Last news in Fakti

7 Юни, 2020 17:50 16 707 129

Пуснаха сигнал срещу ген. Мутафчийски в прокуратурата

  • коронавирус-
  • венцислав мутафчийски

Става въпрос за финала на интервюто, взето от генерала за предаването "Алтернативата" по TV1

Пуснаха сигнал срещу ген. Мутафчийски в прокуратурата - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от БСП Страхил Ангелов даде началника на Националния оперативен щаб ген. проф. Венцислав Мутафчийски на съд. Оказва се, че сигналът му до прокуратурата е бил препратен за разглеждане от Военното окръжие в София, където ще се преценява има ли повод шефът на ВМА да се разследва за всяване на паника, както Ангелов твърди. 

Става въпрос за финала на интервюто, взето от генерала за предаването "Алтернативата" по TV1, в което той казва пред Миролюба Бенатова, че очакванията му са били "хора яко да измрат". 

От документите, които екс червеният депутат публикува, става ясно, че сезирането на Софийската районна прокуратура е станало през месец май, а наблюдаващият прокурор не го е оставил без уважение. Магистратът Ивайло Петров е изпратил сигнала до Военно-окръжната прокуратура в София на 26 май.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Terenski

    307 66 Отговор
    Цялата работа на щаба беше да излиза по няколко пъти на ден и да плаши хората,че ще свършат в чували за трупове в някой хладилен камион,ако това не е всяване на паника,незнам какво друго е!

    Коментиран от #108, #112

  • 3 нашия

    225 56 Отговор
    нищо не е извадено от контекста-синтезирано каза това което напоително обясняваше преди това от екрана-трябва да бъде съден за нагнетяване на страх и паника чрез лъжи-които са явни
  • 4 Кнаус 485

    120 21 Отговор
    Тоя страхил не ми е приятен но е направил делото 1
  • 5 РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ УМРЕМ

    36 109 Отговор
    ЩЕ УМИРАТЕ ЯКО! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ПРАВ - НИКОЙ НЕ Е ОСТАНАЛ ЖИВ. Е, ДРУГАРИТЕ СТАЛИН, ЛЕНИН И ХИТЛЕР МНОГО СА ПОМОГНАЛИ, СЕГА ПОМАГА К-19.

    Коментиран от #69

  • 6 ...

    188 37 Отговор
    Как точно вадиш "яко ще измрат" от контекст... това си е директна заплаха , кратка и ясна.
  • 7 Тиберий

    158 33 Отговор
    Големи глуписти изръси тогава човечеца Къде са умрелите амиго в болните ви мозъци

    Коментиран от #23

  • 8 РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ УМРЕМ

    37 115 Отговор
    МНОГО НИ ПОМАГАШЕ ДРУГАРЯ ЖАН ВИДЕНОВ С 3 ДОЛАРА ПЕНСИЯ И 6 ДОЛАРА ЗАПЛАТА. ПРЕДИ НЕГО ДРУГАРЯ ЛУКАНОВ С ПРАЗНИ МАГАЗИНИ И 2ИМА, 2 НЯМА ТОК.

    Коментиран от #11, #52, #106

  • 9 Активист на БКП

    166 40 Отговор
    Никакво изваждане от контекст!!! Едно към едно го каза !!!Съд и затвор !!!
  • 10 Диверсант

    155 29 Отговор
    Познавам жена която за месец и половина и е окапала половината коса от ужасът който денонощно огласяваха журналистите терористи

    Коментиран от #74

  • 11 карамфила

    116 26 Отговор

    До коментар #8 от "РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ УМРЕМ":

    По добре вие от герп да умрете по рано за доброто на народа,ние по простите ще почакаме 30-40 години.Драснете някой ред от ада.

    Коментиран от #109

  • 12 ТОА ДРУГАР СТРАХИЛ СЪЩО Е РОМ

    92 29 Отговор
    ЦИГАНИТЕ С ТЕХНИТЕ СПЕЦИФИЧНИ ПРОФЕСИИ ДЖЕБЧИЙСТВО, ПРОСТИТУЦИЯ И ДРУГИ ПОДОБНИ, ИЗИСКВАЩИ БЛИЗОСТ СЕ ПРИБИРАХА ЗАРАЗЕНИ И ДОНАСЯХА ЗАРАЗАТА У НАС. А ДОКТОРИТЕ НАЙ МНОГО ПОСТРАДАХА И УСПОРЕДНО С ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ЛЕКУВАТ ТИЯ НАШИ СЪГРАЖДАНИ ВСИЧКИ БЕЗ ОСИГУРОВКИ?
  • 13 Behemoth

    34 8 Отговор
    Да беше пуснал сигнала до доктор Гълъбова....това е за нея...

    Коментиран от #111

  • 14 300 ЛВ ПЕНСИЯ СТИГАТ

    29 55 Отговор
    КОЙ Е ПО ВРЕДЕН ЗА НАШАТА ДЪРЖАВА КОМУНИСТА ИЛИ РОМА? КОЙ СЪЗДАДЕ СИК, ВИС, ЧЕРЕПА, БЕНЧО, ВЕТКО, БАНЕВИ, ГРИША ГАНЧЕВ, ГУЩЕРОВ, ЛЮБО ПЪПКАТА, ОГНЯН ДОНЕВ, БРАТЯ ДИНЕВИ, СЕСТРИ КУШЛЕВИ И Т.Н.

    Коментиран от #17, #91

  • 15 Гост

    61 41 Отговор
    Може би човекът се опита да стресне малко безсмърните? Дано и за вбъдеще не се случи това нещо. Защото не вариант Италия или Испания по 100-200 на ден да имаме и отиваме на кино. Разберете , че и легла да има и болници хора лекари няма лекари.....

    Коментиран от #22

  • 16 Пи пи

    25 28 Отговор
    ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ.
  • 17 Питай Вожда

    51 10 Отговор

    До коментар #14 от "300 ЛВ ПЕНСИЯ СТИГАТ":

    Той е и от БКП, и от СИК ,и от Царя,и от СДС,и от ГЕРБ,и се познава с всичките личности ,които поименно си изброил.Пушил им е пурите.
  • 18 Свят

    66 2 Отговор
    "в който за Учените няма място,свят в който богатия знае повече от другите,свят в който всяка к...а от популярна телевизия си оправя живота,за разлика от тихите и скромни хора...",тъй каза Кустурица и аз се присъединявам към неговото мнение!
  • 19 Румен

    58 12 Отговор
    Всички чакат яко да умрем, и да не вземем пенсия
  • 20 НИЕ ОТ БСП

    32 57 Отговор
    300 ДОКТОРИ, СЕСТРИ, САНИТАРИ, ШОФЬОРИ НА ЛИНЕЙКИ СЕ ЗАРАЗИХА А ДРУГАРЯ СТРАХИЛ КАК СЕ ПРЕБОРИ СЪС КОРОНАТА? КАКТО ВСЕКИ ИСТИНСКИ КОМУНИСТ И СОЦИАЛИСТ СКРИТ В МИША ДУПКА.

    Коментиран от #28, #129

  • 21 Българин

    61 31 Отговор
    На целия щаб трябва да им дадат по едни 10 годинки в софийския..е генерала е малко женствен, него може и в сливенския
  • 22 Хахаха

    22 21 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    По официални данни в България има 30 000 лекари и над 100 000 мед. сестри и санитарки, това малко ли е бе хипохондрико:)

    Коментиран от #26, #66, #92

  • 23 Нали живота

    42 41 Отговор

    До коментар #7 от "Тиберий":

    и смъртта бяха едно и също нещо, императоре.По тъпо основание не сигнал в прокуратурата просто няма как да има. Или ще отидете всички на психиатър, психолог или какъвто и да е доктор, за да си изкарате медицински документ, че ви е причинено психическо разстройство от въпросното интервю. Да не е заплашил някого с убийство и саморазправа. Ако Бенатова се е почувствала физически застрашена да го съди. А труповете в чували ги имаше по кадрите от италианските болници, които излъчваха по телевизията. Нищо че някои твърдяха, че и чувалите и ковчезите били празни уж и всичко било фейк. Има кадри и от запалени трупове на умрели от ковид в Еквадор. Защо те не ви стресират, а думи ви причиняват стрес? Вие въобще нормални ли сте или изтрещяхте, но не от стрес, а от злоба и ярост при това неправилно насочена към човек, който е искал само да предпази хората, защото е виждал и трупове и смърт в реалния си живот, а не само по филмите и в новинарските емисии. Ами съдете филмовата индустрия и новините, че излъчват такива кадри тогава. Децата ви играят на подобни игри и не ми разправяйте, че и те са били стресирани.

    Коментиран от #49

  • 24 Фаро

    41 13 Отговор
    Затова болниците опустеха и болни йок празни.

    Коментиран от #44

  • 25 МАНГЪРОВ

    27 60 Отговор
    ЩАБА СТО ДНИ РАБОТИХА БЕЗ ПОЧИВКА, БЕЗ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, БЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ А ДРУГАРЯ СТРАХИЛ И НЕГОВИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ ТУК, МОГАТ САМО ДА ПЛЮЯТ ПО ВСЕКИ. ТАКА СЕ РАЗНАСЯТ ЗАРАЗИТЕ - С ПЛЮНКИ. КАК ДА ПЛЮЕШ КОГАТО СИ С МАСКА? ЗА ТОВА БЯХА И ПРОТИВ МАСКИТЕ, САМИ СИ СЕ ОПЛЮВАХА . МИ ГРИПЕН РАДЕВ И ТОЙ ТАКА. КАТО СИ НААКАН ЩО СЕ ВЪРТИШ НА ЛОСТА БЕ ФАТ МАК?

    Коментиран от #33

  • 26 Нали живота

    24 5 Отговор

    До коментар #22 от "Хахаха":

    не ти е мил.Колко от тези лекари искат да работят в ковидотделение, колко са инфекционисти, специалисти по белодробни болести и анестезиолози, колко са обучени да работят с респиратори и ако се изпозаразят поголовно и малкото лекари в тези специалности. Губиш ми времето, Тиберий. Обяснява се на дете, или на разумен човек. А ти не си такъв.
  • 27 Дребен фабрикант

    36 31 Отговор
    Аз пък ще го черпя генерала с 1 бутилка уиски и 10 000 лв ваучер за почивка на море! От 13 март до 13 май съм направил 128 000 лв повече в сравнение с миналата година и е отразено по касови бележки и фактури! Това, че вие комунистите мрете /от глупост/ не означава, че цяла България ''мреме'' като вас и трябва да ''мреме'' с вас от самочувствие пу.яри нещастни!

    Коментиран от #37

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Нали живота

    8 2 Отговор
    Сбърках адресата, но написаното важи и за този с императорския никнейм и за вечно кикотещия се.
  • 30 Меме

    42 13 Отговор
    Защо плюете по човека?Не сте ли доволни,че с тези негови приказки искаше да ви събуди и вбеси, барем се вдигнете и освободите от робството,както правят хората по нормалните държави.Вместо това се натикахте в пещерите и уплашихте децата си
  • 31 Гошо

    34 5 Отговор
    Тва , че вадиш няква бройка 30000 ....колко са анестезиолозите колко са вирусолозите пулмолозите? А колко стават от тях ? Или тебе невролог ще те лекува. Видяхме тия 30000 как отидоха във Видин . Виждаме и как отиват във Добрич в инфекциозното отделение... те заради това и го затварят щото лекари бол. София не е България да знаеш

    Коментиран от #42

  • 32 Китаеца

    14 19 Отговор
    Червен боклук!!!
  • 33 Реалност

    44 28 Отговор

    До коментар #25 от "МАНГЪРОВ":

    Фелдшера Мутафчийски сто дни работеше по час на ден докато му течаха брифингите, нещо с което можеше да се справи и 5 годишно дете, през това време си взимаше 30 000 лева като шеф на ВМА без изобщо да стъпва там, отделно щабаджиите взимаха по 10 000 лева безотчетни пари...сега ти ми кажи за тези хвалебствия дали поне баничка и бозичка ще ти дадат
  • 34 Азаздакажа

    62 16 Отговор
    Генерала е прав,яко ще умрем,но не от вируса а от батака,който създадоха герб и останалите в парламента
  • 35 АНОНИМЕН

    53 20 Отговор
    Мутафчийски - коремен хирург!
    Кантарджиев - микози и кандидози /гъбички/!
    Кунчев - бактериални и вирусни инфекции предавани от животни и кръвосмучещи на хора! Кантарджиев е в журито за докторския автореферат на Кунчев за кърлежите! Сина на Кантарджиев: шеф на кожното във ВМА!
    Като свински черва са! Оттук дръпнеш, оттам се покаже!
  • 36 Много тела

    34 16 Отговор
    на амбразурата, за този,, генерал,, споко лумпени ,, не разбрахте ли че е измислен герой на Б.....
  • 37 Хахаха

    33 10 Отговор

    До коментар #27 от "Дребен фабрикант":

    За лизане на зад/ци 128 000 лева, смени си дилъра момче, Бойко затова дава само баничка с боза, ако печелише по толкова нямаше по 24 часа да киснеш тука за да хвалиш господаря си:) я иди прерови кофите са смет и току виж намериш касови бележки, които да предадеш на вторични:)
  • 38 АНОНИМЕН

    24 13 Отговор
    Мутафчийски - коремен хирург!
    Кантарджиев - микози и кандидози /гъбички/!
    Кунчев - бактериални и вирусни инфекции предавани от животни и кръвосмучещи на хора! Кантарджиев е в журито за докторския автореферат на Кунчев за кърлежите! Сина на Кантарджиев: шеф на кожното във ВМА!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 АНОНИм

    15 9 Отговор
    Мутафчийски - коремен хирург!
    Кантарджиев - микози и кандидози /гъбички/!
    Кунчев - бактериални и вирусни инфекции предавани от животни и кръвосмучещи на хора! Кантарджиев е в журито за докторския автореферат на Кунчев за кърлежите! Сина на Кантарджиев: шеф на кожното във ВМА!
  • 41 Китаеца

    28 16 Отговор
    Каква паника бе дивак мръсен? Като гледам народа как е излязал, за каква паника става дума?

    Коментиран от #45

  • 42 Що бре

    31 19 Отговор

    До коментар #31 от "Гошо":

    Мутраджийски да не е вирусолог, Мутраджийски да не сложи бялата престилка и да замина за Видин, нали точно Мутраджийски и Катранджиев твърдяха, че във Видин всичко е ОК, по добре невролог да ме лекува отколкото коремен хирург чиято единствена практика е като фледшер в Германия!
  • 43 АНОНИм

    44 15 Отговор
    И тези думи са негови- цитирам:
    29.02 – Коронавирусът е най-обикновен грип. Недоумявам защо е тази паника!
    13.03 – Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!
    19.03 – Маските е вредно да се носят от здрави хора. Не виждам никакъв смисъл.
    30.03 – Маските стават задължителни за всички!
    03.04 – Една седмица след Великден ще сме в ада заради масовите събирания! Дано ни стигнат чувалите за трупове!
    19.04 – Адът се отлага за неопределено време

    Коментиран от #50

  • 44 Рано е пиле

    29 18 Отговор

    До коментар #24 от "Фаро":

    за радост.
    Вирусът никой не го е отменил като мерките и си дебне и атакува тихо и подмолно. Не губете кураж, следва нов тираж както казваше най-злобната ни даскалка в училище след поредната порция двойки и тройки на изпитаните през часа. А който е голям герой и иска да види инфекциозно отделение отвътре има достатъчно възможности. И да преброи пациентите. Ако бройката не му е достатъчна може да отскочи до където си иска по света и да стане доброволец. В
    болница с по-голяма бройка пациенти. Скоро ще има полети до доста места. А пък може и да почака малко. С такива като вас бройката ще се вдигне и у нас. За мое огромно съжаление. Неизбежно е. И няма да е виновен нито Бойко, нито СЗО, нито английската кралица.
  • 45 Гост

    14 13 Отговор

    До коментар #41 от "Китаеца":

    ИзлязАл ли е народа, еднокнижнико? БЕгай да четеш и да се ограмотяваш и след това давай мнения! Такива сте всичките фенове на еднокнижния и НОЩ!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 сатаната

    15 21 Отговор
    пожелавам му на тоя комунист скоро да се срещне с короната и да бъде лекуван във военна акадамия
    бог най-правилно ще реши въпроса дали да живее или не
    успех на съдещия лекари спасили не един живот
  • 48 Puri

    1 18 Отговор
    Бошков. Президент радев. Манолова мутафчийски да. Изчезват
  • 49 Тиберий

    25 14 Отговор

    До коментар #23 от "Нали живота":

    Животът е една илюзия приятелю Междо другото Калигула е направил коня си сенатор Мъдро решение според мен По добре кон отколкото корумпиран дъртак Не ми пука за Мутафчийски просто много се изложи

    Коментиран от #51, #53

  • 50 В Македония

    22 15 Отговор

    До коментар #43 от "АНОНИм":

    след Рамадана стремително им скочи бройката заразени. У нас в Сърница и Самоков новите са по същата причина. По Цветница и Великден явно е имало много полезен"страх", а и мерки имаше. А за другото е твърде дълго за обяснение. Никой не твърди, че не са давани противоречиви мнения, заповеди, мерки и т. н. Не само у нас, а навсякъде по света. Но като цяло си свършиха работата поне за момента. И нищо от направеното от щаба не е било, за да ви навреди. Трябва наистина да сте много нагли, за да твърдите друго.Не говоря за икономическите последици от мерките, за някои ако са нямали спестявания, а са имали кредити и т. н.Не са единствените. Има хиляди засегнати. В Китай например разбрах, че на тези, които не са можели да работят заради мерките са им изплатили по 20%от основната заплата и то чак след приключването на мерките.И връщане на работа Не зная дали за всички е било така.А сега всеки новозаразен в Китай сам ще плаща за лечението си ако се разболее. Не като при първата им вълна. Когато го е поемала държавата. Безумно скъпо е и явно има ефект предупреждението. Носят маски, където трябва и няма не искам,не мога и защо.

    Коментиран от #58

  • 51 Калигула

    9 15 Отговор

    До коментар #49 от "Тиберий":

    след заболяването и припадъците си е бил за психична диагноза отвсякъде, а пък ти го считай за мъдрец щом ти харесва. Относно Мутафчийски сме на различно мнение. Не е хубаво човек да си изпусне нервите публично, въпреки че го предизвикват целенасочено. Не е като да креснеш на жената или да нахокаш грубо детето. Става публично достояние и те нищят до дупка разни жалки мизерници. Част от които с политическа поръчка. Като Славчовото репортерче.

    Коментиран от #54, #59

  • 52 Марци

    25 8 Отговор

    До коментар #8 от "РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ УМРЕМ":

    Изобщо не може,да става сравнение между загадъчната личност Андрей Луканов(свързан по мое мнение с мафията) и единствения честен Български политик на прехода Жан Виденов, това е човека,който се опита да запази всичко Българско в Българските ръце,но на мнозина не им изнасяше и последствията са видими 23 години,след като го свалиха така подло.

    Коментиран от #57

  • 53 Разбирай

    4 3 Отговор

    До коментар #49 от "Тиберий":

    психиатрична диагноза, а не психична. Но си е бил пълен психопат със садомазохистични наклонности Калигула. Независимо на какъв език е разговарял с коня или магаретата си и какви титли им е дал.
  • 54 Тиберий

    10 7 Отговор

    До коментар #51 от "Калигула":

    Кесарю Бенатова е стара Крънка Мутафа е един бюрократ неизврстен до вчера Може да го върти както си иска Въпросът е кому беше нужен този цирк

    Коментиран от #61

  • 55 А ЗАЩО СМЯТАТЕ

    22 13 Отговор
    Че МУТАФЧИЙСКИ НЕ Е ПРАВ??? ОЩЕ НИЩО НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛО. НАПРОТИВ. ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА. ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НАЕСЕН.

    Коментиран от #80, #81

  • 56 КОВИД 19

    17 6 Отговор
    СТРАХЪТ Е ПОЛУЗНО НЕЩО И ПРЕДПАЗВА. НАЙ- МНОГО УМИРАТ ОПТИМИСТИТЕ. ПЕСИМИСТИТЕ СЕ ПАЗЯТ И ЛЕКУВАТ НАВРЕМЕ.
  • 57 Не съм фен на

    21 3 Отговор

    До коментар #52 от "Марци":

    столетницата, но Жан Виденов наистина е от малкото честни политици, които не са крали и не са натрупали състояние. И наистина не заслужаваше такъв край на политическата си кариера.И се занизаха после едни разсипници като се почне от Костов и.... Списъкът е безкрайно дълъг и всички го знаем. И ще се донаписва, а ние ще сме почти безмълвно свидетели драчещи се по форумите, кой е по-малко виновен от виновниците за краха на държавата и държавността.
  • 58 АНОНИм

    11 7 Отговор

    До коментар #50 от "В Македония":

    Коментирай моля и закриването на Медицинския съвет с шеф Коста Костов към Министерския Съвет - работи от 13.03 до 04.04! И защо оставиха НОЩ! Сигурно защото са по фотогенични! Или........?!
  • 59 Нерви

    7 2 Отговор

    До коментар #51 от "Калигула":

    Така е, не е хубаво. Но добре, че беше само вербално и само там. Пострадали няма, освен нечие и друго его, може би. Доста други не биха се спрели дотам. Прав или не, със сигурност не му беше завидно положението. За мен лично, заплаха е последното, което би ми хрумнало, като чух думите му и то в отговор на въпроса: Какви са очакванията Ви?" А че не е човек за пред камери, е ясно. Ама на него, струва ми се, не му и прави кеф да дава интервюта. Това е по-скоро за Мангъров. А иначе Бенатова не виждам за какво да съди Мутафчийски. По-скоро да му благодари. То последната му реплика ѝ направи интервюто.

    Коментиран от #68

  • 60 АНОНИм

    3 9 Отговор
    Медицински съвет към МС с шеф Коста Костов
    проф. Радка Аргирова, клиничен вирусолог от МБАЛ "Токуда"
    проф. Галина Кирова, началник на клиника по образна диагностика от МБАЛ "Токуда"
    проф. Савелина Поповска, патолог
    адвокат д-р Мария Петрова, експерт по медицинско право
    д-р Цветеслава Гълъбова, психиатър
    доц. Атанас Мангъров, инфекционист и педиатър, началник на Клиника по детски и инфекциозни болести - Инфекциозна болница - София
    доц. Васил Велчев, кардиолог
    доц. Любомир Киров, общопрактикуващ лекар
    проф. Георги Момеков, фармаколог
    д-р Валентин Павлов, зам.-председател на Българския зъболекарски съюз
    проф. Николай Младенов, специалист по анестезиология и интензивни грижи
    доц. Росен Калпачки, невролог
    доц. д-р Александър Симидчиев, пулмолог
    Константин Вълков, програмен директор на "Дарик радио"
    Който може да сравни компетентността на Медицински съвет и НОЩ!
    НОЩ - шеф Мутафчийски /коремен хирург/
    секретар Димов
    членове Кантарджиев/гъбички/, Кунчев/бактериални и вирусни инфекции предавани от животни и кръвосмучещи на хора/.

    Коментиран от #63

  • 61 Да наречеш

    19 9 Отговор

    До коментар #54 от "Тиберий":

    бюрократ военен хирург с няколко мисии зад граница и със стотици операции на пациенти само защото е бил назначен за шеф на ВМА. След безскруполните далавери на предишния шеф на болницата е бил избран, точно заради качествата си. Не съм сигурна, че не съжалява, че е приел. Защото е по-добре да правиш по 3-4 операции минимум на ден, отколкото да си в устата на стотици подчинени и да отговаряш за огромна структура. А пък и насила да те направят "медийна звезда" и то не в някакво шоу предаване, а за да налагаш безпрецедентни и непопулярни ограничителни мерки на едно инатесто и безотговорно население е задача, с която не знам дали има човек на планетата, който би се справил безгрешно. Няма как да угодиш на всички. Невъзможно е. А и сега Мутафчийски оперира поне по няколко пациента седмично. Съжалявам го, защото виждам колко нерви му струва целият този медиен пасквил.А един хирург трябва да е спокоен и в кондиция когато оперира. За да има по-голям шанс пациента да оцелее.

    Коментиран от #67

  • 62 Реалист

    9 13 Отговор
    Спрете да заразявате хората с тия тестове.......... Вземате проба от носът и устата..... И им пускате заразата.. Убийци.... Всичко е за пари и да ни бият смъртоносни те ваксини.... В България няма ковид.... Гейтс, Сорос и всички еврейски изчадия да отидат в ада

    Коментиран от #64

  • 63 Всички от

    11 11 Отговор

    До коментар #60 от "АНОНИм":

    този списък имаха 2-3 общи изяви по телевизията. Въпросният експертен съвет изработи 500 страници доклад, част от който Коста Костов прочете. Безкрайно отегчителен, дълъг и пълен с общи приказки. А трябваше да са кратки и ясни насоки за организацията в болниците, за приемането на пациенти и разработка на протокол за лечението им. Добре, че се саморазпадна или го разтуриха. Някои от хората в списъка се почувстваха пренебрегнати и за да влязат пак в центъра на вниманието взеха да се явяват по различни медии и да дават къде експертни, къде не толкова експертни мнения. Но Мангъров беше най-изявяващия се и най-вредния и вулгарния.
  • 64 Още един

    6 1 Отговор

    До коментар #62 от "Реалист":

    луд за връзване се появи.

    Коментиран от #123

  • 65 Тошко

    14 14 Отговор
    Фактите говорят! Млъкнете комунета, благодарете, че Ви спасиха. Радев е пътник. Генерал Мутафчийски ще е следващия президент! Единия е учил да спасява, а другия да хвърля бомби и да УБИВА.

    Коментиран от #70, #101

  • 66 Миризлив пор

    3 6 Отговор

    До коментар #22 от "Хахаха":

    Теоретично са толкова на куп. Реално тук има стоматолози, търговци на препарати, лични лекари и от тези кардиолозите с големите заплати. Например Добрич си закриват инфекциозното отделение, на други места лекарите напускат заради липса на заплати нап, болници има няма кой да лекува. Годжи го знае това много добре, за това и го е казал това.
  • 67 Тиберий

    5 10 Отговор

    До коментар #61 от "Да наречеш":

    Да си гледа опврациите Две дини под една мишница не се носят Язък му за таланта след тази изцепка Ръководството на такава институция като ВМА си е жива бюрокрация

    Коментиран от #72, #85

  • 68 Ами то

    10 4 Отговор

    До коментар #59 от "Нерви":

    целта и беше да постигне тази реплика от негова страна и накрая я изтръгна. Нали трябва да и се запише малко позабравеното ѝ име в журналистиката. А някога беше наистина журналистка.Със стойностни репортажи, интервюта. Какво ли не прави кариеризмът с хората...
  • 69 Bai nudals

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ УМРЕМ":

    Къв пък ти е другар на тебе Хитлер? Другите двама са другари да но Хитлер нее. И тримата са оставили своята диря в историята,но ти едва ли.
  • 70 Не му трябва

    8 2 Отговор

    До коментар #65 от "Тошко":

    да е президент. Не е по патоса и високопарните слова. Не вярвам и да приеме да се кандидатира. Трябва да е луд, за да го направи. Всеки си има призвание и неговото е да лекува и спасява хора.
  • 71 ИциМутаф

    5 5 Отговор
    Той каза че са предупредени от НАТО че ще има втора вълна на вируса и да си пригитвят болници. Ами ако е казал кстината за да не бъде обвинен в мълчане. Ако стане това за какво ше го обвиняват.
  • 72 И защото е

    1 3 Отговор

    До коментар #67 от "Тиберий":

    бюрокрация е трябвало някой парашутист отвън да спуснат, който няма никаква представа от организацията на болницата,нито от проблемите в системата. Ами то на много места се случва точно това и затова е тотална разруха. Много ли е хубаво здравния министър да не е лекар. Как от човек с немедицинско образование или поне здравен мениджмънт да очакваш да облече в подходяща форма разни препоръки, резпоредби и закони. Е, те трябва и юридически да са издържани и за това се иска време. В условията на извънредно положение време нямаше и затова бяха толкова не последователни, объркващи и неиздържани заповедите на Ананиев. Много ми беше мъчно за човечеца. Че и го хока публично Тиквоний.
  • 73 3333

    13 11 Отговор
    Ако сме правова държава наистина трябва да го осъдят, никой не може да си позволява да всява масова паника, предвидено е и в закона, още по-вече, повдигнаха обвинение на фармацефтката за много по-малко нещо.
  • 74 Стига бе диверсанте

    8 3 Отговор

    До коментар #10 от "Диверсант":

    Нали уж живееше в Италия. Ами че там ужасите ежедневно бяха по екраните на телевизията. Алопеция се получава не само от стрес, а от хормонален дисбаланс. От силен стрес обикновено побелява косата за дни. Ще се оправи жената. А който е със слаба психика гледа Капките, Черешката на тортата, комедии и в никакъв случай новини. Че и в тях само за убийства, катастрофи, безредици и т. н. Хоръри, трилъри, драми и кримки са противопоказни. Индийски сериали може, но умерено, защото доказано убива мозъчни клетки гледането им. Дотук с шегите. Нека да се оправи по-бързо женицата, каквото и да е причинило проблема ѝ. Нищо лично.
  • 75 ира

    18 16 Отговор
    В.Мутафчийски има такива дипломи, и такова CV, които някои не са сънували. И още два живота да живеят, пак няма да проумеят. Затова мислят че всички са като тях, заядливи невежи...

    Коментиран от #82, #83

  • 76 ман

    15 5 Отговор
    Каква паника, много сте се уплашили! За Чернобил, не ви предупредили, лошо, и това се говори години наред. За пандемията ви предупредили, сега пък ви плашели. Заядливеца е жертвичката вечна.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Хахаха

    11 13 Отговор

    До коментар #55 от "А ЗАЩО СМЯТАТЕ":

    Чакай бре, нали беше по Великден, сега викаш на есен, смешен си като идола ти генерал, който даже казарма не е ходил защото не приемаха гейове
  • 81 Ген Минетчийски

    16 15 Отговор

    До коментар #55 от "А ЗАЩО СМЯТАТЕ":

    По великден улиците и парковете ще са пълни с трупове, които ще слагаме в чували /ако не знаеш Великден не е през есента/...да си припомним и думите му от 29 февруари - кронавируса не е опасен, далеч по страшен е грип Б /значи или е лъжец или некадърник/...когато фактите говорят лизачите трябва да мълчат!
  • 82 Истината

    15 18 Отговор

    До коментар #75 от "ира":

    Мутраджийски може да си пише в CVто си каквото иска, а истината е, че единственото което е работил е като фелдшер в бърза помощ в Германия, след това Бойко го прави професор и шеф на ВМА, тоя бяла престилка не е обличал от десетилетия. Даже се прочу покрай брифингите, че и до 10 не може да брои, всеки помни как смяташе броя на тежко болните - 5+3+1 общо осем:)

    Коментиран от #88

  • 83 Пако

    11 7 Отговор

    До коментар #75 от "ира":

    Сигурно си прав..щом е стигнал до положението
    един който не е прочел и една книга в живота
    си,и публично е признал че е прост да му нарежда как да става за смях пред народа, значи
    коефицента на интелигентност му е огромен!!!
  • 84 Глупачкана

    12 3 Отговор
    Направо е жалко колко прост народ сме.А вие които публикувате тези коментари не ви прави чест
  • 85 Янчо

    2 2 Отговор

    До коментар #67 от "Тиберий":

    За електротехник не е зле.

    Коментиран от #86

  • 86 Тиберий

    2 2 Отговор

    До коментар #85 от "Янчо":

    Електроинженер проектант приятелю с няколко съпътстващи професии и заболявания от тях С късогледство и увреден слух член на МЕНСА
  • 87 111

    11 1 Отговор
    Много тролове на държавна хранилка
  • 88 Тиберий

    6 11 Отговор

    До коментар #82 от "Истината":

    Абе той няма последователна мисъл как прави тези операции Мън мън дрън дрън Ако съм операционна сестра и му асистирам трябва да си нося тълковен речник
  • 89 ...

    2 2 Отговор
    Глоба като на другите...ама те в бг управляващите са момини сълзи!
  • 90 Дългия

    18 9 Отговор
    Още нищо не е свършило! Вируса си го има болните се увеличават , умрелите се увеличават, няма лекарство нито ваксина затона, че не бързайте! Г-н Мутафчийски се стремеше и до някъде успя да ни предпази! За съд са хора, които твърдят, че вирус няма, знаете кои са!!!
  • 91 Ами

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "300 ЛВ ПЕНСИЯ СТИГАТ":

    Абе българина я посра тази държава!!!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 По официални данни

    3 3 Отговор
    В БГ всичко е на 6!!А всъщност...калинка!
  • 94 Казана

    13 7 Отговор
    Страхил спа, и намери начин да се изяви. Но ако се разболее ще се моли на доктора. Грешка е направил доктора, че се е съгласил на интервю с тази манипулаторка. И ето как, дори и най-добрият професионалист попада в капана на пУлитиката и медиите, създадени за контрол над масите.
  • 95 Човек

    15 9 Отговор
    Мутафчийски е просто ЧОВЕК. ДОБРОНАМЕРЕН. Вижда се, че более за нацията, защото има сърце. Точно тези емоции използва така наречената журналистка, а той никога не е очаквал такова долно и мръснишко отношение към неговия труд от страна на един уж уважаван журналист. Но целта на всички журналисти У НАС Е ПОВЪРХНОСТНАТА КЛЮКА. АЙДЕ БЕНАТОВА ДА СЕ ЗАЕМЕ С ПРОЕКТА " АЛЕПУ"!!!!!! ХА ХА ХА...Н И К О Г А
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Червените кхмери

    9 6 Отговор
    като гледам най - много са се панирали от генерала.... големи паникьори тия комунисти бре:))) От мен поздравления за НОЩ за тва че не послушаха онва пелтечещо недоразумение със стадния имунитет...
  • 98 Червени боклуци,

    8 6 Отговор
    след следващите парламентарни избори ще подсмърчате извън парламента, дрОгари.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Нерви

    8 4 Отговор

    До коментар #65 от "Тошко":

    Не мисля, че Мутафчийски има някакви мераци да влиза в политиката. Може и да греша, но мисля, че това не би му донесли удовлетворение. Нито медийните изяви. Нито това да бъде забъркван в полит. скандали, на каквито постоянно сме свидетели. Тази склонност, като че ли до момента поне, е по-явна при Мангъров. Хирурзите са арогантни хора, може би така и трябва. Понякога се мислят за Господ. И сигурно са най-близо до него, когато пред тях на операционната лежи човек, чийто живот е в ръцете им. (Не говоря за пластичните хирурзи.) От тази гледна точка, струва ми се, политиката би била за Мутафчийски по-скоро деградация. Може да е всичко друго, но не мисля, че е тъп.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Д р Асен Босев

    7 10 Отговор
    Като лекар, много бих искал този, световно неизвестен болшевишки депутат от БСП, Страхил Ангелов да беше се разболял от вируса и да постъпеше в нашата болница.....
    Страх, страх ги тресе червените, да не се кандидатира ген. Мутафчийски за Президент с много високия рейтнг. И да не отвее русофила и комуниста Радев и Деси

    Коментиран от #104

  • 104 Джони

    9 1 Отговор

    До коментар #103 от "Д р Асен Босев":

    Докторе,иди на...доктор...!Не си добре с тези параноидно-шизофренично-ретро-комунистически клишета...!!!!
  • 105 Аве Адолф Хайллллл

    4 4 Отговор
    Нормалното състояние за един комунист е , като така и така нищо друго не прави , поне сигналчета да пуска насам и натам ...... червени комедианти ......
  • 106 123

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ УМРЕМ":

    Според мен основния виновник е Хан Аспарух. Крайно време е да спрем с оправданията, че някой преди 20-30 години ни е виниовен. Над 10 години ни управлява ГЕРБ, основните пролеми днес са най-вече благодарение на тях - три мандата еднолично управление и резултата е виден.
  • 107 Townboy

    3 1 Отговор
    Омаскариха го и тоя човек.
  • 108 Ново

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Terenski":

    Само членове на бсп успокояваха че до нова година заплатите ще се вдигнат няма да има безработица и народа ще живее подобре единствената партия която не лъжи
  • 109 Босилека

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "карамфила":

    Пъти към русия е свободен защо се натискате като е лошо тук / при комунизма хората бягаха през границата с риск да ги убият а сега и билетике ще ви плати герб само да се отърве народа от вас/
  • 110 Азсъм

    6 1 Отговор
    Някой виждал ли е болен от ВИРУСА ?

    Коментиран от #113

  • 111 Видин

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Behemoth":

    Тои сигнали пищаще и методи та недеи даваи акъл
  • 112 МОЛИ

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Terenski":

    МНОГО СТЕ ДОЛНИ!!!УМИРАТЕ ОТ ЗАВИСТ.ХОРАТА С МЕСЕЦИ НЕ СПАХА В ИМЕТО НА ТОВА,ДА СПАСЯВАТ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ,А ВИЕ СЕ ПОДИГРАВАТЕ.ТОЛКОВА ЛИ СТЕ БЪЗЛИВИ.РАЗГЕЛЕ ПОВДИГАТЕ ВЪПРОСЪТ ЗА СТРАХА, СКОРО СЛУШАХ ЕДНА МАСТИТА ДОКТОРКА -АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА,ДА ГОВОРИ ТАКИВА ПРОСТОТИИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА,ЧЕ МИ СЕ ПОВДИГНА.НО,ИМАМ ВЪПРОС КЪМ НЕЯ-ЗАЩО Г-ЖО ДОКТОР,КАТО СТЕ ТОЛКОВА БЕЗСТРАШНА НЕ ОБЛЯКОХТЕ ПРЕДПАЗНИТЕ КОСТЮМИ И НЕ ОТИДОХТЕ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕТО,ТАМ ,ПРИ КОЛЕГИТЕ СИ,НА ПЪРВА ЛИНИЯ?ТАКА ,КАКТО НАПРАВИ ВИДИНСКИЯТ ВАШ КОЛЕГА.ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ.ИЛИ НИЕ СТЕ ОТ МИРОПОМАЗАНИТЕ.ТОГАВА ЗАМЪЛЧЕТЕ!!
  • 113 жгт

    3 1 Отговор

    До коментар #110 от "Азсъм":

    Колкото си виждал болен от СПИН, толкова и от тоя вирус ще видиш!

    Коментиран от #119

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 нвтч

    4 1 Отговор
    Някой познава ли болен/заразен /от Вируса ?

    Коментиран от #117

  • 116 Чук и Гек

    3 1 Отговор
    Плашенето не е приятно и унизително за 2-3 % българи, които са духовно издигнати личности, с достойнство, доблест, честни и интелигентни! Но, основната маса ганчуги и особено еректората от квартал Тукумзе, махала Торанага и район Райна Княгиня в Ямбол от друго не поемат, освен да ги уплашиш, че техният изключително драгоценен за Обществото и Родината жалък и мизерен животец е особено застрашен! В този смисъл - снемам обвиненията към Щаба! И Радев трябва да бъде малко по виртуоз, демагог и лицемер, да ги похвали, да ги покани в Тронната зала и да ги награди с Ордени! За генерал Мутафчийски - Стара планина с лента, за Комарджиев - За храбрость и за Кунчев - Кирил и Методиий - I степен! Може и някой хитлеристки - Мечове с дъбови листа, като за специалисти по пандемия!
  • 117 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #115 от "нвтч":

    Познавам семейство болно от вируса,жената без симптоми го изкара и 28 дневна карантина,а мъжът с пневмония в болница.Човекът се прибра на 06.03 .от Испания ,след служебна командировка.Предполага се,че е лепнал вируса на летището или самолета,защото работата му не е била свързана със срещи с хора.Лежа,в провинциална болница и е един от първите пациенти,диагностициран с вируса в Бг. Разказа,че в болницата е било голям хаос и никаква организация в самото начало и се учели в движение докторите.Разказа още ,че му слагали някакъв много скъп антибиотик към края,от порядъка на 680 лева.Предните с които го лекували не дали резултат.От тях дигнал и захарта ,та се наложило да му слагат и инсулин.Само да кажа ,че човека е на 62 г, има диабет,лекува го с хапчета,не пуши и не пие и води добър начин на живот.Излезе от болница минус 10-15 килограма,но слава богу сега е добре и след 3 месеца на контролен преглед за пневмонията.
  • 118 Ааааа НЕ

    1 1 Отговор
    Щаба си работи за пари, само на, един доктор дадоха от техните, че той се води другаде, поне така се каза, и още за пари си работи, до края на 2020г,много бързо се забравя в тази динамика....
  • 119 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #113 от "жгт":

    Познавам 2 човека болни от СПИН. Ако не ти кажат,че са болни,няма да разбереш .Хората се лекуват по всички световни стандарти,единият от тях работи.
  • 120 ТОТО

    2 1 Отговор
    СТРАХИЛЧО АНГЕЛОВ,ПОДЛИЗУРКО НИНОВ,ДОЛНО МЕКЕРЕ,ТЪ,ПАНАР,КОЙ ТЕ СЛОЖИ ,МАЙ.МУН В БСП-НИНОВА ЩЕ ТЕ ИЗПРАТИ В БРУКСЕЛ,ДАВАЙ МАЙ,МУН.
  • 121 АНОНИМЕН

    4 4 Отговор
    Да истеряса така при Бенатова! Такова държане не отговаря на шеф!
    Той се оплака и пред Дойче веле, че го заплашвали смъртно по мейл и с СМС!
    Ако така се държи и като шеф във ВМА: жална и майка на докторите!
  • 122 бачо Рачо

    2 0 Отговор
    бившият депутат е с недостатъчно умствено развитие след като не е разбрал смисъла на цялото изказване на генерал Мутафчийски а нещастникът разбрал само тези три думи
  • 123 Лудият

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "Още един":

    Си ти,дано ти бръкнат и на тебе отзад и да ти оставят нещо,за спомен най сърдечен
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Фак...ти

    0 0 Отговор
    Пландемия,
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове