Last news in Fakti

5 Април, 2020 10:40 22 679 114

Свиленски: Борисов не иска парламентът да работи. Той иска диктатура

  • георги свиленски-
  • бойко борисов-
  • правителство

Свиленски сподели, че между първо и второ четене на актуализацията на бюджета БСП е внесла свои мерки

Свиленски: Борисов не иска парламентът да работи. Той иска диктатура - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

„Факт е, че санитарно-епидемиологичните мерки дават резултат. Факт е, че това са единствените възможни към момента мерки – социалната дистанция и изолация. Факт е обаче, че никой не казва на българските граждани докога, какво следва след това.

Ние сме за това- мерките да работят дотогава, докогато са необходими, българските граждани да знаят какво се случва, да знаят докога ще се случва и решенията за извънредно положение да се взимат 2-3 дни преди да са изтекли, а не 23 дни преди да са изтекли. Когато премиерът Борисов дойде в парламента на 13 март да иска подкрепа за извънредното положение, я получи от ПГ на "БСП за България", но срещу това - когато изтече този един месец, да дойде отново в парламента с анализи- какво се е случило до момента и какво предстои.

Само че на 20-тия ден той не дойде в парламента, а разпореди на депутатите си да гласуват за увеличаване на извънредното положение. Затова не го подкрепихме“. Това каза Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на „БСП за България“, пред Канал 3.

„Колегите от управляващото мнозинство решиха, че парламентът трябва да работи тогава, когато реши премиерът Борисов и председателят на НС го свика служебно. Вчера, когато се събрахме, с всички наложени мерки, в един момент в зала се оказаха 180 души. Народни представители на ГЕРБ влязоха да си гласуват без никакви притеснения. Явно не това е проблемът. Проблемът е, че премиерът Борисов не иска парламента да работи и да гласува мерките му. Той иска диктатура“, добави той.

Свиленски сподели, че между първо и второ четене на актуализацията на бюджета БСП е внесла свои мерки. Сред тях - субсидия за всеки български гражданин, който е бил нает на трудов договор към 13 март и фирмата, в която е работил, е затворила във връзка с извънредното положение – една минимална заплата с осигуровките. „Това да се отнася и за самонаетите лица, ще засегне над 400 хил. граждани и ще струва на бюджета 912 млн. лв. Парите ще дойдат от отлагане на планирано закупуване на военно оборудване“, допълни той.

100 млн. за фонд заетост, 30 млн. лв. субсидиране на земеделски производители, освобождаване от тротоарно право и такса смет за фирми със затворени обекти и 10% увеличаване трансфера от Държавния бюджет към общините- са друга част от предложения на социалистите.

„Имаме милиард и половина излишък, по думите на министър Горанов. Има и 10 млрд. лв. фискален резерв. Самото правителство предлага 3,5 млрд. дефицит. Нашите мерки не го надскачат“, увери Георги Свиленски.

„Внасяли сме три пъти предложение за замразяване на заплатите на народните представители към 2016 г. – три пъти внасяно и три пъти отхърляно от ГЕРБ с мотив, че сме популисти. Сега ги видяхме популистите“, категоричен бе Свиленски.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 115 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    97 68 Отговор
    Няма да ревете, вие си ги избрахте тези и сега ще ги слушкате и ще изпълнявате това, което ви наредят. Дано ви дойде акъла ама едва ли, защото ако имахте такъв тези нямаше да са там. Трябва да теглите, ама много да теглите, за да се научите, но съм убеден, че това никога няма да стане. Както е и да е проблема си е ваш.

    Коментиран от #75, #102, #109

  • 2 боцмана

    205 51 Отговор
    Скоро ще я изпита в пълна сила , диктатурата на народа!

    Коментиран от #46, #64, #103

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Червена гад

    85 142 Отговор
    Що не се гръмнеш??

    Коментиран от #47

  • 5 Аноним

    64 72 Отговор
    Защото такива като ТЕБ са малоууууууууумни

    Коментиран от #95

  • 6 факт е

    147 40 Отговор
    ,че карантината може да е смо за хората над 65 години или такива хронично болни.факт е , че така икономиката няма да бъде...счупена и повечето хора няма да останат без доходи и държавата няма да задлъжнее толкова. факт е , че ако някой толкова го е страх може да не ходи на работа...никой не го кара насила .

    Коментиран от #63, #71

  • 7 BGBGBG

    161 44 Отговор
    Един с голяма и празна глава е наредил на съпартийниците си да участват активно във всички интернет теми, свързани с неговото управление,негови решения,негови изказвания и всичко свързано с неговото АЗ и да плюят по хората,които не са съгласни с него.Такова тролене и Сорос не можа да организира.Думите му в прав текст са ;От вас искам,да си заработите заплатите,които ви давам и да вкарате и цялата си рода във този филм,защото всички сте на хранилка при мен и ако аз потъна,потъвате и вие.Смачкайте опозицията,и не си мислете че няма да ви контролирам.АР адресите ви са под наблюдение,както на вас така и на всички останали

    Коментиран от #36

  • 8 Кредитът на доверие

    155 66 Отговор
    на ГЕРБ & СДС & ВМРО е НАПЪЛНО ИЗЧЕРПЪН и РАВЕН на НУЛА "0"%.

    Коментиран от #12, #56, #96

  • 9 бъркачки

    90 36 Отговор
    Тези са такива миксери, мътят водата само. Като не щат извънредно положение, що се тестваха?
  • 10 Последния софиянец

    80 18 Отговор
    Още от времето на Симеон Втори станахме парламентарна монархия. Нищо ново.
  • 11 яко ни лъжат управляващите и фалшивият щ

    131 50 Отговор
    CВEТA ВEЧE НE ТЪРCИ ПEТРOЛ ЗAЩOТO E В КРИЗA. ЗAТВOРИХA МНOГO ЗAВOДИ CПРЯ OГРOМНOТO ТЪРCEНE НA НEФТ, CAМOЛEТИТE CA ПO ЛEТИЩAТA, ТИРOВE И КOРAБИ ПO ПРИCТAНИЩA И ЗAВOДИ. ЗAТOВA CA ВИНOВНИ CЪЗДAТEЛИТE НA КOРOНOВИРУCA A ТE CA OПИCAНИ В Списание nature писаха за тоя вирус 2015 г.,че е създаден успешно в лаборатория В CAЩ. ТРЯБВAТ ИМ CAМO ЗДРAВИ РOБИ OCТAНAЛИТE ЩE ИЗМРAТ. ТOВA E ВOЛЯТA НA ПOРЪЧИТEЛИТE. ДAЖE БOЙКO КAЗA ТИЯ ГAДOВE ПУCНAХA ВИРУCA-ТOВA CA НEГOВИТE НOВИ ПРИЯТEЛИ НA КOИТO CE КЛAНЯ ДO ЗEМИ. БOЙКO БOРИCOВ ЗНAE КOЙ ПУCНA ВИРУCA.

    Коментиран от #39

  • 12 Комсомолката

    67 100 Отговор

    До коментар #8 от "Кредитът на доверие":

    Младежката организация на БСП, благодари предварително на всички, които са написали, или ще напишат негативни коментари за ГЕРБ - Бойко Борисов. Чувствайте се поканени в нашите редици. Възползвайте се от наша промоция, новопостъпилите членове, няма да заплащат членски внос през първите шест месеца, освен това ще получите и знаменце с логото на БСП. И това не е всичко, ще получите и три значки с лика на Корнелия Нинова на цената на една.
    Новопостъпилите членове ще получат допълнително и по 1000 Мегабайта от всички оператори, за да изразяват свободно подкрепата си към нашата партия. Очакваме Ви, обичаме Ви.

    Коментиран от #22, #26, #83, #106

  • 13 Р.радев

    73 84 Отговор
    Прав е Бойко,материалът не става..прост народ,лесен за манипулиране..Само не разбирам как индивиди от комунистическата хунта,които не знаят колко уши имат на главата си дават ъкъл на инстински патриоти в такъв момент...жалко е,тъжно е,срамно е да се заиграват със страховете на хората в такъв момент..
  • 14 чичо

    82 86 Отговор
    Свиленски а какво да иска,Радев и БСП само пречат.
  • 15 Пешо

    85 94 Отговор
    Комунистите се разреваха.
  • 16 Диктаторът от Банкя

    73 33 Отговор
    А добро утро, тоя Жорко откри топлата вода ! Хаха !
  • 17 Васил

    109 14 Отговор
    И да работи парламента пак нищо не правите
  • 18 бай стамат

    61 24 Отговор
    Саберете се с баджанако ти па ги свалете
  • 19 Червено Знаме

    111 39 Отговор
    Една стотинка не са дали като компенсация на народа, а ни държат по къщите и само обещават изедници!
  • 20 ГЕРБЕРА не признава ПАРЛАМЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ

    115 43 Отговор
    Признава само себе си и следва ИЗРАЕЛ и САЩ. ТОВА Е ХЕГЕМОНИЯ.
  • 21 Лекар БГ

    97 29 Отговор
    А то,като "работи"Парламента,какво точно се случва?!
    Баце се разпорежда с депутатите си,както му отърва.Патериците слушкат и гласуват спуснатото свише без колебание.
    На минимална заплатка всичките до края на годината.

    Коментиран от #57, #94

  • 22 Както вече казах...

    69 19 Отговор

    До коментар #12 от "Комсомолката":

    Трудно ти е да събереш 2&2. Нека те осветля леко макар,че едва ли ще ти помогне. Още ОТ 90-та год.всички заедно са в един единствен престъпен картел ! Разделянето на партии,карането в парламента,плюенето един друг...тези и много други номера (от времето на големия взрив) са в обръщение точно за ей такива като теб. За да си изградите илюзията,че Пенчо е лош пък Генчо е добър. Да върви далаверката и с гласуването. Да имаш илюзия за демокрация - най-измислената дума в световен мащаб. ОчеИзвадно е,че няма да се събудиш,но поне запази наивните си детски сънища за себе си и продължавай да си игЛайкаш с куклите. Тук възрастните си говорят.

    Коментиран от #76

  • 23 3333

    87 27 Отговор
    ББ беше комунист, след това демократ, сега да кара и два три месеца като диктатор да оопита от всичко, и ако пак не се получават нещата, няма какво друго да му предложим.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Комсомолката

    38 46 Отговор

    До коментар #12 от "Комсомолката":

    Младежката организация на ГЕРБ, благодари предварително на всички, които са написали, или ще напишат негативни коментари за БСП. Чувствайте се поканени в нашите редици. Възползвайте се от наша промоция, новопостъпилите членове, няма да заплащат членски внос през първите шест месеца, освен това ще получите и знаменце с логото на ГЕРБ. И това не е всичко, ще получите и три значки с лика на бойко методиев борисов на цената на една. Новопостъпилите членове ще получат допълнително и по 1000 Мегабайта от всички оператори, за да изразяват свободно подкрепата си към нашата партия. Очакваме Ви, обичаме Ви
  • 27 Бг.реалност

    100 27 Отговор
    Тепърва българина започва да стопля,че от години живее в реална диктатура.
    Ако не ни харесва реалноста,защо всички драскаме тук,а не излезем навън,да запретнем ръкави да си свършим сами мръсната работа
    и след 30 години геноцид най-накрая да имаме нормален начин на живот ?!
    Какво ОЩЕ трябва да ни се случи,че наааааай-накрая да ни писне.
    Циганори се гаврят с нас,държавата кротко пърди.
    Плащаме едни от най-високите цени на ток и горива в света...продължава тихо да пърди.
    Спекула с цени и надценки 30 години...
    Хайде бе народе.
    НАВЪН и работата да се свърши докрай !
  • 28 Аз съм

    67 98 Отговор
    Г-н Свиленски , знаеш ли какво означава думата
    " ДИКТАТУРА " ? Няма комунист който да е загрижен за хората . Г-н ПРЕЗИДЕНТА , крие се , излиза с някъкво листче , чете глупости . Сега този от БСП също . Защо ги избираме? Ако бяха на власт , вярвайте щяхме за мрем всяка минута. Вместо да обединяват хората и да им помагат , те (БСП ) критикуват всяка стъпка на тези , които се опитват да направят нещо положително за народа.

    Коментиран от #33, #34, #65, #82

  • 29 адаша

    9 42 Отговор
    Скъпи съграждани и съселяни! Не схващате ли, че девиза на РР и ББ е един и същ-"И аз не знам как е-но не е така." Това си е ритъмен блус. аР енд Би.
  • 30 Мислещ

    21 26 Отговор
    Аха, значи "Ние не сме против диктатурата, ама да е по-ясно дефинирана и ако може да искат нашето одобрение за нея".
  • 31 Маргинал

    57 47 Отговор
    Баджо пак не е разбрал! "Мерките давали резултат", но какво щяло да стане след това! Ами това все още никой не го знае бе Свиленски, нито колко ще трае , нито докога! Едно се знае със сигурност, че и след това вас,"социалните" милионери никой няма да ви допусне до властта! Неприязънта към Борисов е къде-къде по- слаба от страха, Позитано да докопат властта!

    Коментиран от #107

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Шопо

    61 37 Отговор

    До коментар #28 от "Аз съм":

    Прав си. Последното, което е на грижа на комуниста борисов са хората - и това само тъпите герберасти не го виждат!

    Коментиран от #37

  • 34 ами

    67 29 Отговор

    До коментар #28 от "Аз съм":

    кое е положителното ...,че 1,5 млрд излишък изчезна за 2-3 седмици или ,че с мислене за народа се теглят 10 млрд кото народа ще плаща
  • 35 ГОСТ 1

    44 42 Отговор
    Поредния жалък популист.Понеже няма акъл да измисли нещо рационално с което да помогне на хората в България,в това число и на неговите избиратели,той избра пътя на празноговоренето.Добре,че поне признава за правилноста на мерките срещу коронавируса.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Някой

    37 34 Отговор

    До коментар #33 от "Шопо":

    Смени си опорката ! Номерът, как Борисов бил "комунистът", не хваща вяра! Излез на улицата и кажи "комунистите", и всеки ще ти обясни кои са!
  • 38 3333

    63 13 Отговор
    Хора точно в този момент най-малко имаме нужда да се делим на сини и червени. Всички знаем че отдавна всичко е умешано. Сега трябва единствено да мислим да не изпаднем в тотална икономическа рецесия.
    Как да излезем от това положение? Отстъпки трябва да има всички страни, на първо място депутатите и държавните чиновници трябва да покажат съпричастност, защото докато фризьорите, ресторантьорите и т.н. им е забранено да работят в същото време чиновниците си стоят на пълен работен ден вървят им осигоровки, дори си увеличават заплатите. Президентът мълчи по този въпрос с 15 000лв заплата?

    Коментиран от #44

  • 39 стоян

    38 31 Отговор

    До коментар #11 от "яко ни лъжат управляващите и фалшивият щ":

    До 11 ком=Тая фълшива информация кумунисче от руското посолство ли ви я раздават за публикуване за да лъжете =Дори китайците си признаха че вируса е тръгнал от пазара за диви животни в гр Ухан =И САЩ ще ги съди за укриване на информацията за пандемията

    Коментиран от #54, #67

  • 40 Аве Адолф Хайлллл

    47 32 Отговор
    Каква долнопробна комунистическа шайка си имаме само , не ги ли заболя устата да повтарят едни и същи малоумия .
  • 41 Кестен

    13 8 Отговор
    На хората може и да им хареса. Градовете по бързата процедура ,на отворковците по кратуната селяните на село. Малко да позачистят либералната слуз
  • 42 Р.радев

    34 33 Отговор
    Вие луди ли сте бре,как ще си намаля заплата бе мишки..Аз само от време на време ще изпълзявам от землянката,ще се изтропвам качествено по власта по линия на БСП и т.н. и после ще изчезвам бързо като бит пидераст след като обърна гръб на всички българи..Точка.

    Коментиран от #73

  • 43 Гуньо от Левуново

    45 10 Отговор
    Не съм експерт- вирусолог,имунолог и какъто и да е Олог.Просто предлагам казус за размисъл: Да си представим,че Короната беше посочена в новините,като пореден грипов щам.Но всичко останало,беше по старому! Работа,извън работа, транспорт и т.И Никоя Медия не само у нас,но в цял свят не ни заливаше през 10 минути,колко е страшен короната!? Щяхме да го приемем за нормална,поредна грипна напаст.Кихнеш,кашляш и максимум 3-4 дни в къщи на илачи от аптеката.Ако е по сериозно- поредна грипна ваканция.Може би разсъждавам елементарно,но ако Никой не говореше така масово,в един глас от сутрин до вечер,по всички ТВ на планетата,какво щеше да се случи? Алогично ми се струва,при над 7 милиарда население,са починали около 50 хиляди при такива изпреварващи ,драконовски мерки.Попаднах случайно на клипове ,на Пл.Пасков- бг.вирусолог.Има ги в тубата.Интересни тези поднася,но за хора с непредубедено мислене.Особено в интервю за руската ТВ на чудесен руски.Който разбира руски,дори на елементарно ниво,ще се замисли.Въпреки,че самия Путин е въвел подобни мерки,те го излъчиха.
  • 44 gost

    43 26 Отговор

    До коментар #38 от "3333":

    Абе, красавец, ти преди да погледнеш в купичката на президента (да, съгласен съм, че и неговата заплата е огромна за бг стандарта), който е един, защо не погледна в паничката на гербаджиите и тяхните заплати, които са 130 и повече???

    Коментиран от #62

  • 45 Вирусът е: ДИКТАТУРА

    37 8 Отговор
    Най-страшния ПСИХИЧЕСКИ ВИРУС, предшестван е вируси от групата КОРОНА(ЧУМИ). Разболели се от вируса ДИКТАТУРА са ЦЕЗАР, НАПОЛЕОН, МУСОЛИНИ, ХИТЛЕР всичките са наследствени ЮДЕИ изповядващи ЮДЕИЗЪМ, извършили геноцид срещу своите АШКЕНАЗИ - ЕВРОПЕЙСКИ ЕВРЕИ, ОТДЕЛИЛИ ОТ ОТ ЮДЕИЗМА и СЪЗДАЛИ КАТОЛИЦИЗМА. ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ДИКТАТОРИ.

    Коментиран от #48, #51

  • 46 Ха, ха, ха!

    33 7 Отговор

    До коментар #2 от "боцмана":

    И кога ще стане това, стадото овце да се опълчи на вълка?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Русофил пита спешно

    27 29 Отговор

    До коментар #45 от "Вирусът е: ДИКТАТУРА":

    Никoй нe иcкa дa ни ocвeтли нac руcoфилитe, щe имa ли пaрaд тaзи гoдинa нa Чeрвeния плoщaд зa 9-ти мaй? Щe видим ли вceмoгъщитe руcки тaнкoвe, рaкeти и caмoлeти, пoрeщи oрaнжeвитe плoчки нa плoщaдa и прeлитaщи нaд чиcтoтo мocкoвcкo нeбe? Щe видим ли дeчурлигaтa-вoйничeтa мaрширувaщи и пeeщи пeceнтa ''Прoщaвaнeтo нa cлaвянкaтa'' и кaк щe я пeят aкo ca c мacки? Щe видим ли прeгръдкитe и цeлувкитe нa прeзидeнтитe пo трибунитe или вcичкo тoвa щe гo видимe нa мукaвeй в пoнeдeлник прeз 2048 гoдинa? Кaжeтe мoля, мoля....??

    Коментиран от #53, #59

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 А БЕ

    38 23 Отговор
    ЧЕРВЕНИ ГЛУПАЦИ, ЧЕТЕТЕ ПОНЕ , КАТО СТЕ ПРОСТИ , НА ЦЯЛА СРЪБСКА БОЛНИЦА ПЕРСОНАЛА Е ЗАРАЗЕН , С ТЕЗИ СИ ПРОСТАШКИ ИЗКАЗВАНИЯ БЕТОНИРАТЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ДЪЛГО, ЗАЩОТО КАТО ВИ ЧЕТА НЕГРАМОТНИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ ОТ ПРЕЦИДЕНТА ДО ТЕБ СЕ ОКАЗВА , ЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЗАСЛУЖАВАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ОЩЕ ДЪЛГО !

    Коментиран от #52, #84

  • 51 А БЕ

    30 16 Отговор

    До коментар #45 от "Вирусът е: ДИКТАТУРА":

    УМИШЛЕНО ЛИ ПРОПУСНА РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ И ТОДОР ЖИВКОВ ?!
  • 52 Няма как да го разберат

    29 15 Отговор

    До коментар #50 от "А БЕ":

    Няма как да разберат,че точно благодарение на тях Бойко и ГЕРБ ще печелят избори и самите те го връщат всеки път на бял кон.Сами настройват и негласуващите срещу себе си и при избори ще ги накарат да гласуват само и единственно от страха да не спечели БСП.
  • 53 Парад ще има...

    28 15 Отговор

    До коментар #48 от "Русофил пита спешно":

    Точно на датата, и ще видите, танкове, самолети, ракети, тачанки и трактор "ЮМЗ" съветско време, така...още воници с маски и без маски, мажоретки, колхозници, мечки и вълци от Сибир, ветерани от ВСВ, от Първата, дори и от битката при Бородино. Чапаев и Петка ще дефилитат, по Москва река ще плават танкери с нефт, който ще бъде подарен на гражданите на Москва, и още чукчи, евенки ще препускат по Красная площадь с еленски впрягове. Кулминацията ще настъпи когато самолети ще хвърлят рубли, бонбони и кисели краставички на събралото се множество...Урааааа....Победа будет за нами..!!!!

    Коментиран от #61

  • 54 яко ни лъжат управляващите и фалшивият щ

    30 16 Отговор

    До коментар #39 от "стоян":

    от научното американско списание ни я дават можеш да питаш американския посланик как да си я намеиш и да я прочетеш..Cпиcaниe nаturе пиcaхa зa тoя вируc 2015 г.,чe e cъздaдeн уcпeшнo в лaбoрaтoрия В САЩ. ТРЯБВАТ ИМ САМО ЗДРАВИ РОБИ ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ ИЗМРАТ. ТОВА Е ВОЛЯТА НА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ. ДАЖЕ БОЙКО КАЗА ТИЯ ГАДОВЕ ПУСНАХА ВИРУСА-ТОВА СА НЕГОВИТЕ НОВИ ПРИЯТЕЛИ НА КОИТО СЕ КЛАНЯ ДО ЗЕМИ. БОЙКО БОРИСОВ ЗНАЕ КОЙ ПУСНА ВИРУСА.
  • 55 Политолог

    30 25 Отговор
    Поредният Павлик Морозов на БСП. Много заучени фрази, повторения и цели изрази ползва комсомолецът, боец на Корнелия Нинова, собственик на Техноимпекс със син в САЩ, не в Сибир или Урал
  • 56 Истина

    20 30 Отговор

    До коментар #8 от "Кредитът на доверие":

    Това го казваш ти и шайката около теб,нищо подобно няма да се случи ,защото народа подкрепя правителството

    Коментиран от #58

  • 57 Деда ти

    18 3 Отговор

    До коментар #21 от "Лекар БГ":

    А, и Караянчева се извинява .Защо ли?
  • 58 Народа

    6 3 Отговор

    До коментар #56 от "Истина":

    Беееее.
  • 59 Забравих да добавя...

    10 14 Отговор

    До коментар #48 от "Русофил пита спешно":

    Войниците с маските ще пеят, "Прощаването на славянката", тези бе маски ще пеят " Янки Дудл", за подоряване на отношенията със САЩ, ще има и ходжи, дервиши и вякакви чалмалии. Това е за сдобряване със Саудитска Арабия и ОПЕК, шоуто е гарантирано.
  • 60 Анти БСП

    30 14 Отговор
    Тоя с рогата е тъп за петима.Сланинова ги е събрала само умствени инвалиди!
  • 61 Деда ти

    25 7 Отговор

    До коментар #53 от "Парад ще има...":

    Те тия неща ги имат ама ти какво имаш.Безгранична любов към ББ големия нов брат и гол задник.Сигурно си роднина на оня дето е гледал Ботевата чета зад перденцето и не дишал от страх да не го чуят.С една дума си ми ясен.

    Коментиран от #70

  • 62 Митко

    23 13 Отговор

    До коментар #44 от "gost":

    Гуньо на президентската хранилка на селския каун са с 10%повече отколкото при Плевнелиев и Първанов дори това са червени ескадрони, вредни за страната и нацията но са на президентската совра е никак не налки заплати!?!
  • 63 И факт е

    17 4 Отговор

    До коментар #6 от "факт е":

    Че икономиката ни главно работи за износ на ишлеме. И като външните фирми са спрели ти и да се скъсаш от работа за без пари, ползата е никаква. Няма кой да ти вземе продукцията и да ти плати, а само задръстваш складове и се набутваш с разходи. Та не е и както ти го рецитираш.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Тошко

    11 6 Отговор
    Е, на такъв човек се казва БАДЖАНАК, уважава и поддържа, мнението на балдъзата и на баджанака!
  • 67 Тъпан

    11 2 Отговор

    До коментар #39 от "стоян":

    Никой не спори от къде тръгва заразата, спора е дали вируса е мутирал от животински по естествен път, или някой го пусна на пазара по добре подготвен план. А по това никой още нищо не доказал.
  • 68 Първо

    11 3 Отговор

    До коментар #64 от "Savin Yanakiev":

    Се научи да пишеш на кирилица, после научи Корана на изуст и след това се пробвай във форумите.
  • 69 месара

    14 16 Отговор
    свиленски, диктатурата я прави само пролетариата!
  • 70 И без една дума...

    6 5 Отговор

    До коментар #61 от "Деда ти":

    Си ми ясен колко ти е пипето....четнико.
  • 71 чичо

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "факт е":

    Колко пъти ти казаха да прочетеш на кое хората казват-ФАКТ.
  • 72 Баджанак

    14 13 Отговор
    Горд съм че Президента чука жена ми
  • 73 Барба ГАНЬОС

    10 6 Отговор

    До коментар #42 от "Р.радев":

    Най добре ти се заври в мишата си дупка 3,14дераст долен
  • 74 Нане

    20 8 Отговор
    ГЪРБавите ще бъдат изметени! Това им е наказанието. И по лошото е че Народа ще ги линчува!
  • 75 Иван

    15 13 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Карантината е до 13.05 май месец,,, но ште я манат до края на април,,, защото вече има прекалено много недоволни от това което става,,, на 12.04 е предвиден много голям протест в София,,,, а на 13 април ште има вав Пазарджик,,,, не трябва да им позволим вече така да ни разиграват,,,,, излезте и да им кажем че не сме съгласни сас това

    Коментиран от #77, #79

  • 76 тц тц

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Както вече казах...":

    и като се събудиш кво се тая
  • 77 ГВИ

    11 12 Отговор

    До коментар #75 от "Иван":

    Ей тъпльо,много си елементарен в желанието да насъскваш към безредици в този момент.Скрил си се зад анонимноста на брътвежите си и разхвърляш мърсотии!
  • 78 Човек

    12 4 Отговор
    Демократи, стига сте се оправдава ли с комунизма! Ви сте виновни загниващата капиталистическа наречена демокрация и хора затрили икономиката. Къде са филипдимитровците, да не ги изреждам поименно. Харчат си мръсните кървави долари от тези които сега ще видят какво ги чака. Нали са най мощната демокрация. Всяка подобна агресивна държава като САЩ ще страда, но ще повлече слугите си опитвайки да се покачи върху нещастието на слугите си!
  • 79 Гешева

    8 5 Отговор

    До коментар #75 от "Иван":

    Иване,ти добре ли си с акъла?
  • 80 Бедняк

    17 4 Отговор
    Майка ни жална! Какви сте вие които разделят хората на демократи или комунисти. Сега е сто пъти по лошо за болшинството българи от времето на социялизма. Колкото и да се напъвате това е истина. Сего са добре само бандюгите, новобогаташки те крадци, политиците и другата сган родена от тъпата система която ни я наложиха от запада.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 М.Петров

    14 8 Отговор

    До коментар #28 от "Аз съм":

    До сега не виждам нищо положително в тези мерки независимо, че са толкова рестриктивни спрямо българския народ. Не политизирайте проблема, а се вслушайте в предложенията на останалите извън ГЕРБ. Единствено президента е с висок рейтинг в Европа, а Винету(Б.Борисов) и правителството е станало за смях и подигравки. За съжаление, явно нямате достъп до нормална и достоверна информация, защото в България не се допуска. Изборът е ваш : "Вие сте прости и Аз съм прост значи ще се разберем."

    Коментиран от #113

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Това е

    16 6 Отговор
    В мътни води рибата хваща най-лесно.Изтеглят големия заем от ЕС и си го усвояват ..почти всичкия.Няма глупаци ,които да повярват,че всички пари ще са за ДЪРЖАВАТА.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 И как

    3 12 Отговор
    "М.Петров" забеляза, че единствено президентът е с висок рейтинг в Европа? Някъде прочете би го? Сондажи някакви? За България се знае. Откакто седна в президентското кресло, рейтингът му се е смъкнал наполовина. След тирадите, четени с гробовен глас сега, ще падне още.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Boss

    8 1 Отговор
    Когато ГРОБ правят БСП да изглеждат като демократи и защитници на държавността, представете си с какво зло си имаме работа!
  • 90 Вейдър

    6 6 Отговор
    То и вие искате диктатура на пролетариата! Ама нема!

    Коментиран от #108

  • 91 Гошка

    7 2 Отговор
    Имаме си цар Доган, царица Пеевски и шешка Борисов. Блиц
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Победа

    6 3 Отговор
    Щом си ги подкрепяте начело с генерала -пожарникар кусайте им попарата ,хич не се оплаквайте ,но знайте ,че Ще падне един ден тази сборщина от СДС , ВМРО и ГЕРБ!А кой ще дойде това ще се види!Всеки знае каква е автобиографията на пожарникара -генерал.Бъдете сигурни ,че ще се натисне и за президент .Никой вече не вярва на приказките ,той гони и това да бъде . от охранител през всички постове и накрая президент . Това цели.Гласувайте " ПАК"

    Коментиран от #101

  • 94 Пациен

    5 8 Отговор

    До коментар #21 от "Лекар БГ":

    Боико е демократ патриот ако има служебно правителство парламента спира и президента става диктатор /с баджинака георги ще управляват/герб не са будали» като бсп че нанаправят това
  • 95 Бадженак

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Аноним":

    Бутаи правителството и ще управляваме заедно червените са будали
  • 96 Кредита

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "Кредитът на доверие":

    И на президента свърши борисов пак трябва да търси човек за президент/ лошото е че негоже да намери толкова некъдрен като радев и нинова да печели изборите лесно/
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Мици

    5 2 Отговор
    Др.Свински оди и Грухай си в Червената Кочина!Разбра ли Тъпа Свинска Зурло?
  • 100 Перник

    4 1 Отговор
    Грух- Грух!
  • 101 ИСТИНАТА до ПОБЕДА

    5 4 Отговор

    До коментар #93 от "Победа":

    Разбирам, че на комунистите не им харесва, защото не могат отново да разграбят хазната. Имала им се ББ да им дава отчет на резерва, който е строго секретен. Резерв означава, да не се пипа! Какъв отчет искат, когато нямат принос за хазната? Какъв отчет даваха те, когато след 3-ната коалиция се установиха много липси, с м-Р ЕМЕЛ ЕТЕМ, а темелите със сирене бяха пълни с вода? Нещо случи ли се с нея? НЕ! Дадоха ли отчет, как разграбиха, приватизираха и фалираха д-вата? Къде са спестяванията и ПФ? Няма отчет! Радев даде ли отчет, как изразходва и за какво, бюджетът на Президентството, което се е напълнили с тунеядци? Уведомиха ли за ЧЕРНОБИЛ? Свиленски не опази жена си, К. ИМПЕКСОВА не опази партийната си каса и за 3-ти път, парите им изчезват, те искат да управляват д-вата? Техните предложения биха фалирали д-вата, което всъщност искат. Като ги слушам как разпределят и предлагат, все едно са на циганска сватба. В момента проблемът е световен и никой не може да даде гаранция, кога ще свърши. Не са Ванга. И до днес крият за приватизацията и как за 1 нощ от семинари, шофьори, сервитьори, доносници от ДС, станаха милионери. И до днес мълчат на СОФФАРМА, ТЕХНОИМПЕКС, БТК, ЛЕТИЩЕ СОФИЯ,ТЕХНОИМПОРТЕКСПОРТ, фалиралите банки, как се разпределиха заводите на олигарсите, които години ги поддържаха. БКП/БСП е вредна за Б-Я. Във всяка друга д-ва, биха ги замеряли с камъни така, че и белите автобуси не биха ги скрилу. Какъв народ сме, че им търпим наглостта. Не биха били
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 ДО БОЦМАНА

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "боцмана":

    Боцман ли си, какъв си, не те зная. Моля, не говори от името на народа. Напоследък на червените им стана навик да милеят за народа, който нагло ограбиха, разграбиха и приватизираха д-вата. Пий си хапчетата, сменяй си често памперсите и не се набутва между шамарите. Не си показвам простотията. Тук не е мястото, където да си избивате комплексите.
  • 104 деса

    3 0 Отговор
    рогоносец
  • 105 Тери Пратчет

    2 0 Отговор
    „Изумителният (Име по избор) и неговите образовани гризачи“
  • 106 СавеЦка USsR

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Комсомолката":

    Абе мани всичко останало ма заради значката с Курнелия си заслужава.хаха казвам го с ирония всеки е свободен да си изрази мнението и най вече всеки който се чуства българин го боли сърцето като гледа какво се случва с родината му.
  • 107 Симпатизирам на БСП

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "Маргинал":

    вече заради гробарите немога да ги гледам.
  • 108 Скай Уокър

    1 1 Отговор

    До коментар #90 от "Вейдър":

    Вейдъре гледаш ли парламентарния контрол по канал 3 говорят глупости от типа бизнесът е най важното което трябва да спасим.Само че какъв бизнес когато хората нямат покупателна способност .Само една депутатка от БСП не знам как се казва но респект за това което каза а именно даде за пример Румъния и Македония и мерките им за помощ на народите си.Спиране на вноски по кредити финансови помощи за хората и тн.Хората са най важни! Без хора какъв бизнес бе гробарски тролове неуважаеми.

    Коментиран от #111

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Тъпанар

    1 0 Отговор

    До коментар #108 от "Скай Уокър":

    Без бизнес няма работни места Няма доходи Има глад и комунизъм
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове