Last news in Fakti

18 Юни, 2020 10:10 8 715 106

Биков: Предполага се, че снимките на Борисов са направени от бивш член на изпълнителната комисия

  • тома биков-
  • герб-
  • бойко борисов

Очевидно снимките са направени от човек, който е имал близък достъп до Борисов. Не е редно да обвиняваме един или друг, коментира съпартиецът на премиера

Биков: Предполага се, че снимките на Борисов са направени от бивш член на изпълнителната комисия - 1
Снимка: БГНЕС

Борисов има обосновано предположение кой може да го е записал. Предполага се, че снимките са направени от бивш член на изпълнителната комисия. Това каза пред "Нова телевизия" Тома Биков от ГЕРБ.

„Очевидно снимките са направени от човек, който е имал близък достъп до Борисов. Не е редно да обвиняваме един или друг. Но няма как да не е някой, който не е влизал в дома на премиера. Цветанов е имал достъп и до „Бояна”, и до местата, на които Борисов стои”, каза той по повод атаките срещу премиера със записи и снимки. Според него материалите са сглобявани доста време и са събирани покрай Евроизборите. Той отрече банкнотите наистина да се намират в нощното шкафче на Борисов.

„Направено е смешно. Посланието е по-важно. Нека прокуратурата да провери, но за мен е монтаж. Снимана е стаята, а това, че премиерът е сниман как спи, минава всякакви граници. Защо се пуска в този момент, е друг въпрос. Ясна е битката, която се води с Васил Божков. Той, веднага след брифинга на премиера, написа: „Да си върнем България”. Големият сблъсък е с този човек, който е обвинен в 18 престъпления. Кой е решил да му помага и по какъв начин е друго. Има хора, които искат да има нестабилност, за да могат да си върнат България”, коментира Биков.

Той подчерта, че ГЕРБ е 1 млн. души и че в партия се влиза, ако искаш да поемеш някаква отговорност. Самият той е взел решение да стане част от партията, тъй като досега е бил от гражданската квота. „Трябва да се помогне на държавата. Много дълго време властта беше на различни места и имаше власт, която беше нелигитимна. Борисов, харесван или не, се явява на избори и тогава управлява. Божков не се е явявал на избори, но дълго време е бил фактор и източник на власт по нелегитимен начин”, заяви Биков.

„Това, че Борисов е сниман докато спи, за мен е голям проблем. Защото говори, че той не е защитен, в момент, когато трябва да бъде”, добави той. Биков е на мнение, че предизборната кампания е започнала твърде рано. Според него, някои хора губят пари за антикампания. Той е категоричен, че партията ще удържи на компроматите.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ритуалът на врътенето у дупарата

    125 2 Отговор
    Преспал е със всичките, за добре дошли в партията.
  • 2 Кокошкар

    155 6 Отговор
    Аре скрии се.Станахте за смях с този вожд.Премести се в друга партия!
  • 3 Слагачев

    149 6 Отговор
    Ти ги плюеш, те си мислят, че дъжд ги вали..
  • 4 Буко Баламата

    129 2 Отговор
    Кажи нещо за това на снимките а не кой ги е правил.
  • 5 както обикновено

    116 2 Отговор
    Що се праите на разсеяни в детайлите , а не се концентрирате в същността ?
  • 6 Довиждане неизвестни калинки

    85 2 Отговор
    Който го е снимал е дал показания в Лангли вече

    Коментиран от #16

  • 7 Гост

    81 3 Отговор
    Да не си ги правил ти бе, биков?
  • 8 GG1989

    100 2 Отговор
    Не, че ще стане, ама с тия евра и злата за милионче с видими серийни номера и произход на кюлчетата прокуратурата не трябва ли да разследва, че доколкото помня ББ каза, че от Божков само една пура взел и на заплата карал само.

    Или и те са подаръци от предните мандати? За един народ бездушен питам.
  • 9 ааааааа

    103 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Той отрече банкнотите наистина да се намират в нощното шкафче на Борисов.

    въпросче до Биков....от къде знаеш,какво има и какво няма в шкафчето на "вожда ви"????!!!!?????

    Коментиран от #33

  • 10 гост

    66 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Той отрече банкнотите наистина да се намират в нощното шкафче на Борисов.Ти от къде знаеш?Надничал ли си там.
  • 11 00000014

    70 1 Отговор
    Не разсъждавайте кой е направил снимките, а си посипете главите с пепел, както са правили едно време, тръгнете по улиците на София за да искате прошка, и върнете откраднатото. Иначе тясна ще ви се стори България-та. Всички няма да можете да избягате в Америка-та при любовдържанката си като НЕГО.
  • 12 Стамат

    77 1 Отговор
    Хаха Калинките на Баце се хвърлиха в атака . Горките бушони .Ще сипят глупости оправдания закани чак до самия край .

    Коментиран от #35

  • 13 ПАТРИОТ

    65 2 Отговор
    Верните МИСИРКИ и ТУЛУПИ се прескачат един през друг да застанат на амбразурата щото падне ли БМБ всички вкупом отиват в политическото небитие завинаги.Посредствени и жалки.

    Коментиран от #91

  • 14 Дедо Йоцо

    42 2 Отговор
    Има снимки кака нанка а дали пък няма как се чипка ?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 СПЕЦПИДARAZ

    2 27 Отговор

    До коментар #6 от "Довиждане неизвестни калинки":

    А защо не на Любянка?
  • 17 Подарявам

    63 2 Отговор
    Шише ракия за този който публикува и запис как лично вожда прибира пачките и опъва преносителя им! Давам и два броя суджук за запис на реакцията на Биков докато гледа записа на вожда си!!!
  • 18 БОЗА

    54 1 Отговор
    "Това, че Борисов е сниман докато спи, за мен е голям проблем."

    Като спеше по международни срещи и го снимаха пак ли тъй се накокърджваше бе биков...отдавам дължимото на китайчестите-дрона е тих...и с добра товароносимост... ;-)
  • 19 Българин

    51 3 Отговор
    "Очевидно снимките са направени от човек, който е имал близък достъп до Борисов."..."Нека прокуратурата да провери, но за мен е монтаж."...и последно Биков - монтаж ли е или някой го е снимал, предполагам, че техническите ти познания клонят към нула, но ако е монтаж няма нужда да влизаш в дома на Боко, има достатъчно снимки на спалнята му из интернет, а и вече доказаха чрез метаданните, че не е монтаж
  • 20 Behemoth

    55 1 Отговор
    Даже и в Африка вече вождовете им не спът тъй като на тая снимка....снимка на човек в интимна обстановка говори много за характера, манталитета и отношението на човека...аз на тая снимка виждам един дегенерат ..само тя да е истинска (а той призна) е достатъчно за да си търсите по цивилизован човек да ви представлява по света...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Javor

    61 1 Отговор
    Зад Герб имало 1 млн българи, но проблема са двамата от Дпс , които "действат отзад" и заради това страдат 6 млн българи!

    Коментиран от #26

  • 24 пройчо

    40 0 Отговор
    Ако цецо е снимал,каква ли порнография има за тоя---в клекнала поза пред баце ...!?
  • 25 ТОМА РАТАЙЧЕТО

    46 3 Отговор
    Е МНОГО ВЕРНО МОМЧЕ ДАНО МУ НАМАЖЕ ФИЛИЯ С МАС ЗА БОНУС, ЧЕ ЕВРАЦИ НЯМА ДА ГО ОГРЕЯТ!
  • 26 ЛЕОН

    59 1 Отговор

    До коментар #23 от "Javor":

    Никога не e имало 1 милион българи зад гербераците крадливи!

    Коментиран от #41

  • 27 Психиятъра

    53 1 Отговор
    Този Тома е доказан крет** що ни занимават с него?
  • 28 справедливия

    1 38 Отговор
    Кака Корни сигурно умира от кеф.Долна работа.

    Коментиран от #99

  • 29 биче

    45 0 Отговор
    Да не правиш разлика между добро и зло, между лъжа и истина си е сериозен проблем на бившия слуга на ДПС с очилата. Такъв пирует на думи и мисли си е направо за изследване от световната психиатрична общност. Господ Иисус Христос да ни е на помощ, че с тези лъжци и крадци сме за никъде.
  • 30 JEB

    31 4 Отговор
    съмнява ме нсо да са замесени..освен че са чоплили семки..протоколите на тея снимки задължително са редактирани..и да баце е притеснен с основание защото най вероятно знае кой стои зад цялата работа..ако излезе че не е божков проблема е много голям
  • 31 ооох

    51 0 Отговор
    Виждат се номерата и на банкноти и на кюлчетата злато. Особено за тях е много лесно проверимо, кой и кога ги е взел и от коя банка.
  • 32 asd

    51 1 Отговор
    "депутатът от ГЕРБ Тома Биков работеше за Касим Дал в централата на ДПС”
    "от ДПС-Плевен през Министерството на земеделието, където е назначен 1 година преди да се дипломира, според собствената му биография започва кариерата си и Владислав Горанов"
    "Като секретарка на Ремзи Осман стартира настоящият министър на туризма Николина Ангелова."

    Бай Онуй + Пееф = ВНЛ
  • 33 Е то е ясно,

    30 1 Отговор

    До коментар #9 от "ааааааа":

    Явно често гостува в спалнята...
  • 34 Снимките са автентични

    51 4 Отговор
    Снимките са автентични и са правени от компаньонка в три различни дни,след използване на банята от Борисов и от нея,когато вече е заспал.В момента тя вече е зад граница,тъй като има награда за главата и.Намериха се хора,който да и платят, за изключително ценните снимки,които разкриват същноста на един корумпиран премиер.Получила е достатъчно пари, за да живее в неизвестност.А до колко твърдението на този лакей е истина за 1 милион избиратели,фактите са други.На последните избори при избирателна активност от 51%,Герб спечели с 30.5% от тях само 46 000 българи,473 000 от гетата и около 300 000 мъртъвци.Само при 100% активниост на избирателите,ГЕРБ ще изчезне от картата на Европа,и ще си понесе заслуженото с всички точки от закона,който 30 години не се спазват.

    Коментиран от #55, #87

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Ташун Касапа

    36 2 Отговор
    ДПСар в душата си,гербаджия по призвание и вечно на амбразурата.Ако не е политик този,1 стотинка не би могъл да заработи освен на околовръстното с марката джендър.
  • 37 1234

    39 1 Отговор
    Не е трудно да съобрази човек с 8 клас че щом се досещал кой е значи са реални иначе не знам как ще знаеш кой не е направил фалшивите снимки. Освен безмислици друго не може да излезе от устат на шайката. А ръкопляскането на мисирките след брифинга вчера трябваше да е световна новина вчера, след новините за С Корея

    Коментиран от #43

  • 38 Presian

    36 2 Отговор
    Защо казва,че Радев го е снимал? По този начин обижда без пардонно човек и институция.Дали пък не е сниман от жена?
  • 39 България

    41 2 Отговор
    Не в важно от кого са направени важното в ,че са ФАКТ важно е ,че партия ГЕРБ и Бойко крадат страшно много,факт е че народа обеднява все повече.

    Коментиран от #67

  • 40 БГ политика

    20 2 Отговор
    Човк с платненки рита в глезените човек с кимоно. Не са компромати. Това е спорт!
  • 41 Верно ли

    24 2 Отговор

    До коментар #26 от "ЛЕОН":

    То ще излезе, че не всички Гербери гласуват за ГРОБ по избори по тази сметка. Лошото е, че ние не можем да се обединим и да ги изритаме в небитието, ами само седим на диваните и гледаме сеир. Па сега и Цвъки ако направи партия - поредна гавра с българския мушморок!
  • 42 Плувец

    25 0 Отговор
    Малко ми звучи като вица за двама дето плували и единият казал: май ми влезе рибка отзад! А другият отговорил: Плувай, плувай... Не е рибка
  • 43 оня с коня

    4 25 Отговор

    До коментар #37 от "1234":

    Ти не разбираш- Снимките е възможно да са РЕАЛНО от Жилището на Борисов,но са МАНИПУЛИРАНИ ДОПЪЛНИТЕЛНО чрез ДОБАВЯНЕ на Вещи и Предмети.И както на Тялото от дадена Снимка може да се прибави Глава на Който и да е друг индивид,така и в Стаята на Борисов може да се прибави Шкафче с пари,Пистолет и т.н.Затова и ББ се пошегува с че Добре че не са ме направили Фотомонтаж със спящо до него Дете-Барцелонче!

    Коментиран от #65, #85

  • 44 sladkaria

    14 2 Отговор
    БМБ след като е правил кекс с АА-П.
  • 45 тома

    19 1 Отговор
    предполага се,че си много тъп.
  • 46 Йордан

    24 0 Отговор
    Според Биков,трябва да се помогне на “държавата”, като се помогне на мутрите,защото те са “държавата”.
  • 47 странно

    22 1 Отговор
    Биков, стегни се. Звучиш омърлушено. Очевидно е, че си в процес на катарзис, но запази самообладание. Не позволявай новото ти познание за действителността - налчието на пачки и кюлчетата на неподходящо място, да те разстройват. Печален си защото си натрупал познание. Познанието, че тези за които така самоотвержено се хвърляш на амбразурата не са безсребърници. Напротив. Рабони се с промишлен размах. А ни си мислеше, че са като теб - блъскат се за някакви си дребни и жалки 30 сребърника.
  • 48 гост

    24 2 Отговор
    Миризливец!Докато такива са в политиката нищо добро не ни чака.
  • 49 ежко

    24 1 Отговор
    Ко рече Биков?Не е ли Радев с дрона?!?Значи снимките са на Боко!А мангизите чии ли са?На тях има номера, които могат да се разчетат.Да не се окаже,че същите номера банкноти са теглени от Божков или някой бизнесмен взел дебела обществена поръчка.....Тогава какво ще разправяте?!?
  • 50 Очевидец

    31 1 Отговор
    Само с роми и платени гласове, ГРОБ печелят изборите.
  • 51 Бивш мaфиoт

    23 1 Отговор
    Бивш мa фи oт,пoкрил ce нa врeмe,зa дa oцeлee.Иcтинaтa e чe никoй нe cъхрaнявa 1.5 милиoнa в шкaфчeтo cи.Тoвa e caмo днeвeн oбoрoт,кoйтo прecтoявa дo cлeдвaщия дeн,кoгaтo вeчe e пoкрит a шкaфчeтo прaзнo.Зaвиcи oт врeмeтo нa притeжaтeля нa пaритe.Другия мoмeнт e,чe eдин мa фи oт,нямa дoвeриe нa никoй и винaги пиcтoлeтa му e пoд ръкa.Кoй прeмиeр нa eврoпeйcкa дъжaвa cи държи пиcтoлeтa нa шкaфчeтo...нямa тaкъв,нo aкo cи глaвa нa мa фи ятa e зaдължитeлнo.
  • 52 бахаха

    16 1 Отговор
    Кво се правите бе? Сам си ги е пуснал за да заглуши аудиозаписа и да се изкара жертва. Преди време разправяше от трибуната на НС, че Доган "го е поръчал".
  • 53 Бурканбанк

    30 1 Отговор
    Биков, ти и Антон Тодоров сте дъното!
    Хора без морал и достойнство!
    Продадохте се на ГЕРБ, след като плюехте по Борисов ден и нощ.
    Продажни безродници!
    За пари сте готови на всичко!

    Коментиран от #105

  • 54 1234

    20 0 Отговор
    Сигурно вчера са счупили телефона от звънене на шефа на бнб за номера на кюлчето и банкнотата..не случайно е снимана ясно. Чакаме продължение. Ако бнб не кажат истината, ще излезе бордеро с описаните копюри, ще стане ясно кой ги е теглил и предал на БМБ

    Коментиран от #57

  • 55 Малей мале

    2 15 Отговор

    До коментар #34 от "Снимките са автентични":

    КОЙ ЩЕ СИ ВЗЕМЕ КОМПАНЬОНКА В КЪЩА, ОХРАНЯВАНА ОТ НСО, КОЯТО Е НА ПОДЧИНЕНИЕ НА РЕЗИДЕНТА??? ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ТЪПИ?????????????????????

    Коментиран от #61, #64, #101, #102, #103

  • 56 Лекар БГ

    16 1 Отговор
    Признавам си-сгреших в предишни коментари.Жестоко обърках последователността на "остриетата"в днешният им напрегнат ден на пламенни речи,в защита на Лидера.
    Вчера,стана ясно едно-много лъжа е натрупана.Толкова много,че водещият следобедното шоу,започна да се обърква здраво в това,какво е казал преди 3 дни и какво казва вчера.Камо ли да помни,от толкова много логорея,какви ги и говерел преди 3 месеца или 2 години.Кълне се в някаква си негова теза,после се отрича.Типично,но не и нормално.Що за Партия е това,където някой,прави подобни милиционерски номерца на Вожда си?!
    Ами то е ясно каква точно.И тези записи и фотоси са следствието.
    Предполага се и КОЙ е човекът,способен за подобни хитринки,"отзад".
    Цялата драма.записи,снимки,пресконференцията на Севделина Шехерезадова,е много пошла и жалка картинка.Горчив привкус и отвращение.
  • 57 ХА ХА ХА

    2 15 Отговор

    До коментар #54 от "1234":

    Банкнотата е СНИМКА НА 500 ЕВРО. И НОМЕРЪТ е един и същ във всички пачки. Смешници.

    Коментиран от #94, #100

  • 58 123457

    7 16 Отговор
    Не знам дали е монтаж или истина. Но виждам, че атаката е добре организирана от няколко посоки. И виждам, че не се прави в името на истината и справедливостта, а се преследват лични интереси различни от интересите на българският народ. Васил Божков си кротуваше докато хазартният му "бизнес" просперираше и делеше печалбите с властимащите. Почна да се "възмущава", едва когато го изритаха от далаверата. Васил Божков не го интересува българският народ, интересува го само да си отмъсти. Иска заедно с него да потъне Боридов и хунтата му. И да ги замени някой друг, който помогне на Божков да възстанови далаверите си и отново да изплува.
    Докато не си отидат или не бъдат изритани, Бойковци, Божковци, Свинчовци, Сарайовци, Цветановци, ВМРО шкембовци... народа няма да види добро.
    Бойко Борисов е вреден за България, но може да го замести някой още по-голям паразит като Свончо. Ако фотографа е Цецо или някой друг приближени на Борисов от партия ГЕРБ. То НСО нямат вина, че близък човек от "приятелският" му кръг е имал достъп до спалнята на Борисов. Но ако фотографа е ченге от НСО наистина е скандално.

    Коментиран от #62

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Дааааа

    2 16 Отговор
    КГБ то ГАЗ П.КАЕ ЧЕ ВЛИЗАМЕ В ЕВРОЗОНАТА ЮЛИ. ДЕРЗАЙТЕ. НЯМА ДА НИ СПРЕТЕ.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Прав си, но...

    7 6 Отговор

    До коментар #58 от "123457":

    НЯМА КАК БОРИСОВ ДА СПИ В ПРШСЪСТВИЕТО НА НЯКОЙ ПРИБЛИЖЕН ОТ ГЕРБ. ТОВА Е ГРЕШНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ. НО МОЖЕ ДА СПИ ДОКАТО ГО "ПАЗЯТ". Точно там са другаритЕ.

    Коментиран от #80

  • 63 Дааааа

    5 4 Отговор

    До коментар #61 от "Цър вул":

    7 БОДИГАРДА ОТ НСО. ХА ХА ХА.
  • 64 XXXXXXXXXX

    13 1 Отговор

    До коментар #55 от "Малей мале":

    След като си излезнал от дупката и си погледнал навън,всичко ти изглежда невероятно,и няма нищо общо с интериора в който живееш.Как ти се вижда,идеята на мафиот със 7 бодигарда,които го следват и до тоалетната,да го оставят да лъска бастуна вътре и да не ползва жени.Вероятна или невероятна.Ако имаш мозък,си отговори сам

    Коментиран от #81

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 хайде де

    22 1 Отговор
    А бе Биков? Сляп ли са видиш голяма дамска чанта до шкафчето със парите? Що чини там? Сигурно дрона на Радев годи с дамски чанти.

    Коментиран от #70

  • 67 Оле оле

    2 15 Отговор

    До коментар #39 от "България":

    Какъв Факт, бе?! ДОРИ СЕДМОКЛАСНИК МОЖЕ ДА МАНИПУЛИРА СНИМКИ И АУДИО. ЛЕСНО Е. Първо направете Независима проверка и След това викайте " Хоп!!!".Никой политик не е цвете за мирисане, но толкова долнопробен фейк не говори добре за интелектуалното ниво на мечтаещите за властта.
  • 68 кажи мисирков

    11 0 Отговор
    нещо за разхлабвате на публиката! Да не бягаш от трупата...
  • 69 Човек

    2 15 Отговор
    ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ДОЛНОПРОБНИЯ НАЧИН НА ПРАВЕНЕ НА ТОВА ПО.РНО. ТОВА ЛИ Е НОВАТА
    ПОЛИТИКА НА БСП?

    Коментиран от #74, #75, #78

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ako

    17 0 Отговор
    Биков, скачай, викай чик-чирик. В нормална държава вашия така наречен лидер или по нашенски парвеню щяха да го разкостят от проверки, за пари, за оръжие, за всичко досега, отделно обществото щеше да го оскверни на площада с викове и хули, и него, и всички вас, амбразурчици правещи му властови феероси заради постове и облаги, заслужавата да гниете в небитието всички заедно.
  • 72 Неделко

    14 0 Отговор
    Четете българи всичко за мутрата от СИК и мислете ! Факти и неоспорими доказателства всеки ден ! Четете книгите за мафията и кои са ортаците му , това е достатъчно !
  • 73 В.В.

    14 0 Отговор
    Герберски мастии...
  • 74 Верно ли

    11 0 Отговор

    До коментар #69 от "Човек":

    Ммм, бъркаш се нещо - тази политика си е гробаджийска. Ама така става, като си отрежеш дясната ръка :)))
  • 75 а къде са

    6 0 Отговор

    До коментар #69 от "Човек":

    кър.... п.... @
  • 76 Румпелщилцхен

    11 0 Отговор
    А Прокуратурата няма ли да направи проверка на произхода на парите? За толкова честен премиер дето не яде суджук и само дълга пура е изпушил тез пари малко не са на място там. А те хич не са и малко. От къде ли са?
    Това шкафче само транзитно ли ги държи тези пари или това са му всичките спестявания и ги държи там защото няма доверие на банките ни?
  • 77 за мен поголям

    11 0 Отговор
    проблем от снимката на спящия премиер е снимката на чекмеджето на нощното му шкафче. Явно на никой не му е правило впечатление вече, за да си държи така свободно десятъка
  • 78 Ха ха

    12 1 Отговор

    До коментар #69 от "Човек":

    А не си ли отвратен от голия тъпан с пищова и еврата? "Може би защото липсва момченцето"-цитат на Боко от пресконференцията.
  • 79 Боби

    8 1 Отговор
    Всъщност копроматна е съвсем друг не кино парите, а реалната снимка докато спи, послание сега е фотоапарат следващия път ще е друго и нямате ресурси да ме спрете, обаче от кои е посланието не става ясно но очевидно от човек които има по добри професионалисти и по сериозни ресурси от държавата.
  • 80 Ха ха

    10 0 Отговор

    До коментар #62 от "Прав си, но...":

    Ако е любовна нега ще спи и още как.И с гербаджии,и с прости арнаутки, и с прости кърджалийски патки.
  • 81 Само питам

    6 0 Отговор

    До коментар #64 от "XXXXXXXXXX":

    А "мъже" може ли да ползва?
  • 82 1234

    8 0 Отговор
    Може и да е Арнаудова с женската чанта там, ако е усетила че Божков като извади записите с нея че и дава парите, това е алибито че ги е предала на който трябва. Тъй като е било месечно, за това има снимки с различно съдържание. Явно ги е оставяла и когато ББ не е бил там. Сигурно има и др снимки. А снимката той докато спи е когато го е сварила несъбуден, но НСО са я пуснали тъй като знаят коя е... Очаквайте ПР да не се вози в джипа и да бъде сменен....
  • 83 В.В.

    10 0 Отговор
    Кво ще кажат тука, Седесарите за куфарчетата с пари....Тук гардероб има ей,,И Кауна спи натикан...Хехе...Някоя проститутка си е повикал...И и показал чекмеджета...А пък тя от любов го е щракнала ,,за спомен.Падна ли ми Тикво...!!
  • 84 Реалист

    7 0 Отговор
    Всички приближени до Бойко, всички които са били у домът му през детектора на лъжата.... И ще се разбере кой кого... Докато тулупите спели той работел😀а се оказа че тулупа спи с пистолет, кюлчета от злато
    и половин милион Евро.... А хората стоят без пари и без работа. Тцъ, тцъ,,,,,,,
  • 85 Ха ха

    8 0 Отговор

    До коментар #43 от "оня с коня":

    Детето -барцелонче да не е само някое негърче?Щото май уморен изглежда заспалия тумбак.
  • 86 Наблюдател

    11 0 Отговор
    Биков каза.... Хора които искат да си върнат България..... Значи България наистина принадлежи на нпо, сзо, соросоиди и герб продажниците чрез които тия педофили ни унищожават, история, образование, болници и пр... Биков България е на българите, а не на евреите..... Фото колаж,,,,, ама друг път..... И децата знаят кой е Бойко и герб.....
  • 87 Ха ха

    12 0 Отговор

    До коментар #34 от "Снимките са автентични":

    Остава да е Борислава Йовчева.Ревност.Апропо:Гешев,къде е Йовчева?
  • 88 240 ай дука живот си живеят тука

    10 0 Отговор
    А къде изчезнаха четирите тона"Добричшки" суджук така и не се разбра.
  • 89 Няма къща в Барцелона

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Големият сблъсък е с този човек, който е обвинен в 18 престъпления======Не, това е малко сблъсъче. Големият сблъсък е с такива като теб, дето не сте обвинени за 18 000 престъпления.
  • 90 ШАРАНА

    7 0 Отговор
    Когато си просТ е лесно, ама не е лесно и да си просТ.
    Опитвам се да ми е лесно, ама не ми се получава...
    Вчера докато слушах, гледах кметицата на столицата. Погледа и изражението И... в прав текст, звучи така:
    Да свиваме платната и да се спасяваме под вода. Толкова е акано положението, че през Варненският залив няма и да ни личи.
  • 91 наму

    2 8 Отговор

    До коментар #13 от "ПАТРИОТ":

    За недоказани неша голям вой а на Корнела за милионите от мафиотската преватизация си мълчите!Подлоги на червената мафия!

    Коментиран от #93, #95, #97

  • 92 Глок

    8 0 Отговор
    Цветанов за евроизборите вече не бе толкова близък! Освен това снимките не са правени просто от близък по партийна и служебна линия, а от интимно близък! Такъв като Цветанов би могъл да направи снимки как беседват по вратовръзки, по ризи, по тениски, но опънат като талпа, вероятно нашмъркан /защото не употребява алкохол/ може да го снима само гол човек!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Чук и Гек

    4 1 Отговор

    До коментар #57 от "ХА ХА ХА":

    Ами те повечето фалшиви банкноти са така бе, сербез! Ако вземат на всяка да работят различен номер, де ще му излезе края!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 инчхай

    3 0 Отговор
    еврейчето защитник който държи яко под шлифера боко от ШАЙКАТА
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Ето това е отрепка

    5 0 Отговор
    Бичето ми липсваше, ама май ще си търси нова партия....
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Пак нещо

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "ХА ХА ХА":

    не си видял... Случва се.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Титаник

    2 0 Отговор
    Биков си е купил прескъпо билет за Титаник в последната минута. Ще се сетят и за него като падне Борисов
  • 105 Забрави още един продажник -

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Бурканбанк":

    Спас Гърневски! Тия трима герберски плужеци са минали през всички партии, които са били на власт, и понеже са плъхове по рождение ще напуснат първи потъващият Титаник, за да се приобщят към следващата вихрушка! 👽
  • 106 Антон

    0 1 Отговор
    Не е важно кой го е снимал, а дали снимките са реални. Това трябва прокуратурата да провери.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове