    До коментар #2 от "въпросче":

    Факта,че веднага някой умчо те е"оценил"с минус говори достатъчно/слагам оценил в кавички, защото за оценител се иска оборудване/.Кой неувреден човек ще е срещу обединението на българите?!В този сайт/и не само тук/се чака с нетърпение тема за противопоставяне,особено САЩ с/у Русия и се почва война.Ние руснаци,или американци ли сме,бе хора?!Стига с тази омраза-правете любов,а не война.А ако вече сте привършили с любовта си сипете по едно и се"чукнете" с чашите...

    Коментиран от #53

  • 7 Йори

    115 23 Отговор
    Един умен турчин от ДПС каза след като удариха Черепа, Гешев и Симеонов да си утроят охраната, което няма да им помогне. Оставили Черепа да работи по закон, разпусна от Горанов с две опции. Избрал втората, с по-малки данъци. Така цели 5 години! И изведнъж се усетили или е отказал да им плаща, че много печели и има игри на колекция антики. Защо да не му прилапат тези киното и си делнем антиките? Убеждават Валерко да излезе с "конструктивно предложение", в "защита на бедните българи", да не обедняват още повече. Той излезе но с наглсата, че ще гризне тлъсто парче от баницата. Не помислиха са спечелилите и дребните търговци, които бяха купили талони. Дреме им, Малкия бизнес загуби много, но кво от това, важното е, ме Сикаджията, Влади Финансистчето и този глъмер ще спечелят. Но не помислиха, че Божков не е Банев или Ветко, които разпродават имушеството ди за да се откупят.
  • 8 Behemoth

    99 34 Отговор
    Ко го плюете бе идиоти ...истината е че хазарта е болест ...всички търкаха като луди ...веднъж една беше взела десет талона и трие на спирката а устата цигара не бях виждал толкова съсредоточен човек сякаш живота и зависеше от това накрая се оказа че няма нищо събра ги скъса ги и ги хвърли на земята и почна да обикаля като ненормална с изцъклени очи... сигурно беше дала последните си пари...

    Коментиран от #15

  • 9 жоро уудстока

    28 11 Отговор

    До коментар #4 от "А бе човек":

    Не мисля,че идеята на писаното от"пост№2"е обединяване с мутри като Божков,но всеки го тълкува за себе си...
  • 10 Моника

    56 12 Отговор
    Продължавайте!Дерзайте!Досега спяхте с отворени очи,а сега ще му хванете цървулите на Божков.Но вие не спирайте.Така трябва.Нали трябва да се приказва.Добре го правите.
  • 11 ТИНА

    44 128 Отговор
    БРАВО,ВАЛЕРИ,ТИ СИ ВТОРИЯ,КОЙТО НАЙ-МНОГО ХАРЕСВАМ СЛЕД Б.БОРИСОВ,УМЕН МЪЖ СИ И СИ БЕЗСТРАШЕН,ГЕШЕВ СЪЩО Е СУПЕРПИЧ,ДАНО УСПЕЕТЕ!!!

    Коментиран от #29

  • 12 Жанов

    94 17 Отговор
    Според мен, номер две не защитава хазарта. С такива решения като това да се удари Божков, който е работил по изискванията на властта, печелил много, показва едно, че в България няма нищо сигурно!!! Не познавам Божков и бизнеса му, но така рязко да удариш една систем която си узаконил със закон, показва мисленето на властта. Винкела е ясен, търси изгода за себе си, както ги е правил винаги от самото начало на "бизнеса" му. Който го познава знае, първите му стъпки са далавери и измами с банки и какво ли не. Кой ще дойде да инвестира при такава ситуация у нас? Нищо сигурно и умно!!! Въпрос на тесни интереси и големи пари. А последствията, дреме им, други ще ги плащат. Питам, защо е оставен цели 5 години и кой го е направил? И аз да имам такава възможност да плащам по-ниски данъци, ще я избера, при това предоставена от самата държава. Не забравяйте, че в Комисията по хазрта има и човек от Нсционалната служба за сигурност! Защо не е уведомил за нарушения или престъпления? Лесно е да се обвинява Божков когато не е в страната. Той е завършил в Лондон, не е тъпак определено. Как ще го осъдят не знам, но в Страсбург ще осъди България. Парите нема да плати Титана на мисълта Гешев, а Българския народ.
  • 13 Стефан

    37 58 Отговор

    До коментар #1 от "Слави":

    Бре. Естествено че защитаваш лакомия измамник Божков. Милионите зомбирани хора да пътуват защото той е умен.. Кой ти плаща...

    Коментиран от #48, #87

  • 14 Крият се такива в миша дупка

    14 10 Отговор
    Ако не са опасни и хитри...!
  • 15 Някой се изцъкля за пари

    18 2 Отговор

    До коментар #8 от "Behemoth":

    Друг за. друго нещо...!
  • 16 Генерал-лейтенант антикомунист Ел диктаторо

    16 53 Отговор
    % от коментарите тук са от един и същи бивш руски военен с имот в България /не съм против руснаците антикомунисти в България/! Първо трябва да получиш българско гражданство отворко, след това да станеш фигура в държавната администрация и тогава може да правиш изявление от името на България и от нас българите! България е в НАТО и не може да бъде с Русия! Не е лошо да си завършиш поне основното образование /то ти липсва/, за да знаеш че България е парламентарна република, а не руска колония. България е в НАТО по волята на българският народ и това стана с гласуване в парламента през 2004 година, като 226 бяха за, 4 против и нито един въздържал се, след което последва моментален указ и хвалебствени послания за избора на парламента от президента Георги Първанов - БСП. В историята няма ако и пред свършен факт ще мълчите /ще си затваряте човките/. В историята няма ако и да си отишъл тогава през 2004 година пред парламента да им заявиш, че ти некравяря не си сългласен с краварите в парламента и ти некраваря си директора, който ще решава къде да бъде България, а не българският парламент. Като не ти харесва България да е парламентарна република и като искаш пряка демокрация като в Швейцария, двата куфара и на бегом към терминал 2, но не към Швейцария, защото комунистите там ги бият лошо, а към руските татарски степи да си основеш ''рефрендумска република''.Тука мълчиш /затваряш си човката/ и изпълняваш заповеди... до второ нареждане. Ясно ли ти е??

    Коментиран от #31, #56, #76

  • 17 Peter

    119 9 Отговор
    Ако Валери Симеонов успее да забрани казината в България трябва да му издигнат паметник. Това автоматично ще доведе до фалит всички фирми за бързи кредити, както и голяма част от заложните къщи.

    Коментиран от #63, #73

  • 18 България

    60 11 Отговор
    Симеонов ме изненада приятно когато каза,че ще забранят рекламата!Сега вече незнам какво да мисля!За мен рекламата трябва да се забрани независимо кой продава билетите!Това с показване на печеливши неудачници е причина да се търка от бедни и деца с надежда и те като миекащия маймун от телевизора който рамахва фиш и казва и разказва какво ще прави с печалбата!
  • 19 Peter

    79 13 Отговор
    В казината се събират утайката на нашето общество и ако някой от вас е ходил ще ме разбере. Толкова много човешки съдби прецакаха тези хазартни босове. Някой ще каже, че не ни карат да влизаме насила, но бедния човек му остава една единствена надежда и то е бързото забогатяване чрез хазарт

    Коментиран от #33

  • 20 МВР

    73 11 Отговор
    Не ми разправяй глупости бе гном бургаски, направихте пандемията държавна с главно действащо лице Пеевски свинята.

    Коментиран от #27

  • 21 Peter

    72 8 Отговор
    Да кажем, че националната лотария прави оборот 1млрд на година или такава печалба, то казината правят 20млрд печалба, а плащат данъци като за 2млрд. Някой има ли престава, че само ефбет имат 50 казина почти в цяла България, но по важното е че имат 500,000 активни играчи на онлайн платформата им. Няма лошо в това, но играейки онлайн е по лесно да контролираш емоциите си, защото докато отидеш да си заредиш пари в сметката може да ти дойде акъла, но когато си в казино веднага излизаш и виждаш поне 2 заложни къщи и няколко офиса на фирми за бързи кредити. Да живее Симеонов, но само ако забрани физическите казина, иначе все едно нищо не е направил. Просто е действал в интерес на един определен кръг от хора
  • 22 Потрес

    48 8 Отговор
    Всички знаем за връзката между Борисое и Пеевски, знаем и за връзката Божков и Пеевски! Някой може ли да каже как няма връзка между Божков и Борисов...

    Коментиран от #40

  • 23 123

    20 11 Отговор
    Ти просто не знаеш колко много общо имаш с лицето Божков в момента ама ще разбереш
  • 24 123

    18 5 Отговор
    Ти просто не знаеш колко много общо имаш с лицето Божков в момента ама ще разбереш
  • 25 Ейц

    30 18 Отговор

    До коментар #5 от "Ася":

    Ти Божков ли защитаваш? Щото не го долюбваме българите. Да си дойде и в съда да се докаже, защо все се крият "бизнесмените ни"? Някой щатски бизнесмен да се крие като го погне тяхното правосъдие? Тоя Уейнснейн му туриха прангите за 50-60 г. Айде аман от криеш се

    Коментиран от #39

  • 26 дядо

    49 14 Отговор
    Човек който бие възрастни жени е за затвор а те го повишиха ,че и ъкъл ше дава малоумник
  • 27 козлодуй

    32 21 Отговор

    До коментар #20 от "МВР":

    От козлодуйско село е симеонов директно е за лагера слънчев бряг в ловеч да рине камъни
  • 28 8828

    42 6 Отговор
    ...не защитавам никого по никакъв начин..но когато сме с лабилни характери защо са купували тези билети.Никой никого не е заставал с пистолет в главата..купувай или куршум.Но ми е много интересно, 5 години мълчание и Бам....монопол...това е най-бързия закон приет в България..с гратис 48 часа...Къде беше Гешев,Горанов и мистър данък Василев....Май ще стане смяна на столовете, все пак идват Избори
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Bai nudals

    15 7 Отговор
    Skoro vie nevegi chte vidite,kak biznesa s biletite chte otide pri dilian.
  • 31 Абе

    25 12 Отговор

    До коментар #16 от "Генерал-лейтенант антикомунист Ел диктаторо":

    Ти нормален ли си.Изказ,написано,мисъл,всичко си е ачик българско.Военните в Русия имаха все пак интелект,а половината тук повтарят като папагали.Властта си е виновна отвсякъде-такива възпитават и това получават.Не съм привърженик на Божков,но интелекта му и колекцията която направи са много по стойностни в сравнение с ББ,Валери и кохорта,които щели да се самоубиват заради тях.Все пак при Божков има прогрес,при ББ също ниво от преди 20години
  • 32 Фъф 👄 Остата 😗

    26 15 Отговор
    На този " приятел " на майките на деца с увреждания само Болен Синдеров може да му запуши вонящата устъ
  • 33 една жена

    43 4 Отговор

    До коментар #19 от "Peter":

    много сте прав,аз също искам да забранят казината,жива болест

    Коментиран от #37

  • 34 //Ибн ал ебн

    22 17 Отговор
    Стига сте плакали за Бошкофф,сигурно тези които плачете господарят ви е хвърлял по някой кокал ка то на куче мастия и сега няма и плачем.Ами поплачете,пък ще ви мине.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Мдааа

    30 5 Отговор
    Крадливото джудже Оградни нещо поутихна.
    Може би вече усеща че е пътник.
  • 37 Bai nudals

    12 4 Отговор

    До коментар #33 от "една жена":

    Izmamnite kazina,det sa tam v B.g inache hazarta ima dve lica pechelich ili gubich. V B.g samo gubich.
  • 38 стоян

    24 34 Отговор
    Браво за Валери -има топки
  • 39 Bai nudals

    19 2 Отговор

    До коментар #25 от "Ейц":

    Ti na tova sad li mu vikach,zadargat te bez nikakvi dokazatelstva i 8 meseca te garchat za pari . Posle gi puskat nevinni te sa vzeli niakoi milion a ti kvo gol...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ЧИЧЕ

    25 3 Отговор

    До коментар #2 от "въпросче":

    Може би се делим а може би ни делят. Така разделяй и владей се гази лесно прос народ. А той ако беше по-умен нямаше да търпи да го крадат, лъжат и унижава мафиоти.
  • 42 Петко

    32 6 Отговор
    Валерката скоро ще се самоубие като онзи дето заплашваше Бойко с оръжие гръмна с газта.
  • 43 Българин

    26 30 Отговор
    Много точен и премерен удар срещу хазарта. Отървахме се от една тежка болест. Благодаря ти Валери Симеонов. Отърва народа от едно зло. Продължавай напред. Народа те подкрепя. Бъди жив и здрав. Дай Боже повече смели мъже като тебе, да борят злото в любимата ни България. Благодаря ти!

    Коментиран от #49, #90

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Вася и Мася

    8 5 Отговор

    До коментар #5 от "Ася":

    Курво,ходи да въртиш минети за 5 лева

    Коментиран от #52

  • 46 АБЦД

    46 9 Отговор

    До коментар #1 от "Слави":

    Черепа ако е умен, за толкова години с толкова милиарди щеше да направи някакъв сериозен бизнес. А не само да гледа хазарт, кражби и кой знае какви видове трафик. Същото важи и за Гриша Ганчев и други подобни олигарси. Уж голямата работа, а не могат една фабрика за капачки на буркани да направят даже.

    Коментиран от #47, #57, #85

  • 47 Blabla

    25 9 Отговор

    До коментар #46 от "АБЦД":

    Сериозният бизнес е резеевиран за удобни на ГЕРБ и поддръжници. Другите са набутани в ниши, оцеляват въпреки политици

    Коментиран от #50

  • 48 Сако

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Стефан":

    Макя ти в натура.. Мекере
  • 49 Сандо

    5 6 Отговор

    До коментар #43 от "Българин":

    Мокра ли си вече Ма цецке..
  • 50 Егати

    32 5 Отговор

    До коментар #47 от "Blabla":

    Нишата за милиони дето беше забутан Божков. Що не направи фабрика за консерви или верига хранителни магазини? Нещо реално, нещо физическо, което може да се види и пипне. Ай аман от магураджии, мандраджии партизани и измамници
  • 51 Черепа

    15 4 Отговор
    Симеонов ти сега ли го разбра ?
    Или си знаеше ама си траеше?
  • 52 Учуден

    7 3 Отговор

    До коментар #45 от "Вася и Мася":

    Малее! Дженифър, ти вече се пишеш с женски имена!
  • 53 Хаджи Хаджи Българин

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "жоро уудстока":

    Нали знаеш как се вдига " гюрунтия" на женският пазар! Само стоката да се подава, същото е и с медиите! Третата власт!
  • 54 проба

    34 2 Отговор
    това за лотарията е прав ограбва бедния човек но не е задължително да си купуваш билетче.Кво ша каже обаче за частните болници които взимат два пъти пари за операция един път от здравната каса и втори път от пациента-тук обаче е задължително да извадиш пари иначе умираш.Алтернатива нямаш щото умишлено съсипаха държавните болници и ги направиха търговски дружества.Като добавими това че ни тровят с какви ли не буклуци от всякакъв произход направо кеф.
    € валерка пич си с оценка КА-
  • 55 ПЕНКО

    8 13 Отговор
    УВАЖАЕМИ СИМЕОНОВ, С КАКВАТО СИЛА ИМАМ СЪС С ТЕБ И ДО ТЕБ ... НЕЗАВИСИМО ,ЧЕ СМЕ С РАЗЛИЧИНИ РАЗБИРАНИЯ В ПОЛИТИЧЕСКОТО И СОЦИАЛНО УСТРОЙСТВО !!!!!!!!!!!!!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Напротив

    33 1 Отговор

    До коментар #46 от "АБЦД":

    Черепът си е много умен. Като знае кви сме ПРОСТИ за , какво му е да прави заводи като може да печели от такива Тъпаци като нас
  • 58 Блатен Асечки

    9 3 Отговор
    Тоа па кюмюр и той....
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Вуте

    14 0 Отговор
    А ти си един Гоуем Вирус от Д.Чифлик, Варненско
  • 61 мишо

    19 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ася":

    дай на простака власт и му гледай сеира

    Коментиран от #82

  • 62 Д.Кънев

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "Слави":

    А бе Валери ти който се срамуваш от фамилията си защо не кажеш с какви пари направи телевизията си.Да не би да си получил някое и друго куфарче с пари от БКП.
  • 63 edin

    18 0 Отговор

    До коментар #17 от "Peter":

    Твърдо съм за .
    Дано затворят абсолютно всички казина .
  • 64 Някои

    4 3 Отговор
    Големи дръскачи големи всезнайковци големо нещо, значи в нета всички всичко знаете браво, затова ще ни пропада държавата защото няма кой да защити нея и хората, няма гражданско общество, хайде продължавайте с философията......
  • 65 Реално

    12 7 Отговор
    Единственият човек в това правителство, който изобщо се опита да направи нещо! Жалко, че остана недооценен и в сянката от простотията на гробаджии и шкембе войводи!
  • 66 Жена

    12 5 Отговор
    Пълно е с казина по света...Няма да бъдат забранени в България..Те носят повече печалби от лотарията,но определени кръгове решиха да бутнат бизнеса на Божков по съвсем други причини..Преразпределение на пари и власт..Само,че объркаха човекът...който от малък умножава и дели шестцифрени числа...Умен и комбинативен...Би могъл да се развива успешно в много и различни сфери...И,да,защитавам го...Защото нямат за пред съда,нито едно свястно доказателство..Защото влезнаха незаконно във владенията му,за да крадат колекцията му...Само презумптивни обвинения с един свидетел..И то от Ефбет,,,бивш ортак,,Ай,стига,де,,,Този на малкия пръст на Божков не може да стъпи,а пък се натиска да му обуе и обувките..."КУкла на конци"""..Че като се скъсат,а те ще се скъсат.......
  • 67 Божков

    15 5 Отговор
    Евала на Г-н Васил Божков, умен, хитър и със стил за разлика от всички селяндури в парламента, Божков дълги години правеше милиони под носа ви докато вие селяндури не се осъзнахте на къде духа вятъра, нямате собствен акъл да измислите такава схема за пари и затова е по-лесно да я откраднете. Завиждайте на Големия играч (Божков) който дълги години ви сра в устите.

    Коментиран от #80

  • 68 Божков

    16 4 Отговор
    Волерко, ще ти пикая на плочата, мангусто миризлива!
  • 69 Сергей ТОДОРОВ- ЧОКАТА

    15 3 Отговор
    Той БОЖКОВ като се прибере в България, жална ти майка на ТЕБ и ХОТЕЛЧЕТО ТИ в МАЛКО ТЪРНОВО......БОКЛУК ДОЛЕН !!! Колко хора ИЗЛЪГА да гласуват за теб......??? Всяко начало има КРАЙ....И за тебе той НАБЛИЖАВА !!!
  • 70 обективен

    17 1 Отговор
    валерко това с хазарта ти изяде главата за да гледаш парламента пак от вътре трябва да да забраниш зидарите и да затвориш масонските ложи
  • 71 Тик так

    13 2 Отговор
    Пери се като петле на боклук.Загрижен човека за това кой за какво си харчи парите. Забранявай тогава тотото, лотарията и всичко за което сметнеш че си дават неправомерно парите хората. Това си е чиста диктатура.
  • 72 Велик Майстор Пръч

    4 11 Отговор
    Черепа,достоен Българин. Трябва да се гордеем с такива хора. Можеш ли да го начукаш на държавата, не и го спестява. Да живее Черепа, да го духа народа.
  • 73 Bai nudals

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Peter":

    Bedni mi vaglichtario peter mung,goliam naivnik si. Ami tova e ikonomikata v b.g. Kazino,do kazinoto zalogna,do zalognata kreditite,i banicharnica de.
  • 74 Гост

    11 0 Отговор
    Това хората сме много не осъзнати. Пуснат ви една муха и почвате да се обиждате,,, ругаете,,,,. Ония там отгоре даже и не искат и да знаят че сме живи,,, вие се карате кой кой е... Едни търкат билети,,,, други пък се дрогират,,,, трети се алкохолизират... Ако хазарта и националната лотария са пречка ,,,,, защо чак сега след толкова години се вдига гиролтията бе.... Казината никнат като гъби.... Билетчета само дето в тоалетните градските не се продава ха.... Значи целта е друга.... Значи тук става на въпрос за друго..... И хоп не платил данъци.... Да де ама той си е платил все пак някъде.... Къде бяха нап през това време..... Значи хазарта пред очите им ,,, а пари в хазната не влизат......
  • 75 Трак

    13 3 Отговор
    Валерии, заради колекцията която му откраднахте Божков ще ви затрие до девето поколение и господ даже няма да ви спеси
  • 76 Рококо

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "Генерал-лейтенант антикомунист Ел диктаторо":

    Ти ли казваш, че България е Парламентарна Република? Язък ти за акъла и образуването. България е частна държава и ти го гнаеш това. Не ни прави на глупаци а си вземай паричките от тези, дети плащат да "драскаш" и по кротко.
  • 77 ЕХА

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЧНГ 2020":

    Само един въпрос..Защо след като Божков такъв мега мафиот,пуснахте го ей така да пресече границата..просто питам "доблестни" мъже в България. Аз знам отговор..Цв Цветанов и той знае...Сега и сина на Божков на свобода...мисля че отговор един и го знае всеки поне с малко мозък--преразпределение на ресурси между заинтересовани лица в сегашното управлението в полза на една голяма свиня и майка му и един господин от дУпеСе с обръч от фирми.
  • 78 Министър

    5 1 Отговор
    Заради великия селски лизач варелов съществуват бошнакоци. След 30 г. разбра умствено мързелив народ за крадците,.Евала европейци ама сте умствено" силни"?????
  • 79 Симеонов

    8 0 Отговор
    Голяма си работа, но само наужким, т.к. Божков не е едиствения в хазарта. Какво ще кажеш са безчетния брой "казина" по кварталите. Там очевидно се перат пари. Кога ще ги затворите? А, другите?
  • 80 Стефан

    5 0 Отговор

    До коментар #67 от "Божков":

    Пич, в тази кочина наречена България, АКО НЯМАШ ПОЛИТИЧЕСКА ПРОТЕКЦИЯ И ЧАДЪР ОТ СЪД И ПРОКУРАТУРА НИЩО не можеш да направиш па ако ще и да си завършил в Станфорд и Оксфорд едновременно, тук на тези ширини ЧУДЕСА НЕ СТАВАТ, даже късмета ти да спечелиш от тотото е КОНТРОЛИРАН - справка предпоследния тираж, ти си му викай евала на Божков, но освен акъл се иска и да преминеш всякакви морални скрупули за си ЕДИНСТВЕНИЯ който имаше право на ТАКАВА лотария, после от немай къде и държавното тото пусна такива измами с 5-6 вида билети.

    Коментиран от #86

  • 81 Blabla

    2 0 Отговор
    Придава си важност овластеният селяндур, пуснал димки с руското разузнаване. Ако не го прави умишлено, значи е шизофреник
  • 82 Блабла

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "мишо":

    Нали това правят от години - дават власт на все по-големи простаци и после гледат. И страдат. Време е да отхвърлим вредни поговорки. Пълно е с такива
  • 83 Иванич

    1 0 Отговор
    КОмар, КОмунизъм, КОрнелийка, Капачки за буркани, Корупция....
  • 84 Иванич

    1 0 Отговор
    КО още искаш бедний народе?
  • 85 Ум белият делфин!

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "АБЦД":

    Да,точно!И нямаше сега да е натирен от другите си съучастници. Бил умен,бил интелигентен !?! Къде ти,това включва ,първо да знаеш,кога, как,къде да излезеш от пъкала, колкото и да няма излизане!Да се разграничиш и за не зависиш от тъпаци, иначе,какво се разчита-"Умният,кадърният, интелигентният"" из между управляващото стадо!!!......Голям мозък,няма що!На толкото пари и да те сготвят толкова долнопробно и неподходящо!
  • 86 Ум белият делфин

    3 0 Отговор

    До коментар #80 от "Стефан":

    Да точно!"Качества",които са изключение от истинската интелигентност!Сега ,вече не може и на спокойствие да си харчи пари!!!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 кок

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЧНГ 2020":

    Гешев, Симеонов и Найденови може, но не и той!
  • 89 кок

    0 0 Отговор
    На този селянин още от сега знам какво ще му е наказанието като се оправи Божков! Ще го направи водещ на националната лотария през седмицата, а събота и неделя ще продава билетчета в лафка!!
  • 90 кок

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Българин":

    Дай Боже по малко българи като тебе!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове