Last news in Fakti

6 Юни, 2020 12:05 7 557 40

Кметът на Бургас уредил пътят към собственост на Ахмед Доган да стане частен

  • константин бачийски-
  • димитър николов-
  • кмет бургас-
  • частен път-
  • имот на ахмед доган

Това твърди общинският съветник Константин Бачийски

Кметът на Бургас уредил пътят към собственост на Ахмед Доган да стане частен - 1
Кадър: Евроком/ЕвроДикоФ

''В края на април в Общинския съвет в Бургас бяха вкарани три докладни записки. Общинският съвет гласува по предложение на кмета Димитър Николов пътят към собственост на Ахмед Доган да премине в частни ръце'', това разкритие направи общинският съветник в Бургаския общински съвет - Константин Бачийски. Той гостува в предаването ''ЕвроДикоФ'', излъчващо се по ТВ Евроком.

Решението не е било прието, а кметът Николов обикалял съветник по съветник да гласуват за преминаването на участъка в частна собственост'', обясни в предаването Бачийски.

В резултат на "обиколката" на Николов сред общинските съветници ситуацията се променила коренно, като само Бачийски и още един общински съветник не подкрепили предложението. "Не знам какво им е говорил и как ги е мотивирал тези хора, но в рамките на 15 минути част от хората си промениха мнението'', обясни гостът на Сашо Диков.

Цялото интервю на Диков с Константин Бачийски можете да изгледате след 1:28:16 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234578

    54 5 Отговор
    Я Диков освен с Борисов, вече се занимсва и с Доган. Не го ли е страх, че има опасност да го самоубият заради това.
  • 2 Абе

    48 1 Отговор
    Гнус!
  • 3 габровец от варна

    79 1 Отговор
    Абе да не се окаже един момент,че сме гости в нечия(собствената си)държава?Ааа????
  • 4 JERONIMO

    57 2 Отговор
    Гербераса кмет на Бургас!
  • 5 Гост

    79 2 Отговор
    Кмета на Бургас е много голям крадец, схемаджия и далавераджия

    Коментиран от #35

  • 6 Той

    49 1 Отговор
    и некадърните си съученички , като него от червено котило (грабенето не им е чуждо) , ги уреди министЕрки в София ! Смрад и безродие от всякъде !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Митьо

    43 2 Отговор
    И още слушка бате си Бойко, може и да му козирува!
    Те всички кметове от ГЕРБ му се кланят като този циг***н на Сливен!
  • 9 Не думай

    46 2 Отговор
    Ето има и свидетели махнете го този кмет,и да отива на съд.
  • 10 Усмивката

    39 2 Отговор
    Мафия......
  • 11 Али Реза Текин

    12 3 Отговор
    Работил съм в Германия и Португалия. Имам къща в село Люляково ,Бургашко.Приятелите ми може да ме наричат Аптито.Фен съм на Левски.
  • 12 Усмивката

    38 2 Отговор
    Къде са ,,бургаските" патриоти сега да свалят келимявки. Къде е чифте воевода. Какво се случи с новините на турски по БНТ. вЪПРОСИ , ВЪПРОСИ..... ГЛАСУВАЙТЕ , НО ВНИМАВАЙТЕ
  • 13 ХАХАХА

    27 4 Отговор
    Тоз пък. Че как иначе се печелят еврпроекти и избори? С 96 % ?

    Коментиран от #31

  • 14 Лекар БГ

    41 1 Отговор
    Широко мащабната тема"ТЕЦ и всЕкакви султански сараи "е тотално потрисаща.Имаме си жив Султан извън Закон и Държава. Неприкосновен и недосегаем.НЕкаква си певачка,ЛиЛана,спретнаха била ОПГ... А,стига бе!!!
  • 15 Усмивката

    24 2 Отговор
    Как майсторски насочи общественното внимание Васил Божков с палежа на покрива но Доган. от непотвърдени източници се говори , че това е предупреждение към управляващата хунта. посочен бе лидерът на бандата. По точно почетния гуру и мисия, който ще доведе мир и благоденствие .подателят на порциите.
  • 16 Анализаторр

    26 1 Отговор
    Миткоо! Тази личност е некорумпирана и мисли денонощно за благото на Бургас и за спокойствието на неофициалният коалиционен партньор.
  • 17 Крум

    36 1 Отговор
    САМОУБИВАТ всички, които се опитат да кажат истината и да изкажат своето мнение! Замисляли ли сте се какво ще стане ако решим да го направим всички заедно, да излезем и да им кажем нашето мнение! Тогава повярвайте ми не ние ще бягаме в чужбина, а те!
  • 18 Всички

    6 34 Отговор
    забравихте, че това е най-успешният кмет на български град за последните 40 години. Всички трябва да се омаскарят в тази държава. Дори тези, които са направили много за града си. А в следващите избори ДПС ще са партията с най-много гласове. Защото те поне си имат твърд електорат. И още 10 мижави партии ще влязат в парламента и какви коалиции ще се правят ми е бедна фантазията. Ще седим като Белгия без правителство, защото ще си подхвърлят мандата до второ пришествие...
  • 19 Пааааааааааак ли...

    33 3 Отговор
    Бургас бе,НАЙ-престъпният мутренски град в абсурдистан.
  • 20 Васил Левски

    25 1 Отговор
    Много лесно са си променили мнението като са видели 💲💵💶💷💸💴💱😂😂😂типично герберска работа.
  • 21 Оставка

    20 2 Отговор
    На Шайката
  • 22 Усмивката

    20 3 Отговор
    С умиление преглеждам старите репортажи как бургаските патриоти водят истински бой в общинския парламен на Бургас . понякога ръкопашни схватки. Това са архиви от преди.....10 тина гоидини. как бързо вълкът сменя кожата си и става вълк. Още тогава изразявах мнение че тия народни закрилници им миришат навущата.
  • 23 А Диков

    4 23 Отговор
    откога стана разследващ журналист. Откакто арестуваха секретарката на Божков, която се оказа племенница на Аня ли? Нещо не беше толкова смел преди? Защо не си гледа внучето и старините... И защо трябва да се вярва на 100%на думите на този общински съветник. Нима не е по-лесно да се подкупи един човек и да тръгне нужния скандал... Всичко е само предположения и догадки. А когато тръгне мълвата и се раздуха иди че доказвай, че нямаш леля. И нито съм от Бургас, нито обичам Доган. Но съм свикнал да подлагам на съмнение всичко, което е прекалено удобно за нечии интереси. Някой яха вълната на народния гняв. Предизборната кампания започна и всички громят ГЕРБ.Електората на Доган не могат да го пипнат. Те си гласуват под строй. Цветан Цветанов отцепва гласове агитирайки по места. Въобще циркът е пълен. Станишев, Корнелия, Гергов, Кадиев, Манолова ще си прегризат гърлата един на друг, Копейкин е новият Радан Кънев или Волен Сидеров, че и бивш шоумен се напъва.А още не е съвсем бивш. Има си телевизия, която никой не гледа, затова громи щабове и т.н.Че поне с нещо да влезе в полезрението на електората.Пълна комедия, която ще доведе до още по-трагични неща.
  • 24 Behemoth

    6 1 Отговор
    Пунта Мара....
  • 25 333

    21 1 Отговор
    Браво Бачийски! Мъжко момче си! Ще се молим бургазлии за теб! Мафиотите са много и са силни,но вярвам ,че ще дойде видов ден!!! Господ да те пази! Омръзнаха ни корупциите в Бургас.
  • 26 инересно

    21 1 Отговор
    Гешев защо не подкарва доган , и да го пита от къде му са милионите !
  • 27 никой

    11 1 Отговор
    ще трябва музея на земята и хората да почне народа да го ползва по предназначение.
  • 28 Иван

    13 1 Отговор
    Да му вземат всичко сега!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Местни избори

    7 8 Отговор
    в Бургас 2019. Бачийски взема 10 пъти по- малко гласове като кандидат за кмет на града и е на четвърто място в класирането. Николов печели за четвърти пореден път със смазваща преднина.Над 60 %от гласувалите бургазлии ли са купени?За четвърти пореден път. Трябва май да има условие да няма повече от два мандата един кмет. Дори да е най-успешния... Вижда се защо.
  • 31 И аз да кажа

    4 11 Отговор

    До коментар #13 от "ХАХАХА":

    Ами безобразно плюете! За избирането на Николов нямаше никаква нужда от мошеничества. С просто око се вижда колко красив и благоустроен стана Бургас! Апропо- днес бях на Софийските централни гробища- най централните части са станали безобразен пущинак, такава немара не се е виждала! Есента бях в бургаските и без да са нещо специално, просто не може да се сравняват! Аз съм външен човек, не зная какво става по общините, но как се развиват се вижда от всички! Ще е жалко, ако г-н Николов е забъркан в далавери, но имайте предвид че и много помия се излива върху успешните публични личности- за пример как проф. Мутафчийски получи всякакви мерзки обиди!
  • 32 Александрова

    6 7 Отговор
    Познавам много бургазлии и често посещавам града. Не съм чула някой от тях да каже нещо лошо за кмета.Оценяват че градът им се е променил и преобразил за последните десетина години и то само към добро. От Варна съм и мога само благородно да им завиждам. И нашият кмет е от Герб, но разликата е от небето до земята. Не е важна политическата сила, която те е издигнала. Един кмет трябва да се оценява по това, което е направил за града и съгражданите си.

    Коментиран от #33

  • 33 Усмивката

    4 0 Отговор

    До коментар #32 от "Александрова":

    Нали това коментираме приятел. Парите с които е ,, финансирал" ,, партията" Божков, с тия пари по обходния път чрез ГЕРБ достигат до бургазлии. Но забележи !. Не Варна или Каспичан.... А Бургас . За жителите му ли.... Не . Лъжеш се. И много такива като тебе така си мислят. Стратегия за аматиори. от цялата банда от престъпници . Кой с едно око . Кой с дървен крак избират едно ,,хубаво " лице . За пред ората. Така , алъш , вериш правят и сиганите по сергиите. Търсят хубаво , бяло българско лице. За да им върви стоката.... елементарно!
  • 34 ФИНЦИ

    6 1 Отговор
    АА НЕ ТОИ Е ХУБАВО МОМЕ КМЕТА НА БУРГАС УРЕДИЛ МИ НАЛИ Е ГЕРБАЖИЯ И ТЕ СА СЛУГИ НА ДПС САМО ГЕРБ И ДПС ТОВА Е БГ.
  • 35 Roberto

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Николов е научил занаята от Борисов!Жалко,беше надежден политик,а се оказа мекере и подизпълнител на Доган!
  • 36 Rein_hard Heidrixh

    1 0 Отговор
    U SESTAPO goznaeme kato Mitko MOYTO. Ot redovnia mu vapros "a MOYTO".
  • 37 възпитаник

    2 0 Отговор
    боко беше подарил куче на доган сега защо дане му направи и път с народна пара,и после не били комбина с дилянчо де-------
  • 38 възпитаник

    1 1 Отговор
    тоя харизанов кога ще го разледват за разграбването на напоителни системи
  • 39 незнайко

    0 1 Отговор
    Ако по този път се ходи само до мястото на Доган защо да не му го продеде ? Общинска земя се продава винаги . Друг е въпроса АКО МУ ГО ПОДАРЯТ !!! Тогава ще има последици !!!
  • 40 бахо

    1 0 Отговор
    Как ги е убедил ли?С няколко нули отзад.Запушва им устите с тях и всичко е точно.Добре дошли в Булгаристан,Догансарай!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове