Last news in Fakti

7 Май, 2020 17:28 14 278 39

Иван Бакалов: Сложна е съдбата на държанка, която през живота си никаква професия не е научила

  • иван бакалов-
  • евгения калканджиева-
  • жени калканджиева

Шестата по красота в света я прибрали в Шесто районно...

Иван Бакалов: Сложна е съдбата на държанка, която през живота си никаква професия не е научила - 1
Снимка: БГНЕС

Журналистът Иван Бакалов изрази силното си възмущение от "Шестата по красота в света, която я прибрали в Шесто районно", намейквайки за хулиганските изцепки на бившата "Мис България" Евгения Калканджиева.

Ето какво написа той в социалнaта мрежа Facebook:

Шестата по красота в света я прибрали в Шесто районно, че налита на бой със съседите и хвърля яйца по колите. Това за шестата, както я представят често в медиите, се е случило преди 25 години. Това за Шесто районно - вчера.

Обяснението дойде бързо, Шестата каза пред Нова тв - "Криза е и нямам пари". С едно скандалче, добре заснето от телевизия, може да напомни за себе си, някой нещо да помогне. Някогашният спонсор от сенчестия бизнес се е скрил в миша дупка, красавици с 25-годишна давност не го вълнуват вече. А навремето от ревност я изкорми с ритници. Лайф-стайл изданията тогава опоетизираха драмата на една мутреса, като я снимаха с голия корем със следите от операцията.

Сложна е съдбата на държанка, която през живота си никаква професия не е научила, освен да е държанка, бивша Шеста, която още върви да я покажат по телевизия. И скандалът помага. Това ѝ остава.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 103 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TDC

    87 7 Отговор
    Многото гледане на турски сериали до това води, хихи :D

    Коментиран от #6

  • 2 истина е

    250 7 Отговор
    Само поздравления на Иван Бакалов , защото и пресата е виновна ,тъй като всички пияници и простит-утки ги випосват !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Прост народ

    123 1 Отговор
    В криза била женицата с апартамент в луксозна кооперацийка в бояна
  • 5 Мнение

    19 118 Отговор
    Теб какво те интересува тя каква е ?
    Ти какъв си и ?

    Коментиран от #7

  • 6 Ако беше гледала турски сериали

    110 3 Отговор

    До коментар #1 от "TDC":

    Щеше да бъде почтена дама..а тва е изтърбушен наркоман

    Коментиран от #36

  • 7 Пол

    56 6 Отговор

    До коментар #5 от "Мнение":

    А тебе какво те интересува какъв съм и.
  • 8 hill

    11 60 Отговор
    Най-черната я изкарахте.

    Коментиран от #9

  • 9 Дългият

    129 2 Отговор

    До коментар #8 от "hill":

    Не е въпросът че е най черна...сигурно знаеш миналото и....кофтито е че такива ...прочетени вестници...мутреси,държанки или както искаш ги наречи,са хайлайфа на БГ..дават се за пример,през седмица ги дъвчат по медиите...Много ниски станаха ценностите ни за жалост...Беше и в ВИП брадър...това е днешната аристокрация...вчерашните мутри и мутреси...
  • 10 EHO

    100 1 Отговор
    Агенцията и - прикритие на клуб за елитни компаньонки.
  • 11 big

    86 2 Отговор
    Тя си има проблемите отдавна. Една част ги показа заедно с Тачо в Биг Брадър. Абсолютно съм сигурен, че тогава част от кадрите са цензурирани или просто непоказани, заради имиджа на "шестата". Явно за мен е била пияна и надрусана, но никой пак не дава тези данни. Това да хвърляш яйца по колите е идиотизъм, въпреки че не е нейна запазена марка!
  • 12 ?!!!

    27 3 Отговор
    УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 13 Това, за професията,

    50 1 Отговор
    Не е вярно! Коя е най-древната женска професия, авторе? И съвсем не е лека.
  • 14 Така става

    19 51 Отговор
    с много от известните личности, артисти, манекенки, журналисти и политици. Идва момент в който някои от " силните" имат някакъв мотив да манипулират задкулисно набелязаната жертва , започват да се случват всякакви инциденти, провокации, лоши клюки и така докато живота на нищо не подозиращия човек не се превърне в ад. Слабото място на Ж. Калканджиева в момента е детето. Прави лошо впечатление че известна личност като И. Бакалов прави изказвания по случая срещу Жени. Каквато и да е била в миналото, сега е майка с дете и не е достойно за един мъж да говори по този начин.
  • 15 Луд с кирка

    26 45 Отговор
    Според мен пък, гледайки видеата, защото писанията са доста едностранчиви, бившата миска въобще не е толкова виновна. Всички знаем, че има съседи, които веднага тичат да ти правят забележка, че детето ти си играе в 18.30 ч след като си го прибрал от детския дом. Тук прозира, че нейните съседи са я взели на мушка и преднамерено
    я тормозят. Просто ако си намери някое приятелче, дето не близва алкохол, ами тренира по цял ден бокс, нещата със съседи и съседки ще утихнат много бързо. Накрая да попитам, какво стана с бития съсед, дето доказано примамва малолетни момичета за секс.
  • 16 ха ха ха ха

    9 39 Отговор
    Ха ха ха ,това е речник на журналист??? Наистина ли журналист го е написал този текст ? Или някой хамалин?

    Коментиран от #27

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Абсурдистанска реалност.

    66 6 Отговор
    Съдаржателката на един от първите елитни публични домове и прости*тутка обслужващата вип-аджии и депутати жени лапанд*жиева пак изгря на небосклона на роден абсурдистан. И какво за чудене има сега. Какъв може да е мъжа и ? Астрофизик?сърдечен хирург ? Софийска му*тра създаваща облика на чалгария-лайни*но мила.

    Коментиран от #19

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 пжи

    43 20 Отговор
    Жени наистина е безпардонна и агресивна, но пък не е превзета. Поведението и е възмутително, но това показва, че тя е в дълбока депресия. Пързалката е страшна и тя едва ли ще може сама да излезе от нея. Очевидно е задлъжняла, за да купи този апартамент. Дали има близки, които да и помагат или сама се оправя в този жесток живот не знам, но ми е мъчно за нея и пак за нея, като майка. Жени трябва да се извини на съседите си и да се помири с тях. Смятам, че е жестоко да я анатемосвате. За всичко, което се случва на човек има причина, а дали знаем достатъчно за нейния живот, за да я съдим. Моля ви, бъдете снизходителни и ако можете помогнете й да се изправи. Това е християнско и всеки има право на тази милост! И утре е ден!

    Коментиран от #23

  • 21 Мишо

    38 5 Отговор
    Чака за хонорар от Новиятбайбрадър,там разбира и коментира всичко и е на всяко гърне мерудия.Хонорарите и са стабилни до следващият брадър,но пустата дрога е скъпа...
  • 22 цачо

    42 4 Отговор
    Тежко и горко на България!И това е ВИП персона?!Щом такива са ни виповете да не мислим за обикновените хора.
  • 23 Искрен

    17 7 Отговор

    До коментар #20 от "пжи":

    Страхотен коментар,дано някога да имам възможност да опозная такива хора като теб,наистина много силно ме впечтли благодаря за човешкото в теб.

    Коментиран от #25

  • 24 Гост

    9 37 Отговор
    Коя е този никому неизвестен Бакалов? И защо некомпетентното му мнение трябва да бъде взето под внимание? И тоя тръгнал да си прави ПР покрай този неприятен за Евгения случай. И той е като тези нейни съседки, скочили върху й; този по нищо не се различава от мразещите и злорадстващите..Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак , та тоя Бакалов също!..... Пък и надут е тоя неизвестен Бакалов, само да се погледне колко е жалък, че е тръгнал да се гаври с една млада жена и майка.... ПФУ! Безсрамник!

    Коментиран от #28

  • 25 Orthodox

    6 6 Отговор

    До коментар #23 от "Искрен":

    Да, наистина е велика тази способност за милост, снизхождение, съжаление и прощение, която е израз на любов към падналия в беда, в затруднение, та дори и сам да е виновен за това. Проявата на доброжелателно и човешко отношение в такъм момент стопля и радва душата на притиснатия от живота човек, а осъждането, охулването, "анатемосването" я ожесточават и озлобяват. Нека си спомним един потресаващ момент от евангелското повествование за земния живот на въплътената Любов - Богочовека Иисус Христос, у Когото няма и следа от възмущение, укор или погнуса там, където по човешките мерки оправдано оплюването и суровото наказание.

    "Тогава книжниците и фарисеите доведоха при Него една жена, уловена в прелюбодейство, и като я поставиха насред, рекоха Му: Учителю, тая жена биде хваната в самото прелюбодейство;
    а Моисей ни е заповядал в Закона такива с камъни да убиваме; Ти, прочее, какво казваш? Казваха това, за да Го изкушават, та да имат с какво да Го обвиняват. А Иисус се наведе надолу и пишеше с пръст по земята, без да обръща на тях внимание. А като настояваха да Го запитват, Той се поизправи и им рече: който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък върху нея. И пак се наведе надолу и пишеше по земята. А те, като чуха това, и понеже съвестта ги бореше, взеха да се разотиват един след друг, начевайки от по-старите, та до последните; и остана Иисус сам и жената, която стоеше насред. Като се поизправи и не видя никого, освен жената, Иисус й рече: жено, де са твоит
  • 26 Orthodox

    12 11 Отговор
    Като се поизправи и не видя никого, освен жената, Иисус є рече: жено, де са твоите обвинители? Никой ли те не осъди? Тя отговори: никой, Господи! Иисус є рече: и Аз те не осъждам. Иди си и недей вече греши."

    Да внимаваме, за да не се окажем и ние в положението на тези безмилостни съдници, което обаче си тръгнаха с наведени глави...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 АЛЛ

    24 3 Отговор
    Дрога +държанка + мек приятел =тотална излагация
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Гост

    16 4 Отговор
    На малдини всеки от нас надуе музика, дойдат полицай, протокол на място и толкова. За да те приберат на топло, трябва да си се държал много неадекватно и да са преценили, че си заплаха за другите.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Шаран БГ

    10 2 Отговор
    Категорично не съм съгласен с г-н Ив.Бакалов ! За министЕрка на туризма става.... Питайте генерал Б.Борисов ?!
  • 36 Българка

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ако беше гледала турски сериали":

    Добре ли си?Почтен човек и турски сериял?Най голямата смешка🤣🤣🤣
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Дддд

    3 0 Отговор
    Ж.Калканджиева може да е каквато си поиска, но като каква точно ще е в политиката??? С какво точно би могла да е полезна??
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове