Last news in Fakti

6 Май, 2020 21:29 8 337 49

Д-р Георги Тодоров: Избягвайте прехваления от властите ПСР

  • пср тест

Винаги изисквайте лекар да ви извърши изследването лично

Д-р Георги Тодоров: Избягвайте прехваления от властите ПСР - 1
Снимка: Shutterstock

Яростната съпротива срещу имунологичните тестове за САРС-КоВ2 на представителите на властта e защото, като се направят масово ще стане ясно какво е реалното състояние на хората- имунитет, развитие на заболяването, невъзприемчивост.

Това ще им отнеме оръжието за да упражняват насилие върху хората с ограничения оправдани със страха им и страха ви. Един от страховете ви, нормално е, да не ви затворят в къщи, ако се окажете положителен за Ковид -19. Това е невъзможно, поради факта, че лекарят, който ви извършва изследването е в капацитета на знанията си и уменията си да прецени вашето състояние и тест, да ви разпита и даже прегледа ако прецени, да ви назначи терапия, да ви посъветва и да ви даде препоръки към кой друг да се обърнете. После уведомява, когото и да е било, както изискват наредбите, ако прецени! Винаги изисквайте лекар да ви извърши изследването лично. Да ви го интерпретира и да говори с вас, като пациент. Тествайте се с Имунологичните тестове и избягвайте прехваления от властите ПСР- с бъркане в носа и гърлото с клечки, само така ще помогнете на лекарите и лекарската общност да придобие информация за имунологичното общо състояние и да застане аргументирано срещу рестрикциите, откровено глупави. И помнете никой няма да ви затвори.

Доктор Георги Тодоров, Фейсбук


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 50 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    46 3 Отговор
    МОЕТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ Е СЛЕДНОТО..ТОЛКОВА ПРОСТИ ХОРА, НА ТОЛКОВА МАЛКО МЯСТО Е ЕВОЛЮЦИЯТА НА ВСЕЛЕНАТА...

    Коментиран от #22

  • 2 гост

    15 25 Отговор
    Пак не е разбрал тодоров ...
  • 3 доцент Мангъров

    33 24 Отговор
    Само аз съм прав имало е много пандемии и никога нищо страшно не се е случвало испанския грип уби само 8 човека в България а не някакви тролове на Муфтарджийски дето твърдят че били умряло 80 000 !
  • 4 Прованс

    47 5 Отговор
    Хич не ме е страх, че някой ще ме затвори, защото с деца ученици и без работа така или иначе сме затворени, но вече два месеца ни побъркаха– тоя тест това, оня онова, та не знам въобще на кого и какво да вярвам в тази посока. Единственият ни + е, че имаме двор, тераси, гората е наблизо, та още се търпи.
  • 5 Ами не е така

    21 11 Отговор
    Испанският грип убива 60000 българи. Което пак е малка цифра в сравнение с Европа и Щатите . От 2.8 милярда население заразява 550 милиона и убива между 60-130 милиона души. Разликата тогава е , че убива масово млади прави здрави гора на възраст 30-40 години.

    Коментиран от #7, #9

  • 6 Усмивката

    16 7 Отговор
    Липсва обединен и приет реален опит в пресрещането на болестта. А е нужен Особенно в ситуацията която се намира България. Защото , не зная защо , но все още сме на начален етапот пандемия на наше неритория. от политическите среди дори и до днес се изказват безумно неточно и опасно некомпетентно. Примерут с прибиращите се от чужбина и начина им на установяване. Та. Доктора може и да е прав , но не става с една мярка . Комплекс от мероприятия и то актуализирането им публично и на обсъждане както с медици , така и поилитици. Защото засяга и пряко и социално и икономическото им състояние.
  • 7 доцент Мангъров

    7 27 Отговор

    До коментар #5 от "Ами не е така":

    Казах го иронично поради глупостите които дрънка измислеия "доцент" и ето веднага феновете му ми туриха + без дори да са чували за испанския грип :(
  • 8 даптибуля

    4 10 Отговор
    Още един всезнайко
  • 9 Гошо

    11 10 Отговор

    До коментар #5 от "Ами не е така":

    Много знаеш и ти колко убива Това е било преди 100 г
  • 10 Ами прав е

    14 7 Отговор
    Няма как да се скриеме от вирусът. Историята показва , че всяка пандемия вирее 2 години докато отслабне
  • 11 най после

    40 4 Отговор
    Разгеле, най-накрая да кажат,че без PCR номера на властта не излиза.
    Самият създател на теста др.Кери Мълис казва: ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ДИАГНОСТИКА НА ИНФЕКЦИОЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. Който знае английски,може да провери.
  • 12 И като е било преди 100 години

    15 3 Отговор
    Така нареченият свински грип какво е ? Та нали е нов щам на испанският грип. Провери 2009 години колко хора се заразяват и колко умират.
  • 13 Тост

    4 7 Отговор
    Поредните глупости!
    Доктор Тост у Факти.
  • 14 плевен

    28 5 Отговор
    Рестрикциите не са откровено глупави, а хората които ги нарушават. Жена ми я заразиха в "Мизия". Съседа ми го заразиха в плевенската хемодиализа. Бъбреците му не работят от години. Пикае бистра вода. Тази, която зарази медиците в хемодиализата вече е мъртва. Ще дойде ли някой да ги погледне в очите и да им обясни, че те са просто статистика? Че туризма е важен и не можем без парите на друсаните англичани?

    Коментиран от #28

  • 15 Другия с коня

    16 4 Отговор
    Доктор Тодоров спасява Имиджа на меедицината с личен преглед.- Кажи сега ААААА,,покажи езика,добтеее да видим кръвнотто....я да видим теста ха болен си от Коронавирус...Кажи сега,ти Вярваш ли в Медицината...- Вярвам Докторе,как да не вярвам...-Добре,дай дега 59 лева за прегледа и Продължавай да вярваш...Като измислят Лекарство ще ти го предпиша...Важното е да Вярваш.....
  • 16 браво

    23 7 Отговор
    Браво,др.Тодоров. Знайте ,че не сте малко тези които го знаете. Информация има за всеки който я търси,особено ако се знаят чужди езици. Коментарите на некомпетентни и откровени тъпаци не променят фактите. Хората с мозък споделят и скоро картинката ще е ясна на мнозинството.
  • 17 Чук и Гек

    22 3 Отговор
    Не знам! Но, по брифингите Генералът с някаква особена сладост изричаше на 5 секунди ПСР - тест и се мръщеше, когато споменаваше за бързите тестове! Какво се оказа? Починалата доктор Нели Пандова е дала отрицателен ПСР тест, а пренебрегвания бърз се оказа положителен.

    Коментиран от #23

  • 18 ббб

    14 1 Отговор
    Това, което ПСР теста търси, може да бъде открито във всеки,който има някакъв здравословен проблем. На всичко отгоре не показва,това което е открил в какво количество е. Количеството е изключително важно, защото от това зависи дали причинителят може да предизвика заболяване.
  • 19 афдсфд

    30 3 Отговор
    Създателят на PCR технологията, нобеловият лауреат Кари Мълис, десетки пъти е казвал, че тази технология не може да се използва за диагностициране на хора дали са заразени с даден вирус, а само за научни, лабораторни опити."Тази технология е производствен процес, не тест" е казал той. Въпреки това, мафията управляваща Света го използва за "доказване" на измислицата, че HIV вируса причинява СПИН, което е лъжа, оборена още в началото, но после се намесват купените учени и медиите, както е сега с Корона вируса. PCR работи на принципа на увеличението на пробата милиони пъти. Пробата се удвоява, след това удвоеното пак се удвоява и т.н до колкото си искате. Ако например пробата се удвои 10 пъти, на всеки човек теста, ще е отрицателен за вирус, ако се удвои 50, на всеки ще е положителен. Това е защото вирусът не е изолиран и пробите се сравняват със сите елементи около вируса, които ги има във ВСЕКИ организъм. Така с контрол на повторенията на "теста" на който създателят му е казал, че не е тест, може да се контролира "заразността". Когато лицата управляващи стадото искат да има, ще има заразени, когато искат да няма, няма да има.

    Коментиран от #20, #21, #26

  • 20 ннн

    19 2 Отговор

    До коментар #19 от "афдсфд":

    Точно така. Тази информация може да се прочете в уебсайта на Центъра за контрол на болестите към американското правителство.
  • 21 Българин

    15 4 Отговор

    До коментар #19 от "афдсфд":

    Дори да е така,важен е крайния Резултат.Ако умират по 2000 на ден не е добре....Не е добре...Със или без тест...

    Коментиран от #25, #27, #37

  • 22 HohoBoho

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ръмпези":

    така е ...еволюираме

    Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте.
    - Законите на Мърфи

    Коментиран от #24

  • 23 Да така е

    10 2 Отговор

    До коментар #17 от "Чук и Гек":

    Последният ПСР тест и е отрицателен, защото той е взет от гърлото, а там вече не е имало вируси, те са се задържали в белия дроб. Бързият тест е дал положителен отговор, защото той не е направен в началото, а към края на боледуватето, когато вече е имало изградени антитела срещу вируса, но явно те не са били достатъчно ефективни. Направи си сам извода кой тест да се прави в началото и кой в края на болестта. Като се има предвид, че нито един тест не е 100% достоверен. А д-р Тодоров е този, който казва, че епидемия по света и у нас няма.

    Коментиран от #30

  • 24 Само питам

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "HohoBoho":

    Количеството интелект в килограми ли се мери, в грамове ли и в друга мерна единица?
  • 25 456

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    Сериозно ли говориш?
    Надявам се да не си пил дезинфектанти.
  • 26 Атина Палада

    15 2 Отговор

    До коментар #19 от "афдсфд":

    Абсолютно точно+ ЧЕ коронавирусите са изключително често срещани и поради това голям процент от световното население има ковид ДНК в малки количества,дори и да е съвършенно здрав.Изводите са ясни.Ако искате да създадете напълно фалшива паника ,за напълно фалшива пандемия ,изберете си коронавирус.Голям % от хората заболели по различни причини ,като грип или бактериална пневмония и т.н.ще имат позитивен PCR тест за ковид.

    Коментиран от #32

  • 27 асдсад

    17 3 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    А от какво умират колега Българин, както съм написал всеки умрял може да се изкара, че е умрял от Корона вирус. Най-лесно и точно е да се направи сравнение между смъртността в последните години и сега, например колко човека са умрели в Италия март и април 2019г. и колко сега, в Испания, Германия и т.н. , разлики в смъртността няма. Целта е всеки да бъде ваксиниран с ваксина целяща редуцирането на населението.Рaздaвaт милиaрди нa cтрaни извън EC, нa aвиoкoмпaнии и в cъщoтo врeмe трябвaлo цeлият CВЯТ дa ce мoбилизирa и дa cъбeрe 8 милиaрдa зa вaкcинa, дeтo caмo зa Гeрмaния, въпрeки кризaтa ca нищo. Нe, чe нямa oт къдe дa ce взeмaт, цeлтa e цeлия Cвят дa ce aнгaжирa и пocлe нa вcички eднoврeмeннo дa им ce биe вaкcинaтa, зaщoтo aкo ce биe първo в eднa държaвa, кaтo зaпoчнaт хoрaтa дa измирaт oт тaя вaкcинa, нямa кaк другитe дa cи я cлoжaт. Тoчнo тaкa cтaнa c другa вaкcинa нa Гeйc Билт, тaзи зa чoвeшкия пaпилoмa вируc, кoятo зaбрaнихa в мнoгo cтрaни пo Cвeтa, a в Aнглия, eднa oт cтрaнитe, къдeтo ce прoизвeждa, я мaхнaхa oт имунизaциoнния кaлeндaр. Също така ваксината, която ни подготвят е нов вид, РНК ваксина. Такава до момента никъде по Света не е използвана. Правени са само опити върху животни и плъховете на които са я били са развили анти тела, при излагане на вируса обаче всички са развили т.н. "цитокинова буря" и са измрели като мишки. Заради това главният Короно-вирусар в Англия, не му и не искам да му помня името, каза, че щял да осигури имунитет на учен

    Коментиран от #29

  • 28 Опа

    11 2 Отговор

    До коментар #14 от "плевен":

    Ще те разберат само когато и тях ги стигне същото. Това се отнася и за това докторче. Нека да каже същото и на свойте колеги
  • 29 дсаф

    16 0 Отговор

    До коментар #27 от "асдсад":

    Заради това главният Короно-вирусар в Англия, не му и не искам да му помня името, каза, че щял да осигури имунитет на учените при евентуални грешки, защото това била нова,неизучена наука и при нормални условия тестването и(на ваксината) щяло да продължи години, но в ненормални времена като днешните трябвало да сме били смели. Е аз чак толкова смел не съм и ще я пропусна тая ваксина.

    Коментиран от #38

  • 30 Опа

    7 7 Отговор

    До коментар #23 от "Да така е":

    Е имаме си Айнщайн в България д-р Тодоров. Да го обявим на цялия свят
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Леле мале

    4 7 Отговор

    До коментар #26 от "Атина Палада":

    Пълна каша си забъркала, богиньо . Ковид 19 е РНК вирус, така че няма как грип или Бактериална пневмония да дадат положителен тест за ковид.

    Коментиран от #34

  • 33 ХЕЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "КГБ":

    Айде КГБто да си гледа кагебистиката и да не за.бава народа. Щото всичко се връща.

    Коментиран от #42

  • 34 999

    3 4 Отговор

    До коментар #32 от "Леле мале":

    Като тестваш за ковид,получаваш резултат за ковид. Не тестваш за грип или пневмония. Май не си много надарен горе.
  • 35 Карантино

    13 1 Отговор
    Теста с клечките е пълна пародия.Моят беше имунологичен тест с доказване на антитела и скенер на белите дробове.Личната ми препоръча да не търся помощ от болниците под крилото на държавата,че ще се видя във филм на ужасите.Да е жива и здрава докторицата ми спаси живота,ползвах частни лаборатории,където ми казваха,че това е вид грип да не се плаша прекалено.После заразих жена ми и тя прие теста с клечките,но пак на частно и резултата беше негативен.Който го е страх да се пази,защото притеснението води до по-страшни заболявания
  • 36 Атина Палада

    10 0 Отговор
    Неее,защо пропускаш началото на коментара? Голмям процент от световното население има в малки количества коронавирус ,затова и по-надолу пиша,че голям процент от заболелите от грип примерно ,или бактериална пневмовия ще имат позитивен тест. Т.е. след като много хора имат в малки количества от коронавируса ,то ако се случи някои от тези хора да се разболее от бактериална пневмония или грип и му напарвят тест ,то той ще бъде позитивен.А всъщност заболяването му няма нищо общо с коронавируса.
    Нали не смяташ,че съм си го измислиа аз това?!
  • 37 Да! Но....

    18 1 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    Когато се завърнаха студенти и работещи от чужбина за Коледните празници, когато се завърнаха скиорите от Италия, почти няма семейство, което да не прболедува от вирусно заболяване. Ноо, тогава не знаехме, че е много,, лошия''вирус и ни лекуваха с Авирон или Тамифлу. Това са противовирусни медикаменти, които трябва да се започнат при най, най, най първи симптоми. После се оказа, че хининовите препарати действат, но пак ги включват в лечението след 4-5ден от разболяването, когато започнеш да се задушаваш. Само че не го пуснат като Аналгинхинин таблетки, а във венозна форма.. за стотина лева ампулата. Стой в къщи пий парацетамол, чакай да се задушаваш и тогава да те изследваме. При кой вирус, ако не се започне веднага лечение с антивирусни, не се получава усложнения????????

    Коментиран от #40

  • 38 Българин

    3 2 Отговор

    До коментар #29 от "дсаф":

    Не разбирам смисъла. .Искаш да кажеш,че някой иска да изтрови Хората с ужким ваксина някаква...Да бе...

    Коментиран от #39

  • 39 999

    13 0 Отговор

    До коментар #38 от "Българин":

    Преди три месеца казах на един,че ще затворят целият свят, отговорът беше "Да бе"
  • 40 И аз

    9 0 Отговор

    До коментар #37 от "Да! Но....":

    И аз и моето семейство боледувахме от средата на януари до средата на февруари, само на бабата ѝ се наложи да пие антибиотик, защото гърдите ѝ започнаха да свирят, че се чуваше от три метра, но оздравя. А прадядото, който е на 92г. пи само Авирон и сега се чуди за какво да ходи до аптеката или до магазина.
  • 41 Атина Палада

    18 1 Отговор
    Ваксина....това е в името на бъдещите милиарди печалба от уж "спасяващата " ваксина .От вирус, от който не може да има имунитет и следователно не може да има и ваксина.
    Нищо лично казва Гейтс,просто бизнес;)
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Сульо

    1 10 Отговор
    Този ако знае колко е пpocт ще се застрля моментално. То бива тъпи тъпи доктори ама...
  • 46 Икономически терористи

    4 0 Отговор
    Работата е ясна отново става въпрос за пари. Някой води ли отчетност на закупени и изразходени тестове? Не. Куче влачи диря няма. След един два месеца американците ще кажат че са измислили ваксина и ще накарат целия свят да я купува, отново огромни милиярди долари, до тогава ще сме забравили че е имало епидемия, но ваксините ще се купят и едни милиярди ще отидат канализацията. Пардом в нечий джоб и канализацията.
  • 47 Ботев

    7 0 Отговор
    Математиката пресмята 9% вярност на тестовете им! Залъгвай се, народе - докато ти се намести разума...
  • 48 помнете

    3 0 Отговор
    МОЕ МНЕНИЕ,ШЕПА ХОРА ЦЕЛЯТ ВЪТРЕШНИ ВОЙНИ В ДЪРЖАВИТЕ КОЕТО ЩЕ ДОВЕДЕ НЕМИНУЕМО ДО ЯДРЕН КОНФЛИКТ С ЦЕЛ НАМАЛЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА,ВИНОВНИ СА ХОРА ОТВЪД ОКЕАНА,ПОМНЕТЕ СВЕТА Е ЗАЛОЖЕН НА КАРТА,ЧАСОВНИКА ТИК ТАКА ДО СЕКУНДИТЕ КОИТО ОСТАВАТ,Вируса е предтекст
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове