Last news in Fakti

29 Април, 2020 09:16 6 093 55

Адвокат: Майката на Кристиан Николов не е знаела, че той взима наркотици

  • константин симеонов-
  • кристиан николов-
  • наркотици-
  • милен цветков-
  • десислава николова

Катастрофата с Милен Цветков е тежък пътен инцидент, който, заради личността на пострадалия, се преекспонира в обществото, смята защитникът на Десислава Николова

Адвокат: Майката на Кристиан Николов не е знаела, че той взима наркотици - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Катастрофата с Милен Цветков е тежък пътен инцидент, който, заради личността на пострадалия, се преекспонира в обществото. Говорим, че искаме справедлив процес, а всъщност искаме линч.

Това заяви адв. Константин Симеонов, който е защитник на Десислава Николова – майка на обвинения за умишленото причиняване на смъртта на журналиста Кристиан Николов.

За „Тази сутрин“ Симеонов обясни, че неговата клиентка се намира у дома, а размерът на гаранцията от 100 хил. лв., която ѝ беше определена, е обжалван.

„Не съм се занимавал с фирмените ѝ участия, но определено тя работи в системата на „Сис Индустрийс“ и компаниите около нея. Тя е един добър специалист“, коментира адвокатът. Той обясни, че колата, която Кристиан шофира при инцидента с Милен Цветков, е собственост на фирма, чийто собственик е г-жа Николова.

Според него, за да се говори за убийство и екзекуция, трябва да има пряк умисъл – деецът да е целял смъртта на конкретен човек.

„Не коментирам нарушенията на правилата. Това е факт. Обстоятелствата ще ги установи съдът“, подчерта той.

Симеонов смята, че наказателният процес у нас е справедлив, но с малки изключения.

„Кристиан има собствен автомобил и каква е причината да вземе служебния автомобил на майка си – все още не е установено. Колата е била в двора на къщата, в която живеят. Ключовете също са били там“, добави адвокатът.

Той изтъкна, че майката на Кристиан е заминала за провинцията с личния си автомобил и не е знаела, че синът ѝ ще вземе автомобилът. Доказателство за това, че тя е била извън София са декларациите, които е дала на КПП.

Адвокатът заяви, че Николова не знаела, че синът ѝ взема наркотици.

Симеонов уточни, че майката и синът не са имали среща след катастрофата на 19 април. Видели са се веднъж в съда, когато е имало разпит на свидетел по „Скайп“.

„Никой не се поинтересува когато е станал инцидентът, къде е талонът на колата – в чантата на г-жа Николова и е бил извън София. Обвинението на моята клиентка е отговор на общественото мнение, което се разигра“, продължи адвокатът.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ....

    54 4 Отговор
    Адвокатът говори за "пътен инцидент" , а всъщност е екзекуция

    Коментиран от #19

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Наркомана става само за

    23 4 Отговор
    Донор за органи

    Коментиран от #8, #11, #32

  • 5 Алфа Чакал

    34 3 Отговор
    Депутата се отказа от сина си,сега и тази ще се откаже от нейния,а точна те са ги направили такива.Те са ги накарали да се чувстват недосегаеми,да разполагат с неброени пари(Има карти и пари без да знае даже колко са), Да такова 16 годишни ученички за парцалки и като ги спре КАТ с едно позвъняване всичко да се оправя.И сега става като в Под прикритие-като те хванат за топките,сам си ги отрязва.
  • 6 Асен Черваров Чупи

    10 5 Отговор
    Моля, публикувайте снимки на майката за да видим за каква елегантна и красива дама става дума.
  • 7 нормално

    36 1 Отговор
    Естествено че адвоката ще каже че не е знаела.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ади сега

    56 2 Отговор
    Не бих се изненадал, ако се окаже, че не знае да има син.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Асен Черваров Чупи

    19 1 Отговор

    До коментар #4 от "Наркомана става само за":

    И за донор нестава, защото е наркоман, иначе за друго може да ми свърши работа;)
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 мъкне

    26 1 Отговор
    от 9 кладенеца вода. маминка-света вода ненапита....синчето-убавец..ц.ц.ц...измъкнаха го.остава някой разсеян да повреди записите и Кристианчо литва наново с нов танк
  • 14 Ееее

    19 0 Отговор
    Жалко за доброто дете и отличия специалист. Що не казахте от начало. Във всеки закон има линия под която пише "всичко това не важи ако не сте знаели".
  • 15 Ха ха ха ха ха ха

    22 0 Отговор
    А знаела ли е,че има син ?
  • 16 Усмивката

    14 0 Отговор
    Тъй казаха от защитата на Митю Очите и неговите адвокати . Че се ,, експонира " с личността му . Какво толкоз е станало. Скарали се пред бара заради една цигара и прераснало тежко криминално,масов бой и случайно преминаващи от персонала на заведението.. А майка му на Митака откъде да знае че синъ и взима наркотици. Той иначе е много мило и добродушно дете .
  • 17 Гост

    23 1 Отговор
    Ти да видиш,верно ли не е знаела......Значи е наистина за заключване и тя
  • 18 разбирач

    13 1 Отговор
    След като талонът на колата е в чантата на г-жа Николова и е бил извън София, Кристианчо е невинно. Пускайте го да си ходи. Трябва да си лекува разбитата детска психика.
  • 19 Усмивката

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "....":

    То е като да изпразниш цял пълнител и да кажеш че случайно е грямнал. Повдигнато обвинение за умишлено убийство е съвсем нормално .Ако има опит за предотвратъване на инцидента тогава може да се говори за нещастен случай.Но такива нема Има ли некви действия от виновните лица за помоя на пострадалите . Нема. Та това си е чисто убийство. ......господа съдии и правораздаватели
  • 20 пенчо

    27 1 Отговор
    Абе адвокате,гледал си самото видео ,както го наричаш тежко пътно произшествие,видя че при самия удар има и пешеходци които най спокойно си пресичаха и то забележи на зелен светофар и само една секунда по рано да беше станал удара,нали ти е ясно че щеше да е една голяма касапница и тогава ли пак ще казваш че е само един пътен инцидент,Отговори ми драги адвокате където защитавате такива убийци,защото за мен са такива,защо са тези правила .било то ограничение на скорост,маркироваки ,пътни знаци,звукови сигнализации - нима са сложени за украса? Когато имаш ограничение от 50км в града ,а караш със 100 и отгоре ,това не е ли умишлено? Още много мога да ти пиша,но малко са свестните от вас,знам че всеки един заслужава да има защита,но понякога трябва да има и морал .Хубав ден и се моли някога да не си от другата страна и съм сигурен че друга песен ще пееш
  • 21 Реалист

    10 1 Отговор
    Незнанието не те извинява !
    Какво сега:
    Ама не знаех,че като го застрелям,ще умре.
    Или,че като се надрусам като
    абсурдистанско комплексирано 💩 и се забия с 90км.в час в колата отсреща човека вътре може и да умре.
  • 22 АДВОКАТА НЕ СЕ Е ЗАНИМАВАЛ

    14 1 Отговор
    С ФИРМЕНИТЕ И УЧАСТИЯ НО ЗНАЕ ЧЕ БИВШАТА СЕКРЕТАРКА И ЛЮБОВНИЦА НА СОБСТВЕНИКА НА ВИНПРОМА Е ГОУЕМ СПЕЦИАЛИСТ В РАБОТАТА СИ ДА УПРАВЛЯВА ЕДИН КУП ФИРМИ КОИТО ОТ 2009 НЕ СА ДЕЙСТВАЩИ...МНОГО МНОГО ДОБЪР ОПИТ НА АДВОКАТЧЕТО ДА Я ИЗКАРА СУХА ОТ ВОДАТА...САМО ЧЕ АДВОКАТЧЕ ОСВЕН ТЕБ НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ЛЪЖИТЕ КОИТО КАЗВАШ И НЕ СЕ ПРАВИ НА МНОГО ВЕЩ И УМЕН ЗАЩОТО ЛЪЖИТЕ ТИ ПРОЗИРАТ ПРЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ТИ ИЗКАЗВАНИЯ РАЗПЪВАНЕ НА ЛОКУМИ...НИКОЙ НЕ БИЛ ПОТЪРСИЛ ТАЛОНА НА ДЖИПА НО ТОЙ ВИДИТЕ ЛИ БИЛ В ЧАНТАТА И!!!?? АМИ МОЖЕ И ДА Е БИЛ В ДЖИПА И ОНЕЗИ ДВЕТЕ МЕКОТЕЛИ КОИТО ИЗБЯГАХА ОТ КАТАСТРОФАТА ТЕ ДА СА ГО ВЗЕЛИ И ТОГАВА ДА Е ПОПАДНАЛ В ЧАНТАТА И...ЕЛЕМЕНТАРЕН СИ ..КАПИШ...
  • 23 Извинявам се...

    15 1 Отговор
    Морал и адвокат ,, двете са несъвместими !!!
  • 24 😃,,кеф

    12 1 Отговор
    Като го гледам , мисля че е дегустатор във Винпром-а , на госпожата която се опитва да защити !!!
  • 25 бай Пердах

    4 1 Отговор
    Тя е една добра специалистка. синът ѝ ще вземе автомобила. Адвокатът заяви, че Николова не знаела, че синът ѝ взема наркотици. АЙДЕ,БЕ! Артък котешки каваци.
  • 26 Кой68

    6 0 Отговор
    Каква майка и родител е щом незнае/тя се прави/че келешчето на мама се дрогира?!Не е хубаво но към адвоката:ДАНО ТИ СЕ СЛУЧИ ЕДНО ТАКОВА ПРЕЕКСПОНИРАНЕ.Извинявам се за думите си..........
  • 27 Бачо Киро

    12 1 Отговор
    За пръв път чувала... Той даже преди не е вземал, сега е бил първият път. Даже не ги е взел, ми насила са му ги турили в.. айде, устата... Тя Шехеразада даже не умее да разказва такива небивалици....
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Stormtrooper

    14 0 Отговор
    Как може да не е знаела, като е изключван от училище за употреба на наркотици? И ако талона е бил в нея, защо ключовете не са били?
  • 30 Смешен плач!)

    7 0 Отговор
    Опитен адвокат такава глупост да изтърси! Не знаела майката, че синът й е наркоман? Абсурд! Всяка майка на такъв нещастник ще ви каже възможно ли е това!
  • 31 mery

    3 0 Отговор
    ...."Не е знаела, че синът и ще вземе автомобилА" - пишете грамотно, бе хора! Уж журналисти сте, употребата на пълен и непълен член се учи в трети клас, беее !

    Коментиран от #35

  • 32 Всъщност

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Наркомана става само за":

    Не става защото на 22 години тялото му е боклук. Става само за кремация.
  • 33 Нормално

    3 0 Отговор
    Като адвокат, на когото плащат добре, ще се опита да направи каквото може. Важното е останалите инстанции в съда да са адекватни и да не позволят омаловажаването на фактите. А те са ясни на всички! Важно е и обществото да е на мястото си този път!
  • 34 Ivo

    3 1 Отговор
    Ако сме в държава като държава щаха да им обяснят и на майката и на наркумана за какво идва реч но нали тук е като джунгла циркове трикове и на краия лека му пръст на Милен ако беше останал жив тои трябваше да плашта на наркумана ЛЕКЕ
  • 35 Тия само на снимките

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "mery":

    изглеждат възрастни, иначе са 2-ри клас, 2-ри срок, така че още не са стигнали то употребата на пълн и непълен член
  • 36 Виц

    7 0 Отговор
    Минават двама през гробището и гледат паметник на който пише: Димитър Петков- Адвокат и добър човек. И единия казва- глей ги тия бе, двама души в един гроб погребали! Та питам аз как спиш спокойно бе г-н адвокат. Знам че си защитник но трябва и морал. Дето казват и другите, още малко и ще излезе че не знае, че има син! Айде холан.
  • 37 Константинее

    2 0 Отговор
    Като ти гледам физиономията ме спохождат едни мислиии.. Мани мани...
  • 38 Борис

    3 0 Отговор
    С това обяснение дадено от адвоката , излиза че синчето е откраднало служебния автомобил на майка си .
  • 39 Мим

    4 0 Отговор
    Започва се с чупките , машинациите и естрствено парите,а има ли пари,огън да те гори..
  • 40 адвокат

    6 0 Отговор
    Майката не е знаела, че има син!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този

    7 0 Отговор
    Този адвокат е за разстрел.Той не е учил да изкара виновния за невинен,а да предотврати невинен да го изкарат виновен.А Кристиян Николов е 100% виновен.
  • 44 Dadada

    9 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Адвокат:Според него, за да се говори за убийство и екзекуция, трябва да има пряк умисъл – деецът да е целял смъртта на конкретен човек.....Значи ако започна да мачкам хора по улиците,без да използвам спирачки,няма да има умишлено убийство,защото не познавам хората.Егати логиката.

    Коментиран от #45

  • 45 хихихиххи

    4 0 Отговор

    До коментар #44 от "Dadada":

    Веднага те препращат към член 108а от НК-Тероризъм!

    Коментиран от #46

  • 46 dadada

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "хихихиххи":

    Добре де.Да кажем хипотетично че ще смачкам само един,който естествено не познавам,но ми е било кеф да го смачкам.По кой член ще ме съдят:за умишлено или за неволно.
  • 47 Щурав

    0 8 Отговор
    Българина е много завистлив и злобен затова винаги злорадства при такава катастрофа и иска не справедлив процес, а публичен линч с най тежките наказания до смърт за да има повече зрелище, за това и максимално да се сатанизира пред обществото Кристиан Николов , че при случващите се всекидневни катастрофи с жертви, случилият се с него пътен инцидент не е случаен, а е предварително замислено "умишлено" убийство и "планирана" екзекуция...!!! Интeрecнo обаче щeшe дa бъдe, какви щяха да са обществените реакции и кaквo щeшe дa ce гoвoри, aкo ce бeшe cлучил oбрaтния вaриaнт и журнaлиcтa Цвeткoв cлeд инцидентна почерпка и упoтрeбa нa aлкoхoл бe винoвeн с колата си зa cмърттa нa eднo неизвестно млaдo 22г мoмчe студент с бъдеща перспектива за добра кариера нa бoгaти и влиятeлни рoдитeли... чe нeщo ce ceщaм зa Кирил Мaричкoв...!!!

    Коментиран от #48

  • 48 Da be

    9 0 Отговор

    До коментар #47 от "Щурав":

    Това невинно 22 годишно момче е точно представител на днешните богаташчета,които смятат че с пари може да си купи всичко.Може би в България може, но не и в останалия свят.Първо на това невинно момче му липсват първите 7 години.Второ не му е за първи път и е бил изключöван от училище заради показно пушене на марихуана в църква.И аз пуша понякога трева,но никога не излизам да шофирам дори и след една бира,защото в мен може да се удари някой пиян клошар с колело,но понеже съм употребил алкохол,аз ще съм виновен.Трето това невинно момче е употребил 4 вида наркотици и се е качил на автомобил, с още двама надрусани като него помияри и с постъпката си става потенциален убиец не за М.Цветков а за всеки срешнат.Четвърто скороста с която се удря е не по малко от 140 при разрешени 50.Пето, липсва всякакъв спирачен път.Да си излежи 20 години и после може да си продължи ученето.Не ми пука на кой е син или има ли пари или не.Закона е за всички.
  • 49 rrr

    0 0 Отговор
    А ако негов роднина беше в колата на Милен??

    Коментиран от #50

  • 50 Пеев

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "rrr":

    Не е вярно
  • 51 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ИЗМАРУКАНИ АДВОКАТЕ , НАМА ПО- ГОЛЯМ АД ОТ ТОЗИ НА МАЙКА СЪС СИН НАРКОМАН !!! ТАЗИ ЖЕНА СЕ Е БОРИЛА С АДА СИ И Е ОПИТВАЛА ДА МУ ПОМОГНЕ -" СИНЕ-СИНЕ" - И ДУШАТА И Е ИЗПЪРЖЕНА В АДА !!! БЕЗ БАЩА ИЛИ БРАТ , КОИТО ДА МУ СТРОШАТ ТИКВАТА НЕ СТАВА !!! А ,ИНАЧЕ -ВЪРЗАН НА СИНДЖИР - МЕСЕЦ -ДВА И ОФЕРТА ЗА 2-3 МЕСЕЦА Е СЪС СЕРИОЗЕН ЕФЕКТ !!!
  • 52 Психо Доктор

    1 0 Отговор
    Убийството е факт. И то е в следствие на безотговорността и чувството за безнаказаност на водача който го е извършил. Вината е и на управляващите които допускат масата от нарушителите да не са санкционирани. усилията на органите на реда са сведени до обслужвани на интереси финансови, икономически политически, но в никакъв случай обществени. По примера на публичните личности които демонстрират чрез медиите неподчинение на правила и неспазване на закони, обществото възприе такова поведение за норма и загуби уважение към управление и държавност. Бащатана младежа да не се отказва от него, а първо да се заеме с възпитанието му и щом е депутат да мобилизира ресурс да намери дилурите които разпростераняват дрогата и чиновниците които ги покровителства за да ги наредят всички да отговарят за всички престъплениния свързани с зависимостта от наркотици.
  • 53 Гост

    1 0 Отговор
    Мястото на твоята клиентка е в затвора, на надрусаното й синче - също.
  • 54 Detelinka

    0 0 Отговор
    Vseki koito vzema narkotizi, trjabva da e najasno za posledstvijata. Evropa objavi voina na 'dgigitite' kato se razdavat dogivotni prisadi. BG e v EU?
  • 55 Николова

    0 0 Отговор
    Че каква майка е тогава, та не знае?Като той е зависим и стигнал до коктейл от 4 наркотика и тя не знае. Богатите нямат връзка с чедата си. Те само им хвърлят пари и скъпи подаръци и мислят, че с това им свършват родителските задължения. Липсва общуване, разговори, доверие. Децата ги хвърлят на детегледачки и после си скубят косите:"Ама защо така стана? Не, моето дете не може да направи такова нещо" или "Въх, къде сгрешихме?" Ами, уважаеми олигарси, ето една притча. Отишла майката на едногодишно дете да пита един мъдрец:"Кажи ми кога да започна с възпитанието на моя син?" А той ѝ отговорил:О, жено, ти вече си закъсняла с една година!"
    С цел да избегнат наказание, няма да се изненада, ако каже даже, че не са роднини и не се познават. Щом наглият им адвокат при толкова на брой очевидци и при самото признание на Кристиян се опитва да твърди, че не той, а някой друг е карал колата.
    Но този път обществото няма да ви прости! Ще искаме справедливост докрай за Милен!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове